Annyi "nő" meg "pár" van pedig, akik max 30-ig keresnek. El sem tudom képzelni, hogy lehet, hogy egy 25 éves srác nem felel meg nekik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 01:22
Törölt felhasználó (4368162)

Mindig vannak pro és kontra érvek egyik másik korosztály mellett. Lutri az egész. Viszont egy egyedülálló nem említhető egy lapon azzal akinek van felesége párja barátnője. Mert akinek van az elvileg tud kihez fodulni ha szexet igényel. Szerintem még mindig inkább egy tapasztaltabb érettebb férfit választanak a hölgyek mint egy hozzám hasonló fiatalt, de ez csak az én véleményem. Igazából mindenkinek nehéz, de vannak akiknek különösen.
Azert lehet itt is kincset talalni, csak igen melyre kell asni erte...leginkabb onmagunkban. Igaz, balatoni vadasz?
Igen, emlékszünk. Van hasonlóság. Ugyanakkor nem lehetetlen, hogy többen is vannak így. Ettől még nem általános ez a hozzáállás. Komoly emberek ezt játéknak veszik, egy lehetőségnek. Nem pedig életcélnak, megoldásnak bármire.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 06:45
Törölt felhasználó (3989732)

Most meg én értek veled egyet maximálisan. (Nem mellesleg az írása alapján ez a jóember pont úgy néz ki, mint az - nem emlékszem már a nickjére -, aki pont ilyen sztorit nyomott nemrég itt és kb. 10 hasonló siránkozás után előre belengettt módon törölte is magát, mondván, hogy nincs értelme itt lennie, mert itt soha senki nem talál senkit.
. Nem száz százalék, de erősen hasonló mind a sztorija, mind a stílusa.)

Most meg én értek veled egyet maximálisan. (Nem mellesleg az írása alapján ez a jóember pont úgy néz ki, mint az - nem emlékszem már a nickjére -, aki pont ilyen sztorit nyomott nemrég itt és kb. 10 hasonló siránkozás után előre belengettt módon törölte is magát, mondván, hogy nincs értelme itt lennie, mert itt soha senki nem talál senkit.
. Nem száz százalék, de erősen hasonló mind a sztorija, mind a stílusa.)
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 06:37

Sikerült nagynehezen végig olvasunk ezeket a hozzászólásokat. Lehet sokaknak nem fog tetszeni amit írunk, viszont ez a véleményünk, talán kicsit felrázza az urakat. Nyilvánvaló, hogy mindenkinek vannak magánéleti problémái, mindenkinek vannak gondjai. Viszont az aki azt hiszi, hogy egy ilyen oldalon talál megoldást, lelki, vagy kapcsolati gondjaira az nagy tévedésben van. Szerintünk ide kiegyensúlyozott magabiztos embereknek szabad csak jönni, akik kezelni tudják az elutasítást. Hogyan merülhet fel bárkiben is az, hogy itt biztosan partnerre talál? Csak az arányokat nézve is lehetetlen. Miért más a hibás, ha valaki nem bírja elviselni, hogy valamiért itt nem terem neki babér? Miért az adminok, az oldal, a párok, a nők a hibásak? Szerintünk egy FÉRFI sosem nyüszögne így mint egy kislány. Persze van amikor elkeseredik az ember, van amikor összecsapnak a hullámok, de ez nem az a hely ahol ezekre megoldást lehet találni. Pláne úgy nem, hogy sajnáltatom magam, mindenkit hibáztatok, mert szar az életem. Ha ekkora a baj, akkor inkább pszichológushoz kell menni, nem fizetni a szexért, megvenni a szeretetet. Az pedig, hogy itt mekkora esély van az ismerkedésre? Pártként eddig közel ezer levélből 10 emberrel találkoztunk! A levélírók többsége még az adatlapunkon leírtaknak sem felel meg, ennek ellenére válaszolunk nekik. Az pedig, hogy szimpátia is legyen és minden stimmeljen kB ilyen aránnyal kel kalkulálni. Ezért nem a pasik a hibásak, vagy csak részben! Nekünk is vannak elvárásaink, ami szerintünk természetes. Ettől még nem az adminok a hibásak, vagy mindenki más. Van akinek ez nem való.
Sikerült nagynehezen végig olvasunk ezeket a hozzászólásokat. Lehet sokaknak nem fog tetszeni amit írunk, viszont ez a véleményünk, talán kicsit felrázza az urakat. Nyilvánvaló, hogy mindenkinek vannak magánéleti problémái, mindenkinek vannak gondjai. Viszont az aki azt hiszi, hogy egy ilyen oldalon talál megoldást, lelki, vagy kapcsolati gondjaira az nagy tévedésben van. Szerintünk ide kiegyensúlyozott magabiztos embereknek szabad csak jönni, akik kezelni tudják az elutasítást. Hogyan merülhet fel bárkiben is az, hogy itt biztosan partnerre talál? Csak az arányokat nézve is lehetetlen. Miért más a hibás, ha valaki nem bírja elviselni, hogy valamiért itt nem terem neki babér? Miért az adminok, az oldal, a párok, a nők a hibásak? Szerintünk egy FÉRFI sosem nyüszögne így mint egy kislány. Persze van amikor elkeseredik az ember, van amikor összecsapnak a hullámok, de ez nem az a hely ahol ezekre megoldást lehet találni. Pláne úgy nem, hogy sajnáltatom magam, mindenkit hibáztatok, mert szar az életem. Ha ekkora a baj, akkor inkább pszichológushoz kell menni, nem fizetni a szexért, megvenni a szeretetet. Az pedig, hogy itt mekkora esély van az ismerkedésre? Pártként eddig közel ezer levélből 10 emberrel találkoztunk! A levélírók többsége még az adatlapunkon leírtaknak sem felel meg, ennek ellenére válaszolunk nekik. Az pedig, hogy szimpátia is legyen és minden stimmeljen kB ilyen aránnyal kel kalkulálni. Ezért nem a pasik a hibásak, vagy csak részben! Nekünk is vannak elvárásaink, ami szerintünk természetes. Ettől még nem az adminok a hibásak, vagy mindenki más. Van akinek ez nem való.
Lehet sokat lendítene a helyzeten, ha elölről kezdené a keresést. Az alapoktól. Mondjuk az írásjelek használatának megtanulásával...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 19. szerda 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 19. szerda 23:46
Törölt felhasználó (4389762)

