Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 180 181 182 183 184 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7243   2020. 09. 22. kedd 20:35
SzofiBobi SzofiBobi
Természetesen kicsit nagyítottam a dolgon, de a lényeg ugyanaz. Arra azért kíváncsi lennék egy pár, hogyan tudná megtiltani egy pasinak, hogy hamar elélvezzen. A példában sem volt szó tiltásról. Csak nem mondták meg mi a cél. Mint ahogyan a fiatalember sem mondta el, hogy a cél nem az, hogy kielégítése a hölgyet, hogy mindenki jól érezze magát, hanem az ő 2 perce. Ha ezt elmomdja őszintén, de hozzáteszi mondjuk, hogy 10 perc múlva újra megy, vagy addig szívesen kényezteti a hölgyet, akkor van választási lehetősége a párnak így becsapták őket. Lehet azért vesszük ezt ilyen érzékenyen, mert sajnos pár alkalommal minket is rászedtek. Volt ilyen is 2 perces. Meg 17cm csak 12,sőt volt hüvelykújnyi 2 perces. Után a még elkezde mutogatni a családja fotóját. Szóval lehet velünk van baj, és kicsit érzékenyek vagyunk erre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 22. kedd 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2020. 09. 22. kedd 17:36
Jó volt olvasni a hozzászólásaid. Igen valahogy elfelejtünk mindig a másik helyébe beleképzelni magunkat. Kevés beleérzőképességgel vannak sokak megáldva. El lehetne éppen azon is gondolkozni a te példádnál maradni és természetesen igazat adok abban is hogy a hölgyek legyen az bármilyen hazugság ki vannak élezve rá de vajon van e megbocsátható hazudozás? Arra gondolok, hogy vannak szintjei azt feltételezem ennek is. Mint a füllentés. Szóval a te példádnál maradva vajon az egy füllentés vagy hazugság vagy egyáltalán melyiket lehetne jobban tolerálni, hogyha valaki nem mondja el hogy ilyen és ilyen gondokkal küzd valaki vagy esetleg ott a helyszínen történik egy affér és egy hetero srácot kényeztet hátulról a páros férfi tagja pedig ezt előzetesen megtiltották. Minden hazugság füllentés természetesen elítélendő. Viszont azt hiszem lehet rangsorolni. Kommunikációtól függően és a megértéstől függően megbocsátható egy két hazugság én úgy vélem. Jó lenne ha hölgyek is véleményeznék mert egyenlőre párok szóltak hozzá. És azt hiszem nem mondok írok nagyot de a párok valahogy mindig egy külön kategória. A szingli férfiaknál több gond van ahogy látom.
#7242   2020. 09. 22. kedd 19:53
kiskoko34 kiskoko34
Ezzel abszolút nem értek egyet. Az a baj, hogy sokszor, ha beszélgetsz valakivel és alakul a dolog és egyszercsak megszűnik a kapcsolat, akkor azért történt, mert jött egy nagyszájú hazudozó, akinek a stílusa, az ígéretei jobban megtetszettek, mint a tied, aztán, amikor jön a csalódás, akkor elmegy a párok akár lányok kedve, mert akkor biztos az itt lévők mind ilyen töketlenek. Nálam is volt ilyen.. tudni kell, hogy sokszor kerestem hármasra lányt egy haverommal és találtunk is már többször, és történt, hogy beszélgettem egy párral, akik nyitottak lettek volna több pasira. Ment a beszélgetés, és egyszer csak elmaradozott a válasz, aztán mégis jött, hogy most találtak egy társaságot 4-5 főt, akikkel megbeszélték, hogy mennek és helyreteszik a pár lánytagját...később aztán jött egy újabb levél, hogy a dolog nem jött össze és most nem is igazán erőltetik a dolgot semmilyen formában.
