Nem.
Itt, a vágyaidon és az eropolison a legkönnyebb...
Sziasztok nehez de kitartas kell.ma taliztam egy paral aki az este irta hogy ma reggel 8 kor megadott helyen.gondolkoztam ma hogy megint egy 40.km kocsikazas hiaba de kellemes csalodas ert 10 perc kesesel megerkeztek minden ugy volt ahogy irtak.koszonom de vannak meg parok akik szavahihetoek es szeretik az erotokat.csodasan indult a napom remelem lesz meg fojtatada.gratula
Igen tényleg más volt régen. Ez a COVID időszak alapozta meg, mindenki otthon begubózva ( min próbáltunk rendes életet élni, max a kijárási tilalomra hazaérni), minden át ment online-ra, a szex is ha lehet ezt mindani. Nem csak Gg-és tapasztalatunk van sajnos mindenhol ez a helyzet. Mintha a nagy többség csak szórakoznak a másikkal. Esze ágában sincs találkozni… nem tudom ez mire jó??? Képet gyűjtenek, itthon a monitor vagy laptop előtt verik amit adott nekik a terentő.. na tessék, ez lesz a XXI század? Nekünk még tslán ha 5-8 évünk van még a swinger vilsgában.. ezért élni akarjuk és nem online emberekkel lenni. Ez nem jelenti azt hogy bárkivel ágybabújnánk… váligatósok vagyunk de ez így a természetes.
(Ez egy válasz motmen üzenetére (2022. 09. 25. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 25. vasárnap 14:14

Régebben minden jobb volt...
Itt még nem találtam se lányt, se párt. Pedig kaptam leveleket, válaszoltam is, nem két sorban, de aztán eltűntek. Aztán van, hogy az ország másik végéből keresnek meg. De minek????
Már bocsánat, de nem fogok utazni 3 - 4 órát.
De máshol sem könnyebb, mármint másik oldalakon sem. Ott is az a helyzet, hogy kedvencnek jelöl. Írsz nekik, erre eltűnnek. De akkor miért jelöl, esetlegesen miért is ír, ha utána nem jelentkezik? Unatkozik otthon vagy mi?
És én is abba a kategóriába tartozom, hogy ritkán írok levelet. És akkor is csak olyan lánynak vagy párnak, akiknek bele esek a keresett méretekbe. A kedvencem, hogy jön a jelölés, rájuk nézek, de nem is ilyen pasit keresnek... Mondom mi van?????
Szóval tényleg nehéz. De nem adjuk fel, egyszer csak sikerül. Kitartást mindenkinek.

Itt még nem találtam se lányt, se párt. Pedig kaptam leveleket, válaszoltam is, nem két sorban, de aztán eltűntek. Aztán van, hogy az ország másik végéből keresnek meg. De minek????

De máshol sem könnyebb, mármint másik oldalakon sem. Ott is az a helyzet, hogy kedvencnek jelöl. Írsz nekik, erre eltűnnek. De akkor miért jelöl, esetlegesen miért is ír, ha utána nem jelentkezik? Unatkozik otthon vagy mi?
És én is abba a kategóriába tartozom, hogy ritkán írok levelet. És akkor is csak olyan lánynak vagy párnak, akiknek bele esek a keresett méretekbe. A kedvencem, hogy jön a jelölés, rájuk nézek, de nem is ilyen pasit keresnek... Mondom mi van?????

Szóval tényleg nehéz. De nem adjuk fel, egyszer csak sikerül. Kitartást mindenkinek.
Nekem ez egyre inkább a scifi kategória nem egyedülálló pasiként. Nekem úgy tűnik, hogy jellemzően pasik meg párok keresnek párt meg csajt, pasit csak nagyon kevesen.
Hát nekem nem megy biztos én vagyok a gáz
Én találtam
Dehogy!! Lehetseges!!!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2022. 10. 01. szombat 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem lehetettlen
Találtam már olyat ki beszállt hozzánk és dugta a nejem, és találtam olyat hova én mehettem nyalakodni. Olyannal felesleges vesződni ki nem ad telefonszámot , nem vállalja fel magát. Ezeket gyorsba meneszteni kell. Az önkritika is ráférne pár emberre. No meg megy az évek alatt felépített nagy mítosz megtartása, a szuper pár vagy szuper pasi kép mantrázása. Ezeket az embereket látta már valaki?
Ezektől a görbe orrú nagy farkú sarki zöldséges is többet ér még ha nem is ALFAHÍM, de baszni azért tud, és valós.

Régebben minden jobb volt...
Már bocsánat, de nem fogok utazni 3 - 4 órát.

