Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 148 149 150 151 152 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8084   2022. 09. 17. szombat 08:09
X Törölt felhasználó (4683871)
A likeról mi a vélemény? Minden kép alá like lehetőség, és ha tetszik 2 profil egymásnak akkor könnyítené a szimpátiát a keresést. Én pl szívesen likeolnék pár profilt hogy jelezzem tetszik de kéretlen üzenettel nem zavarnék!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2022. 09. 17. szombat 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor VIP Admin
2022. 09. 17. szombat 08:03
Sajnos a jellemzés írások azért problémásak, mert az egyes jellemzések hitelessége nem ellenőrizhető. Pl ha valakinél nem úgy jött össze a randi - ahogy azt eltervezték, írhat lehúzó jellemzést, illetve ismerősére, barátjára is írhat valaki pozitív, dicsérő jellemzést.
#8083   2022. 09. 17. szombat 08:03
GG Supervisor GG Supervisor VIP Admin
Sajnos a jellemzés írások azért problémásak, mert az egyes jellemzések hitelessége nem ellenőrizhető. Pl ha valakinél nem úgy jött össze a randi - ahogy azt eltervezték, írhat lehúzó jellemzést, illetve ismerősére, barátjára is írhat valaki pozitív, dicsérő jellemzést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 17. szombat 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4683871)
2022. 09. 17. szombat 07:57
Lehetne jellemzést írni a profilokhoz. Egy másik magyar oldalt hoznék példának ahol adni és venni lehet termékeket, ha sikeres volt az üzlet írhatsz jellemzést és megdicsérheted az eladót vagy a vevőt. Ha nem akkor jelezheted mi a gond és ezt látja mindenki és lehet látni már akkor mikor levelet se írtál hogy mi vár rád!

Itt simán írhattatok volna egy nem megbízható jellemzést a profilra és látja mindenki. Jó lenne ha fejlődne a GG!
#8082   2022. 09. 17. szombat 07:57
Lehetne jellemzést írni a profilokhoz. Egy másik magyar oldalt hoznék példának ahol adni és venni lehet termékeket, ha sikeres volt az üzlet írhatsz jellemzést és megdicsérheted az eladót vagy a vevőt. Ha nem akkor jelezheted mi a gond és ezt látja mindenki és lehet látni már akkor mikor levelet se írtál hogy mi vár rád!

Itt simán írhattatok volna egy nem megbízható jellemzést a profilra és látja mindenki. Jó lenne ha fejlődne a GG!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 16. péntek 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4674336)
2022. 09. 16. péntek 07:58
Sikerült? Hahahahaa
Persze sikerült, de még párként sem egyszerű, főleg úgy, hogy vannak elvárásaink és annyira nem égető a vágy, hogy nekünk nem megfelő partnert engedjünk magunkhoz.
Tegnap estünk bele ismét egy igazi f@szkalapba. Hetek óta ment az írogatás viberen, beszéltünk többször. Én már eluntam rég, nem is érdekelt különösen, de Anita türelemre intett, hogy legalább jól néz ki a pasi és igényes. Oké. Na, tegnap eljőtt a "nagy nap" mindenki ráért. Négykor elindult(?) hozzánk, írt, hogy a waze, öt órai érkezést mutat. Nem izgattuk magunkat, majd lett 17 órából 17.30as érkezés, majd 18órai érkezés a waze szerint. -folyamatosan viberezett, hogy mi a helyzet.
A végén csak annyit válaszoltam, az "Anyádat nézzed madárnak, 2ó.10perc alatt, most megjárom siófokot oda-vissza" majd letiltottam, mert nem is érdekelnek a hülye kifogások. Egyébként negyven perc volt az út, megnéztük... Beleuntunk. Ennyi idióta férfi nem létezik. -vagy csak mi fogjuk ki a hülyéket?
Igazán azt nem tudjuk, mi volt a célja? Ha késik írja meg, hogy bocs, ötkor tudok elindulni, ha nem jön, mondja le. Na de ilyen baromságot...
Egy dolog jó, hogy már nem éljük bele magunkat, és mi ettől még egy jót szeretkeztünk Ancsival.
#8081   2022. 09. 17. szombat 07:48
Kedves Arcsi 42 és ZSu 42! Én pl nem díjazom az ilyen online szenvedéseket. Új vagyok talán annyira nem mérvadó a véleményem de a lényeget megmutatom képeken és egy laza 30 perces találkozó ahol mindent meglehet nézni és kérdezni szerintem gyorsabb.

