Érett puncit élvezésig nyalni....bár az sem gond ha fiatal!
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni!
Helyem van Diszkréció természetes.!
Helyem van Diszkréció természetes.!
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig kényeztetnék !
Sziasztok fiatal pasit keresünk aki megdugná kemènyen fèrjem elött
Újra átélni,ahogy a szaunában vagy a jakuzziban egy jó Pasi elcsabítja a Nejem és egy hatalmasat kettyintünk hármasban a szállodai szobánkban
Két lánnyal, hölgyel lenni egyszerre vagy csak nézni őket.
Fital srác alázna!
Fiatal srác alázna .
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ÉN NÉKEM MÁR NINCSEN SEMMI EGYÉB VÁGYAM,
CSAK AZ,HOGY A MODERÁTORT JÓL SZÁJON VÁGJAM...!!!
a teljesen OKTALAN 3 napos tiltásért...!!!
Na ezért most hány napos tiltást kapok...!?!
Ha a duci feleségemet megdugná előttem egy nagyfarkú fiatal pasi...
ÉN NÉKEM MÁR NINCSEN SEMMI EGYÉB VÁGYAM,
Nekem is ez a vágyam!
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 03. csütörtök 10:27
Hogy olyan feleségem legyen aki hatalmas farkú négerekkel csal minden nap és néznem kell és nyalni közben és a számba köp mikor a szájába élveznek meg felém gugol és kinyalatja amit bele élveznek es néha egyikre rá is nyomja a fejem
2 nagyit egyazerre szopatni
Hàt se se panaszkodhat az kicsivel az tuti
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 03. csütörtök 10:27
Hogy olyan feleségem legyen aki hatalmas farkú négerekkel csal minden nap és néznem kell és nyalni közben és a számba köp mikor a szájába élveznek meg felém gugol és kinyalatja amit bele élveznek es néha egyikre rá is nyomja a fejem
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni és élvezni ha a számba élvez!!!
Vágyom azt, hogy ...
Swingerklubban, fent valahol, valamelyik ágyon...
Feleségemet lágyan hanyatt döntöm, csókolózunk... simogatom... Megjelennek a kukkolók is... intek egy tetovált srácnak, hogy közelebb is jöhet, ha szeretne...Persze, hogy szeretne...
Két oldalról közrefogjuk a feleségemet, lesimogatjuk róla a fehérneműt...
Néha ugyanoda téved a kezünk, feleségem szereti azt, ha két férfi simogatja lágyan, ujjazza finoman egyszerre, és/vagy ketten kényeztetik melleit...
Ilyenkor én is óvszert húzok...
Felváltva hatolunk be a szexi, izgalomtól kipurult, asszonyosan husi, szép formájú puncijába...
Kicsit később, kellemesen elfáradva, kielégülten fekszünk egymás mellett, alkalmi partnerünk már elköszönt, elment zuhanyozni...
Szép lassan, gyengéden újra simogatni kezdjük egymást...
Swingerklubban, fent valahol, valamelyik ágyon...
Feleségemet lágyan hanyatt döntöm, csókolózunk... simogatom... Megjelennek a kukkolók is... intek egy tetovált srácnak, hogy közelebb is jöhet, ha szeretne...Persze, hogy szeretne...
Két oldalról közrefogjuk a feleségemet, lesimogatjuk róla a fehérneműt...
Néha ugyanoda téved a kezünk, feleségem szereti azt, ha két férfi simogatja lágyan, ujjazza finoman egyszerre, és/vagy ketten kényeztetik melleit...
Ilyenkor én is óvszert húzok...
Felváltva hatolunk be a szexi, izgalomtól kipurult, asszonyosan husi, szép formájú puncijába...
Kicsit később, kellemesen elfáradva, kielégülten fekszünk egymás mellett, alkalmi partnerünk már elköszönt, elment zuhanyozni...
Szép lassan, gyengéden újra simogatni kezdjük egymást...
Régi vágyam egy igazi transznemű (nem transzvesztita) lányt megismerni.
Fiatal kezdő párral huncutkodni.
50+ pár kölgytagját kénseztetni ahogy csal szeretnék,illetve aszisztálni a nagyobb élvezetért!

vazelinator

Alia