Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 249 250 251 252 253 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6055   2019. 06. 27. csütörtök 13:58
Nyúlmedve Nyúlmedve
No problem. smile
Neked kell tudnod, eldöntened, hogy mikor és mit írsz le akár másról, akár magadról.
Azt viszont nem véletlenül írtam le, hogy a kulturáltság és a szellemi kvalitások megléte csupán az alap, a belépő-esély egy esetleges párbeszéd megkezdéséhez...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
2019. 06. 27. csütörtök 13:15
Nezd, ezt nem fogom itt megosztani. Foleg azert nem, mert ot ismerve a mai napig is olvas engem es nem hiszem, hogy itt kellene ezt elolvasnia. Ha 1x kivancsi lesz ra o maga, termeszetesen neki meg fogom valaszolni eziranyu kerdeset privatban. De itt a forumban ennel melyebben nem szeretnek belemenni a dologba. Csak jelezni akartam, hogy a szellemi kepessegek meglete bar szukseges, de nem elegseges tobb esetben. wow1
#6054   2019. 06. 27. csütörtök 13:27
X Törölt felhasználó (4122002)
Nem!
#6053   2019. 06. 27. csütörtök 13:15
X Törölt felhasználó (4052772)
Nezd, ezt nem fogom itt megosztani. Foleg azert nem, mert ot ismerve a mai napig is olvas engem es nem hiszem, hogy itt kellene ezt elolvasnia. Ha 1x kivancsi lesz ra o maga, termeszetesen neki meg fogom valaszolni eziranyu kerdeset privatban. De itt a forumban ennel melyebben nem szeretnek belemenni a dologba. Csak jelezni akartam, hogy a szellemi kepessegek meglete bar szukseges, de nem elegseges tobb esetben. wow1
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 27. csütörtök 11:42
Megkérdezhetem, hogy mi szomorított el "azzal az emberrel" kapcsolatban?
Tény, az, hogy ha valaki normálisan, választékosan fogalmaz, ír, még csak egy alapértéket jelent, ettől még igencsak lehet probléma véle. Viszont már hozza azt a szintet, ami sokunknál alap, amit minimum elvárásnak is mondhatunk. De ettől még sok-sok olyan tulajdonsággal, adottsággal kell bírni, amik miatt kapcsolatba érdemes kerülni.
#6052   2019. 06. 27. csütörtök 12:02
X Törölt felhasználó (1335562)
Sziasztok.

Mi talaltunk mar innen partnereket. Habar szamunkra furcsa mindaz amiket irtok, irtatok. Hasonlokat tapasztalunk mi is. Egy idoben probaltuk elvetni az online ismerkedest, igy kezdtuk el a swinger klubba jarast. Es mit ad Isten, pont ott talalkoztunk egy parral, akikkel tartos kapcsolat alakult ki. Mas kerdes, hogy mar vege lett...

Tulsiklottunk olyan kerdeseken, hogy kinezet....jo, ne legyen banyarem..., eletkor....nem szamit. Rajottunk, hogy fejben kell megfogjon. Kell az intelligencia, kellenek a kozos temak, kell az egy hullamhossz...mint egy ismerkedesi fazisban ferfi es no kozott. Tapasztaljuk, hogy ha az elejen elsiklik ez, es nem tudjuk fenntartani egymas erdeklodeset, mivel massal, mint a kommunikacion keresztul, ugy megette a fene. Es tiz esetbol kilencszer igy van....

