Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 178 179 180 181 182 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7464   2021. 06. 28. hétfő 19:16
X Törölt felhasználó (4293192)
Én azt gondolom nem szabad hogy egy válaszüzenet fáradtság legyen. Nekem is van volt lesz számtalan olyan levelem ami mehetett a kukába. Nem méltattak válaszra. Szerintem kicsit olyan mint amikor a valóéletben kérdezünk valamit a másiktól vagy hozzászólunk de nem válaszol. Valamiért hozzászólunk az emberhez és valamiért írunk neki. A felhasználók a saját példáikon keresztül próbálják érzékeltetni a véleménykülönbséget. Pl az én esetemben számtalanaszor megkérdezték már miért nincs senkim. Ezt ha unom ha nem le írom mert kíváncsi a másik. Lehet hogy felesleges mert nem tetszem neki vagy száz más szűrőt használ ami miatt nem én leszek a nyerő ember de maga a kommunikáció a levelezés elindul. Es ugyebár ez lenne az alapja ennek az ismerkedésnek. Sokan nem látják az oldal nyújtotta egyéb lehetőségeket és sokan az idejüket csak a kiváltságosoknak ajándékozzák, és úgy hogy megérjen annyi időt a másikra szánni. Miért nem lehet egy jó kávé melletti beszélgetés az itteni ismerkedésből? Miért ne lehetne barátság? Miért ne lehetne szerelem? Miért ne tudnánk kapcsolatot építeni másokkal? Miért csak azt lássuk hogy te nő én férfi plusz egy ágy és 20 perc szex? Nagyon sokan azt hihetik hogy kommunikácio nélkül amolyan emoji jelekből megértjük egymást és már az ágyban is vagyunk. Biztos van ilyen de az meg az én gondolatmenetemben már nem ismerkedés. Hanem valami más. Ha így működik akkor így működik. Nálam nem jön be. Egy másik pl: a származásom. Ha ezt megemlítem akkor mindenki azt hiszi sajnáltatom magam és valami olyasmi fordul meg az emberek fejében hogy tele sírja a fórumot. Szintén számtalanszor bántottak már emiatt ennek ellenére én mindenkinek tisztességesen válaszoltam és probáltam elmagyarazni és jobb belátásra bírni azt a felhasználót akinek a másságom volt a kifogása. Minden kérdésére udvariasan tisztelettudóan válaszoltam. Ez a diplomatikus hozzáállás egyébként többnyire csak olaj volt a tűzre és folyton letiltottak smile vagy még durvább szavakat használtak ha kifogytak az ész érvekből. Ha már ennyire kényelmes a világ hogy ki sem kell mozduljunk a házból és bárkivel ismerkedhetünk akivel akarunk ne legyen már fáradtság válaszolni egy elektronikus üzenetre. Kitartok a véleményem mellett hogy képek nélkül egyszerűbb lenne mert sokkal több találka lenne, hús vér szaga lenne az egésznek. Mert az hogy képek és vagy sorok alapján itélünk meg embereket az nem fair. Csalóka képet mutat és ebben elkényelmesedhetünk mert elkezdünk rangsorolni, és kategorizálni. Ő jobb, 18 helyett 21 cm. Viszem a találkozóra a colostokot és le fogom mérni smile Nem számít emberileg milyen csak legyen 21 smile Hány ilyen adatlapot látunk ahol ez a kritérium? És ki van emelve hogy az előbb emlitett centi alatt ne írj. És akkor visszatérve a válaszírásra: mit várunk? Mi az elvárás? Egyáltalán várhatunk el bármit is a leendő partnerekntől vagy az ide regisztrálóktól. Ha valaki nem akar válaszra sem méltatni akkor nem ír. El kell fogadnunk. Előbb utóbb mindenki megtalálja azt akit keres.
#7463   2021. 06. 28. hétfő 18:26
X Törölt felhasználó (3989732)
...zűrzavar van a böngészőmben, másnál is? A hozzászólásoknál random mutaja a nickeket...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 28. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2021. 06. 28. hétfő 18:25
"Az intelligens és igényes nem válaszolók azokra hasonlítanak, akik a becsületkasszás árudában nem hagyják ott az elvitt termékek ellenértékét" - ez egy baromi rossz hasonlat. (Próbálj meg nem sértődött helyzetből indítani, hanem függetleníts magadtól és a saját tapasztalataidtól. wink )

