Nem leült az oldal, hanem lassan fárasztó, hogy mindig a siránkozás a " nem találtam, mindenki rossz és kamus" szöveg. Közben pedig többen írják, írtuk, hogy lehet és hogyan sikerült. A fő vonalat többen nem értik, hogy nem csak " bedobot" nőkről, párokról, hanem élmény keresés és megélésről szól..... ha pedig élmény, akkor nem mindegy kivel, ezért a " válogatás, keresés ", hagy legyen megengedett.
Le ült ez a oldal.
Itt még egy szolo pasi sem talál partnert, nem hogy egy nem független.
Nos, a múltkor elég lesújtóan nyilatkoztam, de azt kell mondjam, hogy végigjártam jópár appot és oldalt, arra jutottam, hogy az összes partner/társkeresős platform közül még itt válaszolnak a legtöbben, még ha eddig nem is jött össze semmi. Volt egy lány, akivel nagyon megvolt az összhang levelezés alapján, de sajnos egy baleset miatt vele már nem fogok találkozni. Ővele kb. egy hónap itteni keresgélés után akadtam össze, másfél hónapig masszívan leveleztünk (külföldi melóban volt). Ja, és vidéki vagyok erősen, innen hatványozottan kevés lány van fent.
Szóval ja, lehet azért találni szerintem, de rengeteg változó van a képletben, mint ahogy a való életben is.
Hajrá!
Szóval ja, lehet azért találni szerintem, de rengeteg változó van a képletben, mint ahogy a való életben is.
Hajrá!
Kérdésem volna, telefonról tudok üzenetet írni társkeresőn? Mindig 404 es hibát hoz ha írnék.
Azért nem találni nőt, mert a női profilok mögött valójában sok ratyi rejtőzik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 08. szerda 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 08. szerda 20:02
Törölt felhasználó (4664594)

Teljes mértékben igazatok van!
Itt normális, valós, csinos, nem kamus nőt nem találni!
Saját tapasztalat, kb. fél éve...
Pedig normális, valós, teljes adatlapunk van, kifejezetten csinos hőlgytaggal!
Pasik meg erőltetik az ők kifejezetten potens, mindenben odaadó szorgos kezek, nyelvek, tanodáját!
Pasik meg erőltetik az ők kifejezetten potens, mindenben odaadó szorgos kezek, nyelvek, tanodáját!
Igazán köszönjük szépen a segítséget, és nem sértésnek szántuk az ötleteket. Szerintünk a ti munkátok is segíti a dolog.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 02. 08. szerda 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 08. szerda 22:26

A bejegyzésedet továbbítottam informatikusnak, utánanéznek ennek.
A bejegyzésedet továbbítottam informatikusnak, utánanéznek ennek.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 02. 08. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 08. szerda 09:35

Most megnéztem beléptem és az idő párhuzamosan fut. Tehát belépek 32- kor,ész ekkor a társkereső adatlapot is frissíti hogy 09:32- kor voltam itt utoljára. Tehát aki 1-2-3 éve nem volt belépve a társkereső részre az az oldalra sem jelentkezett be. Akkor valami hiba van a rendszerben nálatok.
Teljes mértékben igazatok van!
Pasik meg erőltetik az ők kifejezetten potens, mindenben odaadó szorgos kezek, nyelvek, tanodáját! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 08. szerda 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 08. szerda 17:58
Pasik meg erőltetik az ők kifejezetten potens, mindenben odaadó szorgos kezek, nyelvek, tanodáját! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 08. szerda 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4656459)

Ha nem kapunk választ két napon belül , mi letiltjuk az illetőt . Lehet bunkóság , de nem érdekel.
Most néztem, hogy sokan nem hogy nem válaszolnak de úgy látom meg sem nyitották az üzenetünk. Pedig ha megnézem akiknek írtunk, fent vannak friss belépéssel a társkeresőn. Érdekes trend… még pár napot várunk legyen meg 2 hét türelem, és onnan felejtős. Szóval nem csak a pasiknak nehéz
fe lényegtelen, van kialakulóban valami egy párral, a kevesek egyikével akik válaszoltak

