Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 106 107 108 109 110 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8904   2023. 06. 05. hétfő 19:08
gg_balazs_ gg_balazs_
Tegnap estére megbeszéltem egy randevút egy idősebb, 40-es hölggyel. Nem jött el. A telefonja kikapcsolva, üzenetre nem reagál. A randi előtt fél órával a telefonban még azt mondta, alig várja, hogy találkozzon velem. Hát erről ennyit. smile
#8903   2023. 06. 05. hétfő 16:31
bambabéla bambabéla
Jó hallani (bocs, olvasni), hogy siker is van smile
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 05. hétfő 15:19
Sziasztok. Nos jöttünk nektek egy kis pozitív tapasztalattal. Sikerült az oldalon partnert találni. El jött meg volt a kávé, beszélgetés és a személyes szimpátia. Ezek után elkezdtük szervezni a találkát a hármashoz . Ez a mai napon sikerrel zárult. Nem robbant le az autó és oda ért az ígért időben. Gyors zuhany és bele is csapatunk a közepébe. Igaz nekünk az első ilyen élmény volt, és még a zavart le kellett küzdeni ,de kellemes tapasztalatokat gyűjtöttünk.
#8902   2023. 06. 05. hétfő 15:19
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
Sziasztok. Nos jöttünk nektek egy kis pozitív tapasztalattal. Sikerült az oldalon partnert találni. El jött meg volt a kávé, beszélgetés és a személyes szimpátia. Ezek után elkezdtük szervezni a találkát a hármashoz . Ez a mai napon sikerrel zárult. Nem robbant le az autó és oda ért az ígért időben. Gyors zuhany és bele is csapatunk a közepébe. Igaz nekünk az első ilyen élmény volt, és még a zavart le kellett küzdeni ,de kellemes tapasztalatokat gyűjtöttünk.
#8901   2023. 06. 02. péntek 16:50
Jessika1 Jessika1
Mi ismerjük az Attis1968-at,és a nejét is,tényleg vagy 20 éve de lehet hogy több!
Kb 5 vagy 6 évig volt velük kapcsolatunk és kéthetente ingáztunk az ország két nagyon távoli pontja között!
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 06. 01. csütörtök 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 01. csütörtök 21:09
2 hete regisztráltál, nincs társkeresős adatlapod. Mégis mit vársz?
Egyébként meg, csak ma 5 szóló pasitól kaptunk levelet, van aki 300 km-ről írt, volt aki közel 400-ról, volt aki 1 héten belül másodszor küldte ugyanazt a sablon levelet... Szóval adatlap olvasás az nem megy
#8900   2023. 06. 02. péntek 05:41
Attis1968 Attis1968
Ha nem rudsz valamit inkább ne írj!
Én-mi páeként évekig voltunk itt ezen az oldalon!
(Ez egy válasz Attis1968 üzenetére (2023. 06. 01. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 01. csütörtök 13:15
Nem találtam,de,az én esetem nem is egyszerü!Én nem vagyok bi de nem is tpr ki a frász ha véletlenül hozzám ér egy másik ff!A legtöbben akik férfit keresnek mind bi-t keresnek,hogy aktiv vagy pasziv vagy uni nem is számit csak ne eksö bálos legyen!
#8899   2023. 06. 01. csütörtök 21:47
coldblueeyes coldblueeyes
Mi találtunk a járványig néhányat, aki skypeon bemutatkozott tulajdonképpen már nyert. I'm
#8898   2023. 06. 01. csütörtök 21:09
BiPasit BiPasit
2 hete regisztráltál, nincs társkeresős adatlapod. Mégis mit vársz?
Egyébként meg, csak ma 5 szóló pasitól kaptunk levelet, van aki 300 km-ről írt, volt aki közel 400-ról, volt aki 1 héten belül másodszor küldte ugyanazt a sablon levelet... Szóval adatlap olvasás az nem megy
(Ez egy válasz Attis1968 üzenetére (2023. 06. 01. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 01. csütörtök 13:15
Nem találtam,de,az én esetem nem is egyszerü!Én nem vagyok bi de nem is tpr ki a frász ha véletlenül hozzám ér egy másik ff!A legtöbben akik férfit keresnek mind bi-t keresnek,hogy aktiv vagy pasziv vagy uni nem is számit csak ne eksö bálos legyen!
#8897   2023. 06. 01. csütörtök 13:15
Attis1968 Attis1968
#8896   2023. 05. 31. szerda 18:19
Profi30 Profi30
Én elszoktam olvasni az üzeneteket és olyanoknak írok ahol beleférek a keresési kategóriába. Volt igen hogy létrejött a találkozó nem is akármilyen volt imádtam. Viszont azt is tapasztalom hogy megírok mindent amit kérnek olvassák és nuku üzenet.
Semmi még annyi se már nem aktuális, nem téged keresünk, semmi!!!
Miért?
Nem gondolom hogy olyan stílusban írok ami nem megfelelő.
Nem értem.
Hát ez van.
Az ami összejött életem egyik legnagyobb bulija volt minden percét imádtam még ha feszült is voltam az elején.
#8895   2023. 05. 31. szerda 11:09
szodoma szodoma
Nálunk ez olyan volt ,mint a mesében, találtunk is meg nem is. Kiruccanáson voltunk az ország keleti részében. Feldobtunk egy partnerkereső hirdetést. Volt is rá egy jelentkező ki hagyott telefonszámot. Küldtünk üzenetet ha aktuális még hívjon. Nem tudni miért, de az üzenet kicsit későn ért célba, közben le lett szervezve egy másik találkozó. Hívott a jelentkező úriember 19 óra körül. Elmondtuk neki van egy leszervezett találka , de ha mégsem jönne el akár találkozhatunk is, hisz független és itt él a városban. Rá fél órával ismét hívott , fussunk össze személyesen legalább megismerjük egymást. Végül is nincs ebben semmi rossz, megadtuk a címet. Vártuk 21 órára még nem jött, közben a lebeszélt partner megérkezett. Beszélgettünk ,ismerkedtünk ,majd 21:12 csörgött a telefon, ép tusolni készültem akció előtt nejem pedig a partnerrel beszélgetett. Kicsit megkésve bár ám legyen, felvettem a telefont gyorsba elregéltem már itt a partner ,de ha szeretne és van szimpátia mi 3 férfi 1 nő felállásban is benne vagyunk. Megadtam a kapucsengőt emeletet. Alig hogy letusoltam 21:26 ismét hívott. Gondoltam itt van. Elméletileg, de jöttek a kérdések honnan jöttt a másik partner nem -e ismerik egymást .............. circling . De jön. vigyor2 És nem jött. Öt perc után elkezdtük nélküle, írtam is neki erről egy üzenetet. (2p a parkolóból feljönni)