Segíteni szerettem volna hogy könnyebb legyen a keresés. Azt tartottam szempontnak hogy ne húzzuk vonjuk a másikat hosszú ideig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 17. szombat 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4655826)
2022. 09. 17. szombat 05:39
Nem is gondolná az ember,hogy pasit harmadiknak milyen nehéz találni. Persze ha már így alakult,had válasszon a feleség akivel szivesen lenne a férjével.
Mi is egyedülálló és nagyobb méretű srácot keresünk,ezt el kell fogadni. Rengetegen írnak hogy így megduglak stb,de sok esetben nős vagy kis méretű. Képküldés emailben szokott történni,saját névről álltalában,ott sok a bukta,utána viberről tűnnek el 1-2 nap után..de nem hajt minket sem a tatár,türelmesek vagyunk..
#8080   2022. 09. 17. szombat 05:39
X Törölt felhasználó (4655826)
Nem is gondolná az ember,hogy pasit harmadiknak milyen nehéz találni. Persze ha már így alakult,had válasszon a feleség akivel szivesen lenne a férjével.
Mi is egyedülálló és nagyobb méretű srácot keresünk,ezt el kell fogadni. Rengetegen írnak hogy így megduglak stb,de sok esetben nős vagy kis méretű. Képküldés emailben szokott történni,saját névről álltalában,ott sok a bukta,utána viberről tűnnek el 1-2 nap után..de nem hajt minket sem a tatár,türelmesek vagyunk..
(Ez egy válasz BBW3some üzenetére (2022. 09. 09. péntek 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 09. péntek 08:27
újra és újra felteszem magamnak a kérdést, hogy tényleg ennyire buták és hülyék az emberek, vagy valaki nekik segít ebben? esetleg van egy titkos szabadköműves csoport ahová belépnek, hogy méghülyébbek legyenek.
Azon, hogy a társaság X %a hazudik arról, hogy kapcsolatban van siralmas. Ki fog derülni úgyis barátom, tehát felesleges. Pont a múlthéten tehettük volna tönkre egy kisfiú életét, aki nem csak a koráról kamuzott, vagy hogy házas e, hanem még egy képen feltünt jegygyűrűt is a nagypapája hagyatékának kamuzott. Persze volt olyan okos, hogy saját névven használt emailt, meg vibert használjon. Aztán kezdett nagyon fura lenni a kommunikáció, meg ellentmondott sokszor magának, és az Fb kidobta, hogy jaj de cuki felesége van. Persze aztán jött a meaculpa....
Tehát nem értem, hogy miért kell kamuzni, valld be hogy házas vagy azt csókolom. Teljesen felesleges köröket futni, mert úgyis megbuksz.
A másik, hogy észrevettük, hogy hiába írjuk ki, hogy hány éves kortól, mekkora farokkal. Az emberek lófszt sem olvasnak el, és a sokadik kisfiút kell elzavarni, vagy a sokadik 15centis palit. Komolyan ti elmentek úszómester álláshírdetésre víziszonnyal? Vagy ipari alpinistának tériszonnyan csak mert jó a fizetés?
És tudom, hogy úgyis jönnek majd, hogy " ti meg basztok válaszolni, meg amúgy a párok nem is válaszolnak". IGEN, van ilyen, mikor a fent említett 20. herpeszes ödönke után olvassuk a leveled... Sajnos rosszkor voltál rossz helyen.
Nagyon nehéz olyan emberkenek itt bárkit is találni aki nem csak gyere dugj meg viszlát kapcsolatot akar, hanem egy minimum emberibbet is. wink
#8079   2022. 09. 16. péntek 21:45
Ad Am Ad Am
Nagyon nehezen, de lehet. Remélhetőleg mi megtaláltuk Erzekienvad személyében a tökéletes barátot. Nagyon jó bulit csináltunk 2 hete. Köszönjük a részvételt!
