Duci hölggyel,hölgyekkel,vagy ilyen hölgytagú párral rendszeresen csoport és/vagy cuckold szexelni szájba,punciba,fenébe,mellekre,arcra élvezésselmax 80 Km-es körzeten belül!
Miért csak Debrecen vagy Nyíregyháza!!!Kalocsa vagy környéke miért nem játszik?!.
Na ezt Mi is kipróbálnánk : )
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2016. 11. 12. szombat 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 12. szombat 10:09
A nejem kis pináját nyalni 69ben alulról miközben egyméretes fasz ki be jár a kis lucskos puncijába a fejemnél.
Vágy? Egy házibarát........de itt sajna szinte lehetetlen találni.... :(
Egy tele élvezett puncit kinyalni.
Nagy vágy egy igazi bi pár hosszútávra.. nagyon szeretném. Vagy egy igazi szexhaver, akivel
Finom lenne
le
, beszélgetni, no meg.... alf
he alf
t alf
sörözni
Finom lenne
Nem az Én vágyam, talán egy kicsit. Tegnap dugtunk a feleségemmel és szóba került a nagy méret. Azt mondta, hogy szeret, de szívesen kipróbálna egy vastag farkat. Egy igazi MILF, csak félénk.
Jó is az
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2016. 11. 12. szombat 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 12. szombat 10:09
A nejem kis pináját nyalni 69ben alulról miközben egyméretes fasz ki be jár a kis lucskos puncijába a fejemnél.
Ez nekem megadatott
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 12. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 12. szombat 17:20
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 12. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1265472)
Sziasztok!
Párt ahol az asszonyka a párjával felváltva szopik....
Sziasztok!
Olyan párral ismerkednénk szívesen egyszer,ahol a hölgy áldott állapotban van.Szívesen kényeztetnénk mindketten,és persze a párját is.
Sziasztok,
Én egy nyílt, szókimondó beszélgetésnek is örülnék egy kedves, nyitott hölggyel....
Én egy nyílt, szókimondó beszélgetésnek is örülnék egy kedves, nyitott hölggyel....
A szomszéd szilikon-mellű idősebb 2
gy
anyukát nagyon, de nagyon!
alf
er alf
ek alf
es
Tizenkét év után újra megtenni. Megcsalni Őt. Nem félni a haragjától. Élvezni a féltékenységét.
egy párt akikkel tabuk nélkül szexelnénk.
Hogy neked milyen beteg vágyaid vannak...
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2016. 10. 20. csütörtök 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 20. csütörtök 11:10
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2016. 10. 20. csütörtök 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer szeretnèk McDonald'sban, olyan szendvicset enni, mint amilyen a kèpeken van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 29. szombat 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1405682)
Jó lenne,ha egy normális,figyelmes,pasival ketten kényeztetnénk az asszonyomat Budapesten!
Én is szívesen találkoznék olyan párral vagy hölgy el, ahol valóban élvezi a hölgy a popsi szexet is. Ha meg pár esetén a szendvics, vagy ketten egyszerre puncsiba verzió is össze jönne újra, nagyon hálás lennék érte.
Hol és mikor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 28. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 28. péntek 23:09
Törölt felhasználó (925653)
Egy nős férfi szűz száját cumiztatni !

vazelinator

Dex