Privátba írj már nekem hol lehet Erikát megnézni gondolok itt közösségei oldalát kiváncsi vagyok
(Ez egy válasz arpad2 üzenetére (ma 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Hetero pár vagyunk ha valaki jönne hozzánk hölgy örömére egy jó hetero hármasra
Egy pár meghívásának eleget tenni és fergeteges hármasban részt venni. Férj kezdené majd amikor kivenné a feleségéből azon nyomban én folytathatnám.
Egy férj előtt a feleségét szopatni és megbaszni akár a lakásukban vagy autóban.Közben a férj utasít minket hogyan csináljuk.Izgi lenne.
Erika nevű Szomszéd asszonyt úgy meg dugnám.
Mindig fel állok a látványra.
Mindig fel állok a látványra.
Szerinted erŏsen szagos büdös puncijú nöt melyik igényes férfi akar megdugni? Mert az nem igènyes férfi aki meg akar dugni egy ilyen puncijú nöt ahogy még ki is irod! Meg inkább orvosoljátok hogy mitöl van a feleségednek mert az lehet betegség is!
(Ez egy válasz istvan.kovacs89 üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 24. csütörtök 01:11
Sziasztok!
Azért vagyok itt, mert a feleségemet szeretném nézni, ahogy más is megdugja.
Nem tetszkk neki az ötlet, ezért a kivitelezés fontis. Pl véletlen lássa meg meztelenül álló farokkal a másikat, akkkr tuti bele megy... de ez szervezés kérdése.
A feleségem magas, szőke, nagy segg, nagy cickók, erősen szagos (büdös) punci. Ezét csak olyanokkal akarok kóperálni, akik szeretik az erős szagú puncit.
Kizárólag előzetes kommunkkáció, fotó csere (én is) után vagyok hajlandó komolyan venni bárkit, emailben, nem whatupon meg hasonlók. Komolytalanoknak nem akarom megadni a számom...
Nem olyan keresek, aki egyből a szája szélere élvez... olyat, aki megdugja, teleélvezi... ehhez idő kell. Csak akkor írj, ha komolyan gondolod!
Nem tetszkk neki az ötlet, ezért a kivitelezés fontis. Pl véletlen lássa meg meztelenül álló farokkal a másikat, akkkr tuti bele megy... de ez szervezés kérdése.
A feleségem magas, szőke, nagy segg, nagy cickók, erősen szagos (büdös) punci. Ezét csak olyanokkal akarok kóperálni, akik szeretik az erős szagú puncit.
Kizárólag előzetes kommunkkáció, fotó csere (én is) után vagyok hajlandó komolyan venni bárkit, emailben, nem whatupon meg hasonlók. Komolytalanoknak nem akarom megadni a számom...
Nem olyan keresek, aki egyből a szája szélere élvez... olyat, aki megdugja, teleélvezi... ehhez idő kell. Csak akkor írj, ha komolyan gondolod!
Osztozni egy "feleségen" a férjjel
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni!!!!
Izgalmas. Benne lennék szívesen.
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (ma 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
MA délután spontán találkozóra PÁRRAL találkozni
Ilyenbe szívesen benne lennék
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (ma 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki autóban megcsodálná páromat és elkérné a bugyiját tőle.
Egy uni partner tali hosszú távra.
Egy pár mellénk hosszú távra
jó nagy fasz megdugjon.
Végre találni egy valóban vagány,nem szívbajos Párt vagy egy jóképű, jófarkú Férfit
A büdös punci mögött állhat betegség is....
(Ez egy válasz istvan.kovacs89 üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 24. csütörtök 01:11
Sziasztok!
ill watch
(Ez egy válasz Zoli1000 üzenetére (2026. 09. 23. szerda 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 23. szerda 18:08
50 es feleséget kölcsön adni fiatalabb fiú társaságnak,'""2-3nak"" megnézni vagy ,vagy filmezzék le.EZ CIKIS???
Olyan nővel szexelni, aki teherbe akar esni..
Telt nagymellű csajjal sexelni akár párban is.A legjobb lenne egy bisex pár

vazelinator

szeretőt5
Andrea Carlson