Mert van ám olyan, hogy az intelligens válaszoló azért nem válaszol, mert baromira unja már a százhuszadik értelmetlen megkeresést, még akkor is, ha azt míves bikkfanyelven, kimagasló udvariassággal írták meg. Muszáj a hülyékhez igazítani a világot, és kiszolgálni az ő igényeiket? Tényleg azt jelenti neked az intelligencia, ha valaki kötelességének érzi, hogy mindenképpen a saját idejét pazarolja valami olvasni, értelmezni képtelen emberkére, csak hogy annak a viráglelke meg ne bántódjon? Ne vicceljünk már.
#7462   2021. 06. 28. hétfő 18:25
"Az intelligens és igényes nem válaszolók azokra hasonlítanak, akik a becsületkasszás árudában nem hagyják ott az elvitt termékek ellenértékét" - ez egy baromi rossz hasonlat. (Próbálj meg nem sértődött helyzetből indítani, hanem függetleníts magadtól és a saját tapasztalataidtól. wink )

Mert van ám olyan, hogy az intelligens válaszoló azért nem válaszol, mert baromira unja már a százhuszadik értelmetlen megkeresést, még akkor is, ha azt míves bikkfanyelven, kimagasló udvariassággal írták meg. Muszáj a hülyékhez igazítani a világot, és kiszolgálni az ő igényeiket? Tényleg azt jelenti neked az intelligencia, ha valaki kötelességének érzi, hogy mindenképpen a saját idejét pazarolja valami olvasni, értelmezni képtelen emberkére, csak hogy annak a viráglelke meg ne bántódjon? Ne vicceljünk már.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 28. hétfő 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4460012)
2021. 06. 28. hétfő 10:57
Megeshet, hogy az ember kedvesen és tisztességesen ír egy intelligenciát, IQ-t, igényességet, humort és hasonlókat emlegető társkeresőnek, és – sokatmondó válaszképpen – nem érkezik válaszüzenet. Szerintem hasonló helyzetben az ember lépjen túl a "sértettségen", és örüljön, hogy nem pazarolta el sok idejét egy kétes hirdetőre.

Az intelligens és igényes nem válaszolók azokra hasonlítanak, akik a becsületkasszás árudában nem hagyják ott az elvitt termékek ellenértékét. Intelligenciát és igényességet hirdetve elrabolják azt a pár kedves szót, amit egy intelligens és igényes ember sosem mulasztana el közölni. Az időre, a bunkó/tolakodó levelekre, a levelek mennyiségére hivatkozva elmaradnak a kölcsönös tiszteletet, elfogadást hirdető és ünneplő apró gesztusok.
#7461   2021. 06. 28. hétfő 16:10
Na így kell fogalmazni. Tetszikeltem. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 28. hétfő 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4460012)
2021. 06. 28. hétfő 10:57
Megeshet, hogy az ember kedvesen és tisztességesen ír egy intelligenciát, IQ-t, igényességet, humort és hasonlókat emlegető társkeresőnek, és – sokatmondó válaszképpen – nem érkezik válaszüzenet. Szerintem hasonló helyzetben az ember lépjen túl a "sértettségen", és örüljön, hogy nem pazarolta el sok idejét egy kétes hirdetőre.

