Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 248 249 250 251 252 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6077   2019. 07. 19. péntek 06:21
X Törölt felhasználó (3989732)
Néma csönd. Hol kánikula, hol nyaralás, hogy ez, hol az... Nehéz összehozni egy hármas, a barátunknak is beindult a jóidő miatt a családi ház építése, nem nagyon ér rá sajna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3802852)
2019. 07. 18. csütörtök 19:26
Hali!
Mi van veletek mostanában?
#6076   2019. 07. 18. csütörtök 19:26
X Törölt felhasználó (3802852)
Hali!
Mi van veletek mostanában?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 07. 18. csütörtök 18:46
Türelem pluszpéniszt terem. smile

Nem egyszerű, de lehet találni.
#6075   2019. 07. 18. csütörtök 18:46
Türelem pluszpéniszt terem. smile

Nem egyszerű, de lehet találni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4138002)
2019. 07. 18. csütörtök 17:54
Nem igazán... át is nevezném az oldalt hátha nem törlik ki smile
GAGYIGATE PONT HU
#6074   2019. 07. 18. csütörtök 17:54
X Törölt felhasználó (4138002)
Nem igazán... át is nevezném az oldalt hátha nem törlik ki smile
GAGYIGATE PONT HU
#6073   2019. 07. 14. vasárnap 15:04
Nescafe7 Nescafe7
Ezzel kapcsolatba mar én talalkoztam nem egy nővel, aki budapesti kerületet adott meg, és 80kmre lakott a fővárostol. Összejött a tali, én is és ő is utazott azert hogy talalkozzunk. De persze, ebbe hogy Budapesten nagyobb a "merítés", ennek igazat adok. Szoval ird be hogy Budapest, és varj. Lesz akinek a tavolsag nem okoz gondot.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 06. 28. péntek 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 28. péntek 14:37
Budapesten többen laknak, így nagyobb a merítés, ez tény. DE nagyon sokan vannak hozzánk hasonlóan úgy, hogy amikor nyaralunk vagy elcsavargunk, ott abban a régióban keresünk. Budapesten meg abszolút nem.
#6072   2019. 07. 14. vasárnap 12:32
youngguy21 youngguy21
Dunaújváros és környéke még nekem sem lenne messze, de szerintem is kevesen vannak ott is...
(Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (2019. 07. 12. péntek 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 12. péntek 06:20
Sziasztok !!! Sajnos nem ..... Dunaújváros és környékéről " sztem" kevesen vannak itt / Hölgyeket , párokat keresek minden jóra wink de nem adom fel ......keresek tovább wink
#6071   2019. 07. 12. péntek 06:20
Kukika69 Kukika69
Sziasztok !!! Sajnos nem ..... Dunaújváros és környékéről " sztem" kevesen vannak itt / Hölgyeket , párokat keresek minden jóra wink de nem adom fel ......keresek tovább wink
#6070   2019. 07. 12. péntek 05:13
sheikboy25 sheikboy25
Sziasztok smile nem rég óta vagyok tag, eddig sikertelenül :/ nem szabad feladni, és türelmesnek kell lenni smile én is Budapesten keresek,de leginkább párok vannak sajnos........ smile
#6069   2019. 06. 28. péntek 14:37
Nyúlmedve Nyúlmedve
Budapesten többen laknak, így nagyobb a merítés, ez tény. DE nagyon sokan vannak hozzánk hasonlóan úgy, hogy amikor nyaralunk vagy elcsavargunk, ott abban a régióban keresünk. Budapesten meg abszolút nem.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 27. csütörtök 23:06
Szerintem nagyon sokat számít ki hol lakik. Budapesten például messze előnyösebb helyzetben van valaki, mint akár egy nagyvárosban, a kisebb településekről nem is beszélve. Sokkal könnyebb megszervezni egy esetleges személyes találkozót, mert akár 5-10 megye is szükséges lehet hogy összejöjjön ugyanannyi partnerkereső, mint amennyi budapesti van. Aki meg mondjuk 100 km-re lakik azt rögtön kirostálják azok, akik válogathatnak.
#6068   2019. 06. 28. péntek 12:46
gabi606 gabi606
szia...ez rám biztos nem igaz ...én ésszerüség határain belül sok mindent...de nincs fogado készség.Némi beszélgetés mintha el indulna valami másnap még válasz sincs...itt jegyezném meg az inteligenciát bármelyik oldalrol
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 06. 28. péntek 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 28. péntek 12:09
Itt mindenkinek csak a szaja nagy de tenni erte nem.mer
#6067   2019. 06. 28. péntek 12:09
zsozs70 zsozs70
Itt mindenkinek csak a szaja nagy de tenni erte nem.mer
#6066   2019. 06. 28. péntek 08:17
MILF-shooter MILF-shooter
Miért számítana? Mondok egy példát... Vidéki város, 30-40km körzetben nincs (NINCS) egyetlen női hirdetés sem. Csak és kizárólag párok. Na ezért.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 27. csütörtök 17:09
Mint ahogyan az emberek különbözőek, úgy a keresési feltételeik is azok. Azonban a keresgélők többsége egy bizonyos szint alá nem kíván lemerülni, joggal. A szexhez is elvárt egy IQ-EQ szint, már csak a csalódások elkerülése végett is. Nagyon vékony jégen sétálnak azok, akik beengednek egy idegent az intim szférájukba, a csalódás és rossz élmény lehetőségét mindenki igyekszik minimálisra csökkenteni.

