Én rendszerint feladom. De aztán mindig újra próbálkozom.
Ha bi lennék vagy meleg simán találnék 1 nap tízet is.
De semmi romantika nincs bennük.
Jösz? Megdugsz?
Vagy: Gyere, leszoplak.
Semmi körítés semmi fantázia.
Millió kilóméterről ír nekem, kíváncsiságból megkérdeztem, hogy hogy képzelted?
Ide elutazol Budára, leszopsz vagy megduglak és hazamész?
De nincs kész tervük. Csak a orgazmus hajtja őket
De semmi romantika nincs bennük.
Jösz? Megdugsz?
Vagy: Gyere, leszoplak.
Semmi körítés semmi fantázia.
Millió kilóméterről ír nekem, kíváncsiságból megkérdeztem, hogy hogy képzelted?
Ide elutazol Budára, leszopsz vagy megduglak és hazamész?
De nincs kész tervük. Csak a orgazmus hajtja őket

Ez ilyen közegben nem egyszerű. Kerestünk már máshol is, és most ezt a lehetőséget is becsatoltuk a "vadászterülethez". Értő olvasás sok embernek nem megy. Az üzenetek felére nem érdemes reagálni, sem tartalma sem küldő személye miatt. Túl fiatal vagy túl van a max keresett korhatáron. Ha valaki szimpatikus bemutatkozó üzenetet küld ,válaszban kap egy whatsapp elérhetőséget. Tíz jelentkezőből kettő veszi a bátorságot a megkeresésre. Ha nem vagy független és nem tudsz megoldani egy ilyen kommunikációs csatornát akkor nagy valószínűséggel a találka még nagyobb gondot jelentene. Résen van az asszony, nézi a telefonod, stb? Ez nem a mi gondunk. Mint ahogy más párok is írták, ha kalandra éhezünk és online mindenki töketlen, irány a club. A számunkra No1-t megtalálni nem egyszerű. Nem mert Brad Pit kell, hanem az az egy bizonyos kisugárzású férfi, kivel találkozni lehet rendszeresen. Dugni lehet bárkivel, de a nagy frenetikus élményt azért nem adja meg mindenki. De ezzel bizonyára a beszállni szándékozó férfiak is így vannak. Nem az ábrándozók, hanem a tettre készek. Az a fránya kémia és IQ mekkora szakadékot képes képezni, de ha betalál mekkora gyönyört adhat.
Így igaz ! Az inkorrektség, a jellemtelenség, a megmagyarázhatatlan magatartás nem nemiségi és nem párkapcsolat függő ! A virtuálistérben keringő információk 75-80% kuka, miért lenne más itt a közeg !
(Ez egy válasz Pussylover78 üzenetére (2023. 05. 06. szombat 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 06. szombat 20:45

Igen, talán az a legbosszantóbb, hogy a megbeszélt randira nem jön el és még a fáradságot sem veszi, hogy egy üzenetet küldjön. Egy kedves nővel ismerkedtem, de a randi napján rendszerint közbejött neki valami. Mondtam is neki, hogy ennyire elfoglalt ember nincs a világon!
Nincs köze a nemiséghez, hogy mennyire link valaki
Nekünk is volt ilyen párszor. Az.még a jobbik eset mikor rátérünk hogy akkor személyesen találkozzunk, hol és mikor, és itt jön az hogy eltűnik az éterben a figura. Na ebből nagyon sok volt… valakik baromira szeretnek játszani más emberekkel… a legnagyobb baj, hogy az ilyen alakok olyan mértékben kedvét szegik az embernek, hogy hetekig hallani sem akar keresgélésről. És ezzel csak megy az idő… Legjobb elmenni egy-egy privát bulira, amik persze jó messze vannak. Nagyon hó egy swingerbuli de valahogy nincs annál jobb mikor egy korrekt párral vagy pasival ismerkedünk meg akivel kellemesen tölthetjük el az időt otthonunkban, netán barátság alakul ki… na ez egyenlőre utópia…
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 05. 06. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 06. szombat 13:07