Sajnos bele van kódolva az emberbe, hogy mindig a szépet, a jót higgye el, mert az olyan vonzó és érdekesebb, mint ha valaki nem színezi a történeteket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 22. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 11:37
Mit tanácsolnátok egy olyan srácnak akivel ti is így jártatok? Mert kicsit olyan mintha az hogy hamar elmegy és nem tud teljesíteni már ne is próbálkozzon. Esetleg nincs e benne egy olyan hogy éppen akkor így alakult? Én kiállok amellett hogy dícséret illeti mert ha így van hogy nem tud teljesiteni és megijed ennek ellenére eljut emberek ágyáig az nem egy rossz dolog. Most tekintsünk el a teljesítménytől. Nem a hazudozást dícsérem hanem a hozzáállást. Azt hogy nem adja fel. Sajnos nem kaptam választ az előző hozzászólásomhoz. Én úgy vélem nekik nagyon nehéz mert ezt nagyon nehéz tolerálni és megérteni. De az hogy eladja magát annak ellenére hogy feltehetően az önbizalma romokban hever ez számomra azt jelenti hogy nem adja fel és pozitív. Szerintem mindenki megérdemli a törődést a gyengédséget. És csak azért nem kell lemondania róla mert teljesítménykényszerben van és nyomás nehezedik rá. Sajnos előfordul a rossz élmény. De ez ilyen és el kell fogadni, tovább kell lépni.
#7241   2020. 09. 22. kedd 17:36
X Törölt felhasználó (4293192)
Jó volt olvasni a hozzászólásaid. Igen valahogy elfelejtünk mindig a másik helyébe beleképzelni magunkat. Kevés beleérzőképességgel vannak sokak megáldva. El lehetne éppen azon is gondolkozni a te példádnál maradni és természetesen igazat adok abban is hogy a hölgyek legyen az bármilyen hazugság ki vannak élezve rá de vajon van e megbocsátható hazudozás? Arra gondolok, hogy vannak szintjei azt feltételezem ennek is. Mint a füllentés. Szóval a te példádnál maradva vajon az egy füllentés vagy hazugság vagy egyáltalán melyiket lehetne jobban tolerálni, hogyha valaki nem mondja el hogy ilyen és ilyen gondokkal küzd valaki vagy esetleg ott a helyszínen történik egy affér és egy hetero srácot kényeztet hátulról a páros férfi tagja pedig ezt előzetesen megtiltották. Minden hazugság füllentés természetesen elítélendő. Viszont azt hiszem lehet rangsorolni. Kommunikációtól függően és a megértéstől függően megbocsátható egy két hazugság én úgy vélem. Jó lenne ha hölgyek is véleményeznék mert egyenlőre párok szóltak hozzá. És azt hiszem nem mondok írok nagyot de a párok valahogy mindig egy külön kategória. A szingli férfiaknál több gond van ahogy látom.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 22. kedd 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 16:18
Reggel írni akartam pár sort , de valamiért csak az első sor maradt itt!
Mint a pár férfi tagja Azt hiszem túl van ez kicsit beszélve a pasik részéről. 25 éve vagyunk házasok, pár éve hármasozunk, de a párom mai napig meg tud lepni azzal, hogy kire mond igent, vagy nemet.
Természetesen aki az adatlapon leírtaknak nem felel meg, az nem. Viszont vannak akik megfelelnének, szerintem (férfi szemmel) jó pasik, de nemet kapnak. Míg van akire én úgy gondolom, hogy szinte tuti nemet kap az pedig megfelel. Pedig jól ismerem a páromat, de ebben valahogy kiismerhetetlen. Szerintem minden nő így van, legalábbis gondolom. Nincs tuti recept, nincs tuti külső. Viszont az biztos, hogy ha levélváltáskor, vagy beszélgetéskor, egyetlen szó is olyan amiből ő arra következtet, hogy sumákság van benne, akkor az lehet akármilyen Adonisz, nemet kap.
Ez lehet kamu, vagy éppen egy tiszteletlen szó, vagy bármi, ehhez szerintem a nőknek érzéke van.
Szóval szerintem sokkal több esélye van egy olyan pasinak, külsőtől függetlenül, aki normálisan tud megnyilatkozni, írásban, szóban egyaránt.
