Nyáton mindig alsónadrág nélkül vagyok. Melóban is. Ha egy csaj kiszúrná a cerlám
Ilyen már vokt nekem. Az enyémet igazitotta be a férj a feleségének. Izgalmas volt átélném újra.
(Ez egy válasz werwer üzenetére (2024. 07. 10. szerda 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Segithetek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 11. csütörtök 11:56
Törölt felhasználó (4742508)

Feleségemet rávenni a 2 férfi felállásos hármas szexre. Azután folyamatosan feljebb menni, mig végül gang bangig eljutni.
Feleségemet rávenni a 2 férfi felállásos hármas szexre. Azután folyamatosan feljebb menni, mig végül gang bangig eljutni.
Segédeszközöket kedvelő Lányt,Hölgyet,Nőt néznék játszadozás közben...nyilván az enyémet is adnám neki.
Egy par holgytagjat nyalni, amig a ferj dugja. Amikor teleelvezte, utana jol kinyalogatni a puncibol es seggbol a spermet.
Ez olyan bakancslista fele
Ez olyan bakancslista fele

Egy hölgy el órákon keresztül szeretkezni tabuk nélkül,Budapesten.
jó vágy én is imádnám páromba tenni másét
(Ez egy válasz werwer üzenetére (2024. 07. 10. szerda 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Fokozatosan haladva Kipróbálni a biszex adta lehetőségeket
Egy merev faszba kapaszkodni bal kézzel a jobb kezemmel meg verném a sajátomat!
úúúú, ez zseniális ötlet lenne

Egy párnál a pasi farkát betenném kézzel a nő punciába!
Tövig lenni egy szűk, nedves punciban...
Érdekes mert pont ezért nem igazán hálásak a tapasztalataim szerint. Valami olyasmi kell ami érzelmileg is húzd meg ereszd meg harcolniuk kell a pasiért pl nős vagy népszerű esetleg a főnök netán domináns, erőszakosabb meg kell szelidíteniük vagy épp gazdag azt fel lehet ülni a kalandra utazgatni stb. kb mint a Szulejmán vagy más szappanopera. Amikor épp ez voltam lett is 3 fian két nőtől de ha csak úgy "kölcsönösen" hajnalig kényeztettem bármelyiket nem sok jó sült ki belőle végűl mégha az adott pillanatban jó szórakozás is volt. Na csak egy vélemény és persze lehet másnak más hajrá és drukkolok!
(Ez egy válasz tamas350101 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 17:57

Kielégíteni egy hölgyet orálisan, ameddig bírja, többszörös orgazmusig, nyalás, ujjazás, kölcsönös francia esetleg
lehetne akár egyszeri alkalom, vagy több alkalmas titkos kapcsolat! Bács, Tolna megye

Hölgyet keresek aki 40-60-ig szex kedvelő hozzám is költözhetne tanyára.
Párt találni Borsodban.
Adatlapom őszinte vágyam.
Találni olyan kapcsolatot amit leírtam ott.
Remény hal meg utoljára.

Találni olyan kapcsolatot amit leírtam ott.
Remény hal meg utoljára.

Szívesen leveleznék hölgyekkel szexuális témában. Nyitott őszinte tabu mentes beszélgetés szex és bármilyen más témában.
Hölgyet vagy párt keresek szex kapcsolatra. Tolna megye előny.
Szép ápolt női puncit élvezésig nyalni.