Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 133 134 135 136 137 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8385   2023. 01. 19. csütörtök 07:45
Gyula196 Gyula196
Köszi a válaszokat valóban nem a szimpátián múlik a szex lehet hogy neked szimpatikus a partner de a szex nem úgy alakult ahogy szeretted volna ez lehet a körülmények is ebben az esetben autóban szexeltünk lehet ez is közrejátszott de előtte mindent megbeszéltünk lehet hogy miattam hogy nem voltam jó de nem mondott semmit csak egyszerűen elment és nem mondta hogy miért persze ítam neki de nem jött válasz egyszerűen tiltott én csak egyszerűen korrekt választ szerettem volna tőle . Egyébként a válaszotok alapján egy korrekt szimpatikus pár vagytok. Mit tanácsoltok engedjem el? Lehet hogy hibáztam és elrontottam valamit ezzel kapcsolatban én még nem tiltottam senkit bárhogyan is alakultak a dolgok talán mindenki máshogy reagál a dolgokra nem tudom. Talán egyszer sikerül és megértem .
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 02:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 19. csütörtök 02:56
Ha van valakivel szimpátia először az még nem jelenti az hogy a szex is olyan jó lesz. A punding próbája az evés. Voltunk mi is úgy hogy szimpátia megvolt de sajnos a szex már nem volt olyan jó. Sajnos van ilyen. És ezt nem lehet arra fogni hogy elsőre még zavarban van az ember. Egyszerűen nem szt kapja az ember mint amit szeretett volna. De a kérdésen nem változtat, a korrekt ha megmondja a másiknak a problémát.
#8384   2023. 01. 19. csütörtök 06:29
Manna Ventura Manna Ventura VIP
Sajnos ilyenek az emberek. Nem merik elmondani/leírni, inkább szó nélkül lelépnek. Így könnyebb nekik. Gyalázat.
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2023. 01. 18. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 18. szerda 22:42
Sziasztok ! Tanácsot szeretnék kérni tőletek hogy miért van hogy találtál partnert itt az oldalon üzenet váltások után megbeszélt talira eljön szexelsz vele először élvezi de később azt mondja hogy már nem igazán élvezi talán valamit elrontottam nem tudom egy hölgyről van szó akit itt ismertem meg az oldalon. Írtam neki és szerettem volna megkérdezni hogy miattam nem volt jó vagy esetleg más miatt de nem válaszolt és inkább tiltott engem. Pedig én csak egy őszinte kérdésre őszinte választ szerettem volna kérni tőle de én sajnálom hogy így alakult a találkozásunk de nem gondoltam volna hogy tiltás lesz a vége.Volt már valaki hasonló helyzetben és mit tudnátok tanácsolni. Sajnos én nem tudtam tőle megkérdezni mert nem reagált az űzeneteimre és tiltott engem. Valaki esetleg tudna tanácsot adni akár üzenetben is.
#8383   2023. 01. 19. csütörtök 02:56
Felhőék Felhőék
Ha van valakivel szimpátia először az még nem jelenti az hogy a szex is olyan jó lesz. A punding próbája az evés. Voltunk mi is úgy hogy szimpátia megvolt de sajnos a szex már nem volt olyan jó. Sajnos van ilyen. És ezt nem lehet arra fogni hogy elsőre még zavarban van az ember. Egyszerűen nem szt kapja az ember mint amit szeretett volna. De a kérdésen nem változtat, a korrekt ha megmondja a másiknak a problémát.
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2023. 01. 18. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Tanácsot szeretnék kérni tőletek hogy miért van hogy találtál partnert itt az oldalon üzenet váltások után megbeszélt talira eljön szexelsz vele először élvezi de később azt mondja hogy már nem igazán élvezi talán valamit elrontottam nem tudom egy hölgyről van szó akit itt ismertem meg az oldalon. Írtam neki és szerettem volna megkérdezni hogy miattam nem volt jó vagy esetleg más miatt de nem válaszolt és inkább tiltott engem. Pedig én csak egy őszinte kérdésre őszinte választ szerettem volna kérni tőle de én sajnálom hogy így alakult a találkozásunk de nem gondoltam volna hogy tiltás lesz a vége.Volt már valaki hasonló helyzetben és mit tudnátok tanácsolni. Sajnos én nem tudtam tőle megkérdezni mert nem reagált az űzeneteimre és tiltott engem. Valaki esetleg tudna tanácsot adni akár üzenetben is.
