Tudom, hogy nem vagyok egy egyszerű eset, de miért is lennék az! (?)
Olyan valóban bevállalós független Domina Hölgyet keresek, aki élvezetét lelné passzív Bi mazo pasiként rajtam.
Olyan Hőlgyre vágyom, aki hosszútávú komoly kapcsolatot szeretne, aki nem féltékeny, aki élvezi a BDSM-et, azon belül is elsősorban a CBT és Medical játékokat. Esetlegesen BDSM szex buliktól sem riad vissza.
Nálam a Bi, elsősorban BDSM-en belül, büntetésként értendő, már ha a Hölgy erre a látványra vágyik.
Nem feltétlen 24/7-ben gondolkodom, de örülnék ha hozzám költözne néhány évtizedre.
Félek tőle, hogy itt a GG-n nem sok ilyen Hölgy fog erre jelentkezni, de talán egy esélyt kell adnom a hátha és/vagy a talán-nak.
Ameddig erre a szinte lehetetlen vágyam beteljesülésére vágyakozva várok, addig Hölgyek, esteleg Párok, néha Férfiak jelentkezését is örömmel venném.
Köszönöm ha végig Olvastátok!
Olyan valóban bevállalós független Domina Hölgyet keresek, aki élvezetét lelné passzív Bi mazo pasiként rajtam.
Olyan Hőlgyre vágyom, aki hosszútávú komoly kapcsolatot szeretne, aki nem féltékeny, aki élvezi a BDSM-et, azon belül is elsősorban a CBT és Medical játékokat. Esetlegesen BDSM szex buliktól sem riad vissza.
Nálam a Bi, elsősorban BDSM-en belül, büntetésként értendő, már ha a Hölgy erre a látványra vágyik.
Nem feltétlen 24/7-ben gondolkodom, de örülnék ha hozzám költözne néhány évtizedre.
Félek tőle, hogy itt a GG-n nem sok ilyen Hölgy fog erre jelentkezni, de talán egy esélyt kell adnom a hátha és/vagy a talán-nak.
Ameddig erre a szinte lehetetlen vágyam beteljesülésére vágyakozva várok, addig Hölgyek, esteleg Párok, néha Férfiak jelentkezését is örömmel venném.
Köszönöm ha végig Olvastátok!
pl egy szóval: strapon
Na ezt ên is szeretném , arra hazaérni hogy pàrom így dugjàk ês ràcuppannék a puncija is
(Ez egy válasz ggcs1971 üzenetére (tegnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:13
Egy 40-50-es bi párhoz csatlakozni, akikkel miközben szexelnek, foglalatoskodni velük orálisan.
Csak egy példa: férj a hátán fekszik, párja háttal, hátradőlve lovagol rajta. Én pedig
elölről nyalnám a a hölgy pináját és szopnám a férjet. Valami ilyesmi...
Vagy hármas közös maszturbálás.
,
Csak egy példa: férj a hátán fekszik, párja háttal, hátradőlve lovagol rajta. Én pedig
,
Ez nekünk is bejön.
(Ez egy válasz Zsolt2011 üzenetére (tegnap 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:09
Többes hoki telt nagymellű nő előtt
a végén mindenki farkát a csaj a saját melleire verné
Nagymellű hölgy farokmasszázsa után a cicik között elélvezni.
Sziasztok .. én hetero vagyok de valamiert kipróbálnám a hármast hogy ketten szopjak a farkam , aztán együtt a csaj kedvébe járunk , feleséget is dugnék ha valaki tud Monor környéken valakit írjon privát
Egy 40-50-es bi párhoz csatlakozni, akikkel miközben szexelnek, foglalatoskodni velük orálisan.
,
,
Többes hoki telt nagymellű nő előtt
De megnézném
(Ez egy válasz paar30 üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz paar30 üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem megvolt mind a kettő sógornőm és az anyósom is.
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2026. 05. 22. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy napig egy csaj rabszolgája lenni.
Ha egy férj felkérne,,,,
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
Találni egy srácot aki tudja szopni a farkát.
De az is izgat ha elér a farka a lyukáig!
De az is izgat ha elér a farka a lyukáig!
Feleségem , nyaralaskor a tengerparton kiverje, nézheti mas is
Lezbi lányt keresünk
Egy bi párnak a szex eszköze lenni, álarcban.
Egymást dugni a férjel miközben a feleség néz miket és vadul maszturbál
Egymást dugni a férjel miközben a feleség néz miket és vadul maszturbál
Elhanyagolt, igényes puncit élvezésig nyalni.
Rajta vagyunk hogy összehozzuk.
(Ez egy válasz komoly-komoly üzenetére (2026. 05. 24. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Folytatás?
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2026. 05. 23. szombat 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 23. szombat 08:05
Kaptunk egy üzenetet,elvinnè a feleségem egy pasi,ès ő is megosztaná a barátaival.
Ez nagyon izgalmasan hangzik.Nagy vágyunk egy ilyen parti,nagyon megbasznák a ribanc pináját,száját.
Ez nagyon izgalmasan hangzik.Nagy vágyunk egy ilyen parti,nagyon megbasznák a ribanc pináját,száját.
Fiatal lányok hatalmas melleivel játszani!

vazelinator

négyesben_4
Koika