ohh ez édes már kifaggattad borotválja e vagy sem?
amúgy íme a topik ahol akad egy két ötlet-tapasztalat: http://www.goldengate.hu/forum/tema/1913-Kivanom-az-anyosom (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 19. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 19. vasárnap 21:15

amúgy íme a topik ahol akad egy két ötlet-tapasztalat: http://www.goldengate.hu/forum/tema/1913-Kivanom-az-anyosom (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 19. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (907572)

Sziasztok. Molett, hatalmas mellű és szőrös puncijú anyósommal szeretnék szexelni, akár rendszeresen is. Ő elvált és már közel 10 éve nem volt férfival! Nem tudom hogyan közelitsek felé...
Jó lenne egy női popsit nyalni...
Sziasztok. Molett, hatalmas mellű és szőrös puncijú anyósommal szeretnék szexelni, akár rendszeresen is. Ő elvált és már közel 10 éve nem volt férfival! Nem tudom hogyan közelitsek felé...
Szia!
Találtál már igazi ÚRIEMBERT?
(Ez egy válasz orsi985 üzenetére (2015. 01. 29. csütörtök 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Találtál már igazi ÚRIEMBERT?

Egy csinos, igényes, borotvált néger csajt megdugni.
oh a neved alapján azt hittem nő vagy(sorry)
(Ez egy válasz ERA23 üzenetére (2015. 04. 17. péntek 02:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 17. péntek 02:12

megtalálni az egyensúlyt a szex, a szenvedély, a szerelem és egy kis perverzitás között, na meg az erre alkalmas hölgyet...
megtalálni az egyensúlyt a szex, a szenvedély, a szerelem és egy kis perverzitás között, na meg az erre alkalmas hölgyet...
az én vágyam egy fiatal terhes nő
vagy egy keleti mandulaszemű
de a legjobb lenne egyben
fiatal terhes vietnámi lány

1josex
Úgy szeretkezni egy nővel hogy szinte benne sincs a farkam

egy kellemes szexmasszázs(nem kell privi) vágyról írok!
Egy igazi taabu mentes hölgyet kényeztetni.
A miénk hétvégén megvalósult egyenlőre,pénteken nálunk járt egy isteni farkú biszex fiú,és hölgyünket is alaposan megdugta,és pasink is cumizhatott végre
Sok sikert mindenkinek

Egy gyönyörű lánynak a popsiját tövig kinyalni, miközben egy másik srácon lovagol. A srácnak néha véletlenül kicsúszna a farka a lány puncijából...
Barátnőmet hátulról jól magára húzza valaki, miközben engem szop. már alakul a dolog

Megismerkedhetünk..
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 07. kedd 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 07. kedd 11:12

Törölt felhasználó (941131)

Megismerkedni egy kellemes és izgalmas férfivel,aki havi 1-2 alkalommal boldoggá tenne.
Megismerkedni egy kellemes és izgalmas férfivel,aki havi 1-2 alkalommal boldoggá tenne.
Végignézni egy szimpatikus hölgy masztiját,és ha kérné segíteni neki.
Egy vékony, törékeny lány addig mozogjon a farkamon a puncijával, amíg el nem élvezek/zünk. (Nem rakom be neki, csak dörzsölődés történne.) Második körben persze már több is.
Kívánom sikerüljön, jó érzés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 06. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 06. hétfő 16:24
Törölt felhasználó (805295)
VIP

szeretettnek érezni magam....