Köszi a válaszokat valóban nem a szimpátián múlik a szex lehet hogy neked szimpatikus a partner de a szex nem úgy alakult ahogy szeretted volna ez lehet a körülmények is ebben az esetben autóban szexeltünk lehet ez is közrejátszott de előtte mindent megbeszéltünk lehet hogy miattam hogy nem voltam jó de nem mondott semmit csak egyszerűen elment és nem mondta hogy miért persze ítam neki de nem jött válasz egyszerűen tiltott én csak egyszerűen korrekt választ szerettem volna tőle . Egyébként a válaszotok alapján egy korrekt szimpatikus pár vagytok. Mit tanácsoltok engedjem el? Lehet hogy hibáztam és elrontottam valamit ezzel kapcsolatban én még nem tiltottam senkit bárhogyan is alakultak a dolgok talán mindenki máshogy reagál a dolgokra nem tudom. Talán egyszer sikerül és megértem .
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 02:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 19. csütörtök 02:56

Ha van valakivel szimpátia először az még nem jelenti az hogy a szex is olyan jó lesz. A punding próbája az evés. Voltunk mi is úgy hogy szimpátia megvolt de sajnos a szex már nem volt olyan jó. Sajnos van ilyen. És ezt nem lehet arra fogni hogy elsőre még zavarban van az ember. Egyszerűen nem szt kapja az ember mint amit szeretett volna. De a kérdésen nem változtat, a korrekt ha megmondja a másiknak a problémát.
Sajnos ilyenek az emberek. Nem merik elmondani/leírni, inkább szó nélkül lelépnek. Így könnyebb nekik. Gyalázat.
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2023. 01. 18. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 18. szerda 22:42

Sziasztok ! Tanácsot szeretnék kérni tőletek hogy miért van hogy találtál partnert itt az oldalon üzenet váltások után megbeszélt talira eljön szexelsz vele először élvezi de később azt mondja hogy már nem igazán élvezi talán valamit elrontottam nem tudom egy hölgyről van szó akit itt ismertem meg az oldalon. Írtam neki és szerettem volna megkérdezni hogy miattam nem volt jó vagy esetleg más miatt de nem válaszolt és inkább tiltott engem. Pedig én csak egy őszinte kérdésre őszinte választ szerettem volna kérni tőle de én sajnálom hogy így alakult a találkozásunk de nem gondoltam volna hogy tiltás lesz a vége.Volt már valaki hasonló helyzetben és mit tudnátok tanácsolni. Sajnos én nem tudtam tőle megkérdezni mert nem reagált az űzeneteimre és tiltott engem. Valaki esetleg tudna tanácsot adni akár üzenetben is.
Ha van valakivel szimpátia először az még nem jelenti az hogy a szex is olyan jó lesz. A punding próbája az evés. Voltunk mi is úgy hogy szimpátia megvolt de sajnos a szex már nem volt olyan jó. Sajnos van ilyen. És ezt nem lehet arra fogni hogy elsőre még zavarban van az ember. Egyszerűen nem szt kapja az ember mint amit szeretett volna. De a kérdésen nem változtat, a korrekt ha megmondja a másiknak a problémát.
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2023. 01. 18. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! Tanácsot szeretnék kérni tőletek hogy miért van hogy találtál partnert itt az oldalon üzenet váltások után megbeszélt talira eljön szexelsz vele először élvezi de később azt mondja hogy már nem igazán élvezi talán valamit elrontottam nem tudom egy hölgyről van szó akit itt ismertem meg az oldalon. Írtam neki és szerettem volna megkérdezni hogy miattam nem volt jó vagy esetleg más miatt de nem válaszolt és inkább tiltott engem. Pedig én csak egy őszinte kérdésre őszinte választ szerettem volna kérni tőle de én sajnálom hogy így alakult a találkozásunk de nem gondoltam volna hogy tiltás lesz a vége.Volt már valaki hasonló helyzetben és mit tudnátok tanácsolni. Sajnos én nem tudtam tőle megkérdezni mert nem reagált az űzeneteimre és tiltott engem. Valaki esetleg tudna tanácsot adni akár üzenetben is.
Az égvilágon semmi jelentősége nincs, hogy milyen válasszal felelt volna arra a bizonyos csak egy kérdésre. Amiről te írsz az megint csak egy elvárás, aminek olyan különösebben semmi köze a kölcsönös bizalomhoz. Nézd a dolgok jó oldalát... Kihasználták a tested!
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2023. 01. 18. szerda 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 18. szerda 23:27

