Nsgyon ritkan es veletlen
Sziasztok! Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen levelet írsz!!! Legalább is az én tapasztalatom alapján! Próbálkoztam én is ilyennel is, olyannal is.... Szinte esélytelen a dolog! Nem azért vagyok itt fent GG-n, hogy végre egy hőn áhított "nuni" közelébe férkőzzek hanem, hogy szélesítsem egy kicsit a szexuális nézeteim és újabb dolgokat ismerjek vagy tapsztaljak meg, ami esetleg eddig kimaradt! Hiába! Nem önfényezésből, de diplomás, ápolt, értelmes vállalkozónak tartom magam, aki nem szűkölködik a gyengébbik nem figyelmétől, de itt még 1-2 találkozót kivéve nekem nem sikerült össze hoznom semmit. Lehet bennem van a hiba?! Azt viszont biztosan tudom, hogy általában a párok azok akik nagy mellénnyel írják, hogy nem mernek találkozni a pasik, mindig lemondják a találkozót, berezelnek stb. Egy jó talács pároknak is (persze tisztelet a kivételnek): Nem kell az adatlapotokra beleírni, hogy "férfiak önkritika".... Nektek is bele kell néznetek a tükörbe és azért mert ti párban vagytok, nem kell többre tartani magatok a solo férfiaktól!!! Tudtommal mindenki "örömöt" keres. Azzal, hogy ti ketten vagytok a cél még ugyanaz! És ha a 300 levélből nem azt a 3-at választanátok ki, aki a képeken "Brad Pitt" és valószínűleg kamu, hanem ti is egy kis önkritikát gyakorolnátok, akkor talán, találnátok ti is megfelelő partnert és nem kellene siránkozni, mert nem 3, hanem lehet 50 levél közül választhatnátok!!!
Na, ez most kijött belőlem
De semmi komolyság!!! Szexre fel, a remény hal meg utoljára, hogy valami közhelyeset is írjak!
Szép napot mindenkinek!!!
/akinek nem inge ne vegye magára!!!/ (Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 07. 23. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 15:07
Na, ez most kijött belőlem

De semmi komolyság!!! Szexre fel, a remény hal meg utoljára, hogy valami közhelyeset is írjak!

Szép napot mindenkinek!!!
/akinek nem inge ne vegye magára!!!/ (Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 07. 23. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Próbál az ember egy beszélgetést kezdeményzni ....valahogy.....
Én is próbálok több féle modszert... rövidet írni hosszabbat... de semmiképp nem tolakodót! Lehet nektek is írtam màr.
Azt gondolom mindenki megérdemelne egy választ aki nem paraszt!

Én is próbálok több féle modszert... rövidet írni hosszabbat... de semmiképp nem tolakodót! Lehet nektek is írtam màr.
Azt gondolom mindenki megérdemelne egy választ aki nem paraszt!
Aki értelmes, annál így megy, igen.
De aki annyira sötét, hogy fel sem fogja, hogy vannak nála okosabb emberek is, annak még elmagyarázni sem lehet, hogy miért nem akar vele két szót sem beszélni az ember; ezért inkább nem is kezdünk bele. Ezeket az embereket nagyon könnyű felismerni arról, hogy két értelmes mondatot sem tudnak megfogalmazni. Nagyságrendekkel többen vannak, mint azok, akik tudnak értelmesen beszélni. (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 07. 23. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 17:18
De aki annyira sötét, hogy fel sem fogja, hogy vannak nála okosabb emberek is, annak még elmagyarázni sem lehet, hogy miért nem akar vele két szót sem beszélni az ember; ezért inkább nem is kezdünk bele. Ezeket az embereket nagyon könnyű felismerni arról, hogy két értelmes mondatot sem tudnak megfogalmazni. Nagyságrendekkel többen vannak, mint azok, akik tudnak értelmesen beszélni. (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 07. 23. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez érdekes, pedig szerintem a legkönnyebb az értelmes levél követelményt teljesíteni, utána jönnek a nehezebbek, pl. a megfelelő távolság, kor, elképzelés, családi állapot, hely, stb. Mert az utóbbiak jó része adott és nem nagyon lehet, vagy nehéz rajta változtatni.
Ez érdekes, pedig szerintem a legkönnyebb az értelmes levél követelményt teljesíteni, utána jönnek a nehezebbek, pl. a megfelelő távolság, kor, elképzelés, családi állapot, hely, stb. Mert az utóbbiak jó része adott és nem nagyon lehet, vagy nehéz rajta változtatni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 23. kedd 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 09:38
Törölt felhasználó (3989732)

...mi kb. 200 levelet kaptunk, mióta itt vagyunk, abból talán 5-6 volt az értelmes!

Sziasztok.
Sajnálattal olvasom, hogy a remények és a megvalósult álomok nem járnak kéz a kézben!
S bár ismeretlen vagy szabad esélyt kérni?
Zoli. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 23. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 08:27
Sajnálattal olvasom, hogy a remények és a megvalósult álomok nem járnak kéz a kézben!
S bár ismeretlen vagy szabad esélyt kérni?
Zoli. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 23. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4159842)
VIP

Mi pasit kerestünk, kb. 300 levél jött
Ebből 3 találkozó jött össze...
Ketten nem jöttek el a megbeszélt találkozóra.
Aki eljött, nem bánta meg

Próbál az ember egy beszélgetést kezdeményzni ....valahogy.....
Azt gondolom mindenki megérdemelne egy választ aki nem paraszt! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 23. kedd 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 09:38

Azt gondolom mindenki megérdemelne egy választ aki nem paraszt! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 23. kedd 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)

...mi kb. 200 levelet kaptunk, mióta itt vagyunk, abból talán 5-6 volt az értelmes!