Rengeteg kamú felhasználó van ezen a oldalon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 08. szerda 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 08. szerda 17:55
Törölt felhasználó (4650775)

találtunk de enyi kamus amenyi itt van ez csúcs
teljesen igazatok van
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 08. szerda 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 08. szerda 17:58
Törölt felhasználó (4656459)

Ha nem kapunk választ két napon belül , mi letiltjuk az illetőt . Lehet bunkóság , de nem érdekel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 08. szerda 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 08. szerda 17:48
Törölt felhasználó (4664594)

Türelmetlenség az, hogy írunk valakinek, vagy valakinek egy normális, intelligebs, emberi, lényegretörő üzenetet és képtelen rá válaszólni, akár napok, hetek elteltével is?
Lehet nektek ez bejön, meg meg is értitek és ti is így csináljátok másokkal, de számunkra, de a többségbek itt is inkább érthetetlen ez és szánalmas kategória és az intelligencia sem sok!
Lehet nektek ez bejön, meg meg is értitek és ti is így csináljátok másokkal, de számunkra, de a többségbek itt is inkább érthetetlen ez és szánalmas kategória és az intelligencia sem sok!
találtunk de enyi kamus amenyi itt van ez csúcs
Türelmetlenség az, hogy írunk valakinek, vagy valakinek egy normális, intelligebs, emberi, lényegretörő üzenetet és képtelen rá válaszólni, akár napok, hetek elteltével is?
Lehet nektek ez bejön, meg meg is értitek és ti is így csináljátok másokkal, de számunkra, de a többségbek itt is inkább érthetetlen ez és szánalmas kategória és az intelligencia sem sok! (Ez egy válasz YoloPár üzenetére (2023. 02. 07. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 07. kedd 18:51
Lehet nektek ez bejön, meg meg is értitek és ti is így csináljátok másokkal, de számunkra, de a többségbek itt is inkább érthetetlen ez és szánalmas kategória és az intelligencia sem sok! (Ez egy válasz YoloPár üzenetére (2023. 02. 07. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Tökéletesen egyet értünk és átérezzük mi is a helyzetet. Nálunk kettőnk közül csak nekem van ehhez idegzetem, feleségem már rég feladta, hogy foglalkozzon az oldallal. Ha van (szerintem) épkézláb ember, azt jelentem neki és eldönti, valóban az-e. Egyébként pedig aki nem felel meg a keresési feltételeknek olvasatlanul megy a kukába a levele. Lehet, hogy ránk is megsértődtek már sokan, de őszintén szólva már le se sz@rom.
A másik meg az "írtam ám két napja, láttam, hogy elolvastátok, igazán méltathatnátok valami válasszal" emberek. Azt nem tudja felfogni, hogy a türelmetlenséggel csak maga alatt vágja a fát, de nem baj, nekem könnyíti meg a szelekciót.
Nem szorosan a te posztodhoz kapcsolódik, de ha direkt ki is írom, hogy jelenleg SENKI-t nem keresünk, nem is értem, hogy ki mit vár cserébe, ha küld üzenetet.
Katasztrófa!
Már régebb óta figyeljük (most már csak figyelem) a trendet, hogy fiatal, jól kinéző párok tűnnek el az oldalról (pl. Ördögihármas, Viva00, stb stb) ki tudja milyen okok miatt. Csak tippelni tudok, de szerintem akár az itteni erőszakos, türelmetlen, egoista, nárcisztikus, analfabéta, vafgy csak hazug ember miatt is lehet. (Persze akinek nem inge ne vegye magára, de azért az önvizsgálat sose árt.)
Hogy a témához is hozzá szóljak, ne legyünk kibannolva: eddig 3 férfi és 4 pár, akikkel innen összejöttünk és több-kevesebb dolgot ténylegesen össze is hoztunk.
A másik meg az "írtam ám két napja, láttam, hogy elolvastátok, igazán méltathatnátok valami válasszal" emberek. Azt nem tudja felfogni, hogy a türelmetlenséggel csak maga alatt vágja a fát, de nem baj, nekem könnyíti meg a szelekciót.

