Főleg úgy hogy amikor kiírta abban a percben sem egy leírás , bemutatkozás, és egy darab kép sem volt az adatlapján. Hiteles mindenképp.
Tudod a legtöbb esetben a gond az ,hogy mindenki elvárja hogy a párok esetében a hölgy tag azonnal szopja le az első találkozó alkalmával mert mi az hogy nincs semmi ha elmegy egy kávéra vagy beülnek egy sörre. Arról nem is beszélve ha mellé utazik 100-150km- ert. Mert ő már utazott akkor ez jár neki. Jelenleg mi egyenlőre jegeltük a keresést. Ha össze jön össze jön,ha nem,nem. El vagyunk egymással. Nem fogunk eret vágni. Nem azért kerestünk mert a hölgy tag nincs rendesen megdugva.
(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 14:06

Kár, hogy már törölted az adatlapod, de ENNEK a hozzászólásnak igaza van szintén. A helyesírás, az adatlap keresési feltételek is mind-mind csak kifogáskeresés. Azok mondják a helyesírást, akik maguk nem tudnak helyesen írni, az adatlapukat meg kitöltik, hogy kit keresnek, de ha valaki megfelel a leírtaknak, akkor valahogy ők mégsem válaszolnak..
éppen nem tetszett nekik a beköszönés.

Kár, hogy már törölted az adatlapod, de ENNEK a hozzászólásnak igaza van szintén. A helyesírás, az adatlap keresési feltételek is mind-mind csak kifogáskeresés. Azok mondják a helyesírást, akik maguk nem tudnak helyesen írni, az adatlapukat meg kitöltik, hogy kit keresnek, de ha valaki megfelel a leírtaknak, akkor valahogy ők mégsem válaszolnak..
éppen nem tetszett nekik a beköszönés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 08:04

Törölt felhasználó (4704376)

Az adatlapom kitöltve, vannak fent fotók, ha valaki kapcsolatra jelöl, láthatja a többit is... és bár leírom, nem vagyok független (hazudhatnék) viszont a párom tudja, hogy regisztráltam, elvégre ő nőként, nem tudja azt megadni, amit egy ffi, illetve hármasra is keresnénk pasit.
A gond azzal van, hogy korábban komolyan vették a tagok, tényleg a szex reményében regisztráltak, most szinte senki nem veszi a fáradtságot, vagy bátorságot, hogy találkozzon. Levelező és telefonos beszélgető partnert találtam/találtunk bőven, csak nem nagyon ér ide senki a személyes találkozóra.
Párok kb. arra se méltatják az embert, bocs nem téged keresünk. -Pedig mint korábban írtam, mindig megnézem, kit keresnek és beleférek a keresési paraméterekbe, vagy sem... Sokan lovagolnak (joggal) a helyesíráson, azt gondolom, ezzel sincs jelentős problémám.
A gond azzal van, hogy korábban komolyan vették a tagok, tényleg a szex reményében regisztráltak, most szinte senki nem veszi a fáradtságot, vagy bátorságot, hogy találkozzon. Levelező és telefonos beszélgető partnert találtam/találtunk bőven, csak nem nagyon ér ide senki a személyes találkozóra.
Párok kb. arra se méltatják az embert, bocs nem téged keresünk. -Pedig mint korábban írtam, mindig megnézem, kit keresnek és beleférek a keresési paraméterekbe, vagy sem... Sokan lovagolnak (joggal) a helyesíráson, azt gondolom, ezzel sincs jelentős problémám.
Így van, szinte lehetetlen találkozni.
Ha valaki ismer olyan oldalt, ahol érdemes regisztrálni, mert kevesebb a kamus, azt megköszönném. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 08:04
Ha valaki ismer olyan oldalt, ahol érdemes regisztrálni, mert kevesebb a kamus, azt megköszönném. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4704376)

Az adatlapom kitöltve, vannak fent fotók, ha valaki kapcsolatra jelöl, láthatja a többit is... és bár leírom, nem vagyok független (hazudhatnék) viszont a párom tudja, hogy regisztráltam, elvégre ő nőként, nem tudja azt megadni, amit egy ffi, illetve hármasra is keresnénk pasit.
Párok kb. arra se méltatják az embert, bocs nem téged keresünk. -Pedig mint korábban írtam, mindig megnézem, kit keresnek és beleférek a keresési paraméterekbe, vagy sem... Sokan lovagolnak (joggal) a helyesíráson, azt gondolom, ezzel sincs jelentős problémám. (Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2023. 04. 29. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 29. szombat 21:18
Párok kb. arra se méltatják az embert, bocs nem téged keresünk. -Pedig mint korábban írtam, mindig megnézem, kit keresnek és beleférek a keresési paraméterekbe, vagy sem... Sokan lovagolnak (joggal) a helyesíráson, azt gondolom, ezzel sincs jelentős problémám. (Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2023. 04. 29. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Ok, de az első találkozóig is el kell valahogy jutni. Fotó nélküli, kitöltetlen adatlap nálunk is kizáró ok. Aki már ott nem tudja vállalni magát, vagy sajnálja rá az időt az nekünk komolytalan. Lehet ezzel egyet nem érteni, de sok esetben ilyesmi bújik meg az itt panaszolt sikertelenség mögött.
Igen
Mivel aki nős vagy van párja azzal a legtöbb esetben ezerszer nehezebb egy találkozót egyeztetni, főleg egy együttlétre. Mi is futottunk bele ilyenbe. Péntek reggel ír hogy aznap ráér. Persze gondolom anyu elment bulizni vagy fodrászhoz, aztán van pár óra szabadidő. Ami egy gyors dugásra elég. Ez a baj ezzel. Persze tisztelet a kevés kivételnek.
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2023. 04. 29. szombat 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 29. szombat 20:46