#8078   2022. 09. 16. péntek 19:55
X Törölt felhasználó (4674336)
Nála pont ez volt a helyzet, ezért sem vettük komolyan, már az elejétől. Testnevelő tanár, gondolta tanítás után ideszalad, majd megy haza anyucihoz. Tisztán elmondtuk, ez így nem működik, de egy hónapon át üzengetett, hívogatott. Engem nem érdekelt, a párom volt vele türelmes, mert ígéretesnek tűnt. Igényes, ápolt, jó mérettel... -őszinte leszek, meg se lepődtem igazán, hogy nem ért ide.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2022. 09. 16. péntek 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 16. péntek 19:03
Általában a kapcsolatban élők ilyenek. Azt hiszi simán megoldja, hogy leléphessen, de nem jön össze. Ahelyett, hogy őszinte lenne és bevallaná az igazságot inkább elkezd kamuzni. Nekünk nem volt kizáró ok, ha valaki nem független, csak tudjon erre időt szánni. ( és ne ebéd időben fél órát )
#8077   2022. 09. 16. péntek 19:03
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Általában a kapcsolatban élők ilyenek. Azt hiszi simán megoldja, hogy leléphessen, de nem jön össze. Ahelyett, hogy őszinte lenne és bevallaná az igazságot inkább elkezd kamuzni. Nekünk nem volt kizáró ok, ha valaki nem független, csak tudjon erre időt szánni. ( és ne ebéd időben fél órát )
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 16. péntek 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sikerült? Hahahahaa
Persze sikerült, de még párként sem egyszerű, főleg úgy, hogy vannak elvárásaink és annyira nem égető a vágy, hogy nekünk nem megfelő partnert engedjünk magunkhoz.
Tegnap estünk bele ismét egy igazi f@szkalapba. Hetek óta ment az írogatás viberen, beszéltünk többször. Én már eluntam rég, nem is érdekelt különösen, de Anita türelemre intett, hogy legalább jól néz ki a pasi és igényes. Oké. Na, tegnap eljőtt a "nagy nap" mindenki ráért. Négykor elindult(?) hozzánk, írt, hogy a waze, öt órai érkezést mutat. Nem izgattuk magunkat, majd lett 17 órából 17.30as érkezés, majd 18órai érkezés a waze szerint. -folyamatosan viberezett, hogy mi a helyzet.
A végén csak annyit válaszoltam, az "Anyádat nézzed madárnak, 2ó.10perc alatt, most megjárom siófokot oda-vissza" majd letiltottam, mert nem is érdekelnek a hülye kifogások. Egyébként negyven perc volt az út, megnéztük... Beleuntunk. Ennyi idióta férfi nem létezik. -vagy csak mi fogjuk ki a hülyéket?
Igazán azt nem tudjuk, mi volt a célja? Ha késik írja meg, hogy bocs, ötkor tudok elindulni, ha nem jön, mondja le. Na de ilyen baromságot...
Egy dolog jó, hogy már nem éljük bele magunkat, és mi ettől még egy jót szeretkeztünk Ancsival.
#8076   2022. 09. 16. péntek 08:16
X Törölt felhasználó (4581262)
Sajna rengeteg a kamu emberek vannak ezen a oldalon.
Sikerült? Hahahahaa
#8075   2022. 09. 16. péntek 07:58
X Törölt felhasználó (4674336)
Sikerült? Hahahahaa
#8074   2022. 09. 15. csütörtök 22:51
Peppe5 Peppe5
Lehet találni. Kitartás, jó kommunikáció.
#8073   2022. 09. 09. péntek 09:54
X Törölt felhasználó (4650775)
igen valóban nehéz de nem lehetetlen
#8072   2022. 09. 09. péntek 09:21
X Törölt felhasználó (4581262)
Ne szomorkodj nem vagy egyedül,nagyon nehéz találni partnert.
(Ez egy válasz jaszberenyi pasi üzenetére (2022. 09. 09. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 09. péntek 08:47
sajnos nekem még nem sikerült itt találnom de szeretném megtalálni azt a hölgyet vagy párt akivel összegabalyodnánk..irj
#8071   2022. 09. 09. péntek 08:47
jaszberenyi pasi jaszberenyi pasi
sajnos nekem még nem sikerült itt találnom de szeretném megtalálni azt a hölgyet vagy párt akivel összegabalyodnánk..irj
#8070   2022. 09. 09. péntek 08:32
BBW3some BBW3some
jaj kihagytam azokat, akikkel sikerül eljutni egy viber chatig, eldumálunk, mert éppen áll a farka mert anya alszik, majd eltűnik... héten vagy 4 ilyenhez volt szerencsénk hehe
#8069   2022. 09. 09. péntek 08:27
BBW3some BBW3some
újra és újra felteszem magamnak a kérdést, hogy tényleg ennyire buták és hülyék az emberek, vagy valaki nekik segít ebben? esetleg van egy titkos szabadköműves csoport ahová belépnek, hogy méghülyébbek legyenek.