Nem szorosan a te posztodhoz kapcsolódik, de ha direkt ki is írom, hogy jelenleg SENKI-t nem keresünk, nem is értem, hogy ki mit vár cserébe, ha küld üzenetet.
Katasztrófa!
Már régebb óta figyeljük (most már csak figyelem) a trendet, hogy fiatal, jól kinéző párok tűnnek el az oldalról (pl. Ördögihármas, Viva00, stb stb) ki tudja milyen okok miatt. Csak tippelni tudok, de szerintem akár az itteni erőszakos, türelmetlen, egoista, nárcisztikus, analfabéta, vafgy csak hazug ember miatt is lehet. (Persze akinek nem inge ne vegye magára, de azért az önvizsgálat sose árt.)
Hogy a témához is hozzá szóljak, ne legyünk kibannolva: eddig 3 férfi és 4 pár, akikkel innen összejöttünk és több-kevesebb dolgot ténylegesen össze is hoztunk.
Amit említesz,fb-s csoportok,azok nem igazán ezeknek az oldalaknak az alternatívájuk,hanem a sw clubboké.Akik benne vannak,azok továbbra is használják ezeket az oldalakat,max kevesebbet,mert 4-eshez nem feltétlen onnan jön megfelelő partner.Viszont ami kiváltja ezt,az a másodlogas fb profil,ahol anonim párként a megfelelő környezetben lehet ismerkedni.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 02. 07. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 07. kedd 19:39

Egyetértünk amíg írtatok, de mi több oldalon is fent vagyunk ami szintén partnerkereső. Sajnos a helyzet máshol sem jobb, sőt.. nagyon böszme figurák vannak sajnos ha visszautasítom akkor olyan szítkokat kapunk.., egyszerűen hihetetlen ilyen emberek mit keresnek, vagy találnak is. A párok eltűnése lehet nem csak ennek köszönhető, hanem annak hogy egyre több zártkörű csoport alakul akik havi rendszerességgel csinálnak összejöveteleket. Ezekbe a csoportokba aztán elég nehéz bekerülni, csak a nagyon csinos párokat engedik be… utána hozzánk hasonló földi halandót nem engednek be… mert mint tudjuk ez egy húspiac, és csak a szép csinos párok kelendőek..,

Most megnéztem beléptem és az idő párhuzamosan fut. Tehát belépek 32- kor,ész ekkor a társkereső adatlapot is frissíti hogy 09:32- kor voltam itt utoljára. Tehát aki 1-2-3 éve nem volt belépve a társkereső részre az az oldalra sem jelentkezett be. Akkor valami hiba van a rendszerben nálatok.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 02. 08. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 08. szerda 08:38

