Akkor is ha a nő nem a felesége ?
(Ez egy válasz OralHero üzenetére (ma 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugyanígy de átfordulhatnánk 69be és szopom a csiklóját miközben döngeted a punciját
(Ez egy válasz kitarto20as üzenetére (tegnap 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:23
Elképzeltem egy szituációt, hátha van köztetek, aki hasonlóra bukik.
A csaj pucsít az ágyon, feneke magasra tolva, háta rendesen beeívelve. A másik srác már alatta fekszik, farka tövig a puncijában, és lassan döngeti.
Én mögötte térdelek a kemény faszommal a szűk popsija előtt. Lassan berakom neki… először ellenáll, aztán megadja magát, és centiről centire besiklik. Ekkor keményen megmarkolom a csípőjét, és rendesen döngetni kezdem csattanós, mély lökésekkel, a tököm a pinájához verődik minden lökésnél. A másik srác alulról ugyanolyan tempóban… Időnként jól rácsapok a fenekére és még vadabbul tolom a seggét. Ő meg sikítozik, a teste remeg többször elmegy…
Mit szóltok hozzá, srácok? Van hasonló élményetek, vagy hogyan folytassuk?
A csaj pucsít az ágyon, feneke magasra tolva, háta rendesen beeívelve. A másik srác már alatta fekszik, farka tövig a puncijában, és lassan döngeti.
Én mögötte térdelek a kemény faszommal a szűk popsija előtt. Lassan berakom neki… először ellenáll, aztán megadja magát, és centiről centire besiklik. Ekkor keményen megmarkolom a csípőjét, és rendesen döngetni kezdem csattanós, mély lökésekkel, a tököm a pinájához verődik minden lökésnél. A másik srác alulról ugyanolyan tempóban… Időnként jól rácsapok a fenekére és még vadabbul tolom a seggét. Ő meg sikítozik, a teste remeg többször elmegy…
Egy nővel együtt szopni egy nagy faszt és smárolni a spermával a szánkban
(Ez egy válasz OralHero üzenetére (ma 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
A szabadban kukkolni egy párt
Nejem tegnap esti vágykifejtése:-- Elmenni négyesben wellnessezni. Vacsi után hanyattfekszel,én elkezdelek szopni és közben kopognak. A másik Pár bejön,a Pasi se szó,se beszéd elkezd engem dugni,a csaj meg beszáll mellém és ketten szopjuk tovább a farkadat.
Van olyan rajtam kívül aki imádja hallgatni szex közben hogy a párja másról beszél?
Ha egy nő az én farkamon tanítaná szopni a férjét. Az nagyon bejönne.
Gyönyörű a nejed, fantasztikus videók, képek.
(Ez egy válasz naxos üzenetére (2026. 06. 01. hétfő 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 01. hétfő 20:34
Hogy egyszerre ketten dugjuk a nejem pináját. Elméletben nagyon izgatná a dolog, de nem meri bevállalni. Pedig tudom,ha benne lennénk nagyon élvezné.
60 feletti nőt rendszeresen nyalni lehetőleg szőrös puncit
Sziasztok.gyertek minnél többen
https://onlyfans.com/ghostgirl141
https://onlyfans.com/ghostgirl141
Egy közös maszti csoport… vágyak álmok kibeszelesek.. képek cseréje.
Egy hófehér csajszival szexelni vágyait kielégiteni.
Elképzeltem egy szituációt, hátha van köztetek, aki hasonlóra bukik.
Hogy egyszerre ketten dugjuk a nejem pináját. Elméletben nagyon izgatná a dolog, de nem meri bevállalni. Pedig tudom,ha benne lennénk nagyon élvezné.
Ojan házibarát lenni hosszú távon ahol a férfi és a nő vágyait is teljesiteném.
Rálelni egy olyan Párra,ahol a Hölgytag hozzánk hasonloan imádja,ha egyszerre több Férfi használja.
Ha egy férj felkérne,,,,
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
Egy creampie és sperma játékokat kedvelő párt találni akiknél állandó házibarát lennék.
Régi bakancslista, hogy szeretkezhessek egy idős hatalmas mellű nővel. Sokszor fantazialok is róla, de még a sors ezt nem adta meg nekem. Ha esetleg olvassa ezt a hozzászólást hasonló adottságú nő, legyen szíves provatban felkeresni hátha összejön.
Még mindig egy VALÓS párral egész napot,vagy hétvégét együtt tölteni…

vazelinator

Jenna Presley