Egy nő lábat nyalogatni, szopgatni a lábujjait, nyalogatni a talpait.....de sajnos ilyen nincs
Szabadban összefutni egy párral akik épp szexelnek először csak kukkolni őket majd beszállni hozzájuk.A végén a hölgyek élvezésig szopni a pasit…..
Egy ilyen lehetőségre azonnal feláldozható vagyok. Hasonló esetben volt részem csak itt a férj mindig abban a tudatban volt hogy csajos buli a barátnőkkel ,ott alvós. Ismerős a férje régóta. Izgalmas de nagyon jó volt.
Egy ilyen lehetőségre azonnal feláldozható vagyok. Hasonló esetben volt részem csak itt a férj mindig abban a tudatban volt hogy csajos buli a barátnőkkel ,ott alvós. Ismerős a férje régóta. Izgalmas de nagyon jó volt.
Ez nekem is nagy vágyam. Csodás lehet egy ilyen parti.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 01. szombat 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 01. szombat 22:41
Törölt felhasználó (4737253)

Egy párhoz csatlakozni, ahol a nőt jól duplapunciba raknánk és egyszerre telespriccelnénk a sunciját!
Szeretném egy nő tekintetét látni, ahogy a párjára néz hálásan, miközben én vagyok a szájában....

Első körben finoman kend meg a makkodat, a reakciók tükrében dönts a folytatásról. Katonaként szívatás volt a wc papír bedörzsölése, nagyon kellemelen...
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 06. 18. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 18. kedd 10:46

Ok de mi nem carolina reaper paprikára gondoltunk hanem valami enyhén csípősre, ami azért fáj de nem szarjuk össze magunkat miatta.

Ok de mi nem carolina reaper paprikára gondoltunk hanem valami enyhén csípősre, ami azért fáj de nem szarjuk össze magunkat miatta.
(Ez egy válasz nooti üzenetére (2024. 06. 18. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 18. kedd 10:03

Egy jó cimborámmal esett meg. A párja valami sérelem miatt ugy akart revansot venni, hogy megevett pár méregerős paprikát és lecumizta. Állitasa szerint a könnyei is kicsordultak, viszont nem volt rest elkapni a csajjt és még frissiben megdugta. Mindketten könnyeztek, borogattak, szenvedtek. Nem ismetelnék meg semmi pénzert. Ha te beválalod oszd meg velünk az élmenyed.
Egy jó cimborámmal esett meg. A párja valami sérelem miatt ugy akart revansot venni, hogy megevett pár méregerős paprikát és lecumizta. Állitasa szerint a könnyei is kicsordultak, viszont nem volt rest elkapni a csajjt és még frissiben megdugta. Mindketten könnyeztek, borogattak, szenvedtek. Nem ismetelnék meg semmi pénzert. Ha te beválalod oszd meg velünk az élmenyed.
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 06. 18. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 18. kedd 09:23

Mi a véleményetek arról ha a gumit kívűl-belűl egy nagyon kevés hegyes erős paprikával vékonyan bekenem és úgy szexelek a partneremmel? Enyhén mindkettem mazochisák vagyunk de szerintetek nem lehet ebből gond. Eddig csak egy ötlet ez.
Mi a véleményetek arról ha a gumit kívűl-belűl egy nagyon kevés hegyes erős paprikával vékonyan bekenem és úgy szexelek a partneremmel? Enyhén mindkettem mazochisák vagyunk de szerintetek nem lehet ebből gond. Eddig csak egy ötlet ez.
Egy a pasit a párja előtt kielégíteni, majd a nekem ajándékozott nedűjével, smárolni a hölggyel.
Hmmm.. nyami nyami
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 17. hétfő 12:15

Egy finom lehűtött gesztenye torta, sok tejszínhabbal, amit imádnék ebben a melegben lenyalogatni

Debreceni bringàs formàs seggű érett nőt leàponi...
Kutya pózban egy formás nőt jó csattogósan, jó alaposan megdugni de azonnal!
Találni egy normális BI párt!!
Későn olvastuk , vasárnap érkeztünk
(Ez egy válasz Steelword üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 16. vasárnap 13:05

Szerettük volna ha most hétvégén, Corvin Hotelben Gyulán, valakik bekopogtatnak az ajtónkon, miközben jól halhatóan szexelünk!

Egy finom lehűtött gesztenye torta, sok tejszínhabbal, amit imádnék ebben a melegben lenyalogatni

Találni szeretnék egy Fejér megyei vékony nőt, akit kinyalhatok menstruáció alatt
Egy szép szőrös puncit élvezetig kényeztetni