Utca beli srác anyját kezelgetni
Illetve szintén utca beli anya lányát lányait
Illetve szintén utca beli anya lányát lányait
Bírnám, ha a nejemmel az edzőteremben kikezdene egy fiatal fiúcska, aztán beszállna hozzánk
Terhes feleségét kényeztetni!
Ápolt hölgyet, kényeztetni melleit szopni, punciját nyalni, akár élvezésig.
Ha az adatlapomon leírtak megvalósulnak, akkor teljesül a vágyam.

Nekünk most ért véget egy több éves házibaráti kapcsolatunk sajnos. Jó lenne találni egy új partnert, de sajnos nem nyitott rá a feleségem még, nekem ez nagy vágyam lenne pedig...

Egy vékony,kecses néger csajt kényeztetni szerényen.......úgy reggelig!
Győriédesékkel találkozni
Egzotikus lánnyal hármasozni egyet néger,Ázsiai, nagy mellekkel azt kedvelném
Egy "szaros " bugyira egy hölgytől! Természetesen szarkasztikusan értettem, egy kellemes illatú izgalomtól elúszott darabra, de erre itt egy igazi ,mondom igazi Nő sem képes hogy eljuttassa nekem !
Rám irt valaki, hogy leszopna mélytorokkal elso levelre valaszoltam is de aztan kitoroltem igy nem tudok valaszolni glori hole-t meg a glori hole cafet mondtad h meg tenned ha magadra ismersze irj ram koszonom
Vágyok egy 55-60 pluszos nő szeretöje lenni.
Egy kezdő pár...akik azt az élményt adnák egymásnak ajándékba, hogy bevonnak egy harmadik szereplőt a szexuális életükbe..és ha már vágyak, persze arra vágynék, hogy én nyerjem meg ezt a szerepet..
A találkozón kezdetben az izgalom, aztán mondjuk kis félhomály és először óvatosan, majd egyre bátrabban indul el a két férfi négy keze, nyelve felfedezni a Nő testét, akit a kezdeti félénkség után egyre inkább önt el a vágy, hogy egy kis időre a hétköznapok háziasszonyából a figyelmet élvező hobbi ribivé válhasson.. a férjjel azon dolgoznánk, hogy megkapjuk azt a másik énjét, és azt az élményt ami ebből két férfinek ( és a Hölgynek is ) adódhat..a férjnek, hogy végre láthatja a feleségét igazi nöstényördögként hármasban..a feleségnek, hogy most legfőképp róla szól minden..nekem, hogy a feleség finom testét habzsolhatom szabadon..
A találkozón kezdetben az izgalom, aztán mondjuk kis félhomály és először óvatosan, majd egyre bátrabban indul el a két férfi négy keze, nyelve felfedezni a Nő testét, akit a kezdeti félénkség után egyre inkább önt el a vágy, hogy egy kis időre a hétköznapok háziasszonyából a figyelmet élvező hobbi ribivé válhasson.. a férjjel azon dolgoznánk, hogy megkapjuk azt a másik énjét, és azt az élményt ami ebből két férfinek ( és a Hölgynek is ) adódhat..a férjnek, hogy végre láthatja a feleségét igazi nöstényördögként hármasban..a feleségnek, hogy most legfőképp róla szól minden..nekem, hogy a feleség finom testét habzsolhatom szabadon..
Vágyam egy elhanyagolt felesèg sexuális ètvágyát visszahozni. Orálissan játszadozni vele amíg a teste bele nem remeg.
Te csak álmodozol....
(Ez egy válasz biracial üzenetére (2024. 12. 10. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 10. kedd 12:50

Én is eljátszom a gondolattal, hogy milyen lenne a feleségem és a pasija alá nyalni, miközben dugnak.

Biszex párral lenni.
Vágyom arra hogy maszirozás közben kényeztesek egy idegen csajt.
Nekem vágyam , hogy vendégűl hívjon magához egy idősebb hölgy és szeretkezzünk egy hatalmasat .
Akár egy estén át
Akár egy estén át
Hát ha a lány tudja, hogy kell és saját magát kényszerfranciázza akkor simán meg áldozat is
(Ez egy válasz nyaligátorpasi05 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom úgy hogy te volnál az alárendelt
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 10. péntek 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 20:04

Törölt felhasználó (4766274)

Én szeretnék egy igazi mélytorkot kényszercranciával