Az intelligens és igényes nem válaszolók azokra hasonlítanak, akik a becsületkasszás árudában nem hagyják ott az elvitt termékek ellenértékét. Intelligenciát és igényességet hirdetve elrabolják azt a pár kedves szót, amit egy intelligens és igényes ember sosem mulasztana el közölni. Az időre, a bunkó/tolakodó levelekre, a levelek mennyiségére hivatkozva elmaradnak a kölcsönös tiszteletet, elfogadást hirdető és ünneplő apró gesztusok.
#7460   2021. 06. 28. hétfő 10:57
X Törölt felhasználó (4460012)

(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 28. hétfő 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2021. 06. 28. hétfő 07:18
Az viszont tisztán kiviláglik a hozzászólásokból, hogy mindenkinek megvan a maga heppje és elvárása. A baj az, hogy a hozzászólók nagyobbik hányada viszont szeretné, ha mindenki más az ő heppjéhez igazodna. Na ez az egyik fő oka annak, ha valaki nem talál magának partnert.

Ha nehezen lenne értelmezhető:
Példa 1.
X elvárja, hogy ha ő írt valakinek, az mindenképp visszaírjon (még nemleges válasz esetén is). Még akkor is, ha a célszemély egyértelműen nem őt keresi partnernek. Y (a célszemély) nem érti, hogy minek írjon vissza, ha eleve fals a megkeresés, hiszen az adatlapjából ki kellett volna derülnie X számára is, hogy nem őt keresik. És akkor ezen elindul a vita, ahelyett, hogy mindenki vállat vonna és keresne mást.

Példa 2:
X alacsony, kövér, szakállas és borotválja a farkát. Y-nal kommunikálva képet cserélnek, Y a kép láttán visszamondja a kapcsolatot, mert ők magas, vékony, szőrös farkú és csupasz állú embert keresnek. X erre szalad, és telesírja a fórumot, hogy itt mindenki kamus és köcsög, és mi az, hogy egy szexpartnert kereső még válogat is, és hiszen egyértelmű, hogy az alacsony, kövér, szakállas és borotvált farkú embereket mindenki IS szereti.

A kettő között - amikor elfogadod, hogy ne te kellesz a másiknak / erősködsz, hogy márpedig te kellesz neki - az IQ a különbség.
#7459   2021. 06. 28. hétfő 09:50
X Törölt felhasználó (4460012)
Ezek hasznos tanácsok.

Ennek ellenére nem töltök fel képet, és kicsi az esélye (de nem lehetetlen), hogy küldjek, ha valaki kéri. Más képe sem érdekel. Megnézem, amit feltöltött, de tudom, hogy majdnem minden kép hazudik (arról nem is beszélve, hogy az emberek egy részében megvan a vágy, hogy olyan képet töltsön fel magáról, amin a saját preferenciái szerint látja tetszetősnek vagy elfogadhatónak magát, és az ilyen képek nem feltétlenül az illető mások szeme által látott megjelenését tükrözik).

