Mert ez egy Virtuális tér! És ha a valóság illata elkezd beszivárogni, összeomlik a fantáziálás! És akkor még a 2-3 profillal vitézkedőkről nem is beszéltünk !
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 04. csütörtök 18:39

Azt megértem hogy nőt nem találnak harmadiknak.
Vagyis nagyon nehezen.
De a párok panaszkodnak hogy nem találnak pasit harmadiknak.
És a pasik nem találnak maguknak egy normális párt?
Vagyis nagyon nehezen.
Azt megértem hogy nőt nem találnak harmadiknak.
Vagyis nagyon nehezen.
Vagyis nagyon nehezen.
Amellett, hogy egyetértek azzal, amit leírtál, nem értem, hogy miért nekem szól.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 04. csütörtök 05:46

Engem is sokminden meglepett már az oldalon, nincs más mint elfogadni, hogy dolgogban nagyon nem vagyunk egyformák. Pl. van aki szívesen próbálkozik partnerekkel és van aki inkább válogat, majd aztán választ egy igazán neki valót.
Nem értem a sértődéses bejegyzéseket. Ha valaki máshogy és mást szeretne akkor el kell köszönni. Nem megjátszani a finom ismerkedést amikor dugni szeretnénk. Célravezető az őszinteség, kevesebb az üresjárat. Vannak itt bőven párok és Nők akik a tettrekész pasikat szeretik.
Nem értem a sértődéses bejegyzéseket. Ha valaki máshogy és mást szeretne akkor el kell köszönni. Nem megjátszani a finom ismerkedést amikor dugni szeretnénk. Célravezető az őszinteség, kevesebb az üresjárat. Vannak itt bőven párok és Nők akik a tettrekész pasikat szeretik.
A kínálat meghatározza a keresletet, és ezen nincs lehetőség változtatni, 100-ból 80 pasi és 20 pár illetve hölgyek ez adja a magatartást is. Megsértődni, duzzogni egyszerűen nevetséges. Van egy kommunikációs alap amit mindenkinek be kéne tartani ! Mindenkinek megvan a saját életszemlélete és egyáltalán nem biztos, hogy a másik fél ebbe belefog illeni. Tovább kell lépni, a holnap jobb lesz !
Teljes mértékben igazatok van.
Mi sem tudtuk volna leírni jobban.. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 05. 02. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 02. kedd 13:55
Mi sem tudtuk volna leírni jobban.. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 05. 02. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudomásul kellene már venni, ez nem húspiac. Igen válogatnak a nők is, mint ahogy a férfiak is a nekik tetsző puncit vadásszák. Voltak és lesznek is számunkra szimpatikus párok és biztos lesz akik nem minket keresnek. Mint ahogy a minket megkeresőket is szűrjük. Pont senkit nem érdekel mennyire jó lenne... ha a másik nemet mond. Felesleges és nevetséges ez a hiszti az elutasítottaktól.
De nagyon ritkán összejön egy-két ismerkedés, ami jó és amiért itt vagyunk mi is. Ja és mi is nagyon jól elvagyunk kettesben, ha senkivel nem gabajodunk akkor is teljes az életünk.
De nagyon ritkán összejön egy-két ismerkedés, ami jó és amiért itt vagyunk mi is. Ja és mi is nagyon jól elvagyunk kettesben, ha senkivel nem gabajodunk akkor is teljes az életünk.
Igen
Engem is sokminden meglepett már az oldalon, nincs más mint elfogadni, hogy dolgogban nagyon nem vagyunk egyformák. Pl. van aki szívesen próbálkozik partnerekkel és van aki inkább válogat, majd aztán választ egy igazán neki valót.
Nem értem a sértődéses bejegyzéseket. Ha valaki máshogy és mást szeretne akkor el kell köszönni. Nem megjátszani a finom ismerkedést amikor dugni szeretnénk. Célravezető az őszinteség, kevesebb az üresjárat. Vannak itt bőven párok és Nők akik a tettrekész pasikat szeretik. (Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 05. 03. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 03. szerda 21:42
Nem értem a sértődéses bejegyzéseket. Ha valaki máshogy és mást szeretne akkor el kell köszönni. Nem megjátszani a finom ismerkedést amikor dugni szeretnénk. Célravezető az őszinteség, kevesebb az üresjárat. Vannak itt bőven párok és Nők akik a tettrekész pasikat szeretik. (Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 05. 03. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Meglep, amit sokan írnak!
A mi véleményünk: nem társat, barátot keresünk, hanem szexpartnert. Ehhez ne kell több randevú, ne csábítgassa senki az én páromat és én se fogom a másik felet. Itt 1-2 levél, aztán Viber, vagy akárhol egy videós beszélgetés, vagy személyes találka és a következő kör, az már szex!
Emberek! A társát mindenki megtalálta, nem a tökéletest kell keresni, hanem olyat, akivel jó lehet a szex. Ezt tényleg 1-2 hónapos levelezéssel lehet kideríteni?
Nem egyszerűbb, hogy eljön, megpróbáljuk és ha nem okés, akkorintelligens emberekhez méltóan elköszönünk.
