Itt egyszerűen lehetetlen partnert találni.
Van olyan csaj aki szereti nézni pl.
Másik hogy "heteronak" való csaj is ugyan úgy nyalakszik ha eléri az izgalmi fokot. (Ez egy válasz bipasi7 üzenetére (2022. 12. 17. szombat 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 17. szombat 16:42
Másik hogy "heteronak" való csaj is ugyan úgy nyalakszik ha eléri az izgalmi fokot. (Ez egy válasz bipasi7 üzenetére (2022. 12. 17. szombat 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Bizonyára akad ilyen hölgy (hetero 2lány 1 fiú felállást keres), de kb tű a szénakazalban és nem biztos, hogy az online tér a legmegfelelőbb hely megtalálni. (inkább egy buliban).
A másik, ha nem biszex hölgy kell, csak a férj örömére, akkor a hölgy szemszögéből miért jó, hogy ott a feleség?? Aki függetlenül vagy titokban férfira vágyik az nem párt, hanem férfit fog keresni szerintem. Esetleg keressen a férj és dobja fel a hármas opciót... de a többség elutasító lesz,
A másik, ha nem biszex hölgy kell, csak a férj örömére, akkor a hölgy szemszögéből miért jó, hogy ott a feleség?? Aki függetlenül vagy titokban férfira vágyik az nem párt, hanem férfit fog keresni szerintem. Esetleg keressen a férj és dobja fel a hármas opciót... de a többség elutasító lesz,
Bizonyára akad ilyen hölgy (hetero 2lány 1 fiú felállást keres), de kb tű a szénakazalban és nem biztos, hogy az online tér a legmegfelelőbb hely megtalálni. (inkább egy buliban).
A másik, ha nem biszex hölgy kell, csak a férj örömére, akkor a hölgy szemszögéből miért jó, hogy ott a feleség?? Aki függetlenül vagy titokban férfira vágyik az nem párt, hanem férfit fog keresni szerintem. Esetleg keressen a férj és dobja fel a hármas opciót... de a többség elutasító lesz, (Ez egy válasz timellapar üzenetére (2022. 12. 17. szombat 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 17. szombat 16:07
A másik, ha nem biszex hölgy kell, csak a férj örömére, akkor a hölgy szemszögéből miért jó, hogy ott a feleség?? Aki függetlenül vagy titokban férfira vágyik az nem párt, hanem férfit fog keresni szerintem. Esetleg keressen a férj és dobja fel a hármas opciót... de a többség elutasító lesz, (Ez egy válasz timellapar üzenetére (2022. 12. 17. szombat 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Minket az érdekelne, hogy sikerült már itt párnak , nőt találni 3as gabalyodáshoz a férfi örömére?
Minket az érdekelne, hogy sikerült már itt párnak , nőt találni 3as gabalyodáshoz a férfi örömére?
Párt "könnyebb" találni, ahol a nő szabadon csatlakozhat hozzátok a férfi örömére, és nem is mindenhol igény, hogy a férfi jelen legyen.
(Ez egy válasz timellapar üzenetére (2022. 12. 17. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 17. szombat 16:10

