Egy csokolozo pár szajaba tennem
Vagyunk így páran… én sajnos csak vágyban…
Azt tudom megadni nekik hogy, nyitott vagyok rá, hogy meg élje a vágyait mással, számára ez úgy izgató ha más használja és mocskosnak és ribancnak érzi magát ettől, és az spanolja az egészben talán a legjobban, hogy utána én vissza szerzem őt vagyis, hogy is mondjam birtokba veszem.
(Ez egy válasz LickYourPusssy üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 17:16

Még reggel volt, amikor írtam és leragadtam a szubnál
már értem, de akkor is irigyellek

Még reggel volt, amikor írtam és leragadtam a szubnál
már értem, de akkor is irigyellek
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 10:46

Mármint mit? Etikus nonmonogám kapcsolatban vagyunk, vadászhat , szabad neki, az persze más kérdés hogy talál e olyan pasit aki bejön neki, eddig 2 vadászata volt, egyikből nem lett közelebbi megismerkedés, másikból igen.
Természetesen

Egy jól tele élvezet puncit kinyalni

Találkozni egy igényes megjelenésű, intelligens párral amelynek női tagját kényeztetni a férfival, a férfit pedig a nővel........
Az ötlet jó
izgi

Nagymellű nyugdijas mamával szexelni a vágyam!
Mármint mit? Etikus nonmonogám kapcsolatban vagyunk, vadászhat , szabad neki, az persze más kérdés hogy talál e olyan pasit aki bejön neki, eddig 2 vadászata volt, egyikből nem lett közelebbi megismerkedés, másikból igen.
(Ez egy válasz LickYourPusssy üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Crossdresser vagyok és bi beállítottságó szeretném ha valaki jó alaposan megdugná a popsimat!
Azután persze szép tisztára szopnám a farkát!
Puszi!

Irigyellek
Nagyon élnék egy ilyen nőt, te megadod neki?
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 06. 01. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 01. szombat 21:32

A párom ilyen szubmisszív típus, de még nem volt ilyenben része, de vonzódik felé
Ez most írta nekem a párom, egy borfesztiválon van a hétvégén a barátnőivel:
Nagyon vágytam arra, hogy vadásszak és utána mocskos legyek , és te megkefélj erősen
Nagyon vágytam arra, hogy vadásszak és utána mocskos legyek , és te megkefélj erősen
Feleségemmel kikezdene egy jó pasi
kezdő párost bevezetni a többes szex örömeibe.
sziasztok
cumtribute vágyai vannak másnak is? izgatna ha a nejem képeire élveznének
cumtribute vágyai vannak másnak is? izgatna ha a nejem képeire élveznének
Uuuhhhh, dupla punci. Nekem az egyik legnagyobb vágyam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 23. csütörtök 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 23. csütörtök 19:15
Törölt felhasználó (4743099)

Két pasi keféljen egyszerre punciban
Egy párhoz csatlakozni, ahol a nőt jól duplapunciba raknánk és egyszerre telespriccelnénk a sunciját!
A párom ilyen szubmisszív típus, de még nem volt ilyenben része, de vonzódik felé
(Ez egy válasz LickYourPusssy üzenetére (2024. 06. 01. szombat 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 01. szombat 14:55

Nekem két nagy vágyam van:
1. Ázsiai csajjal szexelni
2. Egy olyan nőt találni, akit az izgat, hogy ha használják keményen, akár többen is pasik.
1. Ázsiai csajjal szexelni
2. Egy olyan nőt találni, akit az izgat, hogy ha használják keményen, akár többen is pasik.
Végre találni keszthely és környékén,egy domináns bi párt