#8382   2023. 01. 18. szerda 23:38
X Törölt felhasználó (1108392)
Az égvilágon semmi jelentősége nincs, hogy milyen válasszal felelt volna arra a bizonyos csak egy kérdésre. Amiről te írsz az megint csak egy elvárás, aminek olyan különösebben semmi köze a kölcsönös bizalomhoz. Nézd a dolgok jó oldalát... Kihasználták a tested! hehe
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2023. 01. 18. szerda 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 18. szerda 23:27
Köszi a tanácsot lehet hogy igazad van de igazából tiszteletben tartottam a döntését és nem akartam zaklatni de csak egyetlen választ szerettem volna kérni tőle hogy esetleg miattam alakult így vagy más okból egy válasz igen vagy nem szerintem ez így lett volna korrekt és elfogadható de egyébként kedveltem és szimpatikus volt de egy ilyen kapcsolat a kölcsönös bizalmon és a szimpátián alapul. Én bíztam benne hogy korrekt lesz és válaszol de nem így tette.
#8381   2023. 01. 18. szerda 23:27
Gyula196 Gyula196
Köszi a tanácsot lehet hogy igazad van de igazából tiszteletben tartottam a döntését és nem akartam zaklatni de csak egyetlen választ szerettem volna kérni tőle hogy esetleg miattam alakult így vagy más okból egy válasz igen vagy nem szerintem ez így lett volna korrekt és elfogadható de egyébként kedveltem és szimpatikus volt de egy ilyen kapcsolat a kölcsönös bizalmon és a szimpátián alapul. Én bíztam benne hogy korrekt lesz és válaszol de nem így tette.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 18. szerda 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1108392)
2023. 01. 18. szerda 23:14
Elvégre ha csalódni szeretnél, nem árt ha vannak elvárásaid.
#8380   2023. 01. 18. szerda 23:14
Elvégre ha csalódni szeretnél, nem árt ha vannak elvárásaid.
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2023. 01. 13. péntek 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 13. péntek 16:36
Manapság az a mentalitás hogy egy pasisnak NEM LEHET semmiféle elvárása örüljön hogy pinához jut, bármilyenhez, ne válogasson.
akinek vannak bármiféle elvárásai az be van azonnal sorolva valami állati horda szintű kiközösítendő kategóriába.
#8379   2023. 01. 18. szerda 23:10
Én azt tanácsolnám első körben, hogy tartsd tiszteletben, hogy a másik mit szeretne. Ez neked nem sikerült, miután kérdésekkel traktálod a csalódottságodat illetően. Teljesen biztos vagy benne, hogy kell azon csodálkozni ha az illető letilt?
#8378   2023. 01. 18. szerda 22:42
Gyula196 Gyula196
#8377   2023. 01. 13. péntek 17:07
Nudistapár Nudistapár
Ezért szeretünk virtuális világon kívül ismerkedni,mert még párokkal is sokszor zátonyra futunk.Mi is tök átlagosak vagyunk,kifejezetten nem szépfiúkat keresünk,hanem akik jó partnerek abban,hogy egy jó hangulatú este kerekedjen a találkozóból.De még párokkal is volt olyan nem egy,hogy műszempilla,vastaglánc a nyakban fontos volt,miközben a nyelvük szlalomozott a fogaik között. Nekünk a természetesség a fontos,az igényesség meg nem a parfümnél kezdődik.Ezért is szeretünk nudizni,akár egy jó beszélgetésre is lehet partnert találni a tömegből,akár egyébre,ha tovább lépünk.
(Ez egy válasz acerr1 üzenetére (2023. 01. 13. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 13. péntek 16:16
Igen ez “húspiac”,egyetértek.
Ámde sokszor a pároknak túl nagy igényeik vannak,olyan pároknak akik nem néznek tükörbe, kövérek igényteleneknek, fogatlanok,és még bunkó módon is válaszolnak hogy “mi vagyunk a pár,neked kell alkalmazkodni,mi adjuk a pinát” stb.
Ők keresnek olyan fiút keres aki modell alkatú,sportos,nagyfarkú,ja és lakjon már 5km-en belül
Tisztelet a kivételnek.
#8376   2023. 01. 13. péntek 16:36
hotdogzero hotdogzero
Manapság az a mentalitás hogy egy pasisnak NEM LEHET semmiféle elvárása örüljön hogy pinához jut, bármilyenhez, ne válogasson.
akinek vannak bármiféle elvárásai az be van azonnal sorolva valami állati horda szintű kiközösítendő kategóriába.