Az internet és az autózás korában már miért számítana bármit is az, hogy hol laknak sűrűbben?
#6065   2019. 06. 28. péntek 07:14
X Törölt felhasználó (3925392)
nekunk inkább vidékivel jobban ösze jött
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 27. csütörtök 23:06
Szerintem nagyon sokat számít ki hol lakik. Budapesten például messze előnyösebb helyzetben van valaki, mint akár egy nagyvárosban, a kisebb településekről nem is beszélve. Sokkal könnyebb megszervezni egy esetleges személyes találkozót, mert akár 5-10 megye is szükséges lehet hogy összejöjjön ugyanannyi partnerkereső, mint amennyi budapesti van. Aki meg mondjuk 100 km-re lakik azt rögtön kirostálják azok, akik válogathatnak.
#6064   2019. 06. 28. péntek 05:34
X Törölt felhasználó (4145232)
Én találtam itt a G.G-en csajszit is pasit is pár éve,most is ezért regisztráltam újra.
#6063   2019. 06. 27. csütörtök 23:23
X Törölt felhasználó (4140812)
Nem mindig előny a nagyváros.
#6062   2019. 06. 27. csütörtök 23:06
egysportospasi egysportospasi
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Mint ahogyan az emberek különbözőek, úgy a keresési feltételeik is azok. Azonban a keresgélők többsége egy bizonyos szint alá nem kíván lemerülni, joggal. A szexhez is elvárt egy IQ-EQ szint, már csak a csalódások elkerülése végett is. Nagyon vékony jégen sétálnak azok, akik beengednek egy idegent az intim szférájukba, a csalódás és rossz élmény lehetőségét mindenki igyekszik minimálisra csökkenteni.

Az internet és az autózás korában már miért számítana bármit is az, hogy hol laknak sűrűbben?
#6061   2019. 06. 27. csütörtök 19:23
gabi606 gabi606
Igazatok van bonyulúltabb mint ...jövök harmadiknak legyetek boldogok...ök engednek be ök diktálnak...aki kimrad az kesereg....ezven
#6060   2019. 06. 27. csütörtök 18:38
Caracas79 Caracas79
Az intelligencia és emocionális fejlettség mellett ott van még az idealizált testforma,ideértve a női és férfi nemi szerveket is.Szerintem ez a három dolog minimum szükséges a szexkapcsolathoz,de még számíásba jöhet a mobilitás kérdése,illetve a saját búvóhellyel való rendelkezés kérdése is.

#6059   2019. 06. 27. csütörtök 17:46
"Az internet és az autózás korában már miért számítana bármit is az, hogy hol laknak sűrűbben?"

Mert más az, hogy a szomszéd kerület van tele lehetséges jelöltekkel, vagy a falu száz kilométeres körzetében akad összesen kettő... smile

#6058   2019. 06. 27. csütörtök 17:09
Nyúlmedve Nyúlmedve

(Ez egy válasz gabi606 üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 27. csütörtök 15:14
Bocs hogy bele szolok...attól is függ hol és mit keressel....ahol sűrűbben laknak könnyebb

... 248 249 250 251 252 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11057db
Utolsó üzenet: tegnap 21:29

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!