Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 145 146 147 148 149 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8130   2022. 10. 19. szerda 15:01
daviehp85 daviehp85
Szia smile
Remélem egyszer összefutunk majd ott ahol szoktal lenni neha smile
(Ez egy válasz Cosette üzenetére (2022. 10. 19. szerda 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 19. szerda 14:55
Nem tudom, én sosem adok telefonszámot.
Hely és időpont lebeszélve, én ott leszek. Mondjuk az is igaz, hogy 1-1 találkozókat nem szoktam összehozni.
#8129   2022. 10. 19. szerda 14:55
Cosette Cosette
Nem tudom, én sosem adok telefonszámot.
Hely és időpont lebeszélve, én ott leszek. Mondjuk az is igaz, hogy 1-1 találkozókat nem szoktam összehozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 19. szerda 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4683613)
2022. 10. 19. szerda 13:44
Nagy rosta a telefonszám ...
Aki annak a megadására nem kèpes , az
masszív ábrándozó !
Van aki arra hivatkozik : nagyon komoly beosztásban dolgozom, sokan ismernek...na az meg a nádiverèb kategória !
#8128   2022. 10. 19. szerda 14:41
Felhőék Felhőék
Igen az elhiszem hogy ha valaki nős pasi sokkal nehezebb a dolga, mert este vagy hétvégén a család az első. Mi párkén így sajnos nem is tudunk mit kezdeni ezzel, mert mi dolgozunk, így késő este jó vagy hétvége. De azt is nézni kell hogy egy 35-45 éves pasi általában már foglalt. Aki ilyen korban egyedülálló az sok esetben sajnos olyan is. Bocsánat a kivételektől előre is. Mindíg mindenhol vannak kivételek, csak az embert annyiszor éri kellemetlen dolog itt hogy néha általánosít. Szóval nehéz találni, de nem teljesen reménytelen.
#8127   2022. 10. 19. szerda 13:44
X Törölt felhasználó (4683613)
Nagy rosta a telefonszám ...
Aki annak a megadására nem kèpes , az
masszív ábrándozó !
Van aki arra hivatkozik : nagyon komoly beosztásban dolgozom, sokan ismernek...na az meg a nádiverèb kategória !
#8126   2022. 10. 19. szerda 12:09
X Törölt felhasználó (4650775)
azért van lenne kivétel nekünk is ez a vélemény
(Ez egy válasz házimester üzenetére (2022. 10. 19. szerda 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 19. szerda 11:47
Sokan itt "elmélkednek" és nézelődnek csak. Ha váltasz velük üzenetet, abban rendületlenül keresnek, vágyaik, elképzeléseik vannak, majd amikor találkozni kéne rögtön nem érnek rá, csak majd jövő nyáron, vagy a gyerek miatt nincs sok idő, nagyon sok a munka.... de türelem, mert előbb utóbb biztos összejön stb .... A leghasznosabb oldal passzív és haszontalan időtöltésre, meg idióták játszótere, tisztelet a kivételnek.
#8125   2022. 10. 19. szerda 11:47
házimester házimester
Sokan itt "elmélkednek" és nézelődnek csak. Ha váltasz velük üzenetet, abban rendületlenül keresnek, vágyaik, elképzeléseik vannak, majd amikor találkozni kéne rögtön nem érnek rá, csak majd jövő nyáron, vagy a gyerek miatt nincs sok idő, nagyon sok a munka.... de türelem, mert előbb utóbb biztos összejön stb .... A leghasznosabb oldal passzív és haszontalan időtöltésre, meg idióták játszótere, tisztelet a kivételnek.
#8124   2022. 10. 19. szerda 11:43
aki telefonon nem mer férjel beszélni azal nem is ismerkedunk alap
#8123   2022. 10. 19. szerda 11:40
X Törölt felhasználó (4625962)
Sziasztok!
Annyira elkeserítő az amit leírtatok. Elméletileg ha valaki szerepel a társkeresőben akkor úgy gondolom találkozni is szeretne.
Azért is szomorú mert itt már az időn és a várakozáson kívül anyagi kárt is okozott ez a valaki nektek.