Egy hármas dolognál miért lényeg hogy valaki nös vagy szingli vagy özvegy?
Nem hiányzik a dráma lebukás esetén, plusz aki a saját párjával sem őszinte az nem az az ember akit mi keresünk.
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2023. 04. 29. szombat 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 29. szombat 20:46

Ok, de az első találkozóig is el kell valahogy jutni. Fotó nélküli, kitöltetlen adatlap nálunk is kizáró ok. Aki már ott nem tudja vállalni magát, vagy sajnálja rá az időt az nekünk komolytalan. Lehet ezzel egyet nem érteni, de sok esetben ilyesmi bújik meg az itt panaszolt sikertelenség mögött.
Nálunk úgy gondolom, nem volt soha gond a személyes találkozó.Természetesen ésszerű keretek között.Voltak nagyon jó kalandjaink ,volt kudarc és csalódás is.De még mindíg pozitív a mérleg ..adtunk és kaptunk is nemet.Persze a leg"viccesebb "az volt mikor egy szolnoki pár az első 5 perc után lelépett.Nekik mi NEM.....fél év múlva meg átgondolták.....mégis csak igen ...na az ilyen meg nekünk nem..,
Maximalisan igazat adok
(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2023. 04. 20. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 20. csütörtök 11:31

Itt úgy látom mindenki olyan okos, akinek van állandó partnere, hogy ők azt hiszik, hogy olyan jól látják a szóló férfiak helyzetét..
Gondoljatok magatokra, ti is keresitek a kifogást, hogy miért nem válaszoltok egy megkeresésre, ugyanúgy az össze pár csak kifogást keres. "Van életünk" - huha, az ilyen párok simán lenézik a másikat, hogy neki nincs élete? Szerintük mások nem dolgoznak? Mások nem járnak iskolába stb? Csak azért, mert ha itt vannak fent, akkor nem kifogást keresnek, hanem megpróbálnak levelezni, veszik a fáradtságot, hogy válaszoljanak másnak, akkor azoknak nincs élete?
Idióták, akik ezt gondolják.
A másik típusú pár meg az, amikor a férfi kezeli a lapot, de a nő nem is tud róla, csak visszacsatolás kell neki, hogy hányan kúrnák a nőjét és akkor jól kiveri a faszát, hogy ma is 10-en megdugták volna.
A harmadik típus meg az, aki/akik feljönnek, kiírják, hogy milyen igényesek, de nagyon kedvesek, és mindenkit lenéznek, senki nem felel meg nekik csak Angelina Jolie és Brad Pitt párossal állnának szóba, vagy még velük sem, ha itt látnák, mert amúgy aki itt van, az mind csak dologtalan, faszverő kis buzi.
na, ez a helyzete a szóló férfiaknak itt, aztán lehet okoskodni.

A másik típusú pár meg az, amikor a férfi kezeli a lapot, de a nő nem is tud róla, csak visszacsatolás kell neki, hogy hányan kúrnák a nőjét és akkor jól kiveri a faszát, hogy ma is 10-en megdugták volna.
A harmadik típus meg az, aki/akik feljönnek, kiírják, hogy milyen igényesek, de nagyon kedvesek, és mindenkit lenéznek, senki nem felel meg nekik csak Angelina Jolie és Brad Pitt párossal állnának szóba, vagy még velük sem, ha itt látnák, mert amúgy aki itt van, az mind csak dologtalan, faszverő kis buzi.

na, ez a helyzete a szóló férfiaknak itt, aztán lehet okoskodni.
A szomszéd kerületből nem érnek ide, nem száz kilométerről... Fura világ ez. Én kb. tíz éve vagyok fenn az oldalon, kisebb nagyobb megszakításokkal, de ahogy mondani szokás: Régen minden jobb volt. Nyilván akkor is voltak inkorrekt emberek, vagy akik nem gondolták komolyan, de mégis működött. Lehetett talizni, és tényleg kialakultak kapcsolatok/szexkapcsolatok. Most maximum levelezőtársat találtam/találtunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 28. péntek 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 28. péntek 15:46
Törölt felhasználó (4655826)

