Régebben én is azt csináltam, hogy nem társkereső oldalon társalogtam és akadtak olyan nők, akiknek látszólag megfelelt hogy abban a pillanatban csak ilyen alkalmibb kapcsolatot létesítsenek. Szerintem ilyen ha nincs ló jó a szamár is eset volt számukra. Vannak nők is akik nem keltik fel annyira a férfiak figyelmét, ráadásul nagyon jók is voltak, különösen emberileg, nekem különleges élmény volt, máig hálás vagyok érte. Nem tudom eldönteni mi a jó, az nekem is a mai napig dilemma, hogy ami nekem jó volt, azzal mennyire bántottam meg esetleg egy nőt, illetve neki mennyire volt rossz. Sajnos nekem is okoztak néhány esetben lelki problémát egyes nők. Ők is különbözőek, nincs általános séma.
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2019. 12. 13. péntek 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 13. péntek 01:07

Egyébként nem tudom,hogy de valami csoda folytán
próbálnám kitalálni társkeresőn ki mit szeretne pl gondoltam írok mondjuk badoon csak azoknak akik csevegni szeretnének mert az se nem ismerkedés konkrétan se nem randi,lehet egy mester azonnal tarolt volna de én mindig csak azt kapom tartós kapcsolat a cél.

...még annyit hozzátennék, hogy nem szabad rágörcsölni a keresésre. Ha nem keres az ember kétségbeesetten, akkor jön magától.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 13. péntek 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 13. péntek 12:51
Törölt felhasználó (4052772)

En ugy gondolom tok mindegy hol talalsz ra valakire, aki vegul esetleg komoly kapcsolatod lesz. A sors utjai kifurkeszhetetlenek. A ferfiaknak valoban hajlamuk van gyorstalpalasban sietni az agyhoz a szamukra vonzo noegyeddel. Voltam normal tarskereson regebben. Siralmas volt. Annyi ostobasagot kellett udvariasan vegighallgatnom. Szinte menekultem a randikrol. Aztan amikor egy ujabb himpeldany a 3-ik mondata utan a szexre terelte a szot, akkor elkezdtem konkretan bekerdezni. Meret, szexualis szokasok, stb. Na latnotok kellett volna a meghokkenest. Vicces volt. Par honapra ra keveredtem erre az oldalra a squirtlady tarskereso lapommal, ami mar nincs es ez sem veletlen.

En ugy gondolom tok mindegy hol talalsz ra valakire, aki vegul esetleg komoly kapcsolatod lesz. A sors utjai kifurkeszhetetlenek. A ferfiaknak valoban hajlamuk van gyorstalpalasban sietni az agyhoz a szamukra vonzo noegyeddel. Voltam normal tarskereson regebben. Siralmas volt. Annyi ostobasagot kellett udvariasan vegighallgatnom. Szinte menekultem a randikrol. Aztan amikor egy ujabb himpeldany a 3-ik mondata utan a szexre terelte a szot, akkor elkezdtem konkretan bekerdezni. Meret, szexualis szokasok, stb. Na latnotok kellett volna a meghokkenest. Vicces volt. Par honapra ra keveredtem erre az oldalra a squirtlady tarskereso lapommal, ami mar nincs es ez sem veletlen.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 12. 13. péntek 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 13. péntek 11:40

Hát igen, ebben igazad van, én sem mentem szinte soha ilyen társkeresős oldalra, kivétel amikor feleséget kerestem. Néha panaszkodnak a nők, hogy vannak pasik akik átgázolnak rajtuk, a nő meg hónapokig, évekig rágódik hogy lehetett volna-e több is mint egy alkalom, meg hasonlók. Nem könnyű dolog ez.
Egy-két éve jellemző az, hogy képtelenség értelmes kapcsolatot teremteni. Naponta átnéztem a friss regisztráltakat.
"Mostmegduglak" típus az összes. Ja, tuti van akinek ez kell, de én itt abba is hagyom. Talán majd egyszer...huh..mennyit visszatöröltem, mert egy megmondó profilt sem szeretnék megbántani. Sokan itt kompenzálják az életük ürességét, itt élik mindennapjaikat, és ettől azt hiszik, hogy már valakik. Na mindegy is. Találtam már itt partnert, de ezen túl már nem szeretnék szociopatákkal egyezkedni. Szorítok azokért akik még reménykednek itt valami különleges élményben. Vigyázzatok magatokra..
"Mostmegduglak" típus az összes. Ja, tuti van akinek ez kell, de én itt abba is hagyom. Talán majd egyszer...huh..mennyit visszatöröltem, mert egy megmondó profilt sem szeretnék megbántani. Sokan itt kompenzálják az életük ürességét, itt élik mindennapjaikat, és ettől azt hiszik, hogy már valakik. Na mindegy is. Találtam már itt partnert, de ezen túl már nem szeretnék szociopatákkal egyezkedni. Szorítok azokért akik még reménykednek itt valami különleges élményben. Vigyázzatok magatokra..