A mai nap margójára. Nem igazán feszültünk rá igazából nem is kerestünk partnert eddig. (mert ugye mindig a pár a hibás és nem gondolja komolyan a keresést). Ránk írt egy fiatalember, párom elég jól elbeszélgetett vele. Ez egy két nap alatt lezajlott, csak úgy mint a kép csere. Most szombatra a találkozó lefixálva délre. Persze reggel hatkor jelezve lett ,hogy a mai tali az áll. Sőt aminek örültem ,hogy a párom mint nő ment el egyedül a helyszínre. Mégis csak ő a nő rajta múlik az a szimpátia. Nyilvános hely, azért az ördög nem alszik ( nem akarunk senkit bántani)Hát fél egykor még csak egy bocs nem érek oda üzenet sem érkezett. Persze, így a közlekedési eszköz elment. Újabb egy óra várakozás , hogy haza tudjon jönni. Mint lejjebb egy úriember írta hogy rabljuk a másik idejét a kávé és hasonló dolgokkal. Meg kell valljuk ez az igazi idő rablás két óra elmegy a semmire. Várni utazni stb stb stb. Ez pedig már nem az első eset. Mielőtt pedig jönne a dolog , előre meg lett beszélve ez csak egy szimpátia alapú tali lesz, tehát ezzel is tisztában volt az illető. Nem zsákbamacskát árultunk. De még csak annyi jelzés sem érkezett ,hogy itt vagyok merre talállak téged vagy valami kommunikáció. Ahogy szokták mondani , mindenkinek arra van ideje amire szakítani akar. Bár nem hisszük hogy bármiféle akadálya lett,volna annak 20mp-nek,míg megírja előző este ,bocs nem. Vagy pedig mint oly sok esetben a probléma fő oka ,hogy gyors tali öt perc múlva gatya le és le legyen ápolva,tudjon dugni. Aztán gyorsan haza robog, és eltűnik. Persze azzal sincs baj ha valaki akár élőben sem szimpatikus,de azért megtisztelem azzal hogy oda megyek köszönök. Pár szót beszélünk. Persze most a hölgy taggal lehet újra felépíteni az egészet ,mert az ilyen szituációk csak vissza lépés ebben a dologban.
Ismerős a helyzet....
(Ez egy válasz Pussylover78 üzenetére (2023. 05. 06. szombat 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 06. szombat 20:45

Igen, talán az a legbosszantóbb, hogy a megbeszélt randira nem jön el és még a fáradságot sem veszi, hogy egy üzenetet küldjön. Egy kedves nővel ismerkedtem, de a randi napján rendszerint közbejött neki valami. Mondtam is neki, hogy ennyire elfoglalt ember nincs a világon!
Sziasztok!Mindenképpen személyes találkozó! Legjobb!Voltam, nem egyszer személyesen. Volt akinek nem jöttem be, volt akinek igen! Volt aki nekem nem jött be. Őszinteség! Ott megmondod ne haragudj, köszi a kávét, de nincs tovább. Párral továbbá kávéznék, hölgyel is! Én fizetem. -

Igen , ez még a jobbik eset hogy jó idő van. Mi mindig szoktunk jelezni pár nappal a találka előtt ha valamiért nem tudnánk megjelenni , és egyeztetünk egy másik időpontot . De hogy így megszivassunk valakit az nem játszik .
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 05. 06. szombat 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 06. szombat 15:57

Ez is elég kellemetlen volt, bár még az a jó hogy jó idő volt. Azért egy ilyen -5,-8 fokban vagy szakadó esőben még gázosabb lenne.
Mi is futottunk bele ilyenekbe , nagy részük legalább lekopik egy pár levél után . És vannak ezek a találka napján eltűnő barmok , akik csak mások szivatására tudnak élvezni . Pár éve is divat volt ez , de ahogy olvasgatjuk itt a fórumon azóta megszaporodott az ilyen emberek száma .
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 06. szombat 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 06. szombat 15:54
Törölt felhasználó (4655826)

Mi anno pasit vártunk már sexre.
Személyes tali megvolt már előtte egy kávézóban.
Egy péntek délelőttre vártuk,mindenkinek úgy volt jó..
Írt elindult 20 perc és itt van...
Rá 3 percre írt,hogy mégsem jó,közbe jött vmi..
Vmi kamu duma ,nagyon átlátszó volt.
Ez is elég kellemetlen volt, bár még az a jó hogy jó idő volt. Azért egy ilyen -5,-8 fokban vagy szakadó esőben még gázosabb lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 06. szombat 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 06. szombat 15:54
Törölt felhasználó (4655826)

Vmi kamu duma ,nagyon átlátszó volt. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 05. 06. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Vmi kamu duma ,nagyon átlátszó volt. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 05. 06. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)