Azon, hogy a társaság X %a hazudik arról, hogy kapcsolatban van siralmas. Ki fog derülni úgyis barátom, tehát felesleges. Pont a múlthéten tehettük volna tönkre egy kisfiú életét, aki nem csak a koráról kamuzott, vagy hogy házas e, hanem még egy képen feltünt jegygyűrűt is a nagypapája hagyatékának kamuzott. Persze volt olyan okos, hogy saját névven használt emailt, meg vibert használjon. Aztán kezdett nagyon fura lenni a kommunikáció, meg ellentmondott sokszor magának, és az Fb kidobta, hogy jaj de cuki felesége van. Persze aztán jött a meaculpa....
Tehát nem értem, hogy miért kell kamuzni, valld be hogy házas vagy azt csókolom. Teljesen felesleges köröket futni, mert úgyis megbuksz.
A másik, hogy észrevettük, hogy hiába írjuk ki, hogy hány éves kortól, mekkora farokkal. Az emberek lófszt sem olvasnak el, és a sokadik kisfiút kell elzavarni, vagy a sokadik 15centis palit. Komolyan ti elmentek úszómester álláshírdetésre víziszonnyal? Vagy ipari alpinistának tériszonnyan csak mert jó a fizetés?
És tudom, hogy úgyis jönnek majd, hogy " ti meg basztok válaszolni, meg amúgy a párok nem is válaszolnak". IGEN, van ilyen, mikor a fent említett 20. herpeszes ödönke után olvassuk a leveled... Sajnos rosszkor voltál rossz helyen.
Nagyon nehéz olyan emberkenek itt bárkit is találni aki nem csak gyere dugj meg viszlát kapcsolatot akar, hanem egy minimum emberibbet is. wink
#8068   2022. 09. 07. szerda 20:27
bipasi7 bipasi7
Kizárni nem tudod a kamusokat, legfeljebb az esélyét tudod csökkenteni. Fotós adatlap, elérhetőség, ellentmondások a kommunikációban stb. Illetve ha túl szép, hogy igaz legyen, akkor az általában úgy is van smile ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 07. szerda 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4680507)
2022. 09. 07. szerda 15:29
Sziasztok! Új vagyok a partner keresésben, és el vagyok bizonytalanodva a rossz tapasztalatok miatt, amiket itt olvashattam. Valaki tudna nekem privát üzenetben segíteni, hogy mire figyeljek, mik a bevált módszerek az ismerkedés folyamán, hogy ne átverés, kamu áldozata legyek? smile
#8067   2022. 09. 07. szerda 15:29
X Törölt felhasználó (4680507)
Sziasztok! Új vagyok a partner keresésben, és el vagyok bizonytalanodva a rossz tapasztalatok miatt, amiket itt olvashattam. Valaki tudna nekem privát üzenetben segíteni, hogy mire figyeljek, mik a bevált módszerek az ismerkedés folyamán, hogy ne átverés, kamu áldozata legyek? smile
#8066   2022. 09. 07. szerda 15:08
Dzsentri Dzsentri
Lehet, hogy Ő csak a B esetleg C terv volt aznapra. Az azonos tartalmú szexuális célzatú üzenet elküldésre került az abc első harmadának, de A kivételével mindenkinek vakriasztása volt. Mert A történetesen pont ráért, így a többi betű felajzva hoppon maradt. Ez is egy verzió és nem is légből kapott..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 07. szerda 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4656459)
2022. 09. 07. szerda 07:33
Akkor csak simán behülyítettek... Nem tudom miért jó ez egyeseknek...
#8065   2022. 09. 07. szerda 07:33
X Törölt felhasználó (4656459)
Akkor csak simán behülyítettek... Nem tudom miért jó ez egyeseknek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 06. kedd 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1581062)
2022. 09. 06. kedd 12:18
5 percen belül vissza írtam. El is olvasta, utána még írtam üzenetet arra se volt reakció. Mivel nem odavalósi vagyok nem vártam tovább. Nem tudom hova tenni a "nem reagálok semmit " hozzáállást főleg úgy hogy ők kerestek meg!

... 148 149 150 151 152 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11064db
Utolsó üzenet: ma 21:24

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!