Egy igènyes, ápolt puncit nyalni èlvezèsig, akár a fèrje előtt. Diszkrèció adott.
Vágyam adatlapom szerint találni egy párt.
Egyszerre?
Vagy sorba?
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2026. 09. 09. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy sorba?
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2026. 09. 09. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajrá!!
Sok sikert.
Remélem összejön
(Ez egy válasz Ibolya.ib üzenetére (tegnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:39
Sok sikert.
Remélem összejön
(Ez egy válasz Ibolya.ib üzenetére (tegnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Férjemmel közösen egy fiatal, izmos jó farkú pasi megdugjon
De csak fantázia még, nem mertem lépni, pedig a férjem is izgatja
Férjemmel közösen egy fiatal, izmos jó farkú pasi megdugjon
21akkor is
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy fiatal csajjal szexelni a szabadban… ez a vágyam !
A folyosón meg-megállunk csókolózni, simogatni, kényeztetni egymást. Az ajtófélfának nekidöntöm, és lejebb csúszom, csodás vénuszdombjáig, melyet lágyan harapdálok, puszilgatok, majd amikor egyik lábát egy kanapéra felrakja, így felkínálva édes finom punciját, a nagyajkai közzé kalandozok a nyelvemmel. Csiklóját és kisajkait nyalogatom, s amikor jobban szétnyitja lábait, belenyalok kéjre vágyó kelyhébe. Ekkor fejemet két kézzel magához szorítja.
Coutch.
Ülök, és Ő lovagol rajtam. Imádom a ringatózó kebleit nézni, simogatni, csókolni. Néha egy-egy idegen kéz is végigsimít rajta itt s ott... Majd váltunk.
Coutch.
Feleségem előttem térdel, és ajkaival kényeztet. Egy magas, egyetemista korú srác simogatja a fenekét, a hátát, bugyiját félrehúzva a punciját kényezteti.
Coutch.
Még nem akarok elélvezni, mert izgató a látvány, izgató az izgalma, amit az ajkai munkáján és a nyögésein is érzek, ezért felsegítem, és hanyatt döntöm a kanapén.
A hátán fekszik, szeme lehunyva, egyik lába a háttámlán, a másikat felhúzza. Simogatom, kényeztetem, a fekete fehérneműből kellemes dolog kisimogatni Őt. A srác kérdőn néz reám, s mutatom neki, hogy Ő is tegye azt, amit szeretne. Kissé meglepődöm azon, hogy megcsókolja. Ilyet nem szoktunk, de látom azt, hogy ez most jól esik a feleségemnek is, mert átöleli a srác nyakát.
Coutch.
Felváltva dugjuk, kényeztetjük, csókolgatjuk, simogatjuk.
Kicsit elfáradtunk, de nagyon kellemes, gyönyörteli érzéssel megyünk zuhanyozni.
Sokfelé.
Az este folyamán még kétszer csatlakozik hozzánk a srác.
Megbeszéljük, hogy a következő tematikus estén újra találkozunk "itt".
Vágyom egy ilyesmire...
Coutch.
Ülök, és Ő lovagol rajtam. Imádom a ringatózó kebleit nézni, simogatni, csókolni. Néha egy-egy idegen kéz is végigsimít rajta itt s ott... Majd váltunk.
Coutch.
Feleségem előttem térdel, és ajkaival kényeztet. Egy magas, egyetemista korú srác simogatja a fenekét, a hátát, bugyiját félrehúzva a punciját kényezteti.
Coutch.
Még nem akarok elélvezni, mert izgató a látvány, izgató az izgalma, amit az ajkai munkáján és a nyögésein is érzek, ezért felsegítem, és hanyatt döntöm a kanapén.
A hátán fekszik, szeme lehunyva, egyik lába a háttámlán, a másikat felhúzza. Simogatom, kényeztetem, a fekete fehérneműből kellemes dolog kisimogatni Őt. A srác kérdőn néz reám, s mutatom neki, hogy Ő is tegye azt, amit szeretne. Kissé meglepődöm azon, hogy megcsókolja. Ilyet nem szoktunk, de látom azt, hogy ez most jól esik a feleségemnek is, mert átöleli a srác nyakát.
Coutch.
Felváltva dugjuk, kényeztetjük, csókolgatjuk, simogatjuk.
Kicsit elfáradtunk, de nagyon kellemes, gyönyörteli érzéssel megyünk zuhanyozni.
Sokfelé.
Az este folyamán még kétszer csatlakozik hozzánk a srác.
Megbeszéljük, hogy a következő tematikus estén újra találkozunk "itt".
Vágyom egy ilyesmire...
biszex párral szexelni
És mekkora ha leveszed a sleeve-et?
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Találni egy fiatal travit vagy CD t aki mer is találkozni eljönne hozzám.
Cam-on vetkőzni idegen pasiknak(22 sportos fiu) pm jöhet
Na, ez szuper ötlet !
Nagyon izgalmas lehet bármelyik formában! (Ez egy válasz Nicefallosz80 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 13. vasárnap 10:15
Nagyon izgalmas lehet bármelyik formában! (Ez egy válasz Nicefallosz80 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Bekötött szemmel, álló farokkal várni az autó hátsó ülésén egy hölgyet aki így anonim használhatná. Estleg fordítva is lehetne, a meztelen hölgy szeme lenne takarva és várna nedves puncival.
Bekötött szemmel, álló farokkal várni az autó hátsó ülésén egy hölgyet aki így anonim használhatná. Estleg fordítva is lehetne, a meztelen hölgy szeme lenne takarva és várna nedves puncival.
Nagy farkat imàdó hàzaspàrral megismerkedni.
Csepel Dunaparton dugni fiatal pasival! Kipróbálnám szívesen.
tőbb pasi megdugjon.
Élvezni az életet
Csinos, pucér lányokat, asszonyokat nyíltan mustrálni, anélkül hogy ez bárkiben negatív érzéseket kelt.
találkozni egy jó kis házaspárral.

vazelinator