Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 265 266 267 268 269 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5745   2019. 03. 28. csütörtök 17:18
egysportospasi egysportospasi
Én már csak ismerkedek, dugni nem akarok. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)
2019. 03. 28. csütörtök 14:29
Az én gigalike-om megint csak ide jár.
Igen,kell egy kis ismerkedés...nem csak puncik és farkak vagyunk. Persze nem kell nagyon egymás életében elmerülni,de valamilyen szinten ismerje már meg az ember azt,akivel dugni akar.
......hogy Ti miért nem csajoztok.....botrány nyes pusszantom az asszonyt bee1 nyes
#5744   2019. 03. 28. csütörtök 14:29
X Törölt felhasználó (4003272)
Az én gigalike-om megint csak ide jár.
Igen,kell egy kis ismerkedés...nem csak puncik és farkak vagyunk. Persze nem kell nagyon egymás életében elmerülni,de valamilyen szinten ismerje már meg az ember azt,akivel dugni akar.
......hogy Ti miért nem csajoztok.....botrány nyes pusszantom az asszonyt bee1 nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 03. 28. csütörtök 11:00
Ki így, ki úgy... Nálad mindegy, hogy ki az, mi az, csak szex legyen tisztán 'oszt jónapot. Mások viszont nem így csinálják (mi sem).
Ellenben én nem akarlak meggyőzni róla, hogy rosszul csinálod, mert úgy csinálod, ahogy akarod. Te se akarj másokat meggyőzni róla, hogy a te módszered a helyes. Viszont van egy rossz hírem: az emberek nagyobbik része azért szereti tudni, kivel fekszik össze, kell nekik egy minimális bizalmi viszony, így ne csodálkozz, ha a te módszered, hozzáállásod miatt elesel egy csomó lehetőségtől esetleg. smile
A te módszered inkább a Tinderre való, az szól arról, hogy "mindegy ki vagy, csak dugjunk egy jót".
És félre ne érts, nem minősítelek; - egyszerűen csak más a hozzáállásunk ebben a dologban.
#5743   2019. 03. 28. csütörtök 14:27
X Törölt felhasználó (3989732)
Érthető. Mi első körben úgy is indultunk neki, hogy hasonló habitusú, érdeklődési körű és értelmi színvonalú emberkét keresünk, akivel nem csak szexelni, hanem beszélgetni is lehet. Zaklatni nem is tudom, mivel lehetne minket, bár ha valaki nekiállna, komoly problémákba ütközne. Nem vagyok egy konfliktuskerülő fajta, sőt. smile
De egyébként akivel itt kapcsolatba kerültünk, és konkrétan tudja, kik vagyunk és hol, kivétel nélkül normális emberkék, hasonló diszkréciós igénnyel, mint mi, úgyhogy ebből nem nagyon lehet gond. Mondjuk nem vagyunk naivak, elég pontosan belőjük, hogy kivel mit lehet megosztani.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 28. csütörtök 14:18
Én is inkább a bizalmon alapuló kapcsolat híve vagyok, csak sajnos nekem volt olyan hogy valaki visszaélt vele. Azáltal hogy sok mindent tudott rólam, például képes volt zaklatni. Utána volt olyan akit neten nagyon jól megismertem, szinte mindent tudtunk egymásról, de néhány személyes adatot direkt nem mondtam el neki és akkor még nem volt ennyire elterjedt közösségi oldal. Így egyeztünk meg, tudta miért teszem.
#5742   2019. 03. 28. csütörtök 14:18
Én is inkább a bizalmon alapuló kapcsolat híve vagyok, csak sajnos nekem volt olyan hogy valaki visszaélt vele. Azáltal hogy sok mindent tudott rólam, például képes volt zaklatni. Utána volt olyan akit neten nagyon jól megismertem, szinte mindent tudtunk egymásról, de néhány személyes adatot direkt nem mondtam el neki és akkor még nem volt ennyire elterjedt közösségi oldal. Így egyeztünk meg, tudta miért teszem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki így, ki úgy... Nálad mindegy, hogy ki az, mi az, csak szex legyen tisztán 'oszt jónapot. Mások viszont nem így csinálják (mi sem).
Ellenben én nem akarlak meggyőzni róla, hogy rosszul csinálod, mert úgy csinálod, ahogy akarod. Te se akarj másokat meggyőzni róla, hogy a te módszered a helyes. Viszont van egy rossz hírem: az emberek nagyobbik része azért szereti tudni, kivel fekszik össze, kell nekik egy minimális bizalmi viszony, így ne csodálkozz, ha a te módszered, hozzáállásod miatt elesel egy csomó lehetőségtől esetleg. smile
A te módszered inkább a Tinderre való, az szól arról, hogy "mindegy ki vagy, csak dugjunk egy jót".