A mi véleményünk: nem társat, barátot keresünk, hanem szexpartnert. Ehhez ne kell több randevú, ne csábítgassa senki az én páromat és én se fogom a másik felet. Itt 1-2 levél, aztán Viber, vagy akárhol egy videós beszélgetés, vagy személyes találka és a következő kör, az már szex!
Emberek! A társát mindenki megtalálta, nem a tökéletest kell keresni, hanem olyat, akivel jó lehet a szex. Ezt tényleg 1-2 hónapos levelezéssel lehet kideríteni?
Nem egyszerűbb, hogy eljön, megpróbáljuk és ha nem okés, akkorintelligens emberekhez méltóan elköszönünk.
Meglep, amit sokan írnak!
Azt kellene látni, hogy itt nem egy kiló lisztre alkuszik az ember... gondoljunk csak bele, hogy szimplán két embernek egymásra találni is milyen nehéz, itt meg három embernek kell megtalálni a közös nevezőt. Emellett még hozzáadódik az is, hogy egy párnak felvállalni az ilyen irányú nem konvencionális érdeklődését is nehéz, hiszen ha kitudódik, akkor a környezete vélhetően elítéli érte, tehát sokat kockáztatnak akkor mikor nevet és arcot vállalnak. És akkor még mindehhez jön az is, hogy egy működő párkapcsolatba kell beleilleszteni érzelmileg is az intimitást egy harmadik féllel, ami szintén nem veszélytelen.
No mindezeket figyelembe véve szerintem nevetséges ami miatt sokan siránkoznak itt... úgy gondolom teljesen életszerű, hogy egy-egy sikeres kalandra számtalan sikertelen jusson és az sem irreális elvárás, hogy egy egyszerű egy éjszakás dugást is komoly levelezés előzzön meg, hogy mindenki nyugodtan, félelmek nélkül vághasson bele.
No mindezeket figyelembe véve szerintem nevetséges ami miatt sokan siránkoznak itt... úgy gondolom teljesen életszerű, hogy egy-egy sikeres kalandra számtalan sikertelen jusson és az sem irreális elvárás, hogy egy egyszerű egy éjszakás dugást is komoly levelezés előzzön meg, hogy mindenki nyugodtan, félelmek nélkül vághasson bele.
Sajnos sok pár is csak levelezni akar vagy inkább "fejben dugni"
Levelezni azt szeretnek de találkozni már nem.
Nekem tartós kellene egy állandó fix pár ahol össze tudnánk csiszólódni hosszútávon.
Egy alkalmas taliban volt már részem lehet én voltam kevés nekik?
De én egy alkalom után nem nagyon szűrök le semmit.
Gátlások izgalom még van nekem legalábbis első alkalommal
Levelezni azt szeretnek de találkozni már nem.
Nekem tartós kellene egy állandó fix pár ahol össze tudnánk csiszólódni hosszútávon.
Egy alkalmas taliban volt már részem lehet én voltam kevés nekik?
De én egy alkalom után nem nagyon szűrök le semmit.
Gátlások izgalom még van nekem legalábbis első alkalommal
Pontosan
Sajnos sok esetben így van mi is tapasztaltuk már
Hiába irjuk hogy nem egy alkalmasat szeretnénk nem akarunk egyik ágyból a másikba ugrálni amit folyton meg is igérnek esküdöznek hogy ők is pont ezt szeretnék de nem így lesz
Hiányzik a megismerkedés rögtön a második mondat hogy küldjünk képet
Teljesen elmegy az ember kedve az egésztől (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 05. 03. szerda 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 03. szerda 07:13
Sajnos sok esetben így van mi is tapasztaltuk már
Hiába irjuk hogy nem egy alkalmasat szeretnénk nem akarunk egyik ágyból a másikba ugrálni amit folyton meg is igérnek esküdöznek hogy ők is pont ezt szeretnék de nem így lesz
Hiányzik a megismerkedés rögtön a második mondat hogy küldjünk képet
Teljesen elmegy az ember kedve az egésztől (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 05. 03. szerda 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Pontosan a lenti türelmetlen emberek miatt megy el az ember kedve sok esetben az egész hármas dologtól. Erről beszélgettünk itthon. Így a női tag sok esetben kettőt hátra lép és bele fárad az egészbe. Valahogy nem akarja mert látja,hogy a ffi többség egy öt perces numerát akar. Egyszerűen nem akar időt bele fektetni a dolgokba. Felépíteni egy ismerkedést azt nem. Nyilván itt nem arról van szó hogy feleségül kell venni a nőt vagy ,hogy járni kell vele. De sok esetben katasztrófa sajnos. Persze nem panaszkodni akarunk de sok esetben jó kiírni magából az embernek. Sőt el tudjuk képzelni az ilyen ffi, mennyire tartja be az előre megbeszélt , lefektetett szabályokat ha mégis eljut a hármasig.
Persze, próbálunk mi is türelmesek lenni. Csak hát mindig ugyanazokat a köröket futni néha unalmas. Ki mit hogyan szeret. Tali szervezés. Eljön,nem jön el. Eddig egy személyes találkozó volt,az sem járt sikerrel, bár úgy érezzük ez nem rajtunk múlt.
(Ez egy válasz yamaha üzenetére (2023. 05. 03. szerda 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 03. szerda 07:30

