Egy kedves párral való rendszeres (havi 1) találkozás, orálisan bi jelleggel, akár maradhatunk csak az orális vonalon minden formában.
Mindez diszkréten, mert az életem hetero formában több mint tökéletes, de ezt az oldalamat nem tudom nyilvánossá tenni.

Jelen2
Èn mèg bi-vel is szeretném fűszerezni.Mi is kènyeztessük egymást a sráccal.Szintèn elmondtam a Felesègemnek de csak engem akar. (Ez egy válasz Gábor366 üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 07. csütörtök 22:04
Èn mèg bi-vel is szeretném fűszerezni.Mi is kènyeztessük egymást a sráccal.Szintèn elmondtam a Felesègemnek de csak engem akar. (Ez egy válasz Gábor366 üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Jelen, már kerek perec elmondtam neki több évi célozgatás.után. Azt mondja neki szerelem kell,.ezért nem tudja elképzelni. De azért szerintem izgatja.
Jelen, már kerek perec elmondtam neki több évi célozgatás.után. Azt mondja neki szerelem kell,.ezért nem tudja elképzelni. De azért szerintem izgatja.
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2024. 09. 28. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 28. szombat 16:31

Beszélgetnék férjekkel akik dugatnák a nejüket idegen férfiakkal. De az asszonyt még nem sikerült rávenni.

Csatlakozni egy párhoz kinek a szolgája lehetnék..
Popsit nyalnék egy csini milfnél....
Szeretnék egy szőrös természetes hölgyet találni, akinek nem gond, ha szeretem a természetességget! Szőrös hónalj is izgat.
Esetleg kíváncsi bi szőrös férfiakkal is ismerkednék.
Esetleg kíváncsi bi szőrös férfiakkal is ismerkednék.
Hasonló vágyaink vannak.
(Ez egy válasz Zsolt2011 üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 07. csütörtök 15:15

Bi párral sexelni ahol a pasi méretes farkát a hölgyel felváltva kényeztetnénk
Bi párral sexelni ahol a pasi méretes farkát a hölgyel felváltva kényeztetnénk
egy tele élvezet puncit kinyalni

Két nagy fétisem van..Az egyik az örgaszonyok a másik a toilet slave illetve ennek a kető kombinációja. igazából mindent kipróbáltam ami bizarr:P Mondhatni gyerek korom óta van 50 feletti szexpartnerem de mióta elmúltam 40 igazából a nagyi kategóriából igazán a 85+ feletti ráncos lötyedt vénasszonyok érdekelnek
Slavként minden domináns nó használhat de 70 feletti nagyik sz...t enni a legjobb!

Idősebb hölgyet találni, kényeztetni minden lehetséges módon. Szavakkal, érintésekkel, majd egy tabumentes menettel zárni az alkalmat.

Én szeretném az anyósom idönként kezelésbe venni, szerintem benne is lenne, csak feleségem nem :/
Találni egy nőt, akinek tetszene ha ráélveznék, mindenféle segítség nélkül. Akár ruhában, akár meztelenül lenne

Találni egy párt az adatlapom szerint

Találni egy asszonyosan telt nagymellű nőt akinek a párja bi és őket kielégíteni kedvük szerint…..
Szeretnék talállni egy olyan Lányt vagy Nőt aki felcsatolható műfarokával beavatna a Strap-on rejtelmeibe.Erre vágyok már régóta,hogy így feltűzzön.
Végre valami extra vágy .
(Ez egy válasz Nyalafinta04 üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretném egy fiatal szexi cigány tinicsaj fenekébe dugni az orrom, miközben a punciját nyalom hátulról és a fenekét "dugom" az orrommal.
Ez nagyon jól hangzik)
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 29. vasárnap 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 29. vasárnap 08:18
Törölt felhasználó (4758159)

Szeretném ha valaki egy egész hétvégén át dugná a duci kis feleségem. Végig teljesen meztelenül lennénk.