És félre ne érts, nem minősítelek; - egyszerűen csak más a hozzáállásunk ebben a dologban.
#5741   2019. 03. 28. csütörtök 13:54
kiskoko34 kiskoko34
A módszeremtől nem tartok. Több "esélytől" esek el a sok, mások idejével játszó, komolytalan, kamus miatt. Ettől függetlenül nyilván nem mindegy, hogy kivel fekszik az ágyba az ember. Elengendő kép cserélésével, telefonos beszélgetéssel már kapni az emberről egy képet, de az, hogy a valós életében mivel foglalkozik, mit csinál, annyira elhanyagolható.
#5740   2019. 03. 28. csütörtök 12:26
X Törölt felhasználó (4049852)
Persze ez változó dolog.
Akkor inkább úgy írom, hogy én nem tarom valószínűnek ezt a dolgot magamnál.
Persze találkozni lehet egy komolyabb beszélgetés után is, de egyből az ágyba ugrani nem. (Ez az én hozzáállásom)
Azért jó kicsit ismerni a másikat és tudni, hogy egy húron pendülnek a felek vagy sem.

Én nem csak egy egyszeri alkalmat szeretnék itt, de ez is sok dologtól függ. Amennyiben van rá esély tartósan tervezek.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 28. csütörtök 08:34
Abban nem feltétlenül értek egyet, hogy ne lehetne találkozni valakivel néhány óra leforgása alatt. Hiszen volt rá példa velem ezen az oldalon és nem is volt rossz. Alapjában én is szeretem jó előre lefixálni, de ha valakivel jól megy a beszélgetés és éppen mindketten/hárman (mivel hármas volt haverommal és a csajjal) ráértek, akkor miért ne? Viszont azzal nekem is problémám volt, mikor egy csaj rámírt, hogy most gyere át, ha akarsz valamit, mert azért valamennyi idő kell a készülődésre stb.

Ezen kívül, azt nem értem pl, hogy egy ilyen oldalon egy párkapcsolatban élő pár női tagja miért várja el, hogy a másik férfi udvaroljon neki? Talán még azt is elvárja, hogy a párja helyett névnapján/születésnapján fel is köszöntse? Meg miért kell tudni a másikról, hogy kicsoda, milyen élete van, pláne fb elérhetőség? Én sosem adtam meg ezeket, mivel ez teljesen magánügy. Itt nem kapcsolatépítésről van szó, hanem szexről. Nyilván, ha nem egyszeri alkalomról van szó, akkor szóba jöhet az, hogy megnyíljon az ember, de az alap felállás az, hogy hiába találkozol valakivel vagy valakikkel semmi garancia nincs rá, hogy lesz második alkalom, akkor meg miért tudjon rólad a másik bármi személyeset is?
#5739   2019. 03. 28. csütörtök 11:00
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 28. csütörtök 08:34
Abban nem feltétlenül értek egyet, hogy ne lehetne találkozni valakivel néhány óra leforgása alatt. Hiszen volt rá példa velem ezen az oldalon és nem is volt rossz. Alapjában én is szeretem jó előre lefixálni, de ha valakivel jól megy a beszélgetés és éppen mindketten/hárman (mivel hármas volt haverommal és a csajjal) ráértek, akkor miért ne? Viszont azzal nekem is problémám volt, mikor egy csaj rámírt, hogy most gyere át, ha akarsz valamit, mert azért valamennyi idő kell a készülődésre stb.

Ezen kívül, azt nem értem pl, hogy egy ilyen oldalon egy párkapcsolatban élő pár női tagja miért várja el, hogy a másik férfi udvaroljon neki? Talán még azt is elvárja, hogy a párja helyett névnapján/születésnapján fel is köszöntse? Meg miért kell tudni a másikról, hogy kicsoda, milyen élete van, pláne fb elérhetőség? Én sosem adtam meg ezeket, mivel ez teljesen magánügy. Itt nem kapcsolatépítésről van szó, hanem szexről. Nyilván, ha nem egyszeri alkalomról van szó, akkor szóba jöhet az, hogy megnyíljon az ember, de az alap felállás az, hogy hiába találkozol valakivel vagy valakikkel semmi garancia nincs rá, hogy lesz második alkalom, akkor meg miért tudjon rólad a másik bármi személyeset is?
