pl egy szóval: strapon
Na ezt ên is szeretném , arra hazaérni hogy pàrom így dugjàk ês ràcuppannék a puncija is
(Ez egy válasz ggcs1971 üzenetére (2026. 05. 27. szerda 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 27. szerda 17:13
Egy 40-50-es bi párhoz csatlakozni, akikkel miközben szexelnek, foglalatoskodni velük orálisan.
Csak egy példa: férj a hátán fekszik, párja háttal, hátradőlve lovagol rajta. Én pedig
elölről nyalnám a a hölgy pináját és szopnám a férjet. Valami ilyesmi...
Vagy hármas közös maszturbálás.
,
Csak egy példa: férj a hátán fekszik, párja háttal, hátradőlve lovagol rajta. Én pedig
,
Ez nekünk is bejön.
(Ez egy válasz Zsolt2011 üzenetére (2026. 05. 27. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 27. szerda 10:09
Többes hoki telt nagymellű nő előtt
a végén mindenki farkát a csaj a saját melleire verné
Nagymellű hölgy farokmasszázsa után a cicik között elélvezni.
Sziasztok .. én hetero vagyok de valamiert kipróbálnám a hármast hogy ketten szopjak a farkam , aztán együtt a csaj kedvébe járunk , feleséget is dugnék ha valaki tud Monor környéken valakit írjon privát
Egy 40-50-es bi párhoz csatlakozni, akikkel miközben szexelnek, foglalatoskodni velük orálisan.
,
,
Többes hoki telt nagymellű nő előtt
De megnézném
(Ez egy válasz paar30 üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz paar30 üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem megvolt mind a kettő sógornőm és az anyósom is.
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2026. 05. 22. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy napig egy csaj rabszolgája lenni.
Ha egy férj felkérne,,,,
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
Találni egy srácot aki tudja szopni a farkát.
De az is izgat ha elér a farka a lyukáig!
De az is izgat ha elér a farka a lyukáig!
Feleségem , nyaralaskor a tengerparton kiverje, nézheti mas is
Lezbi lányt keresünk
Egy bi párnak a szex eszköze lenni, álarcban.
Egymást dugni a férjel miközben a feleség néz miket és vadul maszturbál
Egymást dugni a férjel miközben a feleség néz miket és vadul maszturbál
Elhanyagolt, igényes puncit élvezésig nyalni.
Rajta vagyunk hogy összehozzuk.
(Ez egy válasz komoly-komoly üzenetére (2026. 05. 24. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Folytatás?
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2026. 05. 23. szombat 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 23. szombat 08:05
Kaptunk egy üzenetet,elvinnè a feleségem egy pasi,ès ő is megosztaná a barátaival.
Ez nagyon izgalmasan hangzik.Nagy vágyunk egy ilyen parti,nagyon megbasznák a ribanc pináját,száját.
Ez nagyon izgalmasan hangzik.Nagy vágyunk egy ilyen parti,nagyon megbasznák a ribanc pináját,száját.
Fiatal lányok hatalmas melleivel játszani!
Formás női mellek közt elélvezni

vazelinator

szomijó
Susi