Köszi a tanácsot lehet hogy igazad van de igazából tiszteletben tartottam a döntését és nem akartam zaklatni de csak egyetlen választ szerettem volna kérni tőle hogy esetleg miattam alakult így vagy más okból egy válasz igen vagy nem szerintem ez így lett volna korrekt és elfogadható de egyébként kedveltem és szimpatikus volt de egy ilyen kapcsolat a kölcsönös bizalmon és a szimpátián alapul. Én bíztam benne hogy korrekt lesz és válaszol de nem így tette.
Köszi a tanácsot lehet hogy igazad van de igazából tiszteletben tartottam a döntését és nem akartam zaklatni de csak egyetlen választ szerettem volna kérni tőle hogy esetleg miattam alakult így vagy más okból egy válasz igen vagy nem szerintem ez így lett volna korrekt és elfogadható de egyébként kedveltem és szimpatikus volt de egy ilyen kapcsolat a kölcsönös bizalmon és a szimpátián alapul. Én bíztam benne hogy korrekt lesz és válaszol de nem így tette.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 18. szerda 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 18. szerda 23:14
Törölt felhasználó (1108392)

Elvégre ha csalódni szeretnél, nem árt ha vannak elvárásaid.
Elvégre ha csalódni szeretnél, nem árt ha vannak elvárásaid.
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2023. 01. 13. péntek 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 13. péntek 16:36

Manapság az a mentalitás hogy egy pasisnak NEM LEHET semmiféle elvárása örüljön hogy pinához jut, bármilyenhez, ne válogasson.
akinek vannak bármiféle elvárásai az be van azonnal sorolva valami állati horda szintű kiközösítendő kategóriába.
akinek vannak bármiféle elvárásai az be van azonnal sorolva valami állati horda szintű kiközösítendő kategóriába.
Én azt tanácsolnám első körben, hogy tartsd tiszteletben, hogy a másik mit szeretne. Ez neked nem sikerült, miután kérdésekkel traktálod a csalódottságodat illetően. Teljesen biztos vagy benne, hogy kell azon csodálkozni ha az illető letilt?

Ezért szeretünk virtuális világon kívül ismerkedni,mert még párokkal is sokszor zátonyra futunk.Mi is tök átlagosak vagyunk,kifejezetten nem szépfiúkat keresünk,hanem akik jó partnerek abban,hogy egy jó hangulatú este kerekedjen a találkozóból.De még párokkal is volt olyan nem egy,hogy műszempilla,vastaglánc a nyakban fontos volt,miközben a nyelvük szlalomozott a fogaik között. Nekünk a természetesség a fontos,az igényesség meg nem a parfümnél kezdődik.Ezért is szeretünk nudizni,akár egy jó beszélgetésre is lehet partnert találni a tömegből,akár egyébre,ha tovább lépünk.
(Ez egy válasz acerr1 üzenetére (2023. 01. 13. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 13. péntek 16:16