Mindenhol van millió kamus..
Pasik 95%-a is az...Mi például most döntöttük el,hogy pesti pasival nem ismerkedünk..
Biztos van kivétel,aki nem kamus,aki betartja amit mond,de mi befejeztük..
Eddig az összes kamu volt,hitegető,de mire kéne utazni tetmészetesen meghátrál..
Győr és Komárom megye..(vár) maximum...
Másik ,hogy le van írva kit keresünk,mennyi éves korig..
Adatlapot természetesen nem olvas a többség,másik amitől agyvérzést kapunk,hogy ész nélkül kapcsolatra jelölnek..
Mind kuka (alap)
Pasik 95%-a is az...Mi például most döntöttük el,hogy pesti pasival nem ismerkedünk..
Eddig az összes kamu volt,hitegető,de mire kéne utazni tetmészetesen meghátrál..
Adatlapot természetesen nem olvas a többség,másik amitől agyvérzést kapunk,hogy ész nélkül kapcsolatra jelölnek..
Mind kuka (alap)
Kicsit buta a telefon miről irok.
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2023. 04. 28. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenhol van millió kamus..
Mind kuka (alap)
Mind kuka (alap)
Nálam igazán, még a helyesírást sem vethetik a szememre... Egyébként értem a mondandótok lényegét, egyet is értek.
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2023. 04. 28. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyen helyesírással érkező levelekre mi sem válaszolunk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 28. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 28. péntek 14:06
Törölt felhasználó (4581262)

Kitartás az van bőven, akárkinek ír a ember még annyit sem ír vissza bocsinem jősz-be, ezek után elmegy a kedv.
Kitartás az van bőven, akárkinek ír a ember még annyit sem ír vissza bocsinem jősz-be, ezek után elmegy a kedv.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 28. péntek 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 28. péntek 08:49
Törölt felhasználó (4650775)

kitartás kell de sok
Erdelybol van bárki ? Nők ,parok
kitartás kell de sok
Találtam -korábban.
Szerinten kipukkadt az oldal. Biztos vannak régi ismeretségek, de új lehetőséget találni egyenlő a nullával. A párok egy jelentős része keres(?) biszex pasit... Szokásos. Semmi válasz. Pedig nem "Szia megdugnálak" típusú a farkamat mutogató fotóim vannak fenn és önmagamat nem vállalnám akár arccal az első levélváltás után. Nem is sablon üzeneteket küldök, és kifejezetten figyelek, hogy megfelelek e, a keresési feltételeknek. Tehát azt se mondhatják, hogy a "paraszt nem olvasta el, kit keresünk."
Pasik. Az, hogy senki nem mer találkozni⁉️ Levelezés, telefonszám csere és utána eltűnik az szinte normális... -csak akkor minek rabolni egymás idejét? És ugyanez, amikor a párommal keresünk pasit harmadiknak. Már ott tartunk, milyen bort hoz magával ha jön hozzánk
miközben már előre nevetünk Anitával az egész sztorin. -és természetesen ahogy gondoltuk, nem is ért ide. Sem ő, sem a másik... hmmm tíz-húsz? Nem is számoljuk.
De a legnagyobb, mikor előkerülnek (és szinte mindegyik előkerül) kb. egy hét múlva, hogy bocsánat, külföldre kellett utazzon, meg dugóba került, stb, stb...
Szóval feladtuk. Legalábbis ezen a fórumon
Szerinten kipukkadt az oldal. Biztos vannak régi ismeretségek, de új lehetőséget találni egyenlő a nullával. A párok egy jelentős része keres(?) biszex pasit... Szokásos. Semmi válasz. Pedig nem "Szia megdugnálak" típusú a farkamat mutogató fotóim vannak fenn és önmagamat nem vállalnám akár arccal az első levélváltás után. Nem is sablon üzeneteket küldök, és kifejezetten figyelek, hogy megfelelek e, a keresési feltételeknek. Tehát azt se mondhatják, hogy a "paraszt nem olvasta el, kit keresünk."
Pasik. Az, hogy senki nem mer találkozni⁉️ Levelezés, telefonszám csere és utána eltűnik az szinte normális... -csak akkor minek rabolni egymás idejét? És ugyanez, amikor a párommal keresünk pasit harmadiknak. Már ott tartunk, milyen bort hoz magával ha jön hozzánk

De a legnagyobb, mikor előkerülnek (és szinte mindegyik előkerül) kb. egy hét múlva, hogy bocsánat, külföldre kellett utazzon, meg dugóba került, stb, stb...
Szóval feladtuk. Legalábbis ezen a fórumon