Hali.. Férfiként leszopnék valakit.. Most azonnal.. Annyit kérek hogy ne itt hanem üzenetben jöjjön a válasz mert sok oldat nézek hátha..
Mondjuk végre találni valakit, akivel szexelhetnék,mert kicsit több mint 3 éve nem szexeltem már
Egy idősebb hölgyet kielégíteni, esetleg a párja/férje előtt.
Vagy a másik véglet: két fiatal lánykával akciózni egyszerre. Legjobb barinők, nem a kurvás típus, hanem a félénk, kis aranyosak.
Vagy a másik véglet: két fiatal lánykával akciózni egyszerre. Legjobb barinők, nem a kurvás típus, hanem a félénk, kis aranyosak.
5-6 személyes partiban részt vennni
Találni végre egy olyan párt,akik hasonló adottságokkal rendelkezne,mint mi,azt szeretik ,mint mi. :/
Végre egy olyan nőt találni aki szexelni is akar.
Sziasztok! Egy jó kis wellness lehetőleg meztelenül. Szauna-gőz-fürdés...ismerkedés-beszélgetés egy szimpatikus párral...kölcsönös érintések simi-tapi...finoman, gyengéden diszkréten...
...és ha meg van a négy igen, érzéki erotika négyesben...

Egy gyönyörű ázsiai nővel eltölteni néhány fülledt erotikával teli éjszakát
Egyszer szeretnèk McDonald'sban, olyan szendvicset enni, mint amilyen a kèpeken van.
szeretnék párhoz beszálni a hölgy örömére akár csak nyalásra láb imádatra mikozben dugja a párja nyalni a puncit lovaglás közben a poposit és a talpát
diszkréten szeretnék egy nőt a párjával dugni majd a férfit úgy hogy közben a nő meg engem dug nagyon izgat a dolog
Szexpartiban részt venni akár 5-6fős is lehet
Jól esne egy hármas szex, szendvics.
szép napot! szívesen leveleznék érettebb, idősebb hölggyel

Feleségemet rábírni, hogy a popsi szexet kipróbáljuk.
én csak egy karcsú szép nagy cickókkal megáldott fazonírozott puncis jó negyvenest szeretnék hetente többször is kényeztetni
szeretnék párhoz beszálni 3.nak gecis puncit ,gecis lábat nyalni. csokolozni szopi után dugásközben nyalni a puncit popot

Egy nős férfi szűz száját cumiztatni !
Sziasztok! Veszprém megyében olyan párt találni akik tágitanának.
valaki végre meg dugna!