Nekem belefér, hogy a találkozáson dőljön el a szimpátia. Ha a másiknak nem jó így, nem találkozunk. Az időm nem fél óra egy prostinál. Akinek ez nem jelent semmit, a sekély tavacskából bármikor számolatlanul foghatja az aranyhalakat. Én az óceánban úszom. idiota Az együttlétek ritkábbak, és nem feltétlenül a baszás a fő témájuk. Hazudnék, ha azt mondanám, nem vágyom az aranyhal-létre. De elfogadom, hogy a cápa nem aranyhal. vigyor
(Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 27. vasárnap 10:21
Kedves Férfiak ! Ha nem titokban keresel alkalmi testi kapcsolatot tölts fel képeket magadról mert fényképek nélkül ismerkedni reménytelen.Ha nem vagy közszereplő ha nem vagy ellensége a körülötted élő embertársaidnak, mi tántorít el attól hogy fényképek segítségével felkeltsd magadra az érdeklődést ? Általánosságban elmondható az összes hazai társ és szexpartner keresőkre hogy a nők jelentős kissebségben reprezentálják magukat. Egyszerűsített számtani modellben 100 férfire kevesebb mint 10 nő jut. A nők a társkeresőkben az idő függvényében ezernél is több üzenetet kapnak. Ezer üzenetből azok között szelektálnak akik fényképeket töltenek fel magukról. A fénykép nélküli üzenetek elolvasás nélkül maradnak. Ha nős vagy vagy attól tartasz hogy elvesztheted az egzisztenciád mert kompromitál egy társkereső oldal, tölts fel olyan képeket magadról amelyeken az arcod technikailag nem beazonosítható de azért sejthető hogy van szakálad vagy nincs, kerek az arcod vagy nem. A teljes alakos fénykép meghozza a kiválasztott partner kedvét az ismerkedéshez. A nők sem különbek a férfiaknál. Ha nem töltenek fel valódi aktuális képeket magukról az már sejtteti hogy valami nem kerek az adatlapja környékén. Ha azok a ""bizonyos"" nők hamis képekkel hirdetgetik magukat és nem saját magukról készített fényképekkel akarják felhívni magukra figyelmet a személyiséget súlyosan sértő bűncselekményt követnek el amelyet nagyon jogszerűen a Goldengate-Weblap üzemeltetői is hivatalból üldöznek. Mindenkinek azt ajánlom ha sikeres akar lenni ebben a társkeresőben töltsön fel magáról aktuális (nem régen készült) felvételeket mert képek nélkül lehet ismerkedni de a siker biztosan elfog maradni.
#7458   2021. 06. 28. hétfő 07:18
Az viszont tisztán kiviláglik a hozzászólásokból, hogy mindenkinek megvan a maga heppje és elvárása. A baj az, hogy a hozzászólók nagyobbik hányada viszont szeretné, ha mindenki más az ő heppjéhez igazodna. Na ez az egyik fő oka annak, ha valaki nem talál magának partnert.

Ha nehezen lenne értelmezhető:
Példa 1.
X elvárja, hogy ha ő írt valakinek, az mindenképp visszaírjon (még nemleges válasz esetén is). Még akkor is, ha a célszemély egyértelműen nem őt keresi partnernek. Y (a célszemély) nem érti, hogy minek írjon vissza, ha eleve fals a megkeresés, hiszen az adatlapjából ki kellett volna derülnie X számára is, hogy nem őt keresik. És akkor ezen elindul a vita, ahelyett, hogy mindenki vállat vonna és keresne mást.

Példa 2:
X alacsony, kövér, szakállas és borotválja a farkát. Y-nal kommunikálva képet cserélnek, Y a kép láttán visszamondja a kapcsolatot, mert ők magas, vékony, szőrös farkú és csupasz állú embert keresnek. X erre szalad, és telesírja a fórumot, hogy itt mindenki kamus és köcsög, és mi az, hogy egy szexpartnert kereső még válogat is, és hiszen egyértelmű, hogy az alacsony, kövér, szakállas és borotvált farkú embereket mindenki IS szereti.

A kettő között - amikor elfogadod, hogy ne te kellesz a másiknak / erősködsz, hogy márpedig te kellesz neki - az IQ a különbség.
#7457   2021. 06. 27. vasárnap 18:28
Nyúlmedve Nyúlmedve
Az autókérdés valóban kissé túl van tolva pro s kontra. Az biztos, hogy mi elvárjuk azt, hogy ne nekünk kelljen furikázgatni, mint ahogyan azt is, hogy képes legyen egy-két éjszakára magának kivenni egy hotelszobát...