Hát igen, ebben igazad van, én sem mentem szinte soha ilyen társkeresős oldalra, kivétel amikor feleséget kerestem. Néha panaszkodnak a nők, hogy vannak pasik akik átgázolnak rajtuk, a nő meg hónapokig, évekig rágódik hogy lehetett volna-e több is mint egy alkalom, meg hasonlók. Nem könnyű dolog ez.
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2019. 12. 13. péntek 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 13. péntek 01:05

Hagyományos társkeresőn szexpartnert?Én olyanokon sosem mertem próbálkozni,mert ott mindenkinek az van kiírva,hogy komoly kapcsolatot keres kalandorok kíméljenek
Bár azt is tudom van aki meg dugja azt a sok álszent nőt aki állítólag komolyat keres.Pont egy nő is,erősöm mondta ne higgyem el mindig amit egy nő mond vagy kiír.Szóval ebben a társkeresős szex dologban nem vagyok profi egyszer jött össze az is szerencse volt de azóta sem.Biztos vannak mesterek akik bárhol bármilyen körülmények között fel tudnak szedni bárkit bármire.

Bár azt is tudom van aki meg dugja azt a sok álszent nőt aki állítólag komolyat keres.Pont egy nő is,erősöm mondta ne higgyem el mindig amit egy nő mond vagy kiír.Szóval ebben a társkeresős szex dologban nem vagyok profi egyszer jött össze az is szerencse volt de azóta sem.Biztos vannak mesterek akik bárhol bármilyen körülmények között fel tudnak szedni bárkit bármire.
Mondjuk nyilván ilyeneket nem is jelöl meg az ember, mert gyakorlatilag házastársat keres "aki miatt törölhetem nagam innen". Ismerős?
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2019. 12. 13. péntek 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 13. péntek 07:28

Szinte mindenhol a tartós kapcsolat a cél, nagyrészt még az erotikus társkeresőkön is. Nézz meg egy Tindert (Magyarországon!), ami nem kifejezetten házastárs keresésre jött létre: szinte mindenki írja, hogy tartós kapcsolat céljából regisztráltam, meg ha egyéjszakás kalandot akarsz akkor takarodj / fujjj... no sex / No ONS / balra stb...Tele ilyenekkel az adatlapok.
Bakker, pedig alapból ez lett volna az app célja, de hát magyarok vagyunk

Szinte mindenhol a tartós kapcsolat a cél, nagyrészt még az erotikus társkeresőkön is. Nézz meg egy Tindert (Magyarországon!), ami nem kifejezetten házastárs keresésre jött létre: szinte mindenki írja, hogy tartós kapcsolat céljából regisztráltam, meg ha egyéjszakás kalandot akarsz akkor takarodj / fujjj... no sex / No ONS / balra stb...Tele ilyenekkel az adatlapok.
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2019. 12. 13. péntek 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 13. péntek 01:07

próbálnám kitalálni társkeresőn ki mit szeretne pl gondoltam írok mondjuk badoon csak azoknak akik csevegni szeretnének mert az se nem ismerkedés konkrétan se nem randi,lehet egy mester azonnal tarolt volna de én mindig csak azt kapom tartós kapcsolat a cél.

