Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 124 125 126 127 128 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8557   2023. 02. 26. vasárnap 05:39
X Törölt felhasználó (3161902)
Lassan nőnap!! Szorakozóhelyeken aratni lehet majd a puncit!
#8556   2023. 02. 25. szombat 21:06
Honey honey Honey honey
Köszönjük! Sikeres keresgélést! smile )
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 25. szombat 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4581262)
2023. 02. 25. szombat 17:47
Ilyen hölgyeket ki hagyni vétek.
#8555   2023. 02. 25. szombat 21:02
Honey honey Honey honey
Köszönjük! Nézegettelek már benneteket, hogy milyen szimpatikusak vagytok! Hölgytagotok gyönyörű! Sikeres partnerkeresést! <3
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 02. 25. szombat 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 09:36
Pedig ilyen hölgyeket kihagyni vétek! Még a feleségem is csak csettint ezen hogy vannak ilyen nők wink
#8554   2023. 02. 25. szombat 17:47
X Törölt felhasználó (4581262)
Ilyen hölgyeket ki hagyni vétek.
(Ez egy válasz Honey honey üzenetére (2023. 02. 25. szombat 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 08:32
Ohhhh fiùk, ez valami játszótér? Ìr nekem egy pasi, hogy szeretne megismerkedni. Megadja a viber számát. Ìrok neki. Látja az üzit, de nem válaszol. Pár nap mùlva kultùráltan megirom neki, hogy látom hogy már nem érdekli az ismerkedés, de sebaj. Ezek után gyorsan letilt viberen és itt is. Ekkora marhát. Az emberi hülyeség, bunkòság határtalan.
#8553   2023. 02. 25. szombat 17:12
zsozs70 zsozs70
Itt lehetettlen
#8552   2023. 02. 25. szombat 09:40
housfriend housfriend
Már több párral megismerkedtem az oldalon
#8551   2023. 02. 25. szombat 09:36
Felhőék Felhőék
Pedig ilyen hölgyeket kihagyni vétek! Még a feleségem is csak csettint ezen hogy vannak ilyen nők wink
(Ez egy válasz Honey honey üzenetére (2023. 02. 25. szombat 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 08:32
Ohhhh fiùk, ez valami játszótér? Ìr nekem egy pasi, hogy szeretne megismerkedni. Megadja a viber számát. Ìrok neki. Látja az üzit, de nem válaszol. Pár nap mùlva kultùráltan megirom neki, hogy látom hogy már nem érdekli az ismerkedés, de sebaj. Ezek után gyorsan letilt viberen és itt is. Ekkora marhát. Az emberi hülyeség, bunkòság határtalan.
#8550   2023. 02. 25. szombat 08:32
Honey honey Honey honey
#8549   2023. 02. 24. péntek 18:18
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Nincs lehetetlen, csak akarni kell. Nyílván ha valaki négyig dolgozik majd otthon ül anyuci szoknyáján, akkor még az is feltűnő ha 10 perccel később ér haza. De ha valakinek van olyan programja, hobbija stb ami rendszeres, akkor simán tud magának alibit biztosítani. Az éjszaka nehezebb ügy (ha csak nem a csillagászat a hobbi : vigyor4 ), de estére, hétvégére azért megoldható.
(Ez egy válasz kanoska39 üzenetére (2023. 02. 24. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 09:12
Szia sziasztok , illetve kedves Felhőék . teljes mértékig egyet értek veletek nem siránkozni kell kitartani én is párban élek igen nagyon nehéz az esti illetve hétvégei talikat megoldani sőt lehetetlen de ha egy párnál szimpi vagy meg van vágy stb akkor a pár is fog kompromisszumot kötni tapasztalatból mondom ez nem kétséges nagyon nehéz de nem lehetetlen
#8548   2023. 02. 24. péntek 12:11
Nudistapár Nudistapár
Na igen,amikor a privát megkeresések csak az elmúlt napokból csemegézve:"járok arra,ha gondoljátok..","ismiznék adatlapom szerint",-mi is,ezért nem érdekelsz.Vagy választékosan megfogalmazott levél,de semmi adatlap,kép,bármi.Mikor normálisan választ kap erre,akkor eltünik.Vagy megbeszélt találkozó pasival,persze eltűnik mondvacsinált ürüggyel,de irogat utána....a szokásos álmodozó.Vagy tudja,hogy nem ilyet keresünk,ezért nem szállna be,csak ott lenne...
Meg a szokásos...páros,dekoratív hölgytaggal...oké,és a férfi??Nem a nőn keresztül kéne eladni egy párost,egy négyes négy emberről szól...mi sem tartjuk magunkat ken&barbi duónak,de nem is a dekoratív nő,elhanyagolt,túlsúlyos férfi párost keressük.
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2023. 02. 24. péntek 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 06:18
Nem leült az oldal, hanem lassan fárasztó, hogy mindig a siránkozás a " nem találtam, mindenki rossz és kamus" szöveg. Közben pedig többen írják, írtuk, hogy lehet és hogyan sikerült. A fő vonalat többen nem értik, hogy nem csak " bedobot" nőkről, párokról, hanem élmény keresés és megélésről szól..... ha pedig élmény, akkor nem mindegy kivel, ezért a " válogatás, keresés ", hagy legyen megengedett.
#8547   2023. 02. 24. péntek 10:03
Felhőék Felhőék
Sok helyről kaptuk i is ezt: ez egy húspiac. Ez teljes mértékben igaz, mindenki a legjobb húst akarja, de szerencsére mindenkinek más és más a legjobb hús.