Sajnalom, ha megbantottalak. Nehez helyzetben vagy az latszik. Remelem lesz eleg erod, hogy valamikepp jobb helyzetbe kerulj ujra. De abban nem vagyok biztos, hogy a legjobb helyen keresed a szeretetet....Sajnos eloszor magadat kellene megerositened, valamikepp rendezned az eleted, mert igy nehez lesz tarsra lelned. Manapsag eleve sem konnyu dolog ez szerintem. Kitartast kivanok neked.
Mindig vannak pro és kontra érvek egyik másik korosztály mellett. Lutri az egész. Viszont egy egyedülálló nem említhető egy lapon azzal akinek van felesége párja barátnője. Mert akinek van az elvileg tud kihez fodulni ha szexet igényel. Szerintem még mindig inkább egy tapasztaltabb érettebb férfit választanak a hölgyek mint egy hozzám hasonló fiatalt, de ez csak az én véleményem. Igazából mindenkinek nehéz, de vannak akiknek különösen.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 08. 19. szerda 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 19. szerda 23:44

Kérdés, ha egy 25 éves, egyedülálló férfi esetében 1000 levélből 1 sikeres, akkor hány levelet kell írni egy 50-es nem független férfinek?

A magam részéről nem nagyon tudom mi lehet az eredményes keresési módszer ilyen oldalon, én soha nem is találkoztam senkivel. Ha régebben néha próbáltam is kommunikálni egyesekkel, ezek nem vezettek eredményre, ezért le is tettem erről. Ami régebben, amikor még fiatalabb voltam más oldalakon egy-két esetben sikeres volt, az az ilyen fórumokon való társalgás, ismerkedés.
(Ez egy válasz da4ni üzenetére (2020. 08. 18. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 16:08

Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Mi a megfelelő keresési módszer az oldalon?
Párokat, nőket keresek.
Jól szituált, értelmes, férfi vagyok mégsem jön össze szinte semmi az oldalon.
Nem vagyok paraszt plusz a célom sem az hogy ürítek és lelépek.
Valaki esetleg tud tanácsot/ tanácsokat adni?
Köszönöm előre is.
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Mi a megfelelő keresési módszer az oldalon?
Párokat, nőket keresek.
Jól szituált, értelmes, férfi vagyok mégsem jön össze szinte semmi az oldalon.
Nem vagyok paraszt plusz a célom sem az hogy ürítek és lelépek.
Valaki esetleg tud tanácsot/ tanácsokat adni?
Köszönöm előre is.
Sajnalom, ha megbantottalak. Nehez helyzetben vagy az latszik. Remelem lesz eleg erod, hogy valamikepp jobb helyzetbe kerulj ujra. De abban nem vagyok biztos, hogy a legjobb helyen keresed a szeretetet....Sajnos eloszor magadat kellene megerositened, valamikepp rendezned az eleted, mert igy nehez lesz tarsra lelned. Manapsag eleve sem konnyu dolog ez szerintem. Kitartast kivanok neked.
Kérdés, ha egy 25 éves, egyedülálló férfi esetében 1000 levélből 1 sikeres, akkor hány levelet kell írni egy 50-es nem független férfinek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 19. szerda 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 19. szerda 07:10

Én 2,5 éve keresgélek kb 10 oldalon még jelen vagyok, nem csak szexpartnerkeresőkön. És le sem merem írni mennyire vavyok sikeres. 1000 levélből kb 1 talál be.
Köszönöm
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 19. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 19. szerda 08:55

Jo az adatlapod. Tetszik. Kulonosen az oszinteseged.