A külsőről... Egyetértünk, igen, számít. De a vonzó külső önmagában kevés, ha hullik a kapa-kasza-termény a szájából az "Adonisznak". Mert bár nem életre szóló társat keresnek a párok, de azért NA...
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 27. vasárnap 07:27
Úgy érzem kicsit túl van már tolva ez az autó vagy BKV dolog. Az szerintem nagyon a szélsőség amikor egy pár úgy választ partnert hogy milyen autója van a partnereknek, vagy nincs autója, vagy hogy azért mert valaki BKV-zik. A nagy átlagot szerintem az efféle külsőségek nem érdeklik. Legfontosabb az IQ, az igényesség magunkkal és környezetünkkel szemben. Ha budapestiek lennénk teljesen hidegen hagyna hogy valaki tömegközlekedve jöjjön randira. Sajnos itt vidéken nem olyan egyszerű, itt tényleg “mobil” partnereket keresünk. Mert az nekünk nem igazán fér bele hogy én furikázzam ide-oda az úriembert.
#7456   2021. 06. 27. vasárnap 13:58
deerhunter deerhunter
ez nagy igazság..szerintem vannak sokan, akik eletük parjakent sem olyanba zúgtak bele, aki előtte a szépség idealjuk volt..termeszetesen mások valasztási kritériumait is el kell fogadjuk.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 27. vasárnap 13:47
Nálam eddig pozitív vége lett minden olyan találkozónak, ahol egyből szexre találkoztunk és inkább negatív, ha először kávézgattunk. Igazából ez arra adja meg a lehetőséget, hogy a másik keressen és találjon valamit visszagondolva a beszélgetésre valamit, ami miatt kihátrál a dologból inkább. Ja, tényleg, huh hát nem tetszett a zoknija, inkább nem találkozok vele újra.
Én úgy beszélem meg a dolgokat azzal, akivel találkozok, hogy eljön vagy elmegyek, egy kis bemelegítő beszélgetés és ha van szimpátia akkor szex, ha nincs akkor elköszönünk. Eddig egy alkalommal nem köszöntünk el egymástól szex előtt csak után, viszont az előbb kávézgatás után 3-ból 1-szer lett újabb találkozás és szex belőle.
#7455   2021. 06. 27. vasárnap 13:49
Azért azt is jó tisztázni hogy ha valakinek nem feltétlenül szerepel első helyen a külső attól még nem fekszik össze mindenkivel. Éppenséggel lehet fordítva is értelmezni. El kell fogadni azt is ha valakinek más élvez prioritást. Ahogy előzőekben hozzászóltak vannak emberek akiket apróságok indítanak be, nem feltétlenül egy kép hanem akár egy belső érték mint a figyelmesség. Vagy vannak emberek akiket az intelligencia vonz. Amit ugye egy kepből nem tudunk megállapítani. A szép külső sem takar mindig jófej embereket. Ki tudja lehet egy bűnöző az illető. Szerintem jó megadni annak is legalább 1 esélyt aki nem feltétlenül tartozik az ideálba. Kellemesen csalódhatunk benne.
#7454   2021. 06. 27. vasárnap 13:47
kiskoko34 kiskoko34
Nálam eddig pozitív vége lett minden olyan találkozónak, ahol egyből szexre találkoztunk és inkább negatív, ha először kávézgattunk. Igazából ez arra adja meg a lehetőséget, hogy a másik keressen és találjon valamit visszagondolva a beszélgetésre valamit, ami miatt kihátrál a dologból inkább. Ja, tényleg, huh hát nem tetszett a zoknija, inkább nem találkozok vele újra.
Én úgy beszélem meg a dolgokat azzal, akivel találkozok, hogy eljön vagy elmegyek, egy kis bemelegítő beszélgetés és ha van szimpátia akkor szex, ha nincs akkor elköszönünk. Eddig egy alkalommal nem köszöntünk el egymástól szex előtt csak után, viszont az előbb kávézgatás után 3-ból 1-szer lett újabb találkozás és szex belőle.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 27. vasárnap 07:36
