Izgaz, hogy meztelenkedjek egy, vagy több nő előtt. Nézzék, ahogy kiverem a farkam. Esetleg- valószínű nem menne - megfogni egy szép faszt, esetleg leszopni, nagyon maximum megkóstolni a spermát
Idősebb 55-65ös hölggyel, forró éjszakákat átélni....
Egy igényes párhoz csatlakozni és egymás után dugni a többször teleélvezett puncit.
vagy idösebb 55 feletti nöt dugni vagy gyurost csajt nagy extrém csikloval
biszex pár dugna.
Szép nagy, formás melleket nézni, megérinteni, megmarkolászni, megnyálazni, majd közé tenni és ráélvezni.
Ugy nyalni egy nőt hogy ráül az arcomra és közben utasitgat.
Egy nő nyalószolgálya lenni hosszútávon.
Extra molett nőnek a nagyon kövér combjait élvezni,simogatni,puszilgatni,csókolgatni..Hol van ilyen nő??????
Elaludjanak a gyerek és jöjjön a nejem, hogy nyaljam, aztán bedugjam neki, közbe vibrátorral dugjam a mellét és szopogass is. Közben meg ecsetelem neki, hogy az egyik ismerős párral így dugnánk nyalnák őt ha hagyná. Mindig jól felizgul erre. Kár hogy utána elutasítja a többest
Egy igényes, szőrös puncit tocsogósra nyalni. Ez most jó lenne.
Be melegített lyukam rongyosra baszhatná egy hölgy,fel csatólhatóssal....
Egy 60+ hölgyet megszabadítani a ruháitól, közben végigsimogatni a testét, utoljára hagyná a melltartót és a bugyit , kicsatolnám a melltartót, lecsúsztatnám a válláról, leesne róla, lefeküdne az ágyra adnék a bugyira egy puszit és lehúznám róla, aztán megmaszíroznám.
Tökéletes válasz...!
(Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (2025. 11. 20. csütörtök 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 20. csütörtök 17:00
bárkivel lehetne, de nem izgulok fel arra aki nem tetszik és/vagy buta mint a föld
bárkivel lehetne, de nem izgulok fel arra aki nem tetszik és/vagy buta mint a föld
(Ez egy válasz Kisfarkú83 üzenetére (2025. 11. 20. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 20. csütörtök 15:03
Azért az elég hihetetlen hogy erre nem találsz egy pasit.
Százával lehetnek ilyenek.
Én is pl. Csak nincs helyem. De én egy lúzer vagyok
Normális pasival ez megoldott
Normális pasival ez megoldott
Azért mert egy nagy kamus.
(Ez egy válasz Kisfarkú83 üzenetére (2025. 11. 20. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 20. csütörtök 15:04
Párt néznék szex közben.
Esetleg be is segítenék mindenkinek orál szinten stb.
43 bp
43 bp
Párt néznék szex közben.
43 bp
43 bp
Azért az elég hihetetlen hogy erre nem találsz egy pasit.
Normális pasival ez megoldott (Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (2025. 11. 15. szombat 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Normális pasival ez megoldott (Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (2025. 11. 15. szombat 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Érett hölgynél vállalnék karitatív módon rendszeresen karbantartást, pókhálózást, esetleg beszállnék segíteni, ha már apu nem bírja eléggé vagy egyáltalán
Budapesten ápolt elhanyagolt puncit nyalnák.

vazelinator

Nimble
Valentina Vaughn