Lehet de nagyon nem egyszerű
Részemről elég egyértelműek a tapasztalatok.
1: Párral szinte lehetetlen. Több oka is lehet ennek: én is elég válogatós vagyok (amiért vállalom a következményeket, pl. azt is, hogy nehezen lesz partnerem), és a párok is azok (szerencsére)
Azt a jelenséget viszont sajnos nem tudom hova tenni, hogy ha az ember tisztelettudóan, udvariasan, hovatovább helyesírási hibák nélkül küld egy levelet a párnak (ráadásul abban a témában, amiben épp ők keresnek), akkor arra miért nem lehet válaszolni? Nem az elutasítással van gondom. Hanem azzal, hogy épp ők keresnek a fórumban erre-arra pasit pl. és én éppen az ő bejegyzésükre reagálok.
2: Nővel már sikerült randit szervezni, és az jól is sikerült. Igaz, itt is elmondható ugyanaz, mint a párok kapcsán. Az már nagy szó, ha érkezik válasz.
Pedig isten lássa lelkem: a helyzethez képest megpróbálom megadni a módját az ismerkedésnek / kapcsolatfelvételnek.
1: Párral szinte lehetetlen. Több oka is lehet ennek: én is elég válogatós vagyok (amiért vállalom a következményeket, pl. azt is, hogy nehezen lesz partnerem), és a párok is azok (szerencsére)
Azt a jelenséget viszont sajnos nem tudom hova tenni, hogy ha az ember tisztelettudóan, udvariasan, hovatovább helyesírási hibák nélkül küld egy levelet a párnak (ráadásul abban a témában, amiben épp ők keresnek), akkor arra miért nem lehet válaszolni? Nem az elutasítással van gondom. Hanem azzal, hogy épp ők keresnek a fórumban erre-arra pasit pl. és én éppen az ő bejegyzésükre reagálok.
2: Nővel már sikerült randit szervezni, és az jól is sikerült. Igaz, itt is elmondható ugyanaz, mint a párok kapcsán. Az már nagy szó, ha érkezik válasz.
Pedig isten lássa lelkem: a helyzethez képest megpróbálom megadni a módját az ismerkedésnek / kapcsolatfelvételnek.
Teljesen egyetértek. A megyében, ahol nézelődöm, ha jól emlékszem egyetlen egy(!) önálló, női hirdető sincs (nem pár). Viszont az említett oldalak épp azért jelennek meg mindenhol, mert fizetősek, tehát jön be lóvé a kamu beszélgetésekből.
A GG szerintem nem fog/akar ingyen társkereső szolgáltatás t reklámozni sok pénzért. Ahhoz valamilyen teljesen más modellt kellene kialakítani. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 23. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 23. péntek 08:06
A GG szerintem nem fog/akar ingyen társkereső szolgáltatás t reklámozni sok pénzért. Ahhoz valamilyen teljesen más modellt kellene kialakítani. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 23. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4683844)

Én letettem arról, hogy itt találok valakit, max képeket nézegetni jövök néha. Írták előttem, hogy 100 próbálkozásból jó, ha egy bejön. Sajnos nem olyan megyében élek, ahol sok felhasználó lenne, de ha nem vagyok sem meleg, sem biszex, és elsősorban nőt keresek, másodsorban pedig párt, akkor kb nulla az esély. Ha a két szomszédos megyét is beleszámolom, akkor is tudtam írni max 20 levelet, amire jött egy teljesen korrekt elutasítás, meg egy jó lenne, de már nem lakom a közelben. Persze ez nem az oldal hibája, de ha nem a fővárosban próbálkozók valaki, akkor jóval kisebb a merítés. Voltam itt már korábban, és akkor is ugyan ez volt a tapasztalatom. Talán egy kis reklám jót tenne az oldalnak, hogy ha valaki hasonló kalandokat akár, ne 8 olyan helyet találjon, ahol chat botokkal tud beszélgetni pénzért, és csak aztán tévedjen ide

Mióta nem keresek, azóta keresgetnek.
Én letettem arról, hogy itt találok valakit, max képeket nézegetni jövök néha. Írták előttem, hogy 100 próbálkozásból jó, ha egy bejön. Sajnos nem olyan megyében élek, ahol sok felhasználó lenne, de ha nem vagyok sem meleg, sem biszex, és elsősorban nőt keresek, másodsorban pedig párt, akkor kb nulla az esély. Ha a két szomszédos megyét is beleszámolom, akkor is tudtam írni max 20 levelet, amire jött egy teljesen korrekt elutasítás, meg egy jó lenne, de már nem lakom a közelben. Persze ez nem az oldal hibája, de ha nem a fővárosban próbálkozók valaki, akkor jóval kisebb a merítés. Voltam itt már korábban, és akkor is ugyan ez volt a tapasztalatom. Talán egy kis reklám jót tenne az oldalnak, hogy ha valaki hasonló kalandokat akár, ne 8 olyan helyet találjon, ahol chat botokkal tud beszélgetni pénzért, és csak aztán tévedjen ide

Igen. Jó találkozgatni. Köszönjük!
(Ez egy válasz miskolcifiú78 üzenetére (2022. 08. 26. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 26. péntek 08:12