Érdekes így külön kezelni hogy hogy randi vagy csak szex… nálunk a szexet megelőzi egy személyes találkozás, csak úgy elsőre biztos nem megyünk vagy hívunk senkit lakásra. Jó ha az ember előtte megismeri a másikat.
Más… attól mert valaki kiírja hogy nem keresnek szóló pasikat és ezt ki is emeli nagy betűvel abban semmi arogancia nincs. Sajnos sok az értetlen ember, nem fogja fel hogy adott pár nem keres szőlőket, de csak nyomul.
Azt aláírom higy szóló pasiként nem egyszerű keresni, bár a 3 igent jóval egyszerűbb összehozni mint a 4 igent.
#7453   2021. 06. 27. vasárnap 13:37
deerhunter deerhunter
De nem vagyunk egyformák.ennyi..én pl, ha feljövök a GG- re, eleg ritka pl, hogy a kepsorozatokat, vagy a videokat nezzem..a fórumot olvasom inkább, mert sokkal jobban fel tud pörgetni par altalam izgatónak tartott témaban íródott sor, mint a fotók..
#7452   2021. 06. 27. vasárnap 13:33
deerhunter deerhunter
Ok..én ezt aláírom..csak abban gondolom mashogy, hogy a kezdő impulzust számomra nem a fotó adná meg ahhoz, hogy felvegyem a kapcsolatot a másikkal, hanem az, hogy pl mit, és hogyan ír stb..mert számomra bár pasiból vagyok, hiaba,jó a teste , ha nem tud 3 mondatot magaról megfogalmazni..no persze ha túl vagyunk pár mondaton, jöhet a fotó.
#7451   2021. 06. 27. vasárnap 13:16
Felhőék Felhőék
Az izgalmas és szép belső sajnos nem mindíg jár együtt a kívánatos külsővel. Ne feledjük akik csak fűszerként keresnek harmadikat vagy párt nem a szép belső miatt kívánjuk neg egymást…ahhoz kell a megnyerő külső.
(Ez egy válasz deerhunter üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 27. vasárnap 12:57
Elfogadom ezt a véleményt, nyomtam is fel egy képet, hátha..mondjuk tenyleg csak az alkatomról, de abban sem vagyok túl profi.. wink
Viszont a vélemenyem az más..abban hittem naívan, ha írok néhány sort, lárszik, hogy vannak gondolataim, hogy ha,kivehető, hogy nem egy beszúrt sablon szöveget küldök el..tehát érdekel a hölgy annyira, hogy erre veszrm a fáradtsagot, az már legalább imponál annyira az ellenkező nemnek, hogy reagáljon legalább annyit, hogy " bocs, nem téged kereslek".
Nekem is megvan az idealom külsőre, de simán lehet, hogy egy,ismerkedős levelezés alatt annyira felkelthetné az érdeklődésem a hölgy, hogy a szamomra nem optimalis külső ellenére is megkívánnám.
Persze még egyszer mondom, nem vagyunk egyformák, elfogadom a véleményt, hogy szükséges a fotó..
Amúgy szerintem is kell, csak abban mas a veleményem, hogy szamomra nem feltétlen az ismerkedés megkezdése előtt, de mindenképp a személyes találkozó előtt.
#7450   2021. 06. 27. vasárnap 12:57
deerhunter deerhunter
Elfogadom ezt a véleményt, nyomtam is fel egy képet, hátha..mondjuk tenyleg csak az alkatomról, de abban sem vagyok túl profi.. wink
Viszont a vélemenyem az más..abban hittem naívan, ha írok néhány sort, lárszik, hogy vannak gondolataim, hogy ha,kivehető, hogy nem egy beszúrt sablon szöveget küldök el..tehát érdekel a hölgy annyira, hogy erre veszrm a fáradtsagot, az már legalább imponál annyira az ellenkező nemnek, hogy reagáljon legalább annyit, hogy " bocs, nem téged kereslek".
Nekem is megvan az idealom külsőre, de simán lehet, hogy egy,ismerkedős levelezés alatt annyira felkelthetné az érdeklődésem a hölgy, hogy a szamomra nem optimalis külső ellenére is megkívánnám.
Persze még egyszer mondom, nem vagyunk egyformák, elfogadom a véleményt, hogy szükséges a fotó..