(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 12. csütörtök 23:19

Azt hiszem írtam, én lényegében minden nővel akivel valaha dolgom volt, legyen az bármilyen kapcsolat, az internet, vagy korábban valamilyen hirdetéses eszköz segítségével jöttem össze. Olyan volt hogy személyesen is ismertem előtte, de akkor még semmi nem volt köztünk. Kitalálni hogy mit akar egy nő szinte lehetetlen, maguk a nők is elismerik hogy időnként játszmáznak, nem őszinték, a metakommunikációval félrevezetik a férfiakat. Nekem az ilyenekből csak kellemetlen szituációim voltak, szerencsére nem túl sok, de még nem túl régen is előfordult.
Hagyományos társkeresőn szexpartnert?Én olyanokon sosem mertem próbálkozni,mert ott mindenkinek az van kiírva,hogy komoly kapcsolatot keres kalandorok kíméljenek
Bár azt is tudom van aki meg dugja azt a sok álszent nőt aki állítólag komolyat keres.Pont egy nő is,erősöm mondta ne higgyem el mindig amit egy nő mond vagy kiír.Szóval ebben a társkeresős szex dologban nem vagyok profi egyszer jött össze az is szerencse volt de azóta sem.Biztos vannak mesterek akik bárhol bármilyen körülmények között fel tudnak szedni bárkit bármire. (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 12. csütörtök 23:05

Bár azt is tudom van aki meg dugja azt a sok álszent nőt aki állítólag komolyat keres.Pont egy nő is,erősöm mondta ne higgyem el mindig amit egy nő mond vagy kiír.Szóval ebben a társkeresős szex dologban nem vagyok profi egyszer jött össze az is szerencse volt de azóta sem.Biztos vannak mesterek akik bárhol bármilyen körülmények között fel tudnak szedni bárkit bármire. (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Inkább ilyen hagyományos társkereső oldalon próbálkoznék.
Azt hiszem írtam, én lényegében minden nővel akivel valaha dolgom volt, legyen az bármilyen kapcsolat, az internet, vagy korábban valamilyen hirdetéses eszköz segítségével jöttem össze. Olyan volt hogy személyesen is ismertem előtte, de akkor még semmi nem volt köztünk. Kitalálni hogy mit akar egy nő szinte lehetetlen, maguk a nők is elismerik hogy időnként játszmáznak, nem őszinték, a metakommunikációval félrevezetik a férfiakat. Nekem az ilyenekből csak kellemetlen szituációim voltak, szerencsére nem túl sok, de még nem túl régen is előfordult.
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 12. csütörtök 15:53

Attól függ mire keres valaki,pl társkeresésénél nem egy ember tudok aki élőben nem talált és neten találta meg a párját,és azóta is együtt vannak.Szóval elméletileg az internetes ismerkedés azért lenne akinek élőben nehezebben megy az itt sokkal felszabadultabb tud lenni.Bár a sok hülye már ezt is elkúrta.
Ha jól láttam Budapesten meg van vagy 150, ugyanazokra a feltételekre. Mondjuk az se sok, de azért nem 8.
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 12. csütörtök 08:03

Basszus, a Jászságvan olyan jó az arány? 8 nő ... BAZ, Heves, Nográdban összesen nincs annyi. (és ez nem vicc)

Inkább ilyen hagyományos társkereső oldalon próbálkoznék.
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 02:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, tudok olvasni
Biztosan én értettem félre (
) valamit
További sikeres partnerkeresést Neked, bármit is jelentsen ez számodra
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Biztosan én értettem félre (

További sikeres partnerkeresést Neked, bármit is jelentsen ez számodra

Az is egyre nehezedik mert tele van kamusokkal,hülyékkel,meg önbizalom gyűjtögetősökkel,meg sok kitöltetlen adatlappal fotó nélkül,szórakozókkal,stb....
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 12. csütörtök 16:23

Olvashattad itt is van aki talál partnert. Olyanról is tudunk, akik itt ismerkedtek és házasság lett belőle. De valljuk be valódi társ keresésére nem ez az oldal a legoptimálisabb. Nyilván a szex egy fontos közös nevezőnek kell lennie egy kapcsolatban, de nem hisszük, hogy sokan arra alapoznák a család alapítást. Viszont más (normál) társkeresőn biztosan több esély van valódi kapcsolat kialakítására.
Én most csak válaszoltam egy hozzászólásra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 12. csütörtök 16:05
Törölt felhasználó (4236812)
VIP

A saját esélyeidet csak Te szúrhatod el
Nem lehet más hibája, hogy nem találsz senkit sem.

