Férfivel franciázni és egymás szájába élvezni.
Feleségem elött férfival szexelni! Kölcsönös szopni és kölcsönössen dugni egymást és miközben dugnám a férfit a feleségem jól megdugna felcsatolhatóval.
Inkább kérdeznélek benneteket, hog, tegyünk fel még sorozatot (van elökészítve , igény esetén)
A kehidakustányi fürdő textilmentes szaunarészlegében történt egyszer, még a kovid meg az ukrajnai háború előtt, hogy a jakuzziban mellém került egy középkorú, igencsak csinos hölgy, az ülő rész körben teljesen foglalt volt, de még középen is csücsültek néhányan, mondhatnánk, teltház volt. Mondanom sem kell, hogy mindannyian meztelenek voltunk. Csobogott a víz, élvezte mindenki, én a nőt megkérdeztem, hogy honnan jöttek, mert azt vettem észre, hogy a férjével valamilyen szláv nyelven beszéltek a jóelőbb. Azt mondta, hogy ők ugyan ukránok, de Lengyelországban élnek. Meddig maradnak? - kérdeztem. Azt mondta, hogy ez az utolsó napjuk itt, inen indulnak egyenesen haza. De amit mondani akartam, hogy a combunk közben szorosan összeért és ahogy felém fordult, bal kezével a jobb combomra tette a kezét, a bal melle is a karomhoz ért, szép nagy példány volt, s így társalogtunk, s amikor ő beszélt, mutogatott, a keze is lecsusszant, pontosan combközépre, de csak egy pillanatra, amit én is viszonoztam neki, ismét csak egy-egy pillanatra, a gyönyörű mellét többször is végigsimítottam a jobb felkarommal, merevedni kezdett szépen odalent, amit ő huncut mosollyal nyugtázott s így folyt a "társalgás" egy darab ideig, de aztán szólt neki a szemben ülő férje, illetve csak a jobb mutató ujjával kétszer rábökött a bal csuklójára, hogy itt az idő, indulni kellene. A nő bólintott, a víz alatt megszorította az álló férfiasságomat, melleivel szinte rám borult, amikor lassan fölállt és búcsút intett, én pedig jó utat kívántam nekik. Még a nevét sem kérdeztem meg, de szép élmény volt, maradt.
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2026. 04. 28. kedd 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szőrös puncit csattogtatni
Fokozatosan Megtapasztalni a bi adta lehetőséget
Egy idegen csinos hölgyet érzékien hosszan masszírozni, elidőzve az erogén zónák környékén, majd a végén egy finom 69-cel megkoronázni az eltöltött időt.
50-60 as ápolt hölgyet kényeztetni,orálisan.
Jacuzziban hozzáérni a vîz alatt egy csinos nőhöz
megdugni egy feleséget ma este
Izgatna ha egy fiatal, izmos srác beszállna hozzánk és közösen kefélnénk meg a feleségem. Kár hogy csak szex kozben izgatja amikor elővesszük a vibrit hármasozni. :(
nagyfaszú pasi jól megdugjon.
Házibarátot probáltál be vonni?
(Ez egy válasz Erzekitobbes üzenetére (2026. 04. 24. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 24. péntek 22:14
(Ez egy válasz Erzekitobbes üzenetére (2026. 04. 24. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Én egy párral kényeztetném a nejem 3 an simogatnánk. Sajna nekem meg a nejem nincsen benne, csak szex közben, ha mondom neki mit csinálnánk vele. Pedig akkor akkorákat élvez. Igaz baráti pár sincsen akikkel óvatosan de határozottan el tudnánk csábitani
Férfivel franciázni, hosszan nyalni a fenekét és végül beleélvezni.
Igényes érzéki Roma hölgyet orgazmusig nyalni!
Párt maszirozni,csak az intim zonákat!
nő vagy pár dugjon
Szájba élvezés után csók és hasonlók
Idős,hölgyel,párral kiadós szex!
Heteróként (vagy hetero-flexibilis kíváncsisággal) keresem partnerem egy közös maszturbációhoz és orális élményhez. Elsősorban a vizuális élmény és a fizikai reakciók érdekelnek.

vazelinator

laca1978