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 01. 13. péntek 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 13. péntek 15:31
Ez "húspiac",simán elvárások vannak.Nincs nyomatékosított felsőfok abban,amit akar az ember,de igenis kell válogatni,mert van igénye.Első benyomás,szűrő pediglen a normális kép,kommunikáció,írásmód.Utána már tudunk egyeztetni egyebekben.Nyitott az ember,ha a másik oldal el tudja adni magát.
#8375   2023. 01. 13. péntek 16:16
acerr1 acerr1
Igen ez “húspiac”,egyetértek.
Ámde sokszor a pároknak túl nagy igényeik vannak,olyan pároknak akik nem néznek tükörbe, kövérek igényteleneknek, fogatlanok,és még bunkó módon is válaszolnak hogy “mi vagyunk a pár,neked kell alkalmazkodni,mi adjuk a pinát” stb.
Ők keresnek olyan fiút keres aki modell alkatú,sportos,nagyfarkú,ja és lakjon már 5km-en belül
Tisztelet a kivételnek.
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 01. 13. péntek 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez "húspiac",simán elvárások vannak.Nincs nyomatékosított felsőfok abban,amit akar az ember,de igenis kell válogatni,mert van igénye.Első benyomás,szűrő pediglen a normális kép,kommunikáció,írásmód.Utána már tudunk egyeztetni egyebekben.Nyitott az ember,ha a másik oldal el tudja adni magát.
#8374   2023. 01. 13. péntek 15:35
X Törölt felhasználó (4581262) VIP
Van benne némi igazság, ezért jó hogy nem vagyunk egy forma nézetű emberek.
#8373   2023. 01. 13. péntek 15:31
Nudistapár Nudistapár
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 12. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4581262) VIP
2023. 01. 12. csütörtök 16:12
Nagyok a elvárások.
#8372   2023. 01. 12. csütörtök 23:55
beszálló 72 beszálló 72 VIP
Nekem még nem sikerült! Többnyire válasz se jön úgy, hogy csak olyannak írok aki pasit keres 3.-nak. A leveleim normálisak, vannak képeim is az oldalon! Vállalom magam. Nagyok itt az igények úgy látom! Persze a szinpátia fontos de ha klubba megyek ott nincs gond! Nem értem!
#8371   2023. 01. 12. csütörtök 16:12
X Törölt felhasználó (4581262) VIP
Nagyok a elvárások.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 01. 10. kedd 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 10. kedd 06:55
Még függetlenként is nehéz szóló pasinak szóló nőt találni, nemhogy párkapcsolatban.
#8370   2023. 01. 11. szerda 21:03
Felfedezők Felfedezők
Mindkét barát esetében, akit feleségem örömére találtunk, volt alkalom, hogy kettesben is maradhatottak vele. Nem első alkalommal, hanem sokadikra. Nem ők kérték. A tartós barátság és valami több szintjén ez nem okozott gondot, feszültséget. Igaz nálunk nem csak szex alapon működik....
#8369   2023. 01. 11. szerda 20:00
Ninja- Ninja-
Pasit, párt találtunk.
#8368   2023. 01. 11. szerda 19:57
Ninja- Ninja-
Nálunk is a férjem szóba hozta és felajánlotta ezt a lehetőséget, hogy akivel már volt hármasunk, ahhoz ha van kedvem elmehetek. De nem egyszerű, pedig ismerem az illetőt, de mégsem tudom megtenni. Ez lehet részemről gyávaság, vagy egy olyan érzés ami nem olyan mikor a férjem is jelen van, akkor jobban fel tudok oldódni. Hiába a bátorítás a párom részéről, egyszerűen nem könnyű döntés. Főleg elsőre egy vadidegen férfivel külön lenni ez számomra elképzelhetetlen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 05. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2628702)
2023. 01. 05. csütörtök 09:31
Nálam is hasonló a tapasztalat. Lehet azért itt találni normális párokat, hármasra főleg..
Viszont egyedülálló nőt aki a párja nélkül szeretne játszadozni azt szinte lehetetlen.
Ez persze nem az itt lévők hibája szimplán olyan kalandot keresnek.
( az már más tészta h mennyi itt a pasi aki nőnek adja ki magát…)
#8367   2023. 01. 10. kedd 15:26
X Törölt felhasználó (4349012)
Nem egyszerű partnert ( párt ) találni a mai világban. Kitartóan kell keresni. Nekem szerencsére sikerült erről az oldalról és más társkeresőről is találni. Sok sikert mindenkinek!
#8366   2023. 01. 10. kedd 09:17
kameraman1 kameraman1 VIP
Az 5 fiúból 2 innen a gg ről jött.

... 133 134 135 136 137 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11065db
Utolsó üzenet: tegnap 22:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!