#7240   2020. 09. 22. kedd 16:18
SzofiBobi SzofiBobi
Reggel írni akartam pár sort , de valamiért csak az első sor maradt itt!
Mint a pár férfi tagja Azt hiszem túl van ez kicsit beszélve a pasik részéről. 25 éve vagyunk házasok, pár éve hármasozunk, de a párom mai napig meg tud lepni azzal, hogy kire mond igent, vagy nemet.
Természetesen aki az adatlapon leírtaknak nem felel meg, az nem. Viszont vannak akik megfelelnének, szerintem (férfi szemmel) jó pasik, de nemet kapnak. Míg van akire én úgy gondolom, hogy szinte tuti nemet kap az pedig megfelel. Pedig jól ismerem a páromat, de ebben valahogy kiismerhetetlen. Szerintem minden nő így van, legalábbis gondolom. Nincs tuti recept, nincs tuti külső. Viszont az biztos, hogy ha levélváltáskor, vagy beszélgetéskor, egyetlen szó is olyan amiből ő arra következtet, hogy sumákság van benne, akkor az lehet akármilyen Adonisz, nemet kap.
Ez lehet kamu, vagy éppen egy tiszteletlen szó, vagy bármi, ehhez szerintem a nőknek érzéke van.
Szóval szerintem sokkal több esélye van egy olyan pasinak, külsőtől függetlenül, aki normálisan tud megnyilatkozni, írásban, szóban egyaránt.
#7239   2020. 09. 22. kedd 16:01
SzofiBobi SzofiBobi
A helyzet az, hogy sokmindenre rávilágítottál az itt levő pasik egy részének gondolkodásmódjáról. Pont nem érdekli őket a partner mit akar, hisz lehet hazudgálni bármit, a cél az szent, bekerülni az ágyba mindegy milyen áron. "Igaz, mivel hazudodztam tuti nem lesz mégegy ilyen alkalom, mert az a pár biztos elhajt a francba, de legalább ürítettem egyet, jobb mintha kiverném." Természetesen ezzel még menőzni is lehet, mert már leírható, hogy volt párral (legalább ezt nem kell hazudni) az, hogy milyen volt, azt lehet megint hantázni.
Fordítsuk meg a dolgot! Mit szólna ez a pasi, ha a pár aki heteronak írja magát, valójában a férj biszex, aztán egy óvatlan pillanatban tövig nyeli a dolgokat, vagy éppen egy gyors mögékerüléssel oldja meg a dolgokat.
Akkor a pár dicséretre méltó, hisz jól leápoltak egy hetero pasit. Nem baj, hogy az sosem vágyott ilyesmire de kit érdekel?
Megvolt!
Ha valaki 1 dologban hazudik, sosem lehet benne megbízni.
Az, hogy mit tehet ilyenkor, egy gyorstüzelő, mondja el az igazat! Egy komoly gondolkodású párt ez nem zavar, ha tud róla, vagy közösen megoldják, hogy menjen többször. Vagy nemet mondanak! Sajnáljuk, hogy ott tartunk, hogy ez a normális viselkedés!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 22. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit tanácsolnátok egy olyan srácnak akivel ti is így jártatok? Mert kicsit olyan mintha az hogy hamar elmegy és nem tud teljesíteni már ne is próbálkozzon. Esetleg nincs e benne egy olyan hogy éppen akkor így alakult? Én kiállok amellett hogy dícséret illeti mert ha így van hogy nem tud teljesiteni és megijed ennek ellenére eljut emberek ágyáig az nem egy rossz dolog. Most tekintsünk el a teljesítménytől. Nem a hazudozást dícsérem hanem a hozzáállást. Azt hogy nem adja fel. Sajnos nem kaptam választ az előző hozzászólásomhoz. Én úgy vélem nekik nagyon nehéz mert ezt nagyon nehéz tolerálni és megérteni. De az hogy eladja magát annak ellenére hogy feltehetően az önbizalma romokban hever ez számomra azt jelenti hogy nem adja fel és pozitív. Szerintem mindenki megérdemli a törődést a gyengédséget. És csak azért nem kell lemondania róla mert teljesítménykényszerben van és nyomás nehezedik rá. Sajnos előfordul a rossz élmény. De ez ilyen és el kell fogadni, tovább kell lépni.