Igen ez “húspiac”,egyetértek.
Ámde sokszor a pároknak túl nagy igényeik vannak,olyan pároknak akik nem néznek tükörbe, kövérek igényteleneknek, fogatlanok,és még bunkó módon is válaszolnak hogy “mi vagyunk a pár,neked kell alkalmazkodni,mi adjuk a pinát” stb.
Ők keresnek olyan fiút keres aki modell alkatú,sportos,nagyfarkú,ja és lakjon már 5km-en belül
Tisztelet a kivételnek.
Ámde sokszor a pároknak túl nagy igényeik vannak,olyan pároknak akik nem néznek tükörbe, kövérek igényteleneknek, fogatlanok,és még bunkó módon is válaszolnak hogy “mi vagyunk a pár,neked kell alkalmazkodni,mi adjuk a pinát” stb.
Ők keresnek olyan fiút keres aki modell alkatú,sportos,nagyfarkú,ja és lakjon már 5km-en belül
Tisztelet a kivételnek.
Manapság az a mentalitás hogy egy pasisnak NEM LEHET semmiféle elvárása örüljön hogy pinához jut, bármilyenhez, ne válogasson.
akinek vannak bármiféle elvárásai az be van azonnal sorolva valami állati horda szintű kiközösítendő kategóriába. (Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 01. 13. péntek 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 13. péntek 15:31
akinek vannak bármiféle elvárásai az be van azonnal sorolva valami állati horda szintű kiközösítendő kategóriába. (Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 01. 13. péntek 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez "húspiac",simán elvárások vannak.Nincs nyomatékosított felsőfok abban,amit akar az ember,de igenis kell válogatni,mert van igénye.Első benyomás,szűrő pediglen a normális kép,kommunikáció,írásmód.Utána már tudunk egyeztetni egyebekben.Nyitott az ember,ha a másik oldal el tudja adni magát.
Igen ez “húspiac”,egyetértek.
Tisztelet a kivételnek. (Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 01. 13. péntek 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Tisztelet a kivételnek. (Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 01. 13. péntek 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez "húspiac",simán elvárások vannak.Nincs nyomatékosított felsőfok abban,amit akar az ember,de igenis kell válogatni,mert van igénye.Első benyomás,szűrő pediglen a normális kép,kommunikáció,írásmód.Utána már tudunk egyeztetni egyebekben.Nyitott az ember,ha a másik oldal el tudja adni magát.
Van benne némi igazság, ezért jó hogy nem vagyunk egy forma nézetű emberek.
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 01. 13. péntek 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 12. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 12. csütörtök 16:12
Törölt felhasználó (4581262)
VIP

Nagyok a elvárások.
Nekem még nem sikerült! Többnyire válasz se jön úgy, hogy csak olyannak írok aki pasit keres 3.-nak. A leveleim normálisak, vannak képeim is az oldalon! Vállalom magam. Nagyok itt az igények úgy látom! Persze a szinpátia fontos de ha klubba megyek ott nincs gond! Nem értem!
Nagyok a elvárások.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 01. 10. kedd 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 10. kedd 06:55

Még függetlenként is nehéz szóló pasinak szóló nőt találni, nemhogy párkapcsolatban.
Mindkét barát esetében, akit feleségem örömére találtunk, volt alkalom, hogy kettesben is maradhatottak vele. Nem első alkalommal, hanem sokadikra. Nem ők kérték. A tartós barátság és valami több szintjén ez nem okozott gondot, feszültséget. Igaz nálunk nem csak szex alapon működik....
Pasit, párt találtunk.
Nálunk is a férjem szóba hozta és felajánlotta ezt a lehetőséget, hogy akivel már volt hármasunk, ahhoz ha van kedvem elmehetek. De nem egyszerű, pedig ismerem az illetőt, de mégsem tudom megtenni. Ez lehet részemről gyávaság, vagy egy olyan érzés ami nem olyan mikor a férjem is jelen van, akkor jobban fel tudok oldódni. Hiába a bátorítás a párom részéről, egyszerűen nem könnyű döntés. Főleg elsőre egy vadidegen férfivel külön lenni ez számomra elképzelhetetlen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 05. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 05. csütörtök 09:31
Törölt felhasználó (2628702)

Nálam is hasonló a tapasztalat. Lehet azért itt találni normális párokat, hármasra főleg..
Viszont egyedülálló nőt aki a párja nélkül szeretne játszadozni azt szinte lehetetlen.
Ez persze nem az itt lévők hibája szimplán olyan kalandot keresnek.
( az már más tészta h mennyi itt a pasi aki nőnek adja ki magát…)
Viszont egyedülálló nőt aki a párja nélkül szeretne játszadozni azt szinte lehetetlen.
Ez persze nem az itt lévők hibája szimplán olyan kalandot keresnek.
( az már más tészta h mennyi itt a pasi aki nőnek adja ki magát…)
Nem egyszerű partnert ( párt ) találni a mai világban. Kitartóan kell keresni. Nekem szerencsére sikerült erről az oldalról és más társkeresőről is találni. Sok sikert mindenkinek!
Az 5 fiúból 2 innen a gg ről jött.