#5738   2019. 03. 28. csütörtök 09:00
X Törölt felhasználó (3715492)
En kb 5-6 ev utan jottem vissza a forumra. Meglepett hogy elszapordtak a melegek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 27. szerda 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 16:06
Jaja. smile Bár mióta ilyen szépen túlnépesedtünk, ez is hígul rendesen. Egyre több a bizonytalankodó férfi, a válogatós férfi, a saját neméhez vonzódó férfi... smile Az anyatermészet mindent megtesz, hogy ne nagyon akarjunk tovább szaporodni. Szerintem ezért van ez a sokféle szexuális preferencia is.
#5737   2019. 03. 28. csütörtök 08:34
kiskoko34 kiskoko34

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 27. szerda 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4049852)
2019. 03. 27. szerda 10:14
Ebben igazad van!
Aki jó helyen keresgél találhat magának partnert!
Én korábban inkább a társkereső fórumot használtam (évekkel korábban már). Ott nem sikerült.
Most hogy újra jelen vagyok, nézelődtem ott és 90%ban ugyanazok írkálnak oda. Perverzek, kamusok stb stb. És ami a legtöbbeknél ki van ír pl reggel 9kor: "ma délutánra". Ha valaki partnert keres nem biztos, hogy pár órával előtte kéne keresgetni....
Csak úgy ismerkedés, beszélgetés nélkül senkivel nem találkoznék szec miatt! Persze egy sima utcai találkozót meg lehet beszélni, de többet (szerintem) nem. Ehez egy kis idő kell és komolyság. A fórumban meg a chaten viszont a legtöbb ember komolytalan sajnos. Tisztelet a kivételnek!!! smile
#5736   2019. 03. 27. szerda 16:06
Jaja. smile Bár mióta ilyen szépen túlnépesedtünk, ez is hígul rendesen. Egyre több a bizonytalankodó férfi, a válogatós férfi, a saját neméhez vonzódó férfi... smile Az anyatermészet mindent megtesz, hogy ne nagyon akarjunk tovább szaporodni. Szerintem ezért van ez a sokféle szexuális preferencia is.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 03. 27. szerda 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 15:54
Azért azt mindenki tudja hogy egy nőnek indok kell a szexhez, a férfinek csak hely. smile
#5735   2019. 03. 27. szerda 16:05
Én is a totál őszinteségben hiszek, éppen ezért elég hamar észre is szoktam venni, ha valami nem stimmel. Nem csak ezen a téren, hanem úgy általában az életben. Nem feltétlenül a konkrétumokat, csak azt, hogy valami sumákolás megy. És olyan rákérdezek dolgokra, és nem hagyom annyiban. Ha pedig nem működik a dolog, akkor ott ugrott a bizalom.
Nyilván nem minden ilyen egyszerű, de nálunk ez is egy szűrő, és eddig elég jól működött.
Az én feleségem egyfolytában beszél velem a szexuális életéről. nyes MINDENRŐL. Ahogy én is vele. Már sokszor leírtam, nálunk ez az alapja a dolgoknak, a kíméletlen, totális őszinteség.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 03. 27. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 15:49
Viszont a szexuális életéről tényleg mindenki azt mond amit akar. Például elég nehéz leellenőrizni hányszor szexel a feleségével otthon valaki, még ha rajta is van fb-on. Én egyébként mindig őszinte voltam, soha egyetlen nőnek nem hazudtam például olyat hogy független vagyok. Viszont nem nagyon emlékszem arra hogy bármelyik feleség beszélt volna a férjével való szexuális életéről, igaz ezt én sem nagyon forszíroztam.
#5734   2019. 03. 27. szerda 15:54
Azért azt mindenki tudja hogy egy nőnek indok kell a szexhez, a férfinek csak hely. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 27. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 14:40
A hármast egyikünk se tekinti félremenésnek, mert együtt vagyunk benne.
A barátunk kapcsolatban van ugyan, de nem kap otthon szexet (semmit), így ezért nem érzi magát rosszul a párom.
Ha házas, de engedéllyel teszi, akkor sincs gáz.
Kifejezetten azzal lenne baja, ha egy kapcsolat az ő közreműködése révén menne tönkre.