#7238   2020. 09. 22. kedd 13:56
Akkor is jó amit írtok. A ti véleményetek hozzáállásotok közeli az enyémhez. Egy mondatotokba sem tudok belekötni. És a stílusotok az ahogy fogalmaztok az ami igazán szimpatikus bennetek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 22. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 09. 22. kedd 13:44
...közben még grafománkodtam hozzá. nyes
#7237   2020. 09. 22. kedd 13:44
X Törölt felhasználó (3989732)
...közben még grafománkodtam hozzá. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 22. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 13:38
Köszönöm a válaszotok! smile
#7236   2020. 09. 22. kedd 13:38
Köszönöm a válaszotok! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 22. kedd 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 09. 22. kedd 13:37
...azt tanácsolnánk, hogy világosan adja a kiszemelt pár értésére, hogy ő kezdő, lesznek "érdekességek", viszont cserébe mondjuk kedves, aranyos, nyitott mindennre és szeretne gyakorolni, tanulni. Vannak olyan párok, akik kifejezetten izgulnak a betanítandó fiúkra. wink

Az, hogy mindenkiből mást vált ki a szex vagy a hármas szex, természetes. Amikor összejöttünk a barátunkkal, akkor úgy álltunk hozzá (mindhárman!), hogy átjön beszélgetni, és van egy egész délelőttünk erre, tehát vagy végigdumáljuk az egész eseményt, vagy ha felizgulunk, és senki nincs zavarban, senki sem akar visszaijedni, akkor lehet, hoyg szexelünk is. Még az is le volt tisztázva, hogy lehet, hogy csak levetkpzünk egymás előtt. Vagy levetkőzünk, és csókolózunk, simogatjuk egymást. Sőt, azt is átbeszéltük, hogy mivel ez mindenkinek új dolog, lehet, hogy nekünk fiúknak a farkunk se fog felállni.

Az első alkalommal mindketten marha gyorsan elélveztünk elsőre, mert mindenki baromira fel volt húzva, főleg attól, hogy "no lám, csak megtettük". Aztán feküdtünk és beszélgettünk vagy egy órát. Aztán megint felizgultunk, és folytattuk, és megint elélveztünk. De ha ez sem lett volna, akkor se lett volna semmi baj. Ha úgy áll hozzá az ember, hogy ez csak szex, és nem valami olimpiai megmérettetés, akkor azért könnyebb.

Ellenben ha a srác hazudik, mondjuk azt mondja, hogy a párom készüljön egy harminc centis kolbászra, és a helyszínen deül ki vetkpzésnél, hogy tizenöt az a harminc, akkor mi elröhögjük magunkat és oda a hangulat. Ráadásul a srác megítélése is egyből a padlóra kerül, mert hazudott. (Nem történt egyébként semmi ilyesmi, szerencsére.) Ha hazudós, akkor nem lehet bízni benne, tehát tuti, hogy akkor nincs szex.
#7235   2020. 09. 22. kedd 13:37
...azt tanácsolnánk, hogy világosan adja a kiszemelt pár értésére, hogy ő kezdő, lesznek "érdekességek", viszont cserébe mondjuk kedves, aranyos, nyitott mindennre és szeretne gyakorolni, tanulni. Vannak olyan párok, akik kifejezetten izgulnak a betanítandó fiúkra. wink

Az, hogy mindenkiből mást vált ki a szex vagy a hármas szex, természetes. Amikor összejöttünk a barátunkkal, akkor úgy álltunk hozzá (mindhárman!), hogy átjön beszélgetni, és van egy egész délelőttünk erre, tehát vagy végigdumáljuk az egész eseményt, vagy ha felizgulunk, és senki nincs zavarban, senki sem akar visszaijedni, akkor lehet, hoyg szexelünk is. Még az is le volt tisztázva, hogy lehet, hogy csak levetkpzünk egymás előtt. Vagy levetkőzünk, és csókolózunk, simogatjuk egymást. Sőt, azt is átbeszéltük, hogy mivel ez mindenkinek új dolog, lehet, hogy nekünk fiúknak a farkunk se fog felállni.

