Egy nő két szép cicije közé beleélvezni. Az se lenne baj, ha a párja nézne közben.
Tetszik! Ez is egy nagyon jó vágy! Ezt én is szeretném...
Fél év járás után... Ő 15, én 17, Ő még szűz volt... (Ez egy válasz Stitchi üzenetére (tegnap 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Fél év járás után... Ő 15, én 17, Ő még szűz volt... (Ez egy válasz Stitchi üzenetére (tegnap 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó lenne egy leszbikus csajt megismerni és barát barátja leni.
Volt kolléganőmet csókolni, úgy ahogy legelőször megcsókolt. Szenvedélyel,vágyakozva.
Remélem nem sokára ismét megteszi!!!
Remélem nem sokára ismét megteszi!!!
Szeretném ha double penetrationba tapasztaltak írnának nekem tanácsok megoszlása kapcsán.
Köszönöm
Köszönöm
A feleségemmel átélni az első szeretkezés izgalmát, újdonságát, varázsát.
Gyönyörű, ilyen eddig nem jutott eszembe, de csodálatos lenne, ha esetleg valamikor meg is valósulna.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (tegnap 04:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 04:25
Feleségem punciját nyaló nőt nyalni, dugni, majd amikor váltanak, akkor a feleségemet ujjazni, nyalni, dugni a nő nyalása közben.
Szép formás tejes cici (nem ráöntve!!!), nem baj ha nem dacol a gravitációval..
Nem vagyok laktóz érzékeny!!!
Nem vagyok laktóz érzékeny!!!
közös pucérkodás, főiskolai-egyetemi kollégiumi folyosós fiú zuhanyzóba, érettségiző/ballagó fiú évfolyam osztálykirándulásos szobáiba, fürdőiben páromat küldve együtt huncutkodni, majd gabalyodni, gyógyfürdők pihenő részén meztelenül feküdni, mások előtt öltözni- ez most a vágyott egészséges exchib vágy
Egy jó 3-asban benne lennék nejemmel! 2ffi1 Nő
Vagy 2 Nő1 pasi
Vagy 2 Nő1 pasi
Menyemet jól meg lovagoltatnám.
25 éves 45kg kis puncis.
25 éves 45kg kis puncis.
Ápolt elhanyagolt Budapesti nő punciját élvezésig ki nyalnám.
Feleségem punciját nyaló nőt nyalni, dugni, majd amikor váltanak, akkor a feleségemet ujjazni, nyalni, dugni a nő nyalása közben.
Hát erre szerintem könnyen találhatsz valakit...
(Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (2025. 11. 05. szerda 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (2025. 11. 05. szerda 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy fürdőben a víz alatt simogatni valakit, akár fürdőruhában is. Közbe bele-bele nyúlni, izgatni, fogdosni.
Vágyam hogy kiprobáljam mijenlehet egy lány lábát kényeztetni puszilgatni nyalogatni.
Ápolt 50 + os hölgyet élvezésig nyalni.
Vas v Zala megye.
Vas v Zala megye.
puncimat csak nyalatni, ujjaztatni
Imi plac filmuletele si pozele reale.
biszex párral lenni

vazelinator

Aria Giovanni