(Ez egy válasz kanoska39 üzenetére (2023. 02. 24. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 09:28
Természetesen ez így igaz nem lehet végsőkig húzni,az egyszer biztos hála isten volt egy hosszabb baráti kapcsim innen. Tény nem sok párhoz volt szerencsém de igazából ez nem is arról szol, hogy a lehető legtöbb párral legyek.Ez egy olyan intimitás amit át kell élni érezni,aki volt benne az tudja hogy itt nem egy helyre kell figyelni ha tetszik ha nem itt a férjel is foglalkozni kell hisz az ő intim szférájukban vagy benne,nem lehet önző módon csinálni amit csak akarsz..A baj ott kezdődik, hogy itt de nem csak itt máshol is úgy néznek a hölgyekre mint a vásárló a hentes árusnál vizslatja melyik a szebb hús . Ez az én szerény véleményem
#8546   2023. 02. 24. péntek 09:28
kanoska39 kanoska39
Természetesen ez így igaz nem lehet végsőkig húzni,az egyszer biztos hála isten volt egy hosszabb baráti kapcsim innen. Tény nem sok párhoz volt szerencsém de igazából ez nem is arról szol, hogy a lehető legtöbb párral legyek.Ez egy olyan intimitás amit át kell élni érezni,aki volt benne az tudja hogy itt nem egy helyre kell figyelni ha tetszik ha nem itt a férjel is foglalkozni kell hisz az ő intim szférájukban vagy benne,nem lehet önző módon csinálni amit csak akarsz..A baj ott kezdődik, hogy itt de nem csak itt máshol is úgy néznek a hölgyekre mint a vásárló a hentes árusnál vizslatja melyik a szebb hús . Ez az én szerény véleményem
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 02. 24. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 09:16
Igen természetesen ha a pár is úgy látja hogy az illeti számukra izgalmas lehet, természetesen tesz kompromisszumokat de ott is van egy határ.
#8545   2023. 02. 24. péntek 09:16
Felhőék Felhőék
Igen természetesen ha a pár is úgy látja hogy az illeti számukra izgalmas lehet, természetesen tesz kompromisszumokat de ott is van egy határ.
(Ez egy válasz kanoska39 üzenetére (2023. 02. 24. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 09:12
Szia sziasztok , illetve kedves Felhőék . teljes mértékig egyet értek veletek nem siránkozni kell kitartani én is párban élek igen nagyon nehéz az esti illetve hétvégei talikat megoldani sőt lehetetlen de ha egy párnál szimpi vagy meg van vágy stb akkor a pár is fog kompromisszumot kötni tapasztalatból mondom ez nem kétséges nagyon nehéz de nem lehetetlen
#8544   2023. 02. 24. péntek 09:12
kanoska39 kanoska39
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2023. 02. 24. péntek 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 06:18
Nem leült az oldal, hanem lassan fárasztó, hogy mindig a siránkozás a " nem találtam, mindenki rossz és kamus" szöveg. Közben pedig többen írják, írtuk, hogy lehet és hogyan sikerült. A fő vonalat többen nem értik, hogy nem csak " bedobot" nőkről, párokról, hanem élmény keresés és megélésről szól..... ha pedig élmény, akkor nem mindegy kivel, ezért a " válogatás, keresés ", hagy legyen megengedett.
#8543   2023. 02. 24. péntek 08:18
Felhőék Felhőék
Nos igen leginkább a siránkozás megy nagyban. De mire számít egy kapcsolatban élő szóló pasi? A legtöbb pár hétköznap dolgozik és hatvége szabad egy családos pasinak meg a hétvége az zsúfolt… keresni kell, sosem lehet tudni mikor talál valakit az ember. Párként sem egyszerű de kitartással eredményre vezet. És sokszor le lett írva, hogy olvasni kell az adatlapot feleslegesen ne fárad szűk egymást…
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 23. csütörtök 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4581262)
2023. 02. 23. csütörtök 13:46
Le ült ez a oldal.
#8542   2023. 02. 24. péntek 06:18
Felfedezők Felfedezők
#8541   2023. 02. 23. csütörtök 13:46
Le ült ez a oldal.
#8540   2023. 02. 21. kedd 23:31
Itt még egy szolo pasi sem talál partnert, nem hogy egy nem független.
#8539   2023. 02. 21. kedd 20:58
X Törölt felhasználó (4692039)
Nos, a múltkor elég lesújtóan nyilatkoztam, de azt kell mondjam, hogy végigjártam jópár appot és oldalt, arra jutottam, hogy az összes partner/társkeresős platform közül még itt válaszolnak a legtöbben, még ha eddig nem is jött össze semmi. Volt egy lány, akivel nagyon megvolt az összhang levelezés alapján, de sajnos egy baleset miatt vele már nem fogok találkozni. Ővele kb. egy hónap itteni keresgélés után akadtam össze, másfél hónapig masszívan leveleztünk (külföldi melóban volt). Ja, és vidéki vagyok erősen, innen hatványozottan kevés lány van fent.

Szóval ja, lehet azért találni szerintem, de rengeteg változó van a képletben, mint ahogy a való életben is.
Hajrá!
#8538   2023. 02. 19. vasárnap 07:00
X Törölt felhasználó (4682191)
Kérdésem volna, telefonról tudok üzenetet írni társkeresőn? Mindig 404 es hibát hoz ha írnék.

... 124 125 126 127 128 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11057db
Utolsó üzenet: tegnap 21:29

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!