A mai nap margójára. Nem igazán feszültünk rá igazából nem is kerestünk partnert eddig. (mert ugye mindig a pár a hibás és nem gondolja komolyan a keresést). Ránk írt egy fiatalember, párom elég jól elbeszélgetett vele. Ez egy két nap alatt lezajlott, csak úgy mint a kép csere. Most szombatra a találkozó lefixálva délre. Persze reggel hatkor jelezve lett ,hogy a mai tali az áll. Sőt aminek örültem ,hogy a párom mint nő ment el egyedül a helyszínre. Mégis csak ő a nő rajta múlik az a szimpátia. Nyilvános hely, azért az ördög nem alszik ( nem akarunk senkit bántani)Hát fél egykor még csak egy bocs nem érek oda üzenet sem érkezett. Persze, így a közlekedési eszköz elment. Újabb egy óra várakozás , hogy haza tudjon jönni. Mint lejjebb egy úriember írta hogy rabljuk a másik idejét a kávé és hasonló dolgokkal. Meg kell valljuk ez az igazi idő rablás két óra elmegy a semmire. Várni utazni stb stb stb. Ez pedig már nem az első eset. Mielőtt pedig jönne a dolog , előre meg lett beszélve ez csak egy szimpátia alapú tali lesz, tehát ezzel is tisztában volt az illető. Nem zsákbamacskát árultunk. De még csak annyi jelzés sem érkezett ,hogy itt vagyok merre talállak téged vagy valami kommunikáció. Ahogy szokták mondani , mindenkinek arra van ideje amire szakítani akar. Bár nem hisszük hogy bármiféle akadálya lett,volna annak 20mp-nek,míg megírja előző este ,bocs nem. Vagy pedig mint oly sok esetben a probléma fő oka ,hogy gyors tali öt perc múlva gatya le és le legyen ápolva,tudjon dugni. Aztán gyorsan haza robog, és eltűnik. Persze azzal sincs baj ha valaki akár élőben sem szimpatikus,de azért megtisztelem azzal hogy oda megyek köszönök. Pár szót beszélünk. Persze most a hölgy taggal lehet újra felépíteni az egészet ,mert az ilyen szituációk csak vissza lépés ebben a dologban.
Az ilyen takony emberek járjanak hivatásoshoz ! Mi értelme mások idejét rabolni , meg szórakozni másokkal??
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 05. 06. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Mondjuk ezt a telefonhívás dolgot nem értjük teljesen. Vezesd le legyszíves abban mi a jó vagy mit lehet leszűrni? Azon kívül hogy felhívtak. Mert egy élő találkozás során az arc mimika, testbeszéd, öltözködés (nyilván nem az anyagias része), ápoltság, beszéd stílus jobban kijön minden félnek. Főleg mikor kérdés van és arra a testével is hogyan reagál az illető sok mindent elárul. Ez nem vita indítás csak valahogy nem áll össze a kép.
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 05. 05. péntek 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 05. péntek 22:20

Én sokaknak felajánlottam a telefonszámom hogy hívjanak akár szám nélkül.
Ha titokban akarnak maradni.
Szerinted fel mertek hívni?
Csupán a meglepettséged okán írtam, mások máshogyan keresik a számukra megfelelő partnereket. Mondhatni hagynak időt a ráhangolódásra, mert szükségük van rá.
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 04. csütörtök 15:50

Amellett, hogy egyetértek azzal, amit leírtál, nem értem, hogy miért nekem szól.
Én sokaknak felajánlottam a telefonszámom hogy hívjanak akár szám nélkül.
Azt hiszem nem lesz könnyű. Értő olvasás nem megy. Aki esélyes lett volna annak meg hiába küldtünk telefonszámot. Négyből egy sem vette a bátorságot. Lehet kisfiúk vannak itt nagy álmokkal?

Látod, pontosan megfogalmaztad a problémát.
NORMÁLIS partnert nehéz találni. (Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 04. csütörtök 18:39
NORMÁLIS partnert nehéz találni. (Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt megértem hogy nőt nem találnak harmadiknak.
Vagyis nagyon nehezen.
De a párok panaszkodnak hogy nem találnak pasit harmadiknak.
És a pasik nem találnak maguknak egy normális párt?
Vagyis nagyon nehezen.
Anno mi is kerestünk pasit.
Ha elmész egy normális randira, érted megnézitek egymást ha nem tetszik nem tetszik.
Voltunk mi is randin. Az olyan aki máris beugrana az ágyba eleve nem megy. Nő választ. Hidd el hogy szívesen csinálnám szendvicsbe az asszonyt.
Viszont mi is találkoztunk sok mindennel.
Az alap keresgélő pasik legtöbbje nem fogadja el a gumit.
Mindent dugni akar a csajon /ez még oké is/... A csaj csinálja azt amit a beszálló akar.
Kettesben is találkozna. Na a 3 mas pont nem erről szólna.
Tavalyi, idei arány 0 randi. 50+ csajjal beszéltünk. 150+ pár 500+ pasi. 700 felett van a letiltott számok. Úgy hogy csak csajt keresünk 3 diknak, és sokan nem értik. (Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 04. csütörtök 18:39
Ha elmész egy normális randira, érted megnézitek egymást ha nem tetszik nem tetszik.
Voltunk mi is randin. Az olyan aki máris beugrana az ágyba eleve nem megy. Nő választ. Hidd el hogy szívesen csinálnám szendvicsbe az asszonyt.
Viszont mi is találkoztunk sok mindennel.
Az alap keresgélő pasik legtöbbje nem fogadja el a gumit.
Mindent dugni akar a csajon /ez még oké is/... A csaj csinálja azt amit a beszálló akar.
Kettesben is találkozna. Na a 3 mas pont nem erről szólna.
Tavalyi, idei arány 0 randi. 50+ csajjal beszéltünk. 150+ pár 500+ pasi. 700 felett van a letiltott számok. Úgy hogy csak csajt keresünk 3 diknak, és sokan nem értik. (Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt megértem hogy nőt nem találnak harmadiknak.
Vagyis nagyon nehezen.
Vagyis nagyon nehezen.