21:44 kor csörgött a kaputelefon violent akciót megzavarva, kiszálltam a száguldó szexvonatból. Ajtót nyitottam majd közöltem már nem aktuális. Elment a hangulat, 47 perc késés, megannyi vacilálás. Így esett ,hogy találtunk is meg nem is wow3
#8894   2023. 05. 23. kedd 19:17
30as párocska 30as párocska
Igazából az ilyen megkereséseket teljesen figyelmen kívül hagyjuk , de nagyrészben ez így van ahogy írtad .
#8893   2023. 05. 23. kedd 17:06
X Törölt felhasználó (4650775)
igen találtunk
#8892   2023. 05. 23. kedd 17:02
30as párocska 30as párocska
Ez így van . Ki van írva az adatlapunkon , hogy pasik leveleire nem válaszolunk , de napi 3 levél mindig jön solo pasiktól . Nem olvasnak semmit , csak random küldenek levelet...
(Ez egy válasz yamaha üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 08:32
Szerintem a többség nem olvas, csak vaktába, véletlenszerűen írogat ( valamiméit megtetszik a profil), azután vagy bejön, vagy nem . De ha mégis, nem biztos, hogy érti is amit olvas .
#8891   2023. 05. 22. hétfő 22:12
beszálló 72 beszálló 72
Szia! Biztos van ilyen is hisz irtál peldát! Viszont aki olvas és a leírtaknak megfelelően ír az válaszra ne számítson mert nem kap! Ez meg az én tapasztalatom! Pasiba, párba, szóló nőbe egy csomó kamus van itt, ez a helyzet!
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 06:09
Hogyan ne találj:
Tegnap ismét. Ránk ír egy 31 éves, Pest megyei, miközben az adatlapunk egyértelműen jelöl egy alsó korhatárt, egy földrajzi korlátot. Ráadásul a nevünkből is következik, ha esetleg nem tudta volna elolvasni a profilunkat, hogy milyen típusú pasit keresünk. Az ő adatlapján: " Bik,buzik tünés!!"
Szóval ő mégis mit vár? Visszaírok ettől függetlenül, majd lebuzizik, letilt. (Ettől még tudtam aludni smile )
#8890   2023. 05. 22. hétfő 22:03
beszálló 72 beszálló 72
Sziasztok! Én csak akkor írok ha előtte elolvastam az adat lapjukat! Nézem a korosztály mivel én 51 vagyok így 45-55 éves korosztálynak írok! Nezem a távolságot max 100 km! És csak heteró! Normális hangnemű levél amit írok! De válasz rendszerint nem jön! Rengeteg kamus van itt! Illetve álmodozó aki elképzelt egy szituációt és enyi megvalósítani soha nem fogja csak ábrándoznak, igergetnek!
#8889   2023. 05. 18. csütörtök 11:04
grimthereaper grimthereaper
Valóban, funkcionális analfabéna a társaság egy része.
Nem mondom, hogy nem találkoztam olyan párral, akik az adatlapjuk szerint nőt kerestek, de ott ők írtak rám, hogy mi volna, ha...
Én magamtól legfeljebb akkor keresek meg bárkit, ha a keresett korosztályból kilógok némileg, ugyanis úgy 8-10 évet simán letagadhatok a koromból külsőre is, mentalitásra is.
De ezt le is írom, utána majd eldöntik, hogy nekik beleférek-e az elképzeléseikbe.
Viszont ha nem keres valaki szóló férfit, tuti nem fogok írni társkeresési szándékkal.
(Ez egy válasz yamaha üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem a többség nem olvas, csak vaktába, véletlenszerűen írogat ( valamiméit megtetszik a profil), azután vagy bejön, vagy nem . De ha mégis, nem biztos, hogy érti is amit olvas .
#8888   2023. 05. 18. csütörtök 09:15
vandg vandg
Elnézést, nem a supervisor-i üzenetre válaszul akartuk, hanem önálló üzenetként a témában.
(Ez egy válasz vandg üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 09:07
Ezen a héten 3 pasi írt ránk és egy ismerősnek jelölt. Mindegyikük esetében egyértelmű, hogy el sem olvasták az adatlapunk!
S majd gondolom lesz közülük, akik megjelenik ezen a fórumon és beírja, hogy a bunkó párok még csak nem is válaszolnak. Hát azoknak, akik arra nem veszik a fáradtságot, hogy 1-2 percet az adatlapunkra szánjanak, azoknak nem is...
Persze ezek után, ha mailt kapunk egy érkezett üzenetről, már kedvünk sincs belépni, hogy megnézzük... úgyhogy igen, a pillanatnyilag épp álló farokkal mindenkire is "tüzelő" felületes pasik miatt kicsi az esélye azoknak is, akik egyébként "normálisak".
#8887   2023. 05. 18. csütörtök 09:07
vandg vandg
Ezen a héten 3 pasi írt ránk és egy ismerősnek jelölt. Mindegyikük esetében egyértelmű, hogy el sem olvasták az adatlapunk!
S majd gondolom lesz közülük, akik megjelenik ezen a fórumon és beírja, hogy a bunkó párok még csak nem is válaszolnak. Hát azoknak, akik arra nem veszik a fáradtságot, hogy 1-2 percet az adatlapunkra szánjanak, azoknak nem is...
Persze ezek után, ha mailt kapunk egy érkezett üzenetről, már kedvünk sincs belépni, hogy megnézzük... úgyhogy igen, a pillanatnyilag épp álló farokkal mindenkire is "tüzelő" felületes pasik miatt kicsi az esélye azoknak is, akik egyébként "normálisak".
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 05. 17. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2023. 05. 17. szerda 09:18
Egy e-mail címről csak egyetlen profilt lehet létrehozni, ez a rendszer már legalább 15 éve fennáll az oldalon. Manapság azonban senkinek nem jelent gondot másik e-mail címet létesíteni, ha az a célja, hogy több profilja is legyen. IP alapján szűrni, szintén nem megbízható megoldás a korábban már leírtak szerint. Ráadásul a legutóbbi bejegyzéseket olvasva világos, hogy mindenki a saját igényeire formálná a paramétereket, de mivel mindenkinek mások a preferenciái, így nincs egységes vélemény.

