Nem is értem, hogy ilyen kifinomult úriemberekre miért nem ugranak a partnerkeresők...
Sziasztok!
Nekünk nincsnek annyira rossz tapasztalataink az oldallal kapcsolatban. Jónéhány szóló fiút és sok párt sikerült innen megismernünk.
Természetesen nagyban hozzájárul az ismerkedés elkezdéséhez a kitöltött, képekkel illusztrált adatlap. Mindenkinek van lehetősége igazoló képet feltölteni, mellette saját, arc nélküli képekkel kiegészíteni az adatlapját. Amennyiben tényleg partnert/partnereket keres valaki, akkor ez nem jelenthet gondot a 21-ik században.
Tisztában vagyunk vele, hogy nem egyszerű a partnerkeresés, de első lépésként tegyünk meg minden tőlünk telhetőt. Ha ezután sem megy, akkor elmondhatjuk, hogy mások a hibások.
Nekünk nincsnek annyira rossz tapasztalataink az oldallal kapcsolatban. Jónéhány szóló fiút és sok párt sikerült innen megismernünk.
Természetesen nagyban hozzájárul az ismerkedés elkezdéséhez a kitöltött, képekkel illusztrált adatlap. Mindenkinek van lehetősége igazoló képet feltölteni, mellette saját, arc nélküli képekkel kiegészíteni az adatlapját. Amennyiben tényleg partnert/partnereket keres valaki, akkor ez nem jelenthet gondot a 21-ik században.
Tisztában vagyunk vele, hogy nem egyszerű a partnerkeresés, de első lépésként tegyünk meg minden tőlünk telhetőt. Ha ezután sem megy, akkor elmondhatjuk, hogy mások a hibások.
Ne csodálkozz!
Azért az nem mindegy, hogy a partner kielégítően, vagy kielégítetten távozik....
Ehhez a GG-nek pont semmi köze
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 21. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 21. vasárnap 14:40
Azért az nem mindegy, hogy a partner kielégítően, vagy kielégítetten távozik....
Ehhez a GG-nek pont semmi köze

Törölt felhasználó (3915562)

Kik azok akik táláltak talán az itteni befolyásos szerkesztőseg tagjai vagy sorolhatnám még.. Pozitívan alok a tarskereséshet félreértés ne esék de azért van elég sok negatív élményem innen
Szerintem lehetetlen!
Mikor közös érdeklődés alapján elindul egy ismerkedés, el tűnik a beszélgető partner. Még azt is be vállalnám hogy utazzak max 100 kilómétert, ez se esne nehezemre, de nyílván mire fel vállaljam ezt?
Megbízhatatlan az ismerkedés.
Mikor közös érdeklődés alapján elindul egy ismerkedés, el tűnik a beszélgető partner. Még azt is be vállalnám hogy utazzak max 100 kilómétert, ez se esne nehezemre, de nyílván mire fel vállaljam ezt?
Megbízhatatlan az ismerkedés.
Kik azok akik táláltak talán az itteni befolyásos szerkesztőseg tagjai vagy sorolhatnám még.. Pozitívan alok a tarskereséshet félreértés ne esék de azért van elég sok negatív élményem innen
(Ez egy válasz GG Szerkesztőség üzenetére (2019. 07. 19. péntek 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 23:37

Ilyen stílussal ne is csodálkozz ha nem sikerül!
Mint egy sértett óvodás! Gagyigate pont hu! Milyen frappáns és eredeti!
Az oldalon szerencsére jó sok minőségi tartalom érhető el az amatőr kategóriában. Igaz nem mindenki ismerkedik közülük, de azért vannak nem is kevesen akiknek sikerül. A nevükben is kikérjük a gagyigate minősítést.
9 napja regeltél, a társkeresős adatlapod enyhén szóval is hiányos. Az a rész, hogy mégis kit keresel ki sincs töltve! A bemutatkozásba ennyit sikerült kipréselni: Campuson ismerekdnénk, ma és holnap. És mégsem tódulnak az ismerkedni vágyók? Hát ez döbbenet! Teljesen érthetetlen!
Az oldalon szerencsére jó sok minőségi tartalom érhető el az amatőr kategóriában. Igaz nem mindenki ismerkedik közülük, de azért vannak nem is kevesen akiknek sikerül. A nevükben is kikérjük a gagyigate minősítést.
9 napja regeltél, a társkeresős adatlapod enyhén szóval is hiányos. Az a rész, hogy mégis kit keresel ki sincs töltve! A bemutatkozásba ennyit sikerült kipréselni: Campuson ismerekdnénk, ma és holnap. És mégsem tódulnak az ismerkedni vágyók? Hát ez döbbenet! Teljesen érthetetlen!

Dehogy találtam, csak a melegek meg a biszexek írnak. Ha meg írnak is párok képet kérnek videó aztán eltűnnek. Ennyi még egy bambi ez a oldal.
...sőt, vannak akik felhőkarcoló tetején...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 20:38

Törölt felhasználó (3989732)

...megint mások meg magaslesen.

Ilyen stílussal ne is csodálkozz ha nem sikerül!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 17:54

Törölt felhasználó (4138002)

Nem igazán... át is nevezném az oldalt hátha nem törlik ki
GAGYIGATE PONT HU

GAGYIGATE PONT HU
...megint mások meg magaslesen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 17:55

Törölt felhasználó (3802852)

Sok csodát ne várjál! Magason ülnek egyesek.....
Hát tudok mást?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 18:34

Szerintem tarts ki, előbb-utóbb csak összepasszolsz valakikkel.
Ugy-ugy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 17:55

Szerintem tarts ki, előbb-utóbb csak összepasszolsz valakikkel.
(Ez egy válasz Cortez00 üzenetére (2019. 07. 19. péntek 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 17:22

Kb 1-2 hónapja regisztráltam... rengeteg levelet kitoltam... gondoltam hátha... fugyelembe vettem a kritériumokat meg mindent... hiába Budapest hiába pest megye... hiába irtam normális üzenetet... semmi... értem én h sok levelet kapnak egyesek meg párok... de legalább egy " boccs de nem" válasszal megtisztelhetnének... lehet én csinálok valamit rosszul?
(Ez egy válasz Cortez00 üzenetére (2019. 07. 19. péntek 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 17:22

Kb 1-2 hónapja regisztráltam... rengeteg levelet kitoltam... gondoltam hátha... fugyelembe vettem a kritériumokat meg mindent... hiába Budapest hiába pest megye... hiába irtam normális üzenetet... semmi... értem én h sok levelet kapnak egyesek meg párok... de legalább egy " boccs de nem" válasszal megtisztelhetnének... lehet én csinálok valamit rosszul?
Néma csönd. Hol kánikula, hol nyaralás, hogy ez, hol az... Nehéz összehozni egy hármas, a barátunknak is beindult a jóidő miatt a családi ház építése, nem nagyon ér rá sajna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 19:26

Hali!
Mi van veletek mostanában?
Mi van veletek mostanában?
Hali!
Mi van veletek mostanában? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 18:46
Mi van veletek mostanában? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Türelem pluszpéniszt terem.
Nem egyszerű, de lehet találni.

Nem egyszerű, de lehet találni.
Türelem pluszpéniszt terem.
Nem egyszerű, de lehet találni. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 17:54

Nem egyszerű, de lehet találni. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4138002)

GAGYIGATE PONT HU

GAGYIGATE PONT HU
GAGYIGATE PONT HU

GAGYIGATE PONT HU
Ezzel kapcsolatba mar én talalkoztam nem egy nővel, aki budapesti kerületet adott meg, és 80kmre lakott a fővárostol. Összejött a tali, én is és ő is utazott azert hogy talalkozzunk. De persze, ebbe hogy Budapesten nagyobb a "merítés", ennek igazat adok. Szoval ird be hogy Budapest, és varj. Lesz akinek a tavolsag nem okoz gondot.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 06. 28. péntek 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 28. péntek 14:37

Budapesten többen laknak, így nagyobb a merítés, ez tény. DE nagyon sokan vannak hozzánk hasonlóan úgy, hogy amikor nyaralunk vagy elcsavargunk, ott abban a régióban keresünk. Budapesten meg abszolút nem.
Dunaújváros és környéke még nekem sem lenne messze, de szerintem is kevesen vannak ott is...
(Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (2019. 07. 12. péntek 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 12. péntek 06:20

Sziasztok !!! Sajnos nem ..... Dunaújváros és környékéről " sztem" kevesen vannak itt / Hölgyeket , párokat keresek minden jóra
de nem adom fel ......keresek tovább