Lassan nőnap!! Szorakozóhelyeken aratni lehet majd a puncit!
Köszönjük! Sikeres keresgélést!
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 25. szombat 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 17:47

Törölt felhasználó (4581262)

Ilyen hölgyeket ki hagyni vétek.
Köszönjük! Nézegettelek már benneteket, hogy milyen szimpatikusak vagytok! Hölgytagotok gyönyörű! Sikeres partnerkeresést! <3
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 02. 25. szombat 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 09:36

Pedig ilyen hölgyeket kihagyni vétek! Még a feleségem is csak csettint ezen hogy vannak ilyen nők

Ilyen hölgyeket ki hagyni vétek.
(Ez egy válasz Honey honey üzenetére (2023. 02. 25. szombat 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 08:32

Ohhhh fiùk, ez valami játszótér? Ìr nekem egy pasi, hogy szeretne megismerkedni. Megadja a viber számát. Ìrok neki. Látja az üzit, de nem válaszol. Pár nap mùlva kultùráltan megirom neki, hogy látom hogy már nem érdekli az ismerkedés, de sebaj. Ezek után gyorsan letilt viberen és itt is. Ekkora marhát. Az emberi hülyeség, bunkòság határtalan.
Itt lehetettlen
Már több párral megismerkedtem az oldalon
Pedig ilyen hölgyeket kihagyni vétek! Még a feleségem is csak csettint ezen hogy vannak ilyen nők
(Ez egy válasz Honey honey üzenetére (2023. 02. 25. szombat 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 08:32

Ohhhh fiùk, ez valami játszótér? Ìr nekem egy pasi, hogy szeretne megismerkedni. Megadja a viber számát. Ìrok neki. Látja az üzit, de nem válaszol. Pár nap mùlva kultùráltan megirom neki, hogy látom hogy már nem érdekli az ismerkedés, de sebaj. Ezek után gyorsan letilt viberen és itt is. Ekkora marhát. Az emberi hülyeség, bunkòság határtalan.
Nincs lehetetlen, csak akarni kell. Nyílván ha valaki négyig dolgozik majd otthon ül anyuci szoknyáján, akkor még az is feltűnő ha 10 perccel később ér haza. De ha valakinek van olyan programja, hobbija stb ami rendszeres, akkor simán tud magának alibit biztosítani. Az éjszaka nehezebb ügy (ha csak nem a csillagászat a hobbi :
), de estére, hétvégére azért megoldható.
(Ez egy válasz kanoska39 üzenetére (2023. 02. 24. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 09:12

Szia sziasztok , illetve kedves Felhőék . teljes mértékig egyet értek veletek nem siránkozni kell kitartani én is párban élek igen nagyon nehéz az esti illetve hétvégei talikat megoldani sőt lehetetlen de ha egy párnál szimpi vagy meg van vágy stb akkor a pár is fog kompromisszumot kötni tapasztalatból mondom ez nem kétséges nagyon nehéz de nem lehetetlen
Na igen,amikor a privát megkeresések csak az elmúlt napokból csemegézve:"járok arra,ha gondoljátok..","ismiznék adatlapom szerint",-mi is,ezért nem érdekelsz.Vagy választékosan megfogalmazott levél,de semmi adatlap,kép,bármi.Mikor normálisan választ kap erre,akkor eltünik.Vagy megbeszélt találkozó pasival,persze eltűnik mondvacsinált ürüggyel,de irogat utána....a szokásos álmodozó.Vagy tudja,hogy nem ilyet keresünk,ezért nem szállna be,csak ott lenne...
Meg a szokásos...páros,dekoratív hölgytaggal...oké,és a férfi??Nem a nőn keresztül kéne eladni egy párost,egy négyes négy emberről szól...mi sem tartjuk magunkat ken&barbi duónak,de nem is a dekoratív nő,elhanyagolt,túlsúlyos férfi párost keressük. (Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2023. 02. 24. péntek 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 06:18
Meg a szokásos...páros,dekoratív hölgytaggal...oké,és a férfi??Nem a nőn keresztül kéne eladni egy párost,egy négyes négy emberről szól...mi sem tartjuk magunkat ken&barbi duónak,de nem is a dekoratív nő,elhanyagolt,túlsúlyos férfi párost keressük. (Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2023. 02. 24. péntek 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem leült az oldal, hanem lassan fárasztó, hogy mindig a siránkozás a " nem találtam, mindenki rossz és kamus" szöveg. Közben pedig többen írják, írtuk, hogy lehet és hogyan sikerült. A fő vonalat többen nem értik, hogy nem csak " bedobot" nőkről, párokról, hanem élmény keresés és megélésről szól..... ha pedig élmény, akkor nem mindegy kivel, ezért a " válogatás, keresés ", hagy legyen megengedett.
Sok helyről kaptuk i is ezt: ez egy húspiac. Ez teljes mértékben igaz, mindenki a legjobb húst akarja, de szerencsére mindenkinek más és más a legjobb hús.
(Ez egy válasz kanoska39 üzenetére (2023. 02. 24. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 09:28