Nyilvan nem vagyunk egyformak es masok az ertekrendeink, de az intelligenciat egy online platformon keresztul semmi mas nem tudja tukrozni, mint a kommunikacio.
#6051   2019. 06. 27. csütörtök 11:48
Nyúlmedve Nyúlmedve
A kérdésedre a válasz. Mi nem keresünk senkit sem. Viszont a sok-sok év alatt sok emberrel kerültem olyan kvázi baráti kapcsolatba, s ez okán is pl itt levelezgetünk, beszélgetünk. Sőt, néha még a feleségemmel itt is írunk egymásnak egy-egy kedves levelet, nem csak msn-en és sms-ben.
Illetve szeretem az erotikát, érdekelnek az emberek, az emberi gondolatok, kapcsolatok, történetek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4126362)
2019. 06. 27. csütörtök 09:51
Vannak pozitív tapasztalatok, ugyanakkor rettenetesen nehéz. Viszont lenne egy kérdésem azokhoz a párokhoz, akik az adatlapjuk szerint már nem keresnek, viszont napi 4x,5x fejönnek ide. Mi a párommal amikor így döntöttünk, töröltük a közös profilokat. Ha még nem is törli, de nem keres, akkor hogy-hogy folyton itt van? Fura.
#6050   2019. 06. 27. csütörtök 11:42
Nyúlmedve Nyúlmedve
Megkérdezhetem, hogy mi szomorított el "azzal az emberrel" kapcsolatban?
Tény, az, hogy ha valaki normálisan, választékosan fogalmaz, ír, még csak egy alapértéket jelent, ettől még igencsak lehet probléma véle. Viszont már hozza azt a szintet, ami sokunknál alap, amit minimum elvárásnak is mondhatunk. De ettől még sok-sok olyan tulajdonsággal, adottsággal kell bírni, amik miatt kapcsolatba érdemes kerülni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 27. csütörtök 10:49
Bizony. En is igy tapasztalom. Bar en is szoktam veteni a helysiras szabalyai ellen, de osszessegeben azert az olvasottsagot es a kulturaltsagot szepen visszatukrozi a stilus, a megfogalmazas es a mondatszerkesztes. En szinte beleszerettem itt valakibe, annyira szepen es osszeszedettent fogalmazva irt......De aztan ot illetoen rajottem par dologra, melyek elszomoritottak....De ez egy masik tortenet.
#6049   2019. 06. 27. csütörtök 10:49
Bizony. En is igy tapasztalom. Bar en is szoktam veteni a helysiras szabalyai ellen, de osszessegeben azert az olvasottsagot es a kulturaltsagot szepen visszatukrozi a stilus, a megfogalmazas es a mondatszerkesztes. En szinte beleszerettem itt valakibe, annyira szepen es osszeszedettent fogalmazva irt......De aztan ot illetoen rajottem par dologra, melyek elszomoritottak....De ez egy masik tortenet.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 27. csütörtök 10:28
Bizony, a stílus, a mondatszerkesztés, a helyesírás milyensége egyben értékmérő is.
Igen gyakran ezek arányban állnak a kulturáltsággal, értelmi és emberi kvalitásokkal.
#6048   2019. 06. 27. csütörtök 10:28
Nyúlmedve Nyúlmedve
Bizony, a stílus, a mondatszerkesztés, a helyesírás milyensége egyben értékmérő is.
Igen gyakran ezek arányban állnak a kulturáltsággal, értelmi és emberi kvalitásokkal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 26. szerda 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 06. 26. szerda 16:58
...ööö, de ha mindig a hülyékhez igazítjuk a világot, akkor tényleg azt fogják hinni, hogy a természetes és normális, ahogy ők írnak/viselkednek/beszélnek, és aki náluk egy kicsit okosabb, az a köcsög. Már így is ez kezd lenni a tendencia mindenütt.

Szóval szerintem nem baj az, ha valaki szembesítve van a saját hülyeségével. Még akkor is, ha az bántó az illetőnek. Van rá esély, hogy esetleg tanul belőle.
#6047   2019. 06. 27. csütörtök 10:17
X Törölt felhasználó (3989732)
Minket speciel az is érdekel, hogy mik történnek másokkal, miket tapasztalnak, miket élnek át stb. Meg persze sosem tudni, mikor esik be valaki olyan szimpatikus csóka, akivel mégiscsak ismerkedni szeretnénk. (Annak ellenére, hogy most van barátunk.)
Van itt két-három olyan nick is, akivel folyamatosan beszélgetünk üzenetben, nem csak szexről.

Továbbá a munkám révén kábé egész nap a gép előtt ülök, így rendszeresen, naponta többször is benézek ide is. Meg még ezer másik helyre is a neten...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4126362)
2019. 06. 27. csütörtök 09:51
Vannak pozitív tapasztalatok, ugyanakkor rettenetesen nehéz. Viszont lenne egy kérdésem azokhoz a párokhoz, akik az adatlapjuk szerint már nem keresnek, viszont napi 4x,5x fejönnek ide. Mi a párommal amikor így döntöttünk, töröltük a közös profilokat. Ha még nem is törli, de nem keres, akkor hogy-hogy folyton itt van? Fura.
#6046   2019. 06. 27. csütörtök 10:07
X Törölt felhasználó (3925392)
probálkoznak
#6045   2019. 06. 27. csütörtök 09:51
X Törölt felhasználó (4126362)
#6044   2019. 06. 26. szerda 16:58
X Törölt felhasználó (3989732)
...ööö, de ha mindig a hülyékhez igazítjuk a világot, akkor tényleg azt fogják hinni, hogy a természetes és normális, ahogy ők írnak/viselkednek/beszélnek, és aki náluk egy kicsit okosabb, az a köcsög. Már így is ez kezd lenni a tendencia mindenütt.