Jo az adatlapod. Tetszik. Kulonosen az oszinteseged.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 19. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 19. szerda 08:47

Igen. Jól látod.
Igen. Jól látod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 19. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 19. szerda 08:43
Törölt felhasználó (3989732)

Gondolom nálad is az tartja vissza sajnos az embereket, mint Gitanonál. :/ Pedig a leírásod alapján szimpatikus vagy.
Gondolom nálad is az tartja vissza sajnos az embereket, mint Gitanonál. :/ Pedig a leírásod alapján szimpatikus vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 19. szerda 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 19. szerda 07:13

Nincsenek óriási igényeim pedig, nem topmodelleket keresek, azt lehet írni hogy nekem a külső csak 2.3lagos annál számomra vannak fontosabb értékek. Kellően nyitott kíváncsi érdeklődő és egészségesen perverz is, és mégsem sikerül nekem sem.
Igen sokat dobhat egy jó adatlap a megítélésen de igazából önmagában az sem elegendő. Nem akarok negatív lenni, de nem sorok meg képek alapjan kellene itélkeznünk és akkor mindenkinek könnyebb lenne. De ilyen az ember, így van beállítva. Én is ítélkezem ugyanúgy mint mások én is találkoztam sok adatlappal ami hiányos volt de mindig objektíven álltam a partnerkeresőhöz és megadtam az esélyt a lehetőséget ha csak egy levelezésre is. Ismerkednünk kéne,találkozgatni egymásnak időt ajándékozni. Lehet belőle barátság, szex vagy akár több is vagy csak egy jó beszélgetés. Sokunk nagyon célirányosan szemellemzősen csak előre lát. Amolyan most itt is itt ekkor így és úgy ha jössz jössz ha nem nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 19. szerda 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 19. szerda 08:00

Az adatlapodat megnezve egy no szamara egy dolog derul ki. Bocsass meg, de igenytelen, osszeszedetlen es egy no segge az elsodleges keped. Nem igazan ertheto, hogy most magadnak keresel egy uj partnert, vagy harmas kufirchoz. Ha sikerrel szeretnel jarni, szerintem erdemes lenne igenyesebb adatlappal, kommunikacioval es kepekkel probalkoznod. Megertem, hogy epp eleted egy rosszabb szakaszat eled, de hidd el sokunknak vannak komoly feladatai, esetlegesen megprobaltatasai. De ezeken meg kell kuserelni urra lenni.Kitartast neked.
Az adatlapodat megnezve egy no szamara egy dolog derul ki. Bocsass meg, de igenytelen, osszeszedetlen es egy no segge az elsodleges keped. Nem igazan ertheto, hogy most magadnak keresel egy uj partnert, vagy harmas kufirchoz. Ha sikerrel szeretnel jarni, szerintem erdemes lenne igenyesebb adatlappal, kommunikacioval es kepekkel probalkoznod. Megertem, hogy epp eleted egy rosszabb szakaszat eled, de hidd el sokunknak vannak komoly feladatai, esetlegesen megprobaltatasai. De ezeken meg kell kuserelni urra lenni.Kitartast neked.
Nincsenek óriási igényeim pedig, nem topmodelleket keresek, azt lehet írni hogy nekem a külső csak 2.3lagos annál számomra vannak fontosabb értékek. Kellően nyitott kíváncsi érdeklődő és egészségesen perverz is, és mégsem sikerül nekem sem.
Én 2,5 éve keresgélek kb 10 oldalon még jelen vagyok, nem csak szexpartnerkeresőkön. És le sem merem írni mennyire vavyok sikeres. 1000 levélből kb 1 talál be.
(Ez egy válasz da4ni üzenetére (2020. 08. 18. kedd 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 22:06

Nem veszem komolyan, de mennyi türelem kell?
Régóta itt vagyok már és alig alig valami.
De ez ilyen... Ha nem az a fajta valaki, hogy bármilyen lyuk/farok megfelel, akkor nem lesz meg a heti négyes átlag.
(Ez egy válasz da4ni üzenetére (2020. 08. 18. kedd 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 22:06

Régóta itt vagyok már és alig alig valami. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 18. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 17:12
Régóta itt vagyok már és alig alig valami. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 18. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)

Ne vedd túl komolyan. Türelem.