Az első alkalommal mindketten marha gyorsan elélveztünk elsőre, mert mindenki baromira fel volt húzva, főleg attól, hogy "no lám, csak megtettük". Aztán feküdtünk és beszélgettünk vagy egy órát. Aztán megint felizgultunk, és folytattuk, és megint elélveztünk. De ha ez sem lett volna, akkor se lett volna semmi baj. Ha úgy áll hozzá az ember, hogy ez csak szex, és nem valami olimpiai megmérettetés, akkor azért könnyebb.

Ellenben ha a srác hazudik, mondjuk azt mondja, hogy a párom készüljön egy harminc centis kolbászra, és a helyszínen deül ki vetkpzésnél, hogy tizenöt az a harminc, akkor mi elröhögjük magunkat és oda a hangulat. Ráadásul a srác megítélése is egyből a padlóra kerül, mert hazudott. (Nem történt egyébként semmi ilyesmi, szerencsére.) Ha hazudós, akkor nem lehet bízni benne, tehát tuti, hogy akkor nincs szex.
#7234   2020. 09. 22. kedd 13:04
bali36 bali36
Szia! Te nem érted a lényeget nem gyorstűzelés volt a fő gond hanem a sját élvezetén kívül nem érdekelte más. Egyszerüen kurvanák használja a nőt ..csak itt még fizetnie se kell érte .
#7233   2020. 09. 22. kedd 12:58
bali36 bali36
Sziasztok! Ez 1 tipikus ingyen kurvát kereső f@szkalap volt violent ..még házhoz is hívta, az ilyenen nincs mit szépíteni. Sajnos van ilyen sok, még swinger klubba is . Ilyet nagy ívben kerülni kell, jól tettétek hogy elhajtottátok utána !
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 09. 22. kedd 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 11:25
A pár szempontjából, de egyébként is a hazugság a legszarabb. De hogy dicséretet nem érdemel, az tuti. Megdicsérted mert kihasználta azokat akik beengedték az intim szférájukba? Klassz. Mi egyszer jártunk úgy egy sráccal, hogy rövid ismerkedés után belevágtunk egy hármasba, ráadásul akkor először, és ezzel egyben valószínűleg utoljára, mi mentünk hozzá el valahova Tatabánya környékére bár adatlapján Fejér megye volt. Az esemény nagyjából úgy zajlott, hogy a srác kezdetben levetkőzni sem mert, nem hogy kezdeményezni, majd rövid szex után mikor elment egyszerűen bejelentette, hogy akkor szerinte ez ennyi volt, se második menet, se a nejemmel foglalkozás, semmi. Felöltöztünk, eljöttünk, rohadt megalázó volt. Ami szép a dologban, hogy néhány hónap múlva a nejemnél privátban jelentkezett, hogy neki még senkivel nem volt ilyen jó, főleg a nejem nyújtotta orális szex, és hát nem volna-e kedve csak kettesben összejönni egy ismétlésre. Persze el lett hajtva rendesen, de úgy láttam a mai napig hajtja a párokat
#7232   2020. 09. 22. kedd 12:28
Felhőék Felhőék
Ember gondolkozz már ne igét hírdess, a békességről a megbocsátásról! Igaza van azoknak akik úgy gondolják hogy beengedek valakit az intímszféránkba. Ez nem azt jelenti hogy itt nekiesnék itt bárkinek aki eljönne maszatolni..., de az valóban megalázó és csalódás a legfelsőfokon. Az ilyen pasi miért akar egyből hármast??? Miért nem egy hölgyet keres akivel kitapasztalhatja az igazi szexet, megtanulja a női test mit igényel, megtanulja, kitapasztalha a saját gyengeségeit. És utána akarjon már többesezni. Mi úgy vagyunk vele jobb egy swinger klubba elmenni és ha ott találunk olyan szóló pasit akivel minden jó, akkor őt keressük meg harmadiknak. Sajnos úgy látszik már csak így megy.
