Na igen az erkölcsi norma eleg nagy gátat szab. Meg a parok közti bizalom, őszinteség es talan a bátorság is. Mi párommal megbeszeltük hogy kicsit felvetjük a négyes gondolatat de havernak ha ket elete lenne az is keves lenne hogy meg merje kerdezni a párjat erről az egeszről.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2024. 04. 09. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 09. kedd 20:25

Szerintem mindkettőt kellene, azért ez nem egy szokványos felállás. Van ahol működik. Kinek mi fér bele, persze jön a sav, hogy családon belül meg izé, de mindenkinek van a rokonságban legalább egy valamire való a másik nemből, akire elimeréssel csettintünk. Nálunk a nem mindhárom(?) részről nem, pusztán a belénk nevelt erkölcsi normák, amik komoly gátakat szabnak annak, hogy elszabaduljon a szenvedély. A fékek kellenek egy kapcsolatba, ha sógornő, ha sógor vagy akár jóbarát/barátnő. Nem minden áron.

Az utóbbi időben a romák izgatnak. Közülük is a sötétebb bőrűek, akiknek nagy vastag fekete a farkuk. Érdekes, hogy a négerekre is gondolok néha, de ők annyira mégsem izgatják a fantáziám. Talán mert a romák sokkal jobban alázva szexelnek. Én magyar csajszi vagyok.
Normális korom beli férfit találni aki benne lenne közös/kölcsönös masztiban elsőalkalomra és nem tűnik el beszélgetés közben
akár a felesége/párja is ott lenne, nézhetné vagy rá vernénk vagy valami

Egy tantra, lingam masszázs jól esne...
Találni egy hölgyet vagy párt a korosztályomból.
Az jutott most eszembe, hogy a párom most ahogy nézi a tévét a nappaliban, teljesen meztelen, egy nagy vastag farkú pasi betoppanna elé és irgalmatlanul megdugná..és én meg a hálószobában végig hallgatnám
Szerintem mindkettőt kellene, azért ez nem egy szokványos felállás. Van ahol működik. Kinek mi fér bele, persze jön a sav, hogy családon belül meg izé, de mindenkinek van a rokonságban legalább egy valamire való a másik nemből, akire elimeréssel csettintünk. Nálunk a nem mindhárom(?) részről nem, pusztán a belénk nevelt erkölcsi normák, amik komoly gátakat szabnak annak, hogy elszabaduljon a szenvedély. A fékek kellenek egy kapcsolatba, ha sógornő, ha sógor vagy akár jóbarát/barátnő. Nem minden áron.
(Ez egy válasz nooti üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Több Hölggyel közösen masztizni
Egy normáli házaspár akikkel összejárhatnék rendszeresen (hetero)
Haver feleségét megkósTolnám.
Kicsit félreérthető. A sogornőd vagy a párod kellene puhitani?
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 08. hétfő 07:05

Hat igen…. A sogorno nagy vágy… bár az asszony is nyitott lenne ra

Hat igen…. A sogorno nagy vágy… bár az asszony is nyitott lenne ra

Az nekem is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 15:40
Törölt felhasználó (4728732)

Sogonommel es a nejemmel harmasban egy ejszaka csodalatos lenne ....
Fantazialok nagymamival valo szexelésre. Megbizhato fiatalemberként, megbizhato nagymamival lenne a vágyaim közt ez

Sogonommel es a nejemmel harmasban egy ejszaka csodalatos lenne ....
Szia. Szívesen benne lennék.....
(Ez egy válasz Nikolett10 üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha még esetleg kerestek en készen álok
(Ez egy válasz ipppiapppacs üzenetére (2024. 04. 05. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 05. péntek 14:04

Vékony, fiatal, nagyfarkú fiú, aki ráültetné a farkára a nejem
Messze vagy, az a baj :/
(Ez egy válasz nn1995 üzenetére (2024. 04. 06. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiverni a csajom kepeire valakivel
Vékony, fiatal, nagyfarkú fiú, aki ráültetné a farkára a nejem