Valóban lehetne jónéhány funkcióval bővíteni a Társkeresőt, és reméljük lesz is rá kapacitás a közeli jövőben. Arra reagálva, amit a társkeresőben régebb óta inaktív tagokról írtál: Attól hogy valaki nem lép be a társkeresőbe, még használhat egyéb funkciókat, pl levelezés, vagy csak böngészés stb. Ha egy felhasználó 6 hónapig nem lép be a profiljába automatikus figyelmeztetést kap, hogy fiókja hamarosan inaktiválódik. Tehát az élő profiloknál biztos lehetsz benne, hogy rendszeresen látogatják az oldalt, függetlenül attól, hogy aktívak-e a társkeresőben vagy sem.
Az agresszív, sértő viselkedésű felhasználók előbb-utóbb kiszűrésre kerülnek, mert eddig is - és ezután is lehet az ilyen eseteket jelenteni az ügyfélszolgálatnak. Ha valóban problémás az illető, a kollégák intézkedni fognak vele szemben - ahogyan erre már számtalan példa volt.
Azt azonban senki ne várja tőlünk, hogy személyes privát vitákba beavatkozzunk.Magántermészetű ellentétekben nem áll módunkban állást foglalni.
De ha pl egy profil bizonyítottan hamis fotókat használ stb - és ezt kellő bizonyítékokkal alátámasztva jelzitek, a lehető leghamarabb intézkedünk
Az agresszív, sértő viselkedésű felhasználók előbb-utóbb kiszűrésre kerülnek, mert eddig is - és ezután is lehet az ilyen eseteket jelenteni az ügyfélszolgálatnak. Ha valóban problémás az illető, a kollégák intézkedni fognak vele szemben - ahogyan erre már számtalan példa volt.
Azt azonban senki ne várja tőlünk, hogy személyes privát vitákba beavatkozzunk.Magántermészetű ellentétekben nem áll módunkban állást foglalni.
De ha pl egy profil bizonyítottan hamis fotókat használ stb - és ezt kellő bizonyítékokkal alátámasztva jelzitek, a lehető leghamarabb intézkedünk
Valóban lehetne jónéhány funkcióval bővíteni a Társkeresőt, és reméljük lesz is rá kapacitás a közeli jövőben. Arra reagálva, amit a társkeresőben régebb óta inaktív tagokról írtál: Attól hogy valaki nem lép be a társkeresőbe, még használhat egyéb funkciókat, pl levelezés, vagy csak böngészés stb. Ha egy felhasználó 6 hónapig nem lép be a profiljába automatikus figyelmeztetést kap, hogy fiókja hamarosan inaktiválódik. Tehát az élő profiloknál biztos lehetsz benne, hogy rendszeresen látogatják az oldalt, függetlenül attól, hogy aktívak-e a társkeresőben vagy sem.
De ha pl egy profil bizonyítottan hamis fotókat használ stb - és ezt kellő bizonyítékokkal alátámasztva jelzitek, a lehető leghamarabb intézkedünk (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 02. 08. szerda 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 08. szerda 08:04
De ha pl egy profil bizonyítottan hamis fotókat használ stb - és ezt kellő bizonyítékokkal alátámasztva jelzitek, a lehető leghamarabb intézkedünk (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 02. 08. szerda 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó mondjuk azért a társkereső karbantartás lehet bele férne, mert azért vannak szép számmal olyan tagok kiknek utolsó belépése 2017-2021-2020 és még régebbi. Persze a statisztikát növeli,hogy mennyien vannak de azért aki 1-2-3 hónapig nem lép be,nem is fog már. Ezeket nyugodtan lehetne törölni. Vagy pedig lehetne a tagot jelenteni ha úgy viselkedik , úgy beszél az emberrel. Nem csak azt ,hogy profi hirdető. Sőt a társkereső adatlapot képhez kötni mikor valaki kitölti,mert nagyon sok a kép nélküli adatlap,esetleg meghatározni,hogy minimum mennyi karakter legyen a bemutatkozó szöveged. Ne csak annyi hogy: sziasztok. Ezek pedig tényleg nem hatalmas dolgok,mert más oldalakon ami ingyenes simán működik.
Szia Ezt én már fel hoztam, hogy sok olyan társkereső van akik évekkel ezelőtt regisztráltak és nem lépnek be azóta! De válaszként azt kaptam, ők is aktívak, mivel lehet , nem a társ keresőben ha nem csak olvasnak, vagy épp videókat néznek és úgy vannak bent! Ha bár ez nem látszik!! Így nem lehet őket ki iktatni!
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 02. 08. szerda 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 08. szerda 08:04

Jó mondjuk azért a társkereső karbantartás lehet bele férne, mert azért vannak szép számmal olyan tagok kiknek utolsó belépése 2017-2021-2020 és még régebbi. Persze a statisztikát növeli,hogy mennyien vannak de azért aki 1-2-3 hónapig nem lép be,nem is fog már. Ezeket nyugodtan lehetne törölni. Vagy pedig lehetne a tagot jelenteni ha úgy viselkedik , úgy beszél az emberrel. Nem csak azt ,hogy profi hirdető. Sőt a társkereső adatlapot képhez kötni mikor valaki kitölti,mert nagyon sok a kép nélküli adatlap,esetleg meghatározni,hogy minimum mennyi karakter legyen a bemutatkozó szöveged. Ne csak annyi hogy: sziasztok. Ezek pedig tényleg nem hatalmas dolgok,mert más oldalakon ami ingyenes simán működik.