Szóval szerintem nem baj az, ha valaki szembesítve van a saját hülyeségével. Még akkor is, ha az bántó az illetőnek. Van rá esély, hogy esetleg tanul belőle.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2019. 06. 24. hétfő 08:59
szerintem egyszerűbb és korrektebb a "nem vagy szimpatikus"..
mint bele rúgsz a helyesírással... ne süllyedj a szintjére.
#6043   2019. 06. 26. szerda 16:23
bugyibuvar73 bugyibuvar73
Ugyan dehogy.
#6042   2019. 06. 24. hétfő 08:59
vazelinator vazelinator VIP Admin
szerintem egyszerűbb és korrektebb a "nem vagy szimpatikus"..
mint bele rúgsz a helyesírással... ne süllyedj a szintjére.
(Ez egy válasz kiralysanya üzenetére (2019. 06. 17. hétfő 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 17. hétfő 10:16
Sziasztok.
Csak mert oly sokan "sírnak" hogy nem válaszolnak a levelekre, stb, stb.
Néhány sor egy úgynevezett "férfi" tollából, és persze a válaszainak. Legyen ez tanulság, esetleg minta, a hogyan ne, találjuk szexpartnert kategóriában.
Első levél:
Szia ismerkedés ?...
Válaszunk:
Szia.
Örülünk hogy figyelmesen elolvastad az adatlapunk!
De szerintünk, aki még arra sem veszi a fáradságot, ha már párnak írsz, hogy a megszólítás az nem szia, hanem sziasztok, azzal egyszerűen nem kívánunk ismerkedni!
Második levél:
oké csak nem értem sztm tök mind1 hogy szolit az ember meg h csak sziát irtam
sokan irtam és sokan nem válaszolnak és bele untom hogy le irom hogyn ézek ki stb... feleslegesen nem irok regény csak ha visza ir az iletö vagy illetök de mind1
Válaszunk:
Szia
Ilyen helyesírással inkább ne is írj senkinek !
Harmadik levél:
oké de helyes irás nem jelent semmit lehet h vanak olyanok h helyen irnak közbe meg analfabéták nem tudnak baszni ,romák stb... de én Normális fiatal pasi vagyok Kömüves Burkolo faluba élek paraszt is szoval ennyi utálom az ijen embereket akik a külsö meg a helyes irás serint állapitják meg a másikat holott ez szex társkeresö oldal itt a fasz punci kémia a lényeg
Erre már nem válaszoltunk.
Röviden összefoglalva, aki például tud írni, az analfabéta.
Tehát, kedves normális módon író és jelentkező partnerkeresők! Higgyétek el, ha naponta jönnek ilyen fent említett levelek, (És jönnek! Tömegével!) még a leginkább ismerkedni vágyók is csömört kapnak egy idő után. És messze nem ez a legdurvább, levél. Ettől sokkal cifrább dolgok is vannak!
De az eredeti téma kérdésére válaszolva, igen lehet találni. Nem is egyet, nem is kettőt! Csak curv@ nehéz.
#6041   2019. 06. 23. vasárnap 19:29
Caracas79 Caracas79
A lehető legbölcsebb tanáccsal szolgáltál,ami a személyes tapasztalataidból táplálkozik.És valóban rengeteg a nem valós,illetve szövegértési nehézséggel küszködő személy az erotikus és hagyományos társkereső oldalakon is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 23. vasárnap 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 23. vasárnap 09:35
Sajnos minden oldal erintett a kamusok vonatkozasaban. Nem nagyon tudsz hova menni. Gyorsan szurd ki es tiltsd. Ez a legtobb, amit tehetsz. En is belefutok olykor uj regen a regi ismerosokbe, akik megkornyekeznek ujra. Ez van. Elkerulhetetlen. Mar nem is idegesitem magam ezen. vigyor2
#6040   2019. 06. 23. vasárnap 12:17
X Törölt felhasználó (4144582)
lookaround
#6039   2019. 06. 23. vasárnap 09:35
Sajnos minden oldal erintett a kamusok vonatkozasaban. Nem nagyon tudsz hova menni. Gyorsan szurd ki es tiltsd. Ez a legtobb, amit tehetsz. En is belefutok olykor uj regen a regi ismerosokbe, akik megkornyekeznek ujra. Ez van. Elkerulhetetlen. Mar nem is idegesitem magam ezen. vigyor2
#6038   2019. 06. 23. vasárnap 07:03
X Törölt felhasználó (4138002)
Sziasztok! Kire írt már rá ************** , vagy *************** néven is szokott lenni! Annyira idegesítő és gáz , évek óta itt van fent az olalon, rengeteg regisztrációja van ha letiltod egyből ír egy másik nick néven. Leszbi nőnek adja ki magát , minden esetben és pár levélváltás után elárulja hogy ő igazából fiú, de szeret lánynak öltözni meg hasonlók.. hiába küldöm el k...a...ba ujra és ujra ir... Nem lehetne az ilyenek kiszürni ip cím alapján, ez az oldal az ilyenk miatt már kész rémálom!

*moderálva: nicket ne írj ki."
#6037   2019. 06. 18. kedd 10:32
X Törölt felhasználó (3925392)
találtunk de nem egyszeru
#6036   2019. 06. 18. kedd 07:37
MILF-shooter MILF-shooter
Ez jó volt crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 17. hétfő 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772) VIP
2019. 06. 17. hétfő 11:20
Jo. Tudjuk, hogy jo pasi vagy. Megertettuk, hogy minden no szerinted akarna teged....
eplus2
Ha megsem, akkor csak vak lehet vagy ficko.

... 249 250 251 252 253 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11055db
Utolsó üzenet: ma 16:54

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!