Sziasztok!
Nyitottak vagyunk , színesítenénk a szexuális életünket de azt tapasztaljuk hogy itt ilyen nő nincs.
Nyitottak vagyunk , színesítenénk a szexuális életünket de azt tapasztaljuk hogy itt ilyen nő nincs.
Sziasztok!
Sziasztok!
Párok is ugyanúgy telesìrják a fórumokat és az adatlapjaikat. Ott is csak a kifogás. Ha egyáltalán válaszol. Elvárás a kép, a kitöltött adatlap és a kulturált levél. Megkapják és nuku válasz. Ha nem jössz be nekik, csak annyit írnak, hogy " bocsi, nem téged keresünk" köszönés stb nélkül.
mi a telefonon beszélgetésbe hiszünk
Annyiszor leírtuk már, mi is és mások is!
Alap lenne egy rendesen, normálisan kitöltött adatlap, esetleg tervekkel, vágyakkal.
Ha ez nem így van, akkor az első levélbe esetleg bele kellene írni, ahogy azt is, hogy nem függetlenként mennyire vagy szabad. Merthogy a nem függetlenek esetében több, mint 90% csak hétköznap délelőtt ér rá, amikor az emberek többsége dolgozik. Értem én, hogy azért jó ez, mert akkor az asszony is és hogy te el tudsz szakadni, de én nem fogok kivenni azért szabit, hogy te az én csajommal lehess!
Na itt szoktak a legtöbben megsértődni, hogy nagyképű vagyok, de azért, na de mégis...
Szerencsére van ellenpélda is, köszönjük, jól megvagyunk.
Aztán ha vigasztal, akkor sok esetben párok se jeleznek vissza, pedig ők párt keresnek, mi párt keresünk és pár vagyunk. Kicsit mindenki a tökéletest keresi, de ezt el kellene engedni. Okés, hogy testiség és mindenkinek vannak ideáljai, de abból itt engedni kell és ha mégis ideálisat sikerül összehozni, akkor meg tessék örülni! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 15. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 15. csütörtök 13:40
Alap lenne egy rendesen, normálisan kitöltött adatlap, esetleg tervekkel, vágyakkal.
Ha ez nem így van, akkor az első levélbe esetleg bele kellene írni, ahogy azt is, hogy nem függetlenként mennyire vagy szabad. Merthogy a nem függetlenek esetében több, mint 90% csak hétköznap délelőtt ér rá, amikor az emberek többsége dolgozik. Értem én, hogy azért jó ez, mert akkor az asszony is és hogy te el tudsz szakadni, de én nem fogok kivenni azért szabit, hogy te az én csajommal lehess!
Na itt szoktak a legtöbben megsértődni, hogy nagyképű vagyok, de azért, na de mégis...

Szerencsére van ellenpélda is, köszönjük, jól megvagyunk.
Aztán ha vigasztal, akkor sok esetben párok se jeleznek vissza, pedig ők párt keresnek, mi párt keresünk és pár vagyunk. Kicsit mindenki a tökéletest keresi, de ezt el kellene engedni. Okés, hogy testiség és mindenkinek vannak ideáljai, de abból itt engedni kell és ha mégis ideálisat sikerül összehozni, akkor meg tessék örülni! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 15. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4581262)

Ez van sajna.
Szerintem aki kapcsolatban el ne itt keressen. Mi anno egy másik oldalon találkoztunk ami kapcsolatban élő emberekre épített akik szeretőt keresnek. Ott sokkal könnyebb hasonló vipőben járó partnereket találni akik szintén csak szexet keresnek. Csak vigyázni kell, mert a mi esetünkben a szex kapcsolatból esküvő lett

Ez van sajna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 15. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 15. csütörtök 12:59
Törölt felhasználó (4650775)

házasan nehéz lesz találnod az biztos de nem lehetetlen
házasan nehéz lesz találnod az biztos de nem lehetetlen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 15. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 15. csütörtök 09:17

Már kezdek bele fáradni, bárkire rá írok,semmi válasz,de legaláb írná bocsi nem jössz be, legalább ennyit.
Úgy érzem cél tudatosan keresgélek, de sehol semmi, nagyon úgy nézem nem nekem való ez a oldal.
(Ez egy válasz zenito üzenetére (2022. 12. 15. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 15. csütörtök 11:49

Ne írjál rá bárkire, céltudatosabban keress és sikered lesz.
Olyan párt vagy hölgyet kell találnod akik egy nyugdíjas hatvanas pasasra gerjednének aki ötvenesnek tünteti fel magát. Amint megtaláltad ezt a partnert, azonnal írj és otthon asszonykádnak ne szólj róla!
Olyan párt vagy hölgyet kell találnod akik egy nyugdíjas hatvanas pasasra gerjednének aki ötvenesnek tünteti fel magát. Amint megtaláltad ezt a partnert, azonnal írj és otthon asszonykádnak ne szólj róla!
Ne írjál rá bárkire, céltudatosabban keress és sikered lesz.
Olyan párt vagy hölgyet kell találnod akik egy nyugdíjas hatvanas pasasra gerjednének aki ötvenesnek tünteti fel magát. Amint megtaláltad ezt a partnert, azonnal írj és otthon asszonykádnak ne szólj róla! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 15. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 15. csütörtök 09:17
Olyan párt vagy hölgyet kell találnod akik egy nyugdíjas hatvanas pasasra gerjednének aki ötvenesnek tünteti fel magát. Amint megtaláltad ezt a partnert, azonnal írj és otthon asszonykádnak ne szólj róla! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 15. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Már kezdek bele fáradni, bárkire rá írok,semmi válasz,de legaláb írná bocsi nem jössz be, legalább ennyit.
(Ez egy válasz Hyman üzenetére (2022. 12. 14. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 14. szerda 23:15