Nem lehet más hibája, hogy nem találsz senkit sem.
Olvashattad itt is van aki talál partnert. Olyanról is tudunk, akik itt ismerkedtek és házasság lett belőle. De valljuk be valódi társ keresésére nem ez az oldal a legoptimálisabb. Nyilván a szex egy fontos közös nevezőnek kell lennie egy kapcsolatban, de nem hisszük, hogy sokan arra alapoznák a család alapítást. Viszont más (normál) társkeresőn biztosan több esély van valódi kapcsolat kialakítására.
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Attól függ mire keres valaki,pl társkeresésénél nem egy ember tudok aki élőben nem talált és neten találta meg a párját,és azóta is együtt vannak.Szóval elméletileg az internetes ismerkedés azért lenne akinek élőben nehezebben megy az itt sokkal felszabadultabb tud lenni.Bár a sok hülye már ezt is elkúrta.
A saját esélyeidet csak Te szúrhatod el
Nem lehet más hibája, hogy nem találsz senkit sem. (Ez egy válasz Pit. üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem lehet más hibája, hogy nem találsz senkit sem. (Ez egy válasz Pit. üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 12. csütörtök 07:26
Törölt felhasználó (4070622)

Sokadszorra írom le. Aki az életben nem talál az itt sem fog. Írogatja a fickó jó esetben az udvarias,kiváló helyesírású leveleit, amiből egy kereső pár naponta rengeteget olykor kezelhetetlen mennyiséget kap. Inkább azon kell gondolkodni miért nem téged választottak már megint. Akkor te megint elszontyolodsz és kiírod, hogy itt mindenki hülye csak te vagy villamos. Aztán ha valakik visszaolvassák itteni megnyilvánulásaidat egy igencsak savanyú ember képe jelenik meg előttük és a helyzeted csak tovább romlik.
Ismet a fejen talaltad a szoget.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 12. csütörtök 06:28

Talán Te olvasd el, hogy mi hogyan történt folyamatában. Először próbáltunk segítőkészek lenni, el mondani hogyan teheti esetleg vonzóbbá magát. Erre jött a nekünk könnyű, mert az egész élet csak játék. Az nem baj, hogy mi nem ezt írtuk, ezt megismételte. Ugyan mi, ha nem nyavajgás? Persze, párként minden könnyebb. Kíváncsi lennék akkor is ezt mondanád e, ha folyamatosan, napi szinten nem csinálnál itt mást, csak olyanoknak válaszolnál normális stílusban, akik arra nem hajlandóak, hogy elolvassák értelmezték az adatlapunkon leírtakat. Ha nem tesszük, akkor mi vagyunk a bunkók, ha válaszolunk, akkor jön, hogy úgysem találunk senkit ilyen feltételekkel. Minden oldalnak (már ha lehet így fogalmazni) megvan az oka, hogy szóvá tegyen dolgokat. Semminek nem vagyunk a bajnokai, egy fórumon beszélgetünk és leírjuk a véleményünket. Ami mindaddig építő jellegű volt, amíg ki nem derült, hogy fölösleges próbálkozni.
Basszus, a Jászságvan olyan jó az arány? 8 nő ... BAZ, Heves, Nográdban összesen nincs annyi. (és ez nem vicc)
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 12. csütörtök 00:24

Most megnéztem, Jász-Nagykun-Szolnok megyéből 10 nő van a kereső szerint aki az utóbbi héten bejelentkezett, közülük kettőnek valószínűleg farka van mert az adatlapján az látszik.
Ha nem akarsz utazni a megyén kívülre akkor azokat gyorsan le tudod ellenőrizni. Én a helyedben 30-as egyedülálló férfiként máshol keresgélnék intenzívebben.

Ha nem akarsz utazni a megyén kívülre akkor azokat gyorsan le tudod ellenőrizni. Én a helyedben 30-as egyedülálló férfiként máshol keresgélnék intenzívebben.