Csókolózni a párommal miközben valaki hátulról döngeti.
Azt nem írtuk oda ,hogy csak párral .
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 21. vasárnap 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 21. vasárnap 13:47
Törölt felhasználó (4739769)

Hidd el, bőven van rá jelentkező, kevesen mondanának nemet, és valszeg egy ilyen poszt után kapod is a leveleket, én is szívesen bevállalnám, az izgalom/izgatottság miatt valszeg tovább is mennék én is más is, akár több vágyatok megvalósításáig

Hidd el, bőven van rá jelentkező, kevesen mondanának nemet, és valszeg egy ilyen poszt után kapod is a leveleket, én is szívesen bevállalnám, az izgalom/izgatottság miatt valszeg tovább is mennék én is más is, akár több vágyatok megvalósításáig
(Ez egy válasz Pontos labda üzenetére (2024. 04. 17. szerda 04:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 04:19

Olyan vágyam lenne,hogy találkoznánk egy pasival autós kaland keretein belül....
A pasi leszopatná a csajomat amit én harisnyában és bugyiban néznék!
Na ez nagyon izgatna!
Na ez nagyon izgatna!

Mi a párommal szeretnénk kipróbálni az egymás előtti szexet . Szextársas ,kis feszültségoldás aztán majd alakul . Részünkről minden adott csak "partner" nincs .
Nyugdíjas nagy mellű mamával szexelni lenne a vágyam!
Párral szexelni ahol a nő melleit én szopom a farkamat meg a férje!
Egy csinos párnál eggyütt szopni a hölggyel

Szeretkezni egy 200 kg körüli,extrém nagy nővel. Sok mindent megadnék ezért. Lehet itt ilyen nő?
Megnézni idősebb pár, párok szeretkezését. Érdekel, izgat. Szép napot.
Legyel türelmes, figyelmes aztan használd ki a pillanatot ha ugy adodik A párod benne van. Ez pedig nagy szó. Drukkolok neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 17. szerda 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 23:02
Törölt felhasználó (4728732)

ezt visszaigazolom... el is mondtuk egymasnak de mikor elmult a hev es talalkottunk csak a parommal egymasra mosolyogtunk mikor a novere rank nezett
de nem mertem nyitni
de nem mertem nyitni
yoni masszázzsal kényeztetni egy hölgyet és közös maszti!
Egy ilyenre én sem mondanék nemet!
(Ez egy válasz jakari üzenetére (2024. 04. 13. szombat 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 13. szombat 11:36

Szőrös puncis, nagypopsis csaj a számra ülne, kinyalatná magát. Majd a számba pisilne
Ez nekem is nagy vágyam. Bárcsak valóság lenne
(Ez egy válasz jakari üzenetére (2024. 04. 13. szombat 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 13. szombat 11:36

Szőrös puncis, nagypopsis csaj a számra ülne, kinyalatná magát. Majd a számba pisilne
Egy nagymellű nő melleit szopni a férje meg a farkamat szopná!
Egy elektromos cigaretta függő hölgy felpucsitott popsijàt kényeztetni.....
ezt visszaigazolom... el is mondtuk egymasnak de mikor elmult a hev es talalkottunk csak a parommal egymasra mosolyogtunk mikor a novere rank nezett
de nem mertem nyitni (Ez egy válasz nooti üzenetére (2024. 04. 13. szombat 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 13. szombat 08:45
de nem mertem nyitni (Ez egy válasz nooti üzenetére (2024. 04. 13. szombat 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Szex közben nyitottabbak. Mi a vagyainkror közben szoktunk beszelni, van hogy csak benne a farkam, allig mozgunk nezzük egymast es kitárgyalunk egy egy témát. Szopas közben ő, nyalás kötben te nem tudsz beszélni.
Turazni, kerékpározni és közbe, megállni szimpatikus, gyönyörű helyeken
Vágyak... Csak őszintén

Izgalmasan hangzik.
(Ez egy válasz Pontos labda üzenetére (2024. 04. 17. szerda 04:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Olyan vágyam lenne,hogy találkoznánk egy pasival autós kaland keretein belül....
Na ez nagyon izgatna!
Na ez nagyon izgatna!

Szerintem jelentkező lenne a vágyadra jócskán.... ez csak a csajodon múlik :P

Na ez nagyon izgatna!
Na ez nagyon izgatna!

Na ez nagyon izgatna!
Na ez nagyon izgatna!