Tényleg nagy élmény lehetett mindenkinek pár fotót szívesen látnánk
a három férfi egy hölgy akcióról. (Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 06. 29. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 29. hétfő 21:03
a három férfi egy hölgy akcióról. (Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 06. 29. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonberényben vagyunk. Supozunk, pancsizunk, néha egy kicsit huncutkodunk... Egy férfinak feltűnik valami, s mivel imádja a husi nőket, ezért beszélgetést kezdeményez, hátha
Jó a radarja. Mert igen,
A pihenésünk igen izgalmasan telik. Napjában többször is gyönyörben fürdik a feleségem... Fantasztikusan izgalmas fotók és videók is készülnek.
Egyik este megkérdezi a férfi, hogy hozhatja-e a barátját, aki a közelben nyaral a családjával. Hopp, ez pikánsan hangzik.
Némi gondolkodást követően azt mondja a feleségem, hogy persze, hozza... szeretné ezt is kipróbálni, átélni...
Három férfi kényeztetése csodálatos gyönyörrel és életre szóló élménnyel jutalmazza Őt, és mindannyiunkat.
fo
vagyunk egy kis édeshármas hetero kalandra. alf
gé alf
ko alf
nyakJó a radarja. Mert igen,
fo
vagyunk egy kis kalandra. Régen érintette, simogatta, nyalta, ujjazta idegen férfi a feleségemet. De most vágyja... alf
gé alf
ko alf
nyakA pihenésünk igen izgalmasan telik. Napjában többször is gyönyörben fürdik a feleségem... Fantasztikusan izgalmas fotók és videók is készülnek.
Egyik este megkérdezi a férfi, hogy hozhatja-e a barátját, aki a közelben nyaral a családjával. Hopp, ez pikánsan hangzik.
Némi gondolkodást követően azt mondja a feleségem, hogy persze, hozza... szeretné ezt is kipróbálni, átélni...
Három férfi kényeztetése csodálatos gyönyörrel és életre szóló élménnyel jutalmazza Őt, és mindannyiunkat.
Szia.Szerintem azért mert kíváncsi hogy van-e privát képed.
(Ez egy válasz goldendmo üzenetére (2026. 06. 16. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 16. kedd 13:19
(Ez egy válasz goldendmo üzenetére (2026. 06. 16. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Kitalálni ki miért jelől ismerősnek, és utána nem kommunikál semmit.....
Szopni sex közben egy nagyfarku pasit a csajával….és még sok sok vágyam lenne….
Álmom egy 200 kg feletti nővel szeretkezni. Megőrülök a hatalmas idomokért!
Két nővel lenni egyszerre, fiatal pár, érett hölgy.
Maszkban , használósan anonim szexelni.
Egy egymást szerető sub párt használni.
Párok egyik tagjat dugni..stb úgy hogy a másik csak nézi,segít.
Egy egymást szerető sub párt használni.
Párok egyik tagjat dugni..stb úgy hogy a másik csak nézi,segít.
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Balatonberényben vagyunk. Supozunk, pancsizunk, néha egy kicsit huncutkodunk... Egy férfinak feltűnik valami, s mivel imádja a husi nőket, ezért beszélgetést kezdeményez, hátha
Jó a radarja. Mert igen,
A pihenésünk igen izgalmasan telik. Napjában többször is gyönyörben fürdik a feleségem... Fantasztikusan izgalmas fotók és videók is készülnek.
fo
vagyunk egy kis édeshármas hetero kalandra. alf
gé alf
ko alf
nyakJó a radarja. Mert igen,
fo
vagyunk egy kis kalandra. Régen érintette, simogatta, nyalta, ujjazta idegen férfi a feleségemet. De most vágyja... alf
gé alf
ko alf
nyakA pihenésünk igen izgalmasan telik. Napjában többször is gyönyörben fürdik a feleségem... Fantasztikusan izgalmas fotók és videók is készülnek.
két jó nagy fasz megdugjon.
Olyan haveri csapat, akikkel lehetne közösen masztizni.
Nagy vágyam,hogy nudizzunk a feleségemmel. Sajnos ő nem igazán hajlik ezen dolgok felé. Zárkózottabb mint én. Viszont nagyon szeretném kipróbalni ,de csakis vele közösen.
Két érett nővel dugni egyik lovagolna másik a számon utána felváltva szopnának és tele verném a szájukat. Utána egymáson lennének
ku
és felváltva dignám őket!
alf
ty alf
áb alf
an
Egy kellemes masszázst szívesen adnék, minden testrészre kiterjedően.
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 28. vasárnap 19:55
Csak tréfának szántam ,próbáltam egy kis humort is idehozni
Az adatlapon minden ott van
A vágyak is
A vágyak is
Regi vágyam, hogy találjak egy szep méretes formás teljesen csupasz farkat, amit a párom leszophatna…… szájba élvezéssel, majd jól bele ülhetne…..
Nekem az a régi nagy VÁGYAM,hogy az OPERÁTOR ne tiltson le teljessen oktalanul...!!!
Állandó nyár
Csak tréfának szántam ,próbáltam egy kis humort is idehozni
A vágyak is (Ez egy válasz hatvanvolt üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 28. vasárnap 15:50
A vágyak is (Ez egy válasz hatvanvolt üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha a beállítottságod le merted írni, akkor mi lehet annál nehezebb?
Mert nekem az volt nehéz bevallanom.
Mondjuk, hogy egy fiatal hölgy játszogatna a kis farkammal,ismerkedne vele, oktatgatnám.
De ez inkább vágyálom, mint reális vágy.
De ez inkább vágyálom, mint reális vágy.
Ha a beállítottságod le merted írni, akkor mi lehet annál nehezebb?
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak bátran,6ározoottan...hiszen éppen erről szól ez az oldal...PUSSZ...

vazelinator

kayeti
Dex