Néma csönd. Hol kánikula, hol nyaralás, hogy ez, hol az... Nehéz összehozni egy hármas, a barátunknak is beindult a jóidő miatt a családi ház építése, nem nagyon ér rá sajna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 19:26
Törölt felhasználó (3802852)

Hali!
Mi van veletek mostanában?
Mi van veletek mostanában?
Hali!
Mi van veletek mostanában? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 18:46
Mi van veletek mostanában? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)

Türelem pluszpéniszt terem.
Nem egyszerű, de lehet találni.

Nem egyszerű, de lehet találni.
Türelem pluszpéniszt terem.
Nem egyszerű, de lehet találni. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 17:54

Nem egyszerű, de lehet találni. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4138002)

Nem igazán... át is nevezném az oldalt hátha nem törlik ki
GAGYIGATE PONT HU

GAGYIGATE PONT HU
Nem igazán... át is nevezném az oldalt hátha nem törlik ki
GAGYIGATE PONT HU

GAGYIGATE PONT HU
Ezzel kapcsolatba mar én talalkoztam nem egy nővel, aki budapesti kerületet adott meg, és 80kmre lakott a fővárostol. Összejött a tali, én is és ő is utazott azert hogy talalkozzunk. De persze, ebbe hogy Budapesten nagyobb a "merítés", ennek igazat adok. Szoval ird be hogy Budapest, és varj. Lesz akinek a tavolsag nem okoz gondot.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 06. 28. péntek 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 28. péntek 14:37

Budapesten többen laknak, így nagyobb a merítés, ez tény. DE nagyon sokan vannak hozzánk hasonlóan úgy, hogy amikor nyaralunk vagy elcsavargunk, ott abban a régióban keresünk. Budapesten meg abszolút nem.
Dunaújváros és környéke még nekem sem lenne messze, de szerintem is kevesen vannak ott is...
(Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (2019. 07. 12. péntek 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 12. péntek 06:20

Sziasztok !!! Sajnos nem ..... Dunaújváros és környékéről " sztem" kevesen vannak itt / Hölgyeket , párokat keresek minden jóra
de nem adom fel ......keresek tovább

Sziasztok !!! Sajnos nem ..... Dunaújváros és környékéről " sztem" kevesen vannak itt / Hölgyeket , párokat keresek minden jóra
de nem adom fel ......keresek tovább

Sziasztok
nem rég óta vagyok tag, eddig sikertelenül :/ nem szabad feladni, és türelmesnek kell lenni
én is Budapesten keresek,de leginkább párok vannak sajnos........

Budapesten többen laknak, így nagyobb a merítés, ez tény. DE nagyon sokan vannak hozzánk hasonlóan úgy, hogy amikor nyaralunk vagy elcsavargunk, ott abban a régióban keresünk. Budapesten meg abszolút nem.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 27. csütörtök 23:06

Szerintem nagyon sokat számít ki hol lakik. Budapesten például messze előnyösebb helyzetben van valaki, mint akár egy nagyvárosban, a kisebb településekről nem is beszélve. Sokkal könnyebb megszervezni egy esetleges személyes találkozót, mert akár 5-10 megye is szükséges lehet hogy összejöjjön ugyanannyi partnerkereső, mint amennyi budapesti van. Aki meg mondjuk 100 km-re lakik azt rögtön kirostálják azok, akik válogathatnak.
szia...ez rám biztos nem igaz ...én ésszerüség határain belül sok mindent...de nincs fogado készség.Némi beszélgetés mintha el indulna valami másnap még válasz sincs...itt jegyezném meg az inteligenciát bármelyik oldalrol
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 06. 28. péntek 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt mindenkinek csak a szaja nagy de tenni erte nem.mer
Miért számítana? Mondok egy példát... Vidéki város, 30-40km körzetben nincs (NINCS) egyetlen női hirdetés sem. Csak és kizárólag párok. Na ezért.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 27. csütörtök 17:09

Mint ahogyan az emberek különbözőek, úgy a keresési feltételeik is azok. Azonban a keresgélők többsége egy bizonyos szint alá nem kíván lemerülni, joggal. A szexhez is elvárt egy IQ-EQ szint, már csak a csalódások elkerülése végett is. Nagyon vékony jégen sétálnak azok, akik beengednek egy idegent az intim szférájukba, a csalódás és rossz élmény lehetőségét mindenki igyekszik minimálisra csökkenteni.
Az internet és az autózás korában már miért számítana bármit is az, hogy hol laknak sűrűbben?
Az internet és az autózás korában már miért számítana bármit is az, hogy hol laknak sűrűbben?
nekunk inkább vidékivel jobban ösze jött
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 27. csütörtök 23:06

Szerintem nagyon sokat számít ki hol lakik. Budapesten például messze előnyösebb helyzetben van valaki, mint akár egy nagyvárosban, a kisebb településekről nem is beszélve. Sokkal könnyebb megszervezni egy esetleges személyes találkozót, mert akár 5-10 megye is szükséges lehet hogy összejöjjön ugyanannyi partnerkereső, mint amennyi budapesti van. Aki meg mondjuk 100 km-re lakik azt rögtön kirostálják azok, akik válogathatnak.
Én találtam itt a G.G-en csajszit is pasit is pár éve,most is ezért regisztráltam újra.
Nem mindig előny a nagyváros.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Mint ahogyan az emberek különbözőek, úgy a keresési feltételeik is azok. Azonban a keresgélők többsége egy bizonyos szint alá nem kíván lemerülni, joggal. A szexhez is elvárt egy IQ-EQ szint, már csak a csalódások elkerülése végett is. Nagyon vékony jégen sétálnak azok, akik beengednek egy idegent az intim szférájukba, a csalódás és rossz élmény lehetőségét mindenki igyekszik minimálisra csökkenteni.
Igazatok van bonyulúltabb mint ...jövök harmadiknak legyetek boldogok...ök engednek be ök diktálnak...aki kimrad az kesereg....ezven
Az intelligencia és emocionális fejlettség mellett ott van még az idealizált testforma,ideértve a női és férfi nemi szerveket is.Szerintem ez a három dolog minimum szükséges a szexkapcsolathoz,de még számíásba jöhet a mobilitás kérdése,illetve a saját búvóhellyel való rendelkezés kérdése is.

"Az internet és az autózás korában már miért számítana bármit is az, hogy hol laknak sűrűbben?"
Mert más az, hogy a szomszéd kerület van tele lehetséges jelöltekkel, vagy a falu száz kilométeres körzetében akad összesen kettő...
Mert más az, hogy a szomszéd kerület van tele lehetséges jelöltekkel, vagy a falu száz kilométeres körzetében akad összesen kettő...

Az internet és az autózás korában már miért számítana bármit is az, hogy hol laknak sűrűbben? (Ez egy válasz gabi606 üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 27. csütörtök 15:14
Az internet és az autózás korában már miért számítana bármit is az, hogy hol laknak sűrűbben? (Ez egy válasz gabi606 üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocs hogy bele szolok...attól is függ hol és mit keressel....ahol sűrűbben laknak könnyebb