De! Elnézve a képeiteket úgy gondolom még is Ő veszítette a nagyobbat azzal hogy nem találkozott veletek. Egy ilyen szép és igényes párral együtt lenni az olyan kiváltság ami kevésszer adatik meg az embernek. Ha meg megadatik akkor nagyon kell élni vele smile
Sok sikert nektek és remélem nemsokára csak pozitív találkozásokról tudtok nekünk beszámolni.
(Ez egy válasz Vágyaink3as üzenetére (2022. 10. 19. szerda 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 19. szerda 11:09
Sajnos mi sem először járunk így, hogy nem jön össze a találka. Most a legutobbi hétvégén! Lebeszélve minden, többszöri email váltás, fényképcsere. Eredeti időpont a hónap utolsó hétvégéje. A partner kérésére előrehoztuk. Szállás foglalás 3 főre! Kifizettük! Késik mert a meló közbeszól. Semmi gond az egész éjszakát erre szántuk. 23h-kor üzi, hogy most vègzett a melóval, ennyi!....A múltkori eltűnt az utolsó pillanatban. Van aki nem értelmezte, hogy biszex partnert keresünk!...Tudjuk, mi sem vagyunk hibátlanok, sok megkeresésre nem válaszolunk, az okok különbözőek. Viszont amikor már lekonkretizálunk egy találkozót és azt semmibe venni, enyhén szólva inkorrekt!
#8122   2022. 10. 19. szerda 11:10
becsa1 becsa1
Hàt nem tudom de csak keresgélnek a nők de vàlaszólni se méltatnak,tisztelet a kivétel a pàr főnek aki veszi a fàradtsàgot rà!
#8121   2022. 10. 19. szerda 11:09
Vágyaink3as Vágyaink3as
Sajnos mi sem először járunk így, hogy nem jön össze a találka. Most a legutobbi hétvégén! Lebeszélve minden, többszöri email váltás, fényképcsere. Eredeti időpont a hónap utolsó hétvégéje. A partner kérésére előrehoztuk. Szállás foglalás 3 főre! Kifizettük! Késik mert a meló közbeszól. Semmi gond az egész éjszakát erre szántuk. 23h-kor üzi, hogy most vègzett a melóval, ennyi!....A múltkori eltűnt az utolsó pillanatban. Van aki nem értelmezte, hogy biszex partnert keresünk!...Tudjuk, mi sem vagyunk hibátlanok, sok megkeresésre nem válaszolunk, az okok különbözőek. Viszont amikor már lekonkretizálunk egy találkozót és azt semmibe venni, enyhén szólva inkorrekt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 19. szerda 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4674336)
2022. 10. 19. szerda 09:51
Ugyanez a mi tapasztalatunk is. Levelezés ok, telefon ok, aztán mikor komolyra fordulhatna és találkozunk, szinte mindenki visszalép -vagy eltűnik. Van kivétel, de ahogy írjátok, régen minden egyszerűbb volt, és a tagok valóban akartak találkozni, nem csak unalomból voltak fent.
#8120   2022. 10. 19. szerda 11:02
szia nösként nehéz az biztos
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 19. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4581262)
2022. 10. 19. szerda 10:59
Szinte lehetetlen.
#8119   2022. 10. 19. szerda 10:59
X Törölt felhasználó (4581262)
Szinte lehetetlen.
#8118   2022. 10. 19. szerda 09:51
X Törölt felhasználó (4674336)
Ugyanez a mi tapasztalatunk is. Levelezés ok, telefon ok, aztán mikor komolyra fordulhatna és találkozunk, szinte mindenki visszalép -vagy eltűnik. Van kivétel, de ahogy írjátok, régen minden egyszerűbb volt, és a tagok valóban akartak találkozni, nem csak unalomból voltak fent.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 10. 15. szombat 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 15. szombat 08:13
Igen tényleg más volt régen. Ez a COVID időszak alapozta meg, mindenki otthon begubózva ( min próbáltunk rendes életet élni, max a kijárási tilalomra hazaérni), minden át ment online-ra, a szex is ha lehet ezt mindani. Nem csak Gg-és tapasztalatunk van sajnos mindenhol ez a helyzet. Mintha a nagy többség csak szórakoznak a másikkal. Esze ágában sincs találkozni… nem tudom ez mire jó??? Képet gyűjtenek, itthon a monitor vagy laptop előtt verik amit adott nekik a terentő.. na tessék, ez lesz a XXI század? Nekünk még tslán ha 5-8 évünk van még a swinger vilsgában.. ezért élni akarjuk és nem online emberekkel lenni. Ez nem jelenti azt hogy bárkivel ágybabújnánk… váligatósok vagyunk de ez így a természetes.