Higgyétek el, hogy fordítva is igaz az állitás ! Az az, az emberek a vágyaikat, álmaikat próbáljak virtuálisan kiélni, megélni esetenként a párjuk nem is tud róla. Nem könnyű de nem is lehetetlen, azért a beszélgetés alkalmával sok minden kiderül, kiderülhet.
Higgyétek el, hogy fordítva is igaz az állitás ! Az az, az emberek a vágyaikat, álmaikat próbáljak virtuálisan kiélni, megélni esetenként a párjuk nem is tud róla. Nem könnyű de nem is lehetetlen, azért a beszélgetés alkalmával sok minden kiderül, kiderülhet.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 05. 03. szerda 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 03. szerda 07:13

Pontosan a lenti türelmetlen emberek miatt megy el az ember kedve sok esetben az egész hármas dologtól. Erről beszélgettünk itthon. Így a női tag sok esetben kettőt hátra lép és bele fárad az egészbe. Valahogy nem akarja mert látja,hogy a ffi többség egy öt perces numerát akar. Egyszerűen nem akar időt bele fektetni a dolgokba. Felépíteni egy ismerkedést azt nem. Nyilván itt nem arról van szó hogy feleségül kell venni a nőt vagy ,hogy járni kell vele. De sok esetben katasztrófa sajnos. Persze nem panaszkodni akarunk de sok esetben jó kiírni magából az embernek. Sőt el tudjuk képzelni az ilyen ffi, mennyire tartja be az előre megbeszélt , lefektetett szabályokat ha mégis eljut a hármasig.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 05. 02. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 02. kedd 13:55

Tudomásul kellene már venni, ez nem húspiac. Igen válogatnak a nők is, mint ahogy a férfiak is a nekik tetsző puncit vadásszák. Voltak és lesznek is számunkra szimpatikus párok és biztos lesz akik nem minket keresnek. Mint ahogy a minket megkeresőket is szűrjük. Pont senkit nem érdekel mennyire jó lenne... ha a másik nemet mond. Felesleges és nevetséges ez a hiszti az elutasítottaktól.
A probléma az alapokkal van, főleg azzal hogy nem is akarod értelmezni amit írtunk, és mások is leírnak. Ez mindenki számára egy plusz izgalom, vágy. Ami szeretnének megélni. Csak hát nyilván nem mindegy kivel. Kit engednek be a lakásba, privát szférába,az ágyukba.. itt sokan azt hiszik irnak egy sort,vagy beszélnek telefonon öt percet akkor már rohan a pár vagy hölgy leszopni. Teljesen mindegy ki is az. De hát ezek szerint neked is mindegy kit dugsz meg csak pinája legyen.Az pedig hogy valaki küld egy képet (jobb esetben nem 1-2-3 éves), még nem biztos hogy a viselkedése olyan ami elfogadható a másik félnek. De persze ha valaki így keres partnert vannak az erre a célra fenntartott oldalak,ahol bizonyos hölgyekhez lehet menni egy telefon után és nem kérdez semmit csak teszi a dolgát mint egy gép. A való életben sem így működik az ismerkedés,kell kémia, szimpátia ami csak élőben derül ki.
(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2023. 05. 02. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 02. kedd 08:27

Hát ezaz, pont ezért teljesen felesleges itt lenni, mert elvagytok egymással és számotokra abszolút nem lényeg, hogy találjatok is valakit. Pont így van ezzel a párok túlnyomó többsége, akkor faszért rontjátok itt a levegőt, meg miért tápláltok az emberekbe fals reményeket? Az ilyeneknél mindig lesz kifogás, hogy miért nem akartok találkozni, ez a kávézgatás dolog is egy felesleges dolog. Az is csak arra van, hogy valakinek raboljátok az idejét, aztán otthon megbeszélitek, hogy valójában miért nem volt szimpatikus az illető.
Na! Ezért nem lehet itt találni senkit, mert a párok döntő többsége pont ugyanígy van itt, hogy elvagyunk mi egymásnak.