#7231   2020. 09. 22. kedd 12:15
Értelek. Megértem a ti álláspontotok is. Szerintem ne menjünk el ebbe az irányba. Én csak társalgok és próbálom mások véleményét megkérdezni. Nekem ezzel nincs semmilyen hátsó szándékom. Nem idegesíteni szeretném az itt lévőket csak diskurzust folytatnék. Én továbbra megpróbálok a lehető legjobban objektív lenni és megérteni mindkét oldalt. Meghallgatni véleményeket ezekről értelmesen beszélgetni. Kerülöm a megjegyzéseket a csúnya stílust hasonlókat. Természetesen az hogy nem fogalkozott tovább a hölggyel az elárul mindent. Mégis azt gondolom hogy nagyon sokan legyen az pár férfi nő túl sokat várunk. Ahogy leírtad nem pornófipmbe illő jeleneteket kell megvalósítani de nem is kell órákon át éjszakákon át tartó szexcsata sem. Előfurdul az olyasmi gyakran amiket felvetettünk. Csak egy másik szinezetet szemüveget mutatok nektek a hozzászólásaimmal.
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 09. 22. kedd 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 11:59
Nem a gyorstüzelés a probléma, az egy ilyen új helyzetben bárkivel előfordulhat. Nálunk az volt a gáz, hogy meg sem próbált javítani a helyzeten, foglalkozni a párommal, hanem egyszerűen mutatta, hogy itt vége az eseménynek. Általában egy ilyen hármasozásnál azért nem egy gyors elmenésre jövünk össze, hanem órákon át tartó szexre, ami nem feltétlen csak a közösülést jelenti, hanem játékot, élvezkedést, egymás kényeztetését. Arról már nem is ejtenék szót, mert nem akarok belemenni a végeláthatatlan értekezésetekbe amit Te vezényelsz, hogy nálunk megtört önbizalmú srác még nem járt, de még csak nem is próbálkozott. Azt látom, hogy korábban nagyon jó hozzászólásaid voltak, de most elmentél ebbe a terézanyás megvédem a gyengéket stílusba, ami nem jó. Egy páros nem azért keres itt partnert, hogy szociális intézményként segítsen az önbizalom vesztett, szexuálisan a nyomás alatt megroggyanó pasikon, hanem a jó szexért. Balesetek előfordulnak, de a szándék a fontos. Ha valaki nem birja a többes szexet, csak álmodozik róla, mert a pornófilmeken jól nézett ki, akkor ne vágjon bele, mindenkinek könnyebb lesz.
#7230   2020. 09. 22. kedd 11:59
mgakaland mgakaland
Nem a gyorstüzelés a probléma, az egy ilyen új helyzetben bárkivel előfordulhat. Nálunk az volt a gáz, hogy meg sem próbált javítani a helyzeten, foglalkozni a párommal, hanem egyszerűen mutatta, hogy itt vége az eseménynek. Általában egy ilyen hármasozásnál azért nem egy gyors elmenésre jövünk össze, hanem órákon át tartó szexre, ami nem feltétlen csak a közösülést jelenti, hanem játékot, élvezkedést, egymás kényeztetését. Arról már nem is ejtenék szót, mert nem akarok belemenni a végeláthatatlan értekezésetekbe amit Te vezényelsz, hogy nálunk megtört önbizalmú srác még nem járt, de még csak nem is próbálkozott. Azt látom, hogy korábban nagyon jó hozzászólásaid voltak, de most elmentél ebbe a terézanyás megvédem a gyengéket stílusba, ami nem jó. Egy páros nem azért keres itt partnert, hogy szociális intézményként segítsen az önbizalom vesztett, szexuálisan a nyomás alatt megroggyanó pasikon, hanem a jó szexért. Balesetek előfordulnak, de a szándék a fontos. Ha valaki nem birja a többes szexet, csak álmodozik róla, mert a pornófilmeken jól nézett ki, akkor ne vágjon bele, mindenkinek könnyebb lesz.