Amúgy szerintem is kell, csak abban mas a veleményem, hogy szamomra nem feltétlen az ismerkedés megkezdése előtt, de mindenképp a személyes találkozó előtt.
(Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Férfiak ! Ha nem titokban keresel alkalmi testi kapcsolatot tölts fel képeket magadról mert fényképek nélkül ismerkedni reménytelen.Ha nem vagy közszereplő ha nem vagy ellensége a körülötted élő embertársaidnak, mi tántorít el attól hogy fényképek segítségével felkeltsd magadra az érdeklődést ? Általánosságban elmondható az összes hazai társ és szexpartner keresőkre hogy a nők jelentős kissebségben reprezentálják magukat. Egyszerűsített számtani modellben 100 férfire kevesebb mint 10 nő jut. A nők a társkeresőkben az idő függvényében ezernél is több üzenetet kapnak. Ezer üzenetből azok között szelektálnak akik fényképeket töltenek fel magukról. A fénykép nélküli üzenetek elolvasás nélkül maradnak. Ha nős vagy vagy attól tartasz hogy elvesztheted az egzisztenciád mert kompromitál egy társkereső oldal, tölts fel olyan képeket magadról amelyeken az arcod technikailag nem beazonosítható de azért sejthető hogy van szakálad vagy nincs, kerek az arcod vagy nem. A teljes alakos fénykép meghozza a kiválasztott partner kedvét az ismerkedéshez. A nők sem különbek a férfiaknál. Ha nem töltenek fel valódi aktuális képeket magukról az már sejtteti hogy valami nem kerek az adatlapja környékén. Ha azok a ""bizonyos"" nők hamis képekkel hirdetgetik magukat és nem saját magukról készített fényképekkel akarják felhívni magukra figyelmet a személyiséget súlyosan sértő bűncselekményt követnek el amelyet nagyon jogszerűen a Goldengate-Weblap üzemeltetői is hivatalból üldöznek. Mindenkinek azt ajánlom ha sikeres akar lenni ebben a társkeresőben töltsön fel magáról aktuális (nem régen készült) felvételeket mert képek nélkül lehet ismerkedni de a siker biztosan elfog maradni.
#7449   2021. 06. 27. vasárnap 12:29
Felhőék Felhőék
Hiába ír az ember szépeket, megvan a szimpátia, stb, ha nincs meg a külső iránti vágy, az értelmetlen, max annak aki bárhol, bárkivel akarja. Mi nem ezek vagyunk. Tisztában vagyunk hány évesek vagyunk és hogy nézünk ki, sosem sértődtünk meg mikor egy nagyon jó levelezés megszakad a képcsere után.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2021. 06. 27. vasárnap 11:34
Nagyon szuper a hozzászólásod. Élmény olvasni téged mindig. Remélhetőleg tudok veled és a többiekkel kicsit vitázni egy jót a leírtakon feltéve hogy az oldal nem szól közbe. Még mielőtt leirnám a vélemenyem a leirtakról szeretném leszögezni hogy nem szeretnék senkit sem megbátani a saját gondolataimat írom nem tartozom és nem képviselek egy csoportot sem. Szóval mindennel egyetértek veled kivéve azzal hogy képek nélkül nem megy. Nekem ment smile igaz hogy még nehezebb de nekem ez volt es még mindig a stratégiám. Vadászom az olyan nőket akiinek a külsőségek nem szerepelnek az első helyen az értékrendszerükben. Értem amit írtál, hogy az emberek nagy százaléka és a társkeresés formája miatt a külső igencsak fontos. Más oldalakon is sikerrel jártam. Ezeket az embereket a kiváncsiság hajtotta illetve az ahogy és amit írtam nekik. Mondhatni a személyiségem érdekelte őket és persze hogy ki ez a titokzatos személy vajon hogy néz ki. Voltak már vakrandijaim mindegyik jól sikerült. Szóval nem lehetetlen. Én úgy gondolom sokkal könnyebb lenne