Na! Ezért nem lehet itt találni senkit, mert a párok döntő többsége pont ugyanígy van itt, hogy elvagyunk mi egymásnak.
Képről hiába szimpatikus valaki , ha élőben egy bunkó vagy egyéb. Szóval fontos a személyes találkozás mielőtt történne bármi is . Senki nem fog lefeküdni olyan emberekkel akik élőben nem szimpatikusak , vagy hiányzik a kémia. Lehet hogy neked minden mindegy , de az átlag nem így gondolkodik hogy bárkit bármi áron az ágyába engedjen.
(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2023. 05. 02. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 02. kedd 08:27

Hát ezaz, pont ezért teljesen felesleges itt lenni, mert elvagytok egymással és számotokra abszolút nem lényeg, hogy találjatok is valakit. Pont így van ezzel a párok túlnyomó többsége, akkor faszért rontjátok itt a levegőt, meg miért tápláltok az emberekbe fals reményeket? Az ilyeneknél mindig lesz kifogás, hogy miért nem akartok találkozni, ez a kávézgatás dolog is egy felesleges dolog. Az is csak arra van, hogy valakinek raboljátok az idejét, aztán otthon megbeszélitek, hogy valójában miért nem volt szimpatikus az illető.

Na! Ezért nem lehet itt találni senkit, mert a párok döntő többsége pont ugyanígy van itt, hogy elvagyunk mi egymásnak. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 17:57

Na! Ezért nem lehet itt találni senkit, mert a párok döntő többsége pont ugyanígy van itt, hogy elvagyunk mi egymásnak. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Főleg úgy hogy amikor kiírta abban a percben sem egy leírás , bemutatkozás, és egy darab kép sem volt az adatlapján. Hiteles mindenképp.
Tudod a legtöbb esetben a gond az ,hogy mindenki elvárja hogy a párok esetében a hölgy tag azonnal szopja le az első találkozó alkalmával mert mi az hogy nincs semmi ha elmegy egy kávéra vagy beülnek egy sörre. Arról nem is beszélve ha mellé utazik 100-150km- ert. Mert ő már utazott akkor ez jár neki. Jelenleg mi egyenlőre jegeltük a keresést. Ha össze jön össze jön,ha nem,nem. El vagyunk egymással. Nem fogunk eret vágni. Nem azért kerestünk mert a hölgy tag nincs rendesen megdugva.

Hogy felétek milyen emberek vannak!! Irigyellek!! Felénk konkrétan elmondta,hogy hogyan kellene leszopni és hogy ki ne köpje a hölgy ezért csakis mély torkozva hajlandó elélvezni. Amikor közöltük,hogy rossz helyen kopogtat akkor nagyon.nagyon behisztizett. (ha van benne hejesirási hiba akkor rossz a telefon vagy a billentyűzet vagy a szemem )
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 17:57

Főleg úgy hogy amikor kiírta abban a percben sem egy leírás , bemutatkozás, és egy darab kép sem volt az adatlapján. Hiteles mindenképp.
Tudod a legtöbb esetben a gond az ,hogy mindenki elvárja hogy a párok esetében a hölgy tag azonnal szopja le az első találkozó alkalmával mert mi az hogy nincs semmi ha elmegy egy kávéra vagy beülnek egy sörre. Arról nem is beszélve ha mellé utazik 100-150km- ert. Mert ő már utazott akkor ez jár neki. Jelenleg mi egyenlőre jegeltük a keresést. Ha össze jön össze jön,ha nem,nem. El vagyunk egymással. Nem fogunk eret vágni. Nem azért kerestünk mert a hölgy tag nincs rendesen megdugva.

(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 14:06

Kár, hogy már törölted az adatlapod, de ENNEK a hozzászólásnak igaza van szintén. A helyesírás, az adatlap keresési feltételek is mind-mind csak kifogáskeresés. Azok mondják a helyesírást, akik maguk nem tudnak helyesen írni, az adatlapukat meg kitöltik, hogy kit keresnek, de ha valaki megfelel a leírtaknak, akkor valahogy ők mégsem válaszolnak..
éppen nem tetszett nekik a beköszönés.