Az oldal kommunikációs felületei arra a célra jöttek létre, hogy segítsék a partnerkeresést. Azonban az oldal üzemeltetőinek semmilyen ráhatása nincs arra, melyik felhasználó hogyan viselkedik az oldalon. Válaszol-e a neki írt levelekre, elmegy-e a találkozóra stb
A bejegyzéseket olvasgatva sokan az oldalt teszik felelőssé a regisztrált felhasználók viselkedése miatt. Természetesen az agresszív, sértő, gyűlöletkeltő viselkedésű felhasználókat mindig is igyekeztünk kiszűrni.

Korábban és most is bármikor jelezhetitek Ügyfélszolgálatunknak, ha ilyen felhasználói viselkedéssel találkoztok az oldalon. A kollégák ellenőrzik a bejelentéseket, és amennyiben a panasz jogos, intézkednek.

De milyen alapon szankcionálnánk azokat, akik nem válaszolnak minden beérkezett levélre? Számtalanszor előfordul, hogy az adatlapon ki van írva, hogy jelenleg nem keresnek senkit, mégis küldik nekik a beajánlkozós leveleket. Őket miért szankcionáljuk?

A nem valós fotókkal hirdetőkkel szemben is fel tudunk lépni, hiszen aki nem saját, hanem más forrásból származó fotókkal szerepel az adatlapján, az sérti az oldal Felhasználási feltételeit.
#8886   2023. 05. 18. csütörtök 08:38
veszpremxxx veszpremxxx
Mi pont ezt tapasztaljuk.
#8885   2023. 05. 18. csütörtök 08:32
yamaha yamaha
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 06:09
Hogyan ne találj:
Tegnap ismét. Ránk ír egy 31 éves, Pest megyei, miközben az adatlapunk egyértelműen jelöl egy alsó korhatárt, egy földrajzi korlátot. Ráadásul a nevünkből is következik, ha esetleg nem tudta volna elolvasni a profilunkat, hogy milyen típusú pasit keresünk. Az ő adatlapján: " Bik,buzik tünés!!"
Szóval ő mégis mit vár? Visszaírok ettől függetlenül, majd lebuzizik, letilt. (Ettől még tudtam aludni smile )

... 106 107 108 109 110 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11044db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 12. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!