#8117   2022. 10. 18. kedd 15:35
X Törölt felhasználó (4558842)
Nem.
#8116   2022. 10. 18. kedd 14:57
X Törölt felhasználó (4222642)
Itt, a vágyaidon és az eropolison a legkönnyebb...
#8115   2022. 10. 15. szombat 12:02
clausz clausz
Sziasztok nehez de kitartas kell.ma taliztam egy paral aki az este irta hogy ma reggel 8 kor megadott helyen.gondolkoztam ma hogy megint egy 40.km kocsikazas hiaba de kellemes csalodas ert 10 perc kesesel megerkeztek minden ugy volt ahogy irtak.koszonom de vannak meg parok akik szavahihetoek es szeretik az erotokat.csodasan indult a napom remelem lesz meg fojtatada.gratula
#8114   2022. 10. 15. szombat 08:13
Felhőék Felhőék
Igen tényleg más volt régen. Ez a COVID időszak alapozta meg, mindenki otthon begubózva ( min próbáltunk rendes életet élni, max a kijárási tilalomra hazaérni), minden át ment online-ra, a szex is ha lehet ezt mindani. Nem csak Gg-és tapasztalatunk van sajnos mindenhol ez a helyzet. Mintha a nagy többség csak szórakoznak a másikkal. Esze ágában sincs találkozni… nem tudom ez mire jó??? Képet gyűjtenek, itthon a monitor vagy laptop előtt verik amit adott nekik a terentő.. na tessék, ez lesz a XXI század? Nekünk még tslán ha 5-8 évünk van még a swinger vilsgában.. ezért élni akarjuk és nem online emberekkel lenni. Ez nem jelenti azt hogy bárkivel ágybabújnánk… váligatósok vagyunk de ez így a természetes.
(Ez egy válasz motmen üzenetére (2022. 09. 25. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 25. vasárnap 14:14
Régebben minden jobb volt... smile
Itt még nem találtam se lányt, se párt. Pedig kaptam leveleket, válaszoltam is, nem két sorban, de aztán eltűntek. Aztán van, hogy az ország másik végéből keresnek meg. De minek???? smile Már bocsánat, de nem fogok utazni 3 - 4 órát.
De máshol sem könnyebb, mármint másik oldalakon sem. Ott is az a helyzet, hogy kedvencnek jelöl. Írsz nekik, erre eltűnnek. De akkor miért jelöl, esetlegesen miért is ír, ha utána nem jelentkezik? Unatkozik otthon vagy mi?
És én is abba a kategóriába tartozom, hogy ritkán írok levelet. És akkor is csak olyan lánynak vagy párnak, akiknek bele esek a keresett méretekbe. A kedvencem, hogy jön a jelölés, rájuk nézek, de nem is ilyen pasit keresnek... Mondom mi van????? nyes
Szóval tényleg nehéz. De nem adjuk fel, egyszer csak sikerül. Kitartást mindenkinek.
#8113   2022. 10. 14. péntek 22:24
puncihunter13 puncihunter13
Nekem ez egyre inkább a scifi kategória nem egyedülálló pasiként. Nekem úgy tűnik, hogy jellemzően pasik meg párok keresnek párt meg csajt, pasit csak nagyon kevesen.
#8112   2022. 10. 07. péntek 05:59
zsozs70 zsozs70
Hát nekem nem megy biztos én vagyok a gáz
#8111   2022. 10. 03. hétfő 19:33
X Törölt felhasználó (4685493)
Én találtam

... 145 146 147 148 149 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11050db
Utolsó üzenet: tegnap 22:54

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!