Nyugi, lehet találni! Ne add fel, kitartást! Itt van akivel meglesz, csak pont nem rá írtál....

Ja, az alap kérdés, hogy hogyan találj? Hmm fogadd el, hogy nem mindenki olyan mint te, de tudd, hogy itt van az is akivel odaver a kémia
lehet elsőre vagy éppen ezredik próbálkozásra. No para, jó helyen jársz. Sokkal nagyobb esélyed van itt mint a Libriben, csak légy önmagad!

Szóval ha mindenki itt van mi a baj? Minden renben itt vagyunk!

Na ugye vannak egymást szererő párok akik diszkréten keresnek, akik nem magyarázkodni és nem akarnak és arcfotót küldeni, hanem találkozni szeretnének és kellemes élményben részesülni? Ugye mi is itt vagyunk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 09. péntek 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 09. péntek 15:07
Törölt felhasználó (4664594)

Ez a te / ti véleményetek...
Az meg a miénk, hogy igenis van & vannak attól még igenis egymást szerető párok, akik mindenképp diszkréten keresnek, gyerek van, stb., ne kelljen magyarázkodnia ezért senkinek, no meg az arcfotót nem küldünk se!
Az nem komolytalan, párok, nők, de már férfiak is, hogy nem képes egy jó estéért úgymond befektetni bő fél ~ 1 órát autózni, mint időben, mint pedig anyagiban és telefonos egyeztetést következően találkozni?!
Baromi nem egyszerű maradjunk annyiban, 1000 emberből 998 ezt mondja, írja, tehát ezek a tények!
Az meg a miénk, hogy igenis van & vannak attól még igenis egymást szerető párok, akik mindenképp diszkréten keresnek, gyerek van, stb., ne kelljen magyarázkodnia ezért senkinek, no meg az arcfotót nem küldünk se!
Az nem komolytalan, párok, nők, de már férfiak is, hogy nem képes egy jó estéért úgymond befektetni bő fél ~ 1 órát autózni, mint időben, mint pedig anyagiban és telefonos egyeztetést következően találkozni?!
Baromi nem egyszerű maradjunk annyiban, 1000 emberből 998 ezt mondja, írja, tehát ezek a tények!
#naugyeittvanforyouban
(Ez egy válasz Vágyaink3as üzenetére (2022. 12. 09. péntek 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 09. péntek 08:56

Nem könnyű, viszont lehet! Igen, vannak kudarcok, csalódások. Valahogy át kell gondolni, kezelni és türelmesnek lenni! Nekünk 2év után sikerült. Ez az elmúlt hétvégén volt! Korrekt, tudatos partnert találtunk és egy fantasztikus estében, éjszakában volt részünk!
Hááát a kamera nekem is meleg pálya lenne... bízz bennem lehet racionális oka... inkább live tuti élő titokban #sohakinemderülősen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 12. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 12. hétfő 13:41
Törölt felhasználó (4686454)

Miért van az,hogy amikor a kamerázás szóbakerül akkor a kamusok letiltanak vagy elkezdenek idiótázni meg egyből támadni??annyira gáz.. Akkor ne írjanak vissza de hogy több levélen keresztül még magyarázzák a bizonyítványt meg idiótáznak hülyéznek..ennek mégis mi értelme??
Meg alapból kamuknak?Csajt akarok nézni..neten van 100000000000000000 millió kép és vidi
Meg alapból kamuknak?Csajt akarok nézni..neten van 100000000000000000 millió kép és vidi