Vaze!
ZOO
orangutánok!
Tökre fel fognak világosítani!
Csak KUKKOLD ŐKET!
intelligensek ám a maguk módján!
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 04. 16. szerda 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 16. szerda 14:47
ZOO
orangutánok!
Tökre fel fognak világosítani!
Csak KUKKOLD ŐKET!
intelligensek ám a maguk módján!

Nem kifejezetten a rassz vonz, a színes bőr, hanem az, hogy nincsenek megfertőzve a nyugati kultúrával (vagy inkább szemlélettel...) ilyen értelemben ártatlanok, tiszták. Kíváncsi lennék, hogy abban a környezetben szocializálódva mennyivel erősebben irányítanak az ösztönök, illetve mennyivel szenvedélyesebben, tabuktól, dogmáktól mentesen élik meg a testiséget.
Azt tudom, hogyan hogyan kefél egy emancipált, céltudatos, szabadelvű és határozott igényekkel, elképzelésekkel rendelkező nő. Aki már sokat látott és sokat próbált, önként vagy akarva, de számtalan mintával befolyásoltan.
Nem mintha bajom lenne a végletekig is elmenni szándékozókkal, de érdekelne a másik, az ősi, az originális.
Azt tudom, hogyan hogyan kefél egy emancipált, céltudatos, szabadelvű és határozott igényekkel, elképzelésekkel rendelkező nő. Aki már sokat látott és sokat próbált, önként vagy akarva, de számtalan mintával befolyásoltan.
Nem mintha bajom lenne a végletekig is elmenni szándékozókkal, de érdekelne a másik, az ősi, az originális.
szeretném ha 1szer 3an 4en kényeztetnénk 1 nőt, és jól megfürdetnénk a gecibe a végén..
Most - igencsak vágynám azt, hogy a bekötött szemű feleségemet egy masszázsasztalon másik párral plusz egy-két férfival közösen kellemesen langyos és illatos olajjal masszírozzuk, simogassuk. Majd szeretném őt és a másik nőt is felváltva kényeztetni, csókolni, jól megdugni, miközben a többi férfi is feltalálja magát a nők örömére.
Valamint ezt szeretném fotózni és videózni. Talán lesz ilyen valamikor, de lehet, hogy sohasem.......
Valamint ezt szeretném fotózni és videózni. Talán lesz ilyen valamikor, de lehet, hogy sohasem.......
Először azt olvastam : feltálalja. Hirtelen valami kannibál orgiára gondoltam.
Parbaniek! A kedvemért bejelölnéd magad és kiscsaládod ezen a törzsfejlődést bemutató fán? Én a bal alsó sarokba pozícionáltalak, csak kérlek erősíts meg.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2014. 04. 17. csütörtök 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 17. csütörtök 00:07
Parbaniek! A kedvemért bejelölnéd magad és kiscsaládod ezen a törzsfejlődést bemutató fán? Én a bal alsó sarokba pozícionáltalak, csak kérlek erősíts meg.

Most - igencsak vágynám azt, hogy a bekötött szemű feleségemet egy masszázsasztalon másik párral plusz egy-két férfival közösen kellemesen langyos és illatos olajjal masszírozzuk, simogassuk. Majd szeretném őt és a másik nőt is felváltva kényeztetni, csókolni, jól megdugni, miközben a többi férfi is feltalálja magát a nők örömére.
"Először azt olvastam : feltálalja. Hirtelen valami kannibál orgiára gondoltam."
Értve olvasni, olvasva érteni... (Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 04. 17. csütörtök 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 17. csütörtök 07:18
Értve olvasni, olvasva érteni... (Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 04. 17. csütörtök 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Először azt olvastam : feltálalja. Hirtelen valami kannibál orgiára gondoltam.