Elhiszem hogy nem bánta meg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 23. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)

VIP

(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 07. 23. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 09:28

Én kb 80 levelet írtam egy csomó képet küldtem ,abbol talán 5-6 írt vissza!
Én kb 80 levelet írtam egy csomó képet küldtem ,abbol talán 5-6 írt vissza!
lehet de nem egyszerü azért néha ösze jön csak ne lenne anyi kamus
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 23. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Nekem sikerült párral és nővel is találkozni innen.
Ami érdekes az ha én kezdeményeztem akkor csak a hosszas levelezés ment. Szerintem aki keres talál

Ami érdekes az ha én kezdeményeztem akkor csak a hosszas levelezés ment. Szerintem aki keres talál

Mi többet is.....

Én meg úgy látom hogy valami fronthatás van...
Egyszer valaki kifejthetné,hogy miért az oldal tehet róla ha nem talál partnert....
"Itteni befolyásos szerkesztőség tagjai" találnak csak! Mekkora már...hát ez meg honnan?
Gyerekek,hát adjátok ki magatok szerkesztőségi tagnak
Ja,és a valagam tabu!

Egyszer valaki kifejthetné,hogy miért az oldal tehet róla ha nem talál partnert....
"Itteni befolyásos szerkesztőség tagjai" találnak csak! Mekkora már...hát ez meg honnan?
Gyerekek,hát adjátok ki magatok szerkesztőségi tagnak

Ja,és a valagam tabu!

Kedves hölgyem!Úgy érzem,hogy LeonKatja-val egyetemben jogos kritikai észrevételt fogamazott meg!Kézcsók!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 21. vasárnap 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 21. vasárnap 18:07

Törölt felhasználó (4052772)

Huuu. Hogy pezseg itt az elet. A szivonal is az egeket veri.....
Nem mindenki szereti, ha seggbe basszak. Szerintem nem erdemes ezzel ajanlkozni rogton.

Nem mindenki szereti, ha seggbe basszak. Szerintem nem erdemes ezzel ajanlkozni rogton.

Huuu. Hogy pezseg itt az elet. A szivonal is az egeket veri.....

Nem is értem, hogy ilyen kifinomult úriemberekre miért nem ugranak a partnerkeresők...
Sziasztok!
Nekünk nincsnek annyira rossz tapasztalataink az oldallal kapcsolatban. Jónéhány szóló fiút és sok párt sikerült innen megismernünk.
Természetesen nagyban hozzájárul az ismerkedés elkezdéséhez a kitöltött, képekkel illusztrált adatlap. Mindenkinek van lehetősége igazoló képet feltölteni, mellette saját, arc nélküli képekkel kiegészíteni az adatlapját. Amennyiben tényleg partnert/partnereket keres valaki, akkor ez nem jelenthet gondot a 21-ik században.
Tisztában vagyunk vele, hogy nem egyszerű a partnerkeresés, de első lépésként tegyünk meg minden tőlünk telhetőt. Ha ezután sem megy, akkor elmondhatjuk, hogy mások a hibások.
Nekünk nincsnek annyira rossz tapasztalataink az oldallal kapcsolatban. Jónéhány szóló fiút és sok párt sikerült innen megismernünk.
Természetesen nagyban hozzájárul az ismerkedés elkezdéséhez a kitöltött, képekkel illusztrált adatlap. Mindenkinek van lehetősége igazoló képet feltölteni, mellette saját, arc nélküli képekkel kiegészíteni az adatlapját. Amennyiben tényleg partnert/partnereket keres valaki, akkor ez nem jelenthet gondot a 21-ik században.
Tisztában vagyunk vele, hogy nem egyszerű a partnerkeresés, de első lépésként tegyünk meg minden tőlünk telhetőt. Ha ezután sem megy, akkor elmondhatjuk, hogy mások a hibások.
Ne csodálkozz!
Azért az nem mindegy, hogy a partner kielégítően, vagy kielégítetten távozik....
Ehhez a GG-nek pont semmi köze
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 21. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 21. vasárnap 14:40
Azért az nem mindegy, hogy a partner kielégítően, vagy kielégítetten távozik....
Ehhez a GG-nek pont semmi köze

Törölt felhasználó (3915562)

Kik azok akik táláltak talán az itteni befolyásos szerkesztőseg tagjai vagy sorolhatnám még.. Pozitívan alok a tarskereséshet félreértés ne esék de azért van elég sok negatív élményem innen
Szerintem lehetetlen!
Mikor közös érdeklődés alapján elindul egy ismerkedés, el tűnik a beszélgető partner. Még azt is be vállalnám hogy utazzak max 100 kilómétert, ez se esne nehezemre, de nyílván mire fel vállaljam ezt?
Megbízhatatlan az ismerkedés.
Mikor közös érdeklődés alapján elindul egy ismerkedés, el tűnik a beszélgető partner. Még azt is be vállalnám hogy utazzak max 100 kilómétert, ez se esne nehezemre, de nyílván mire fel vállaljam ezt?
Megbízhatatlan az ismerkedés.