Mostanában egy feleséget élvezésig masszírozni,kényeztetni,simogatni.Majd ráélvezni ahova kívánja a gecit.
Szívesen szopatnék meg dugnék egy csajt most az erdőben. De úgy, hogy már előtte levetkőztetem és sétáltatom kicsit az ösvényen, mielőtt megállunk a megfelelő helyen. Utána kimoshatja a pináját a patakban, de közben még lehet, hogy szájba lövöm.
Nejem elcsábítani egy házaspárral.
Ismeretlenül csókolózni egy Nővel, szavak nêlkül
Duci gecis puncit nyalni
Páromat 3-4 pasi kényeztesse előttem körbeálják és felváltva szopassák és utánna jól megdugják teleélvezzék minden testnyillását
Most fogok vonattal utazni.
Vác -Bp.
Ott flörtölni....kapcsolodni....
Vác -Bp.
Ott flörtölni....kapcsolodni....
Dunaharaszti, Nocsak bár. Vékonyka pultos csaj, piros, testre feszülős, piros kis naciban, 3 ujjnyi réssel a lábai közt, és akkora Vénusz dombbal, mint egy kispárna, ott a helyszínen majdnem sírva fakadtam a gyönyörűségtől. És a kollégáinak egész nap ezt kell nézniük. Hát ott az összes vágyam előjött, még olyanok is, amelyekről nem is tudtam.
Szívesen látnám a feleségem egy masszázs közben ahogy szépen lassan elönti a vágy és nem bír magán uralkodni.....
Adatlapom szerint is keresek a környékemen.
Köszönöm
Köszönöm
Ez nagyon izgató lenne
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 07. 04. szombat 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 13:52
A Sup-on meztelenül napozó feleségemet egy milfkedvelő fiatal srác közreműködésével orgazmusból orgazmusba simogatni, csókolgatni, nyalni, ujjazni...
A munkám során kacérabb háziasszonyokkal találkozni, sokamlós poénokkal kalandot találni. Volt már rá példa, hogy mentem később hozzá és megmasszíroztam
Aztán összehoztunk hármas körbemasszírozást is a párommal.
Szóval ilyesmit átélni ismét, az lenne a vágyam
Aztán összehoztunk hármas körbemasszírozást is a párommal. Szóval ilyesmit átélni ismét, az lenne a vágyam
Ez sem tűnik beteljesíthetetlen vágynak. Konkrétan mikor és hol?
Persze így már nem is olyan spontán, de a végeredmény szinte ugyanaz. (Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 07. 04. szombat 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 13:52
Persze így már nem is olyan spontán, de a végeredmény szinte ugyanaz. (Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 07. 04. szombat 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
A Sup-on meztelenül napozó feleségemet egy milfkedvelő fiatal srác közreműködésével orgazmusból orgazmusba simogatni, csókolgatni, nyalni, ujjazni...
Sziasztok, könyörgöm miért ott.
(Ez egy válasz 40es bisexhazaspar üzenetére (2026. 07. 04. szombat 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 09:50
Nagy vágyunk,hogy találjunk a közelünkben egy 50+ -os bisex uni pasit,akivel eljátszadozhatnánk rendszeresen a feleség jelenlétében! Haverság extrákkal!
Keresek egy bi férfi tagú házaspárt,ahol a feleséget izgatja,ha a férjét elötte szopatják.
Rendszeres kapcsolat….
Privátban
Rendszeres kapcsolat….
Privátban
Nagy vágyunk,hogy találjunk a közelünkben egy 50+ -os bisex uni pasit,akivel eljátszadozhatnánk rendszeresen a feleség jelenlétében! Haverság extrákkal!
Vágyom, fiatal lányok hatalmas melleivel játszani!
55-65 hölgyet kikötözve, kinyalni es .....
Túrkeve környékén igényes de elhanyagolt hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni!!!
Extra ha Roma a hölgy!
Extra ha Roma a hölgy!

vazelinator

kezdoparos
Ruby