Vágyok egy idősebb hölgyre, hosszutávon. Cél hogy ismerkedés, beszélgetés és majd ha ugy alakulna akkor akár közös felejthetetlen esték.... Ez lenne az én vágyam. Bp
Párt nézni szex közben, fiatal lánnyal masztizni.
olyan csajjal randizni aki szereti a strapont
Vágynék egy ilyesmire... A Dunán kikötünk egy sóderos zátonynál, és napozunk, piknikezünk, kicsit erotikázgatunk, amikor is kiköt egy másik csónak is, két, nem szénné kigyúrt, ám látványosan izmos kb huszonötös-harmincas fiatal sráccal. Megkérdezik, hogy nem zavar-e minket az, ha ők is ott vannak és nudiznak.
Természetesen nem zavarnak. Ledobják a textilt, és a közelünkben letelepedve megindul egy beszélgetés. Az a kezdeti gyanúnk is hamar eloszlik, hogy meleg pár... Full heterók, csak most nem hozták el magukkal a barátnőiket. Azt is kibökik, hogy asszonykám nagyon hasonlít egy régebbi tanárnőjükre, akit nagyon kedveltek. Azért is álltak meg, mert távolról azt hitték, Ő az.
A feleségemmel régebben már volt édeshármas-kalandunk, de egy ideje sajnos már nem vágyik rá. Most azonban azt látom, hogy egyre többször helyezkedik úgy, hogy rálátást és belátást engedjen szexi puncijára, amire a srácok is jól láthatóan egyre fogékonyabbak.
Kérdőn reám néz, s én bólintok. Ekkor megkérdezi azt, hogy bekennék-e a hátát naptejjel? A már meredező farkukat eddig takargatni próbáló srácok igent mondanak... Ekkor már tudják azt, hogy a vágyuk, hogy egy ötvenes tanárnővel szexelhessenek, teljesülni fog...
Természetesen nem zavarnak. Ledobják a textilt, és a közelünkben letelepedve megindul egy beszélgetés. Az a kezdeti gyanúnk is hamar eloszlik, hogy meleg pár... Full heterók, csak most nem hozták el magukkal a barátnőiket. Azt is kibökik, hogy asszonykám nagyon hasonlít egy régebbi tanárnőjükre, akit nagyon kedveltek. Azért is álltak meg, mert távolról azt hitték, Ő az.
A feleségemmel régebben már volt édeshármas-kalandunk, de egy ideje sajnos már nem vágyik rá. Most azonban azt látom, hogy egyre többször helyezkedik úgy, hogy rálátást és belátást engedjen szexi puncijára, amire a srácok is jól láthatóan egyre fogékonyabbak.
Kérdőn reám néz, s én bólintok. Ekkor megkérdezi azt, hogy bekennék-e a hátát naptejjel? A már meredező farkukat eddig takargatni próbáló srácok igent mondanak... Ekkor már tudják azt, hogy a vágyuk, hogy egy ötvenes tanárnővel szexelhessenek, teljesülni fog...
két három jó nagy fasz megdugjon.
60-70 körüli nővel vagy párral megismerkedni !
Görögországban nyaraltunk és nagyon szexy takarítónő volt az apartmanban, minden reggel 9 órakor jött takarítani. Arra vágytam hogy akkor nyisson be amikor a párom szopja a farkamat. Nagyon izgalmas lett volna.
Egy kis verbális alázás most és közben mondanád, hogy dugnád meg a feleségemet!
Miért ? Te bárkinek odaadnád a tied ?
(Ez egy válasz Barna farok üzenetére (2026. 07. 28. kedd 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Duci pinàt nyalni miközben dugjàk,
Hát nagyon nem. Ha nincs izgalom, nem vonzodom hozzá, akkor nem csinálom.
(Ez egy válasz Barna farok üzenetére (2026. 07. 28. kedd 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Kimondott nagyfarkú pasit szopni élvezésig a párjával majd ők is leszopjanak engem…..
Nem a fasz a lényeg?
(Ez egy válasz Ibolya.ib üzenetére (2026. 07. 28. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Igényes Roma hölgyet orgazmusig kényeztetnék!
Sziasztok! Tetszene nagyon ha egy hölgy vagy egy férj megkérne, hogy a feleségét vigyem el egy kabriós kirándulásra, mert imádja a sportautókat, és cserébe leszopna.
Szia Vitya! Már ketten vagyunk
Még egy normálist kell csak keresnünk
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2026. 07. 22. szerda 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 22. szerda 05:53
Még egy normálist kell csak keresnünk
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2026. 07. 22. szerda 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Három fèrfi,ès a felesègem.Egy èjszaka,amikor èlvezhetem a látványt,ő pedig a három bullt,minden nyilásában,tabuk nèlkül.
bdsm dvp sperm cuckold gangbang big cock big pussy
bdsm dvp sperm cuckold gangbang big cock big pussy
A férjemmel együtt megdugna még 1-2 fiatalabb izmos srác
...és a dohanyzás is kizárt,ne haragudj
(Ez egy válasz Baluka79 üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
jó nagy fasz dugjon 20/6
Kár hogy zavarja az arcszőr, különben már láthatná
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 27. hétfő 15:21
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Régi vágya,hogy vegignezhesse,ahogy egy pasi szopja a farkam

vazelinator