#5733   2019. 03. 27. szerda 15:49
Viszont a szexuális életéről tényleg mindenki azt mond amit akar. Például elég nehéz leellenőrizni hányszor szexel a feleségével otthon valaki, még ha rajta is van fb-on. Én egyébként mindig őszinte voltam, soha egyetlen nőnek nem hazudtam például olyat hogy független vagyok. Viszont nem nagyon emlékszem arra hogy bármelyik feleség beszélt volna a férjével való szexuális életéről, igaz ezt én sem nagyon forszíroztam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 27. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 15:32
Valóban azt mond, amit akar. Aztán a személyes találkozó, bemutatkozás után kábé három perc alatt derül ki minden róla a facebookról pl. smile
#5732   2019. 03. 27. szerda 15:32
Valóban azt mond, amit akar. Aztán a személyes találkozó, bemutatkozás után kábé három perc alatt derül ki minden róla a facebookról pl. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 27. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (848234)
2019. 03. 27. szerda 15:24
Erre írtam azt, hogy mindenki azt kamuzik, amit akar. (és meg is teszi.) Én pl semmilyen alkalmi kapcsolatommal sem osztottam meg, hogy milyen a családi állapotom, szerintem ez magánügy. De ez fordítva is így volt. Igazából szóba sem került soha. Én sem faggatom és kezdek el filózni azon, hogy a másik fél vajon miért innen keres partnert és vajon mit robbanthatok szét ha most lefekszem vele. Persze van a nőknél ez a szolidaritás csakhogy itt ennek nem szabadna müködnie, ahogy egy swinger klubban sem azon filóznak nyilván hogy most vajon a kiszemeltnek milyen a családi állapota, amire mellesleg úgy is azt mond amit akar.
#5731   2019. 03. 27. szerda 15:24
X Törölt felhasználó (848234)
Erre írtam azt, hogy mindenki azt kamuzik, amit akar. (és meg is teszi.) Én pl semmilyen alkalmi kapcsolatommal sem osztottam meg, hogy milyen a családi állapotom, szerintem ez magánügy. De ez fordítva is így volt. Igazából szóba sem került soha. Én sem faggatom és kezdek el filózni azon, hogy a másik fél vajon miért innen keres partnert és vajon mit robbanthatok szét ha most lefekszem vele. Persze van a nőknél ez a szolidaritás csakhogy itt ennek nem szabadna müködnie, ahogy egy swinger klubban sem azon filóznak nyilván hogy most vajon a kiszemeltnek milyen a családi állapota, amire mellesleg úgy is azt mond amit akar.
#5730   2019. 03. 27. szerda 14:40
A hármast egyikünk se tekinti félremenésnek, mert együtt vagyunk benne.
A barátunk kapcsolatban van ugyan, de nem kap otthon szexet (semmit), így ezért nem érzi magát rosszul a párom.
Ha házas, de engedéllyel teszi, akkor sincs gáz.
Kifejezetten azzal lenne baja, ha egy kapcsolat az ő közreműködése révén menne tönkre.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 03. 27. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 14:34
Én nem akartam soha egyetlen férfival sem "kibaszni". A többesben való szexet nem tekinti a maga részéről félremenésnek a párod? Ha olyan férfi lenne aki ugyan házas, de engedéllyel teszi akkor más lenne a helyzet?
#5729   2019. 03. 27. szerda 14:35
30? Nem inkább 300?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 27. szerda 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (884558)
2019. 03. 27. szerda 11:36
Alapvető félreértések, szerintem:
Szólóként
Nyilvánvaló biológiai-evolúciós okokból minden szexpartnerkereső fórumon egy nőre 30 férfi jut. Mivel köztudott, hogy csak a fasz van ingyen, ezért egy nő, ha dugni akar, rendkívül könnyen megteheti élő ismerkedéssel is, különösebben vonzónak sem kell lennie hozzá, míg egy férfinél ez sokkal nehezebb, hiszen ahogy mindenhol, ilyen helyen is 30 másikkal kell versenyeznie egy lukért.
Egy nő a szexpartnerkeresőt sem úgy használja, mint ahogyan azt egy férfi teszi vagy elképzeli, hanem elsősorban társkeresőként kezeli, és megvannak a praktikái, hogyan válassza ki a számára megfelelő jelöltet a 30 aktuális jelentkezőből, amik hasonlóak bármilyen társkeresőn használt praktikákhoz, függetlenül attól, hogy aztán lehet, tényleg csak dugni akar. Bókokat gyűjt, versenyeztet, és akkor választ. Egy férfi a sima társkeresőt is, meg tulajdonképpen bármilyen internetes felületet, ahol nők fordulnak elő, azt szexpartnerkeresőként használja, aztán ha szerencséje van és kitartó, akkor lukra futhat, azt utána majd lesz belőle valami kapcsolat, vagy nem lesz.
A másik félreértésre okot adó tényező kulturális. Manapság egy nőt és egy férfit is sokszor annyi inger ér, mint mondjuk 30 éve. A férfi sokkal nagyobb nyíltsággal találkozhat a nők részéről, és amiatt hajlamos kangörccsel írogatni; a nő meg - pont emiatt - sokszor annyