Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 240 241 242 243 244 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6234   2019. 09. 09. hétfő 11:30
X Törölt felhasználó (4165702)
Sziasztok! Ha jól számolom akkor a te pàrod 17 èves volt mikor kezdtétek? Ne haragudj de ez nekünk felfoghatatlan, a lányom anyi idős és mèg egy normàlis pasija sem volt , nemhogy màr a párcserében gondolkozzon. Talán ezért kaptátok a kamus jelzőt sokszor! Bocsi nem bántàs de nekünk is érthetetlen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3664172)
2019. 09. 09. hétfő 10:34
Sziasztok.
Olvasgatva ezt a fórumot úgygondoltam pár sort írok a mi tapasztalatainkról.
Egyet nem szabad elfeledni aki keres az talál. Kitartónak kell lenni az biztos de nem lehetetlen! Nekünk ez már a második regisztrációnk. 4 éve vagyunk a swinger világában. Klubban egy alkalommal voltunk egy párral a többi mind privát talik voltak. Itt gg-n kb 10 párral ismerkedtünk meg és sikerült valamilyen módon szexélményt szerezni. Voltak akikkel csak egymás előttis volt de a legtöbb az párcserés tali lett.
Nálunk az ismerkedés menete nagyon egyszerű fontos számunkra kapásból egy ruhás arcos képcsere nem bántásként de nagypocakos duci férfival párom nem szeretne együtt lenni. Számára nem vonzó egy ilyen férfi. Itt kezdődnek a problémák. Sajnos nem akarják ezt elfogadni a férfiak és erőlködve próbálkoznak illetve egyből kamausok vagyunk. Pedig szerencsére sok pártól megkaptuk a bizalmat és számunkra is szimpik voltak így a lehető leghamarabb telefonon beszélgettünk majd akkor már meg is beszéltük hogy mikor találkozunk. Az elmúlt hónapban ismét kerestünk párokat és ismét 2 "pár" kamusnak vélt minket amiért nemet mondtunk rájuk. Mi tiszteletben tartjuk és megértjük ha nekünk nemet mondanak mert jópárszor kaptunk nemleges választ.
Összegezve az egészet igen is lehet találni itt ggn párt csak kitartónak kell lenni illetve a másik pár véleményét tiszteletben kell tartani. Illetve még egy észrevétel olvastam az oldal kezeléséről itt pár kommentet. Nálunk szintén a férfi kezeli az oldalt de mindenről párom tud illetve elolvassa a beszélgetéseket. Nélküle sosem döntök.
#6233   2019. 09. 09. hétfő 10:34
X Törölt felhasználó (3664172)
Sziasztok.
Olvasgatva ezt a fórumot úgygondoltam pár sort írok a mi tapasztalatainkról.
Egyet nem szabad elfeledni aki keres az talál. Kitartónak kell lenni az biztos de nem lehetetlen! Nekünk ez már a második regisztrációnk. 4 éve vagyunk a swinger világában. Klubban egy alkalommal voltunk egy párral a többi mind privát talik voltak. Itt gg-n kb 10 párral ismerkedtünk meg és sikerült valamilyen módon szexélményt szerezni. Voltak akikkel csak egymás előttis volt de a legtöbb az párcserés tali lett.
Nálunk az ismerkedés menete nagyon egyszerű fontos számunkra kapásból egy ruhás arcos képcsere nem bántásként de nagypocakos duci férfival párom nem szeretne együtt lenni. Számára nem vonzó egy ilyen férfi. Itt kezdődnek a problémák. Sajnos nem akarják ezt elfogadni a férfiak és erőlködve próbálkoznak illetve egyből kamausok vagyunk. Pedig szerencsére sok pártól megkaptuk a bizalmat és számunkra is szimpik voltak így a lehető leghamarabb telefonon beszélgettünk majd akkor már meg is beszéltük hogy mikor találkozunk. Az elmúlt hónapban ismét kerestünk párokat és ismét 2 "pár" kamusnak vélt minket amiért nemet mondtunk rájuk. Mi tiszteletben tartjuk és megértjük ha nekünk nemet mondanak mert jópárszor kaptunk nemleges választ.
Összegezve az egészet igen is lehet találni itt ggn párt csak kitartónak kell lenni illetve a másik pár véleményét tiszteletben kell tartani. Illetve még egy észrevétel olvastam az oldal kezeléséről itt pár kommentet. Nálunk szintén a férfi kezeli az oldalt de mindenről párom tud illetve elolvassa a beszélgetéseket. Nélküle sosem döntök.
#6232   2019. 08. 31. szombat 13:24
youngguy21 youngguy21
" Ha a pár nem csak mutatóban van itt és nem a férfi akarja irányítani a dolgot önkényesen, akkor lehet találni."

Hááát, nem tudom, én olyan pártól is kaptam már levelet, akiknél (elméletileg) a pár nő tagja írt, de hogy ez tényleg így volt-e, azt nem tudom biztosan és valószínűleg már soha nem is fogom megtudni... általában inkább valóban a férfi tag szokott írni, ezt én (is) így tapasztaltam. Erre az "irányítás" dologra nem igazán tudok mit mondani, de biztos igazad van! Azt viszont ne felejtsük el, hogy férfi tagnak elég nagy százalékban van beleszólása az egészbe, mert mégis csak az ő párjáról van szó! Bár ettől még igaz lehet, hogy valóban vannak olyanok, akik túl sokat képzelnek magukról, de hát, nem vagyunk egyformák...
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 08. 30. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 30. péntek 21:52
Nincs titok, nem rajtam múlik egyáltalán. Ha a pár nem csak mutatóban van itt és nem a férfi akarja irányítani a dolgot önkényesen, akkor lehet találni. Az egyik pár, már régebbóta megvolt, mármint, hogy kapcsolatban voltunk és kerestünk közösen, a másik párnak pedig ezt megírtam őszintén, kerek-perec és normálisan válaszoltak. A lányok beszéltek egymással telefonon és onnantól kezdve ment minden a maga útján.
Sajnos itt sokszor van az, hogy egy "pár" oldalát a férfi kezeli és ő próbálja meg szűrni azt, hogy ki felel meg a párjának, természetesen ilyenkor senki nem felel meg neki, én is hányszor jártam úgy, hogy egy "párnak" nem feleltem meg, most meg ahogy te is írod, két pár női tagjának is megfeleltem, tehát biztos bennem van a hiba. nyes Itt is a múltkor valaki félkegyelmű a beírásomra próbált lejáratóan válaszolni, hogy persze, mert minden nő csak arra vár, hogy én belétegyem... nyes nem, nem minden nő, de több nő, mint olyan pár, akinél a férfi túl sokat képzel magáról.. nyes amíg ő itt gúnyolódik és nem jut egyről a kettőre, addig én élvezem a találkákat. És így nekem megfelel.. nyes
#6231   2019. 08. 31. szombat 09:49
SzofiBobi SzofiBobi
Mindíg öröm olvasni, hogy vannak itt ilyen szerncsés emberek. Persze ehhez kell, hogy ilyen korrekt felfogása legyen valakinek. Nyitott legyen. Mert hisz az írásból kiderül, hogy minden olyan pár ahol a hölgy is is itt van, és komolyan gondolja az neki igent mond. Természetesen ez jó, hisz vannak pozitív élmények. Persze ezzel azt sugallja, hogy minden férjnél jobb, és minden férj egy tahó, mert fél attól, hogy Őt a párjához engedje. Szerintünk ez ettől egyszerűbb. Van akinek beleférsz a keresési feltételeibe, van akinek nem. Most szerencséd volt és sikerült 2 párral is együtt lenned.(Feltételezve azt, hogy igaz). Gratuláluk hozzá sok ilyen élményt még!
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 08. 30. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 30. péntek 21:52
Nincs titok, nem rajtam múlik egyáltalán. Ha a pár nem csak mutatóban van itt és nem a férfi akarja irányítani a dolgot önkényesen, akkor lehet találni. Az egyik pár, már régebbóta megvolt, mármint, hogy kapcsolatban voltunk és kerestünk közösen, a másik párnak pedig ezt megírtam őszintén, kerek-perec és normálisan válaszoltak. A lányok beszéltek egymással telefonon és onnantól kezdve ment minden a maga útján.
Sajnos itt sokszor van az, hogy egy "pár" oldalát a férfi kezeli és ő próbálja meg szűrni azt, hogy ki felel meg a párjának, természetesen ilyenkor senki nem felel meg neki, én is hányszor jártam úgy, hogy egy "párnak" nem feleltem meg, most meg ahogy te is írod, két pár női tagjának is megfeleltem, tehát biztos bennem van a hiba. nyes Itt is a múltkor valaki félkegyelmű a beírásomra próbált lejáratóan válaszolni, hogy persze, mert minden nő csak arra vár, hogy én belétegyem... nyes nem, nem minden nő, de több nő, mint olyan pár, akinél a férfi túl sokat képzel magáról.. nyes amíg ő itt gúnyolódik és nem jut egyről a kettőre, addig én élvezem a találkákat. És így nekem megfelel.. nyes
#6230   2019. 08. 30. péntek 21:52
kiskoko34 kiskoko34
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 15:58
Más örül(ne), ha egy párt talál(na), te meg mindjárt kettőt is! Gratula!
(Esetleg elárulnád hogy csináltad, mi a titkod?)
#6229   2019. 08. 29. csütörtök 18:07
youngguy21 youngguy21
A félreértések elkerülése végett: még mielőtt az érintett is olvasná, megjegyezném, hogy abszolút NEM gúnyolódóan, ironikusan írtam ezt! Én személy szerint nagyon örülök mások sikerének is, remélem, hogy jól érezte magát velük és hát, megmondom őszintén, nagyon lettem volna a helyében! (De ki nem?)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4025412)
2019. 08. 29. csütörtök 17:16
wink
#6228   2019. 08. 29. csütörtök 18:02
youngguy21 youngguy21
A kamus dologgal vádolás alatt arra céloztam, amit lentebb írtál, miszerint még jól a földbe is döngölik a szóló férfiakat. De egyébként nem rád gondoltam (tehát nem arra, hogy TE bárkit is kamusnak tituláltál volna), hanem arra az általam említett fórumozóra, aki ezt gyakran szóvá tette!
Azt meg én sem tudom, hogy ki van/lehet a másik oldalon és az a probléma, hogy ez sok esetben nem is szokott kiderülni...
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 17:15
Én nem szoktam ilyen kamus dologgal vádolni senkit. Nem tudom ki van a másik oldalon, mik a motivációi, vágyai, szándékai, semmi okom minősíteni.
#6227   2019. 08. 29. csütörtök 17:16
X Törölt felhasználó (4025412)
wink
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 15:58
#6226   2019. 08. 29. csütörtök 17:15
egysportospasi egysportospasi
Én nem szoktam ilyen kamus dologgal vádolni senkit. Nem tudom ki van a másik oldalon, mik a motivációi, vágyai, szándékai, semmi okom minősíteni.
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 15:51
Bocs, én meg összekevertelek egy másik fórumozóval, aki gyakran szóvá tette itt, hogy soha nem talált még senkit ezen az oldalon, illetve hogy szinte mindig a szóló férfiakat tartják kamusnak... szóval ezért írtam, hogy ne rágd magad ezen. De egyébként veled is teljes mértékben egyetértek, senki önbizalmának nem tesz jót, ha állandóan "lapátra teszik".
#6225   2019. 08. 29. csütörtök 15:58
youngguy21 youngguy21
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 08. 27. kedd 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 18:04
Egy újabb kellemes élménnyel lettem gazdagabb múlt héten. 2 párral jöttünk össze laza 5-ös bulira. Kb 2-3 hét alatt összehoztuk, telefon viberchat és találka. Ennyi. Semmi felesleges körök, maszlag. Az egyik pár innen volt.
#6224   2019. 08. 29. csütörtök 15:51
youngguy21 youngguy21
Bocs, én meg összekevertelek egy másik fórumozóval, aki gyakran szóvá tette itt, hogy soha nem talált még senkit ezen az oldalon, illetve hogy szinte mindig a szóló férfiakat tartják kamusnak... szóval ezért írtam, hogy ne rágd magad ezen. De egyébként veled is teljes mértékben egyetértek, senki önbizalmának nem tesz jót, ha állandóan "lapátra teszik".
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 08. 27. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 17:45
Nem is emiatt írtam, csak elhangzott hogy nem tesz jót a hölgyek, illetve párok önbizalmának az, ahogy itt működik a partnerkeresés. Erre próbáltam reagálni a másik oldal szempontjából, hogy ott is lehetnek hasonló dolgok.
#6223   2019. 08. 28. szerda 00:26
KedvesSrác KedvesSrác
Volt szerencsém innen már egy párhoz régebben.
Nem vagyok túl aktív kereső.
Írtak egy rövid, lényegre törő, kedves levelet, ami alapján biztos voltam benne, hogy itt a megfelelő lehetőség, hogy átéljem addigi életem első hármas élményét, ami nagyszerűen sikerült, mindhárman tökéletesen kielégültünk, a feleséget nem hagytuk szárazon a végén. buck
#6222   2019. 08. 27. kedd 18:04
kiskoko34 kiskoko34
Egy újabb kellemes élménnyel lettem gazdagabb múlt héten. 2 párral jöttünk össze laza 5-ös bulira. Kb 2-3 hét alatt összehoztuk, telefon viberchat és találka. Ennyi. Semmi felesleges körök, maszlag. Az egyik pár innen volt.
#6221   2019. 08. 27. kedd 17:45
Nem is emiatt írtam, csak elhangzott hogy nem tesz jót a hölgyek, illetve párok önbizalmának az, ahogy itt működik a partnerkeresés. Erre próbáltam reagálni a másik oldal szempontjából, hogy ott is lehetnek hasonló dolgok.
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2019. 08. 27. kedd 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 16:58
Én teljesen meg tudlak érteni, de - és ezt nehogy kioktatásnak vedd - szerintem ne rágd magad ezen.
#6220   2019. 08. 27. kedd 16:58
youngguy21 youngguy21
Én teljesen meg tudlak érteni, de - és ezt nehogy kioktatásnak vedd - szerintem ne rágd magad ezen.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 08. 26. hétfő 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 26. hétfő 17:51
Megjegyzem egyébként hogy a férfiak önbizalmának sem tesz jót, ha éveken át senki nem áll szóval velük és még jól a földbe is döngölik őket, hogy mennyire nem képesek kulturált módon kommunikálni, értelmezni dolgokat, stb.
#6219   2019. 08. 27. kedd 16:10
A régi tapasztalataimra tudok hagyatkozni. Más rendszerekben elég sokat társalogtam, ismerkedtem neten. Sosem erőltettem a találkozást, de ha valakivel úgy gondoltuk van kellő érdeklődés ilyen értelemben is egymás iránt, akkor bevállaltam. Sosem csalódtam senkiben, a valós életből származó ismerőseim tekintetében sokkal nagyobb csalódásaim voltak. Viszont az sem volt hogy mindenkivel szexeltem, akivel találkoztam, de ez nem volt nekem sosem probléma. Az is igaz, hogy nem szexpartnerkeresők voltak az oldalak, itt még találkozásig sem jutottam el senkivel több év alatt. Nem azért mert nem mentem el, nem volt senki akivel egyáltalán erről beszélhettünk volna.
#6218   2019. 08. 27. kedd 15:35
Egyet kell hogy értsek azzal amit mondasz. Sajnos itt sokszor az érződik, hogy a partnerkeresők ellenfelek és egymás hibáinak, helytelen viselkedésének a kitárgyalása folyik például a fórumokon is. Nemcsak a párok és a férfiak, hanem a nők és férfiak között is érzek ilyet. Én a magam részéről egyébként mindig annak voltam híve hogy lehetőleg próbáljuk egymást jobban megismerni még a találkozó előtt, ezért én például régebben amikor valakivel társalogtam sosem erőltettem a találkozást.
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 08:58
Természetesen vannak normális, olvasni és értelmezni tudó férfiak is.
Nekik általában válaszolunk, ha életkor, magasság stb. alapján megfelelnének.
De sajnos eddig vagy kifulladt a beszélgetés, amikor látták, hogy ez nem lesz gyors numera, vagy elgondolkodtatott minket egy-két olyan megjegyzése, ami önzőségre, vagy arra utal, hogy nem igazán a hölgy vágyaira kíváncsi.
Vagy egyszerűen napok-hetek telltek el két levele közt. Néhány levél után pedug mindenki kávézni szeretne, mert a levelezés nem célravezető, ott derül ki működik-e a kémia.
Viszont a férfiaknak fogalmuk nincs, hogy egy pár hány levelet kap egy napon, vagy héten...
Soha többé nem aludnánk a koffeintől ha mindenkivel kávézni mennénk. A találkozó nálunk már kicsit többet feltételez mint szimpátia.
Ezt lehet, hogy nehéz megérteni, nem is kell, csak el kell fogadni.
Hülye egy dolog ez, mert olyan mintha férfiak-párok ellenfelek lennének, pedig éppen egymás társaságát keresik, egymástól várják az izgalmat, kielégülést.
Nyilván mindegyik oldalon vannak normálisak és bunkók.
Hogy a párok milyenek, azt ti látjátok, nektek kell eldöntenetek.
A baj az, hogy sokkal több a negatív, mint a pozitív tapasztalat... pardon1
#6217   2019. 08. 27. kedd 12:01
X Törölt felhasználó (3989732)
Igen, ez tényleg igaz. Nekünk is lett pár ismerős innen a fórumról, aki a szomszéd faluban lakik, és mindenáron találkozni akar, még úgy is, hogy egyértelművé tettük, hogy vele nem lesz szex. Így viszont (szerintünk) nincs semmi értelme felfedni az inkognítónkat, hiszen beszélgetni itt a GG-n is lehet. Ha meg valami probléma van, akkor nem hiányzik egy kölcsönös adok-kapok szemétkedés a való életben.

A barátunk is érdekes ügy. nyes Az adatlapán megjelölt egy közeli nagyváros, ugyanúgy, ahogy mi is. A levelezésünk során kezdtük el lepontosítani, hogy ki hol lakik igazából, mire kiderült, hogy ugyanabban a faluban alszik minden éjjel, ahol mi lakunk, és szomszéd városban éli az életét. nyes Nála viszont nem éreztük problémásnak a személyes találkozót, mert akkor már olyan 80%-ra vettük, hogy ő lesz az, akivel szexelni is fogunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4093902)
2019. 08. 27. kedd 09:41
Ami leginkább feltűnt itt és más kereső oldalon is,hogy minél közelebb van a lehetséges partner annál kevesebb a valószínűsége a válasznak!Vagy inkább nincs is válasz.Pedig sokak szerint a távolság ami megnehezíti a dolgot!Persze-persze benne van a pakliban,hogy mi van ha ismerős meg minden!De inkább szerintem itt szürhető ki a valóban kereső!
#6216   2019. 08. 27. kedd 10:56
X Törölt felhasználó (3925392)
lehet de nem egyszerü
#6215   2019. 08. 27. kedd 09:41
X Törölt felhasználó (4093902)
Ami leginkább feltűnt itt és más kereső oldalon is,hogy minél közelebb van a lehetséges partner annál kevesebb a valószínűsége a válasznak!Vagy inkább nincs is válasz.Pedig sokak szerint a távolság ami megnehezíti a dolgot!Persze-persze benne van a pakliban,hogy mi van ha ismerős meg minden!De inkább szerintem itt szürhető ki a valóban kereső!

... 240 241 242 243 244 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11054db
Utolsó üzenet: ma 13:49

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!