A fórum téma első kérdésére a válasz: igen, találtam
Második kérdésre: kitartás, sok idő és vagy 100 levél, talán abból bejön 1
Nekem így sikerült egy normális párt találni, akivel időnként összejárunk egy jó kis hármasra.
De mindaddig rengeteg idiótával összehoz a sors...
A legdurvább amikor pasiként, párnak, nőnek adják ki magukat, de annyira átlátszóan, hogy az már fáj.
Legjobb sztori: a pár "hölgy" tagja írta, hogy neki az a fétise, hogy először találkozzak a férjével, szopassam és dugjam meg, majd pedig találkozzak vele és meséljem el, amitől beindul.
Gondoltam, oké, vigyük végig ezt a szálat, mikor bújik ki a szög a zsákból...
Hát rendben, próbáljuk ki, de kértem, hogy ezt inkább beszéljük meg telefonon a "hölggyel".
Hirtelen mennie kellett dolgozni, mert éjszakás és azóta se ér rá.
Lehet még mindig dolgozik?
Ez mekkora!
Isten óvjon minket a sok idiótától!
De akkor kin röhögnénk!?
Második kérdésre: kitartás, sok idő és vagy 100 levél, talán abból bejön 1
Nekem így sikerült egy normális párt találni, akivel időnként összejárunk egy jó kis hármasra.
De mindaddig rengeteg idiótával összehoz a sors...
A legdurvább amikor pasiként, párnak, nőnek adják ki magukat, de annyira átlátszóan, hogy az már fáj.
Legjobb sztori: a pár "hölgy" tagja írta, hogy neki az a fétise, hogy először találkozzak a férjével, szopassam és dugjam meg, majd pedig találkozzak vele és meséljem el, amitől beindul.
Gondoltam, oké, vigyük végig ezt a szálat, mikor bújik ki a szög a zsákból...
Hát rendben, próbáljuk ki, de kértem, hogy ezt inkább beszéljük meg telefonon a "hölggyel".
Hirtelen mennie kellett dolgozni, mert éjszakás és azóta se ér rá.

Ez mekkora!
Isten óvjon minket a sok idiótától!
De akkor kin röhögnénk!?

Egyet értek veled .
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 18. vasárnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 18. vasárnap 17:33
Törölt felhasználó (4581262)

Szinte lehetetlen nem független pasinak partnert találni.
Szinte lehetetlen nem független pasinak partnert találni.
Párokkal se egyszerűbb , nehogy azt gondold...ugyanez a helyzet "párokkal" is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 17. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 13:42
Törölt felhasználó (4674336)

Sajnos teljesen megváltozott az emberek hozzáállása mindenhez. Jelen fórumon, maradjunk a szexnél...
Tapasztaljuk, hogy a fiatalabb korosztály, arra lusta hogy a szomszéd kerületből átjöjjön.
Levelezés, minden oké, majd eltűnik. Van aki képeket akar, természetesen intimet, ha nemleges választ kap szó nélkül lelép, ugyanez a telefonszám cserénél. A számát kiadni túl intim, átjönni és megdugni a páromat, az nem?
A negyven felettiek, még talán komolyan gondolják, de ott meg rengeteg a kapcsolatban élő, aki szeretné, ugyan megvalósítani a vágyait, de a mama mellől nem tud lelépni... igazán az érthetetlen, hogy tud valaki évtizedekig úgy élni a felesége mellett, hogy az asszony nem tudja, vagy nem támogatja a pasi igényeit. Szerintem, ha valaki nem fogadja el a párját olyannak amilyen, akkor az a kapcsolat szart sem ér. Ha a szexualitást máshol kell megélje, idegen emberekkel, akkor az nem probléma?! Dehogynem.
Párként, párral lenne a legkönnyebb ismerkedni, de minket nem érdekel. Majd előbb, utóbb megtaláljuk azt az egy(!) akit keresünk. Ha meg nem? Akkor sincs baj...
Tapasztaljuk, hogy a fiatalabb korosztály, arra lusta hogy a szomszéd kerületből átjöjjön.
Levelezés, minden oké, majd eltűnik. Van aki képeket akar, természetesen intimet, ha nemleges választ kap szó nélkül lelép, ugyanez a telefonszám cserénél. A számát kiadni túl intim, átjönni és megdugni a páromat, az nem?
A negyven felettiek, még talán komolyan gondolják, de ott meg rengeteg a kapcsolatban élő, aki szeretné, ugyan megvalósítani a vágyait, de a mama mellől nem tud lelépni... igazán az érthetetlen, hogy tud valaki évtizedekig úgy élni a felesége mellett, hogy az asszony nem tudja, vagy nem támogatja a pasi igényeit. Szerintem, ha valaki nem fogadja el a párját olyannak amilyen, akkor az a kapcsolat szart sem ér. Ha a szexualitást máshol kell megélje, idegen emberekkel, akkor az nem probléma?! Dehogynem.
Párként, párral lenne a legkönnyebb ismerkedni, de minket nem érdekel. Majd előbb, utóbb megtaláljuk azt az egy(!) akit keresünk. Ha meg nem? Akkor sincs baj...