50-60 év körüli faszit találni aki havi 1x kielegítettné a farkát a számba, viszonzás nélkül csak használna
Önfeledten élvezni,terhes hölgybe.
Találni valakit aki a számba pisilne
Érett hölgynél vállalnék karitatív módon rendszeresen karbantartást, pókhálózást, esetleg beszállnék segíteni, ha már apu nem bírja eléggé vagy egyáltalán
beszélgetnék olyan férfival akinek volt hólyag tükrözése illetve volt katéterezése
Bisex párt találni, ahol a férfi valódi bisex!
Idösebb pár barátya lenék .
Egy enyhén biszex férfitagú párral találkozni.
Bárcsak találnék Bp vagy közelben egy idős minimum 60 éves nőt akit megdughatnék, én 30 éves vagyok de egy idős hölgy teljesíthetné a vágyam de az csak jobb a 70 felet van
Izgat ha rèszeg nejem a buliba többen megdugják
Egy férfias nőt megismerni hosszsb távon.
Nem, és talán félreérthető voltam. Nem arról beszélek, hogy egy nővel közlöm utólag, hogy hát bocs, elélveztem benned. Sose csináltam ilyet, nem is fogok és kifejezetten taszít ez a gondolat.
Ha egy nő egyedülállóként vállalna gyereket, akkor
a) Örökbe fogad (ez manapság nem olyan egyszerű, fennál a "veszélye" annak, hogy a gyakorlatban egynemű párok nevelnék a gyereket, ezért tudtommal az a jellemző, hogy az egyedülállókat elutasítják)
b) Egyszerűen csak azt mondja a nő az aktuális szexpartnerének, hogy fogamzásgátlót szed, pedig nem
c) A nő felvállalja, hogy azért fekszik le a férfivel, hogy teherbe essen
Mindháromra tudok konkrét esetet, annyi, hogy az a) lehetőséget választó nőt elutasították. Amikor azt mondom, hogy felizgat a nő teherbe ejtése, akkor a c) lehetőséget értem alatta. Biztosabb, tervezhetőbb és a körülményeket is jobban kézben tartja a nő, mint a b) esetben. Én teljesen rendben lévőnek találom, ha egy nő így vállal gyereket, én pedig azért regisztráltam az oldalra, hogy ezt megadhassam (Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 12. 08. hétfő 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha egy nő egyedülállóként vállalna gyereket, akkor
a) Örökbe fogad (ez manapság nem olyan egyszerű, fennál a "veszélye" annak, hogy a gyakorlatban egynemű párok nevelnék a gyereket, ezért tudtommal az a jellemző, hogy az egyedülállókat elutasítják)
b) Egyszerűen csak azt mondja a nő az aktuális szexpartnerének, hogy fogamzásgátlót szed, pedig nem
c) A nő felvállalja, hogy azért fekszik le a férfivel, hogy teherbe essen
Mindháromra tudok konkrét esetet, annyi, hogy az a) lehetőséget választó nőt elutasították. Amikor azt mondom, hogy felizgat a nő teherbe ejtése, akkor a c) lehetőséget értem alatta. Biztosabb, tervezhetőbb és a körülményeket is jobban kézben tartja a nő, mint a b) esetben. Én teljesen rendben lévőnek találom, ha egy nő így vállal gyereket, én pedig azért regisztráltam az oldalra, hogy ezt megadhassam (Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 12. 08. hétfő 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálam első helyen az áll, hogy engedje, hogy kinyaljam a popsiját is. A második helyen pedig, hogy hármasban csináljuk egy másik pasit bevonva
perverz párral szexelni,akik megdugnának.
fel is neveled vagy gyerek tartást vállalod
(Ez egy válasz HaGyereketSzeretnel üzenetére (2025. 12. 07. vasárnap 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Érett feleség,nagyi minden nyílását teleélvezni.
Találni egy ápolt elhanyagolt nőt aki szereti ha nyalják a punciját.
Hogy talaljak valakit ..rmert eddig még semmi...
Sziasztok! Egy igényes, elhanyagolt puncit nyalni élvezésig.
.. őszintén? Teherbe ejteni a nőt..

vazelinator

bazsika66