Természetesen ez így igaz nem lehet végsőkig húzni,az egyszer biztos hála isten volt egy hosszabb baráti kapcsim innen. Tény nem sok párhoz volt szerencsém de igazából ez nem is arról szol, hogy a lehető legtöbb párral legyek.Ez egy olyan intimitás amit át kell élni érezni,aki volt benne az tudja hogy itt nem egy helyre kell figyelni ha tetszik ha nem itt a férjel is foglalkozni kell hisz az ő intim szférájukban vagy benne,nem lehet önző módon csinálni amit csak akarsz..A baj ott kezdődik, hogy itt de nem csak itt máshol is úgy néznek a hölgyekre mint a vásárló a hentes árusnál vizslatja melyik a szebb hús . Ez az én szerény véleményem
Természetesen ez így igaz nem lehet végsőkig húzni,az egyszer biztos hála isten volt egy hosszabb baráti kapcsim innen. Tény nem sok párhoz volt szerencsém de igazából ez nem is arról szol, hogy a lehető legtöbb párral legyek.Ez egy olyan intimitás amit át kell élni érezni,aki volt benne az tudja hogy itt nem egy helyre kell figyelni ha tetszik ha nem itt a férjel is foglalkozni kell hisz az ő intim szférájukban vagy benne,nem lehet önző módon csinálni amit csak akarsz..A baj ott kezdődik, hogy itt de nem csak itt máshol is úgy néznek a hölgyekre mint a vásárló a hentes árusnál vizslatja melyik a szebb hús . Ez az én szerény véleményem
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 02. 24. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 09:16

Igen természetesen ha a pár is úgy látja hogy az illeti számukra izgalmas lehet, természetesen tesz kompromisszumokat de ott is van egy határ.
Igen természetesen ha a pár is úgy látja hogy az illeti számukra izgalmas lehet, természetesen tesz kompromisszumokat de ott is van egy határ.
(Ez egy válasz kanoska39 üzenetére (2023. 02. 24. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 09:12

Szia sziasztok , illetve kedves Felhőék . teljes mértékig egyet értek veletek nem siránkozni kell kitartani én is párban élek igen nagyon nehéz az esti illetve hétvégei talikat megoldani sőt lehetetlen de ha egy párnál szimpi vagy meg van vágy stb akkor a pár is fog kompromisszumot kötni tapasztalatból mondom ez nem kétséges nagyon nehéz de nem lehetetlen
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2023. 02. 24. péntek 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 06:18

Nem leült az oldal, hanem lassan fárasztó, hogy mindig a siránkozás a " nem találtam, mindenki rossz és kamus" szöveg. Közben pedig többen írják, írtuk, hogy lehet és hogyan sikerült. A fő vonalat többen nem értik, hogy nem csak " bedobot" nőkről, párokról, hanem élmény keresés és megélésről szól..... ha pedig élmény, akkor nem mindegy kivel, ezért a " válogatás, keresés ", hagy legyen megengedett.
Nos igen leginkább a siránkozás megy nagyban. De mire számít egy kapcsolatban élő szóló pasi? A legtöbb pár hétköznap dolgozik és hatvége szabad egy családos pasinak meg a hétvége az zsúfolt… keresni kell, sosem lehet tudni mikor talál valakit az ember. Párként sem egyszerű de kitartással eredményre vezet. És sokszor le lett írva, hogy olvasni kell az adatlapot feleslegesen ne fárad szűk egymást…
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 23. csütörtök 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 23. csütörtök 13:46
Törölt felhasználó (4581262)

Le ült ez a oldal.
Le ült ez a oldal.
Itt még egy szolo pasi sem talál partnert, nem hogy egy nem független.
Nos, a múltkor elég lesújtóan nyilatkoztam, de azt kell mondjam, hogy végigjártam jópár appot és oldalt, arra jutottam, hogy az összes partner/társkeresős platform közül még itt válaszolnak a legtöbben, még ha eddig nem is jött össze semmi. Volt egy lány, akivel nagyon megvolt az összhang levelezés alapján, de sajnos egy baleset miatt vele már nem fogok találkozni. Ővele kb. egy hónap itteni keresgélés után akadtam össze, másfél hónapig masszívan leveleztünk (külföldi melóban volt). Ja, és vidéki vagyok erősen, innen hatványozottan kevés lány van fent.
Szóval ja, lehet azért találni szerintem, de rengeteg változó van a képletben, mint ahogy a való életben is.
Hajrá!
Szóval ja, lehet azért találni szerintem, de rengeteg változó van a képletben, mint ahogy a való életben is.
Hajrá!
Kérdésem volna, telefonról tudok üzenetet írni társkeresőn? Mindig 404 es hibát hoz ha írnék.