Nem az értelmezéssel volt gondom
, csak nagyon gyorsan olvasok. Jobban utána gondolva a" feltálalja" sem annyira rossz opció...
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2014. 04. 17. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 17. csütörtök 13:34

"Először azt olvastam : feltálalja. Hirtelen valami kannibál orgiára gondoltam."
Értve olvasni, olvasva érteni...
Értve olvasni, olvasva érteni...
Hancúr Párbaj társasjátékot bedobni az uncsi estébe

olyan hölgyet találni aki az aranyzuhatagával kedveskedne!
Egy kedves hölgyet találniharmadiknak mindannyiunk kényeztetésére!Olyan hölgy legyen aki nem fél megélni a nőiességet,és a szex okozta örömöket!
Szopatni

Egy profi szexbomba kurvát elvinni egy körre.
a felnőtt társas mindig izgalmas lehet
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 17. csütörtök 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 17. csütörtök 13:53

Törölt felhasználó (818842)

Hancúr Párbaj társasjátékot bedobni az uncsi estébe

Érdekes vágyaitok vannak.
(Mondjuk meg tudom érteni, aki életében nem volt nővel.) (Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2014. 04. 18. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)

(Mondjuk meg tudom érteni, aki életében nem volt nővel.) (Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2014. 04. 18. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ON hozzaszolas?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 18. péntek 15:29

Törölt felhasználó (69371)

Érdekes vágyaitok vannak.
(Mondjuk meg tudom érteni, aki életében nem volt nővel.)

(Mondjuk meg tudom érteni, aki életében nem volt nővel.)
Lentebb!
(Fenyegetni meg nem kellene, csak mert VIP van a neved mellett, az inkább gáz, főleg ha pénzért vett.) (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 18. péntek 15:45

(Fenyegetni meg nem kellene, csak mert VIP van a neved mellett, az inkább gáz, főleg ha pénzért vett.) (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (876621)
VIP

ON hozzaszolas?!

Fenyegetes? hol latsz te olyat?
ide vagyakat varnak irni,en meg mondjuk olvasnam,ahogy masok is...meg ha butacska vagyak, butacska megfogalmazasban..megis kedvesebb,mint a kritizalo,szemelyeskedo,megmondom a tutit hozzaszolasaid,nem csak itt,mas topikikban is. Ne minosits,ne kritizald mas szexualis szokasait,mert nem.illik,foleg nem itt. Szoval nem kene azeepes megjegyzesed. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 18. péntek 15:48
ide vagyakat varnak irni,en meg mondjuk olvasnam,ahogy masok is...meg ha butacska vagyak, butacska megfogalmazasban..megis kedvesebb,mint a kritizalo,szemelyeskedo,megmondom a tutit hozzaszolasaid,nem csak itt,mas topikikban is. Ne minosits,ne kritizald mas szexualis szokasait,mert nem.illik,foleg nem itt. Szoval nem kene azeepes megjegyzesed. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

Lentebb!
(Fenyegetni meg nem kellene, csak mert VIP van a neved mellett, az inkább gáz, főleg ha pénzért vett.)

(Fenyegetni meg nem kellene, csak mert VIP van a neved mellett, az inkább gáz, főleg ha pénzért vett.)
nekünk is van vágyunk de nem jön össze.pl bi fiut vagy bi párt de hát ez lehetettlen

Törölt felhasználó (876621)
VIP

Fenyegetes? hol latsz te olyat?
ide vagyakat varnak irni,en meg mondjuk olvasnam,ahogy masok is...meg ha butacska vagyak, butacska megfogalmazasban..megis kedvesebb,mint a kritizalo,szemelyeskedo,megmondom a tutit hozzaszolasaid,nem csak itt,mas topikikban is. Ne minosits,ne kritizald mas szexualis szokasait,mert nem.illik,foleg nem itt. Szoval nem kene azeepes megjegyzesed.
ide vagyakat varnak irni,en meg mondjuk olvasnam,ahogy masok is...meg ha butacska vagyak, butacska megfogalmazasban..megis kedvesebb,mint a kritizalo,szemelyeskedo,megmondom a tutit hozzaszolasaid,nem csak itt,mas topikikban is. Ne minosits,ne kritizald mas szexualis szokasait,mert nem.illik,foleg nem itt. Szoval nem kene azeepes megjegyzesed.
Egy ufó dákóról úgy lefejteni a bőrt, hogy 2perc alatt a Marsra kívánkozzon

van itt valaki?