#7229   2020. 09. 22. kedd 11:57
Egyébként 1 vagy több ember ha intim kapcsolatba kerül akkor mindannyian kölcsönösen kihasználják egymás testét. Itt inkább a sértődöttség a csalódottság miatt van probléma amit természetesen megértek.
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 09. 22. kedd 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
A pár szempontjából, de egyébként is a hazugság a legszarabb. De hogy dicséretet nem érdemel, az tuti. Megdicsérted mert kihasználta azokat akik beengedték az intim szférájukba? Klassz. Mi egyszer jártunk úgy egy sráccal, hogy rövid ismerkedés után belevágtunk egy hármasba, ráadásul akkor először, és ezzel egyben valószínűleg utoljára, mi mentünk hozzá el valahova Tatabánya környékére bár adatlapján Fejér megye volt. Az esemény nagyjából úgy zajlott, hogy a srác kezdetben levetkőzni sem mert, nem hogy kezdeményezni, majd rövid szex után mikor elment egyszerűen bejelentette, hogy akkor szerinte ez ennyi volt, se második menet, se a nejemmel foglalkozás, semmi. Felöltöztünk, eljöttünk, rohadt megalázó volt. Ami szép a dologban, hogy néhány hónap múlva a nejemnél privátban jelentkezett, hogy neki még senkivel nem volt ilyen jó, főleg a nejem nyújtotta orális szex, és hát nem volna-e kedve csak kettesben összejönni egy ismétlésre. Persze el lett hajtva rendesen, de úgy láttam a mai napig hajtja a párokat
#7228   2020. 09. 22. kedd 11:37
#7227   2020. 09. 22. kedd 11:25
mgakaland mgakaland
#7226   2020. 09. 22. kedd 11:22
X Törölt felhasználó (4389762)
Szerintem is gaz osszehordani mindenfelet pusztan az eredmenyesseg etdekeben. Mekkora eges lehet eles helyzetben felsulni.... Inkabb allitson kevesebbet, amit biztosan be is tud tartani. En igy velem.
#7225   2020. 09. 22. kedd 11:01
Igen, ez szerintem (szerintünk) nagyon gáz. Mint minden hazugság.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 22. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 08:33
És szerinted, szerintetek mennyi az esélye annak hogy bárki akinek ilyen problémája van ami egy a sok közül talál egy olyan partnert aki ezt tolerálja vagy éppen ez tetszik neki? Mert szerintem nem kifizetődő őszintének lenni. Volt is egy pár aki leírta hogy csalódott egy srácban merthogy nagyon elhitték neki mennyire jó az ágyban. És 2 perc után végzett. És én megdicsértem ezt a srácot mert hatalmas munla volt abban hogy eljutott a páros ágyáig. Még akkoris ha hazudott. Ugynakkor meg nehéz itélkezni felette mert minden szituáció felfokozottsági állapot kedv időpont mind hatással lehet a teljesítményre. Minden ember mást vált ki a másikból. Egy rosszul sikerült összejövetel. De ha ettől eltekintünk szerintem ismerve ennek a nehézségét a partnerkeresés nehézségét díjat érdemelne az a srác aki elhitette azt hogy mekkora macsó.
#7224   2020. 09. 22. kedd 10:07
Köszönöm a dícséretet. Békesség!! smile wink Csak pozitívan.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 22. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 09:20
Mégegyszer elolvasva amit írtál... hihetetlen vagy, ennyi mindent összehordani...

... 180 181 182 183 184 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!