képek nélkül mert az írás levelezés alapján egy keretet lehet alkotni az emberről ami természetesen jó, de a valós képtől nagyon messze. Nem mellesleg nagyon is a tökeléteshez közelit keressük. Nem látjuk magát az embert. Sem a belső értékeit sem a gesztusait sem a mosolyát sem a stílusát. Én azért is ismerkedem kép nélkül a normál társkeresőkön mert nekem az a szűrő. Ha egy nőt érdekel az amit írok és ahogyan nálam az a befutó. És a külső nekem 2.3. vagy sokadlagos. Mert hát ugye mit is ér az ember ha álló fasszal hazazavarják smile wink
#7448   2021. 06. 27. vasárnap 12:25
Felhőék Felhőék
Sajnos ez nem mi díva így van. Számunkra fontos s külső. Sok esetben ezen bukik minden. Voltunk mi is akik kosarat adtak és vissza az arckép csere után.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2021. 06. 27. vasárnap 11:34
Nagyon szuper a hozzászólásod. Élmény olvasni téged mindig. Remélhetőleg tudok veled és a többiekkel kicsit vitázni egy jót a leírtakon feltéve hogy az oldal nem szól közbe. Még mielőtt leirnám a vélemenyem a leirtakról szeretném leszögezni hogy nem szeretnék senkit sem megbátani a saját gondolataimat írom nem tartozom és nem képviselek egy csoportot sem. Szóval mindennel egyetértek veled kivéve azzal hogy képek nélkül nem megy. Nekem ment smile igaz hogy még nehezebb de nekem ez volt es még mindig a stratégiám. Vadászom az olyan nőket akiinek a külsőségek nem szerepelnek az első helyen az értékrendszerükben. Értem amit írtál, hogy az emberek nagy százaléka és a társkeresés formája miatt a külső igencsak fontos. Más oldalakon is sikerrel jártam. Ezeket az embereket a kiváncsiság hajtotta illetve az ahogy és amit írtam nekik. Mondhatni a személyiségem érdekelte őket és persze hogy ki ez a titokzatos személy vajon hogy néz ki. Voltak már vakrandijaim mindegyik jól sikerült. Szóval nem lehetetlen. Én úgy gondolom sokkal könnyebb lenne képek nélkül mert az írás levelezés alapján egy keretet lehet alkotni az emberről ami természetesen jó, de a valós képtől nagyon messze. Nem mellesleg nagyon is a tökeléteshez közelit keressük. Nem látjuk magát az embert. Sem a belső értékeit sem a gesztusait sem a mosolyát sem a stílusát. Én azért is ismerkedem kép nélkül a normál társkeresőkön mert nekem az a szűrő. Ha egy nőt érdekel az amit írok és ahogyan nálam az a befutó. És a külső nekem 2.3. vagy sokadlagos. Mert hát ugye mit is ér az ember ha álló fasszal hazazavarják smile wink
#7447   2021. 06. 27. vasárnap 11:34
#7446   2021. 06. 27. vasárnap 10:21
Milfnew Milfnew VIP
#7445   2021. 06. 27. vasárnap 08:35
X Törölt felhasználó (3994962)
eljen
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 27. vasárnap 07:36
Érdekes így külön kezelni hogy hogy randi vagy csak szex… nálunk a szexet megelőzi egy személyes találkozás, csak úgy elsőre biztos nem megyünk vagy hívunk senkit lakásra. Jó ha az ember előtte megismeri a másikat.
Más… attól mert valaki kiírja hogy nem keresnek szóló pasikat és ezt ki is emeli nagy betűvel abban semmi arogancia nincs. Sajnos sok az értetlen ember, nem fogja fel hogy adott pár nem keres szőlőket, de csak nyomul.
Azt aláírom higy szóló pasiként nem egyszerű keresni, bár a 3 igent jóval egyszerűbb összehozni mint a 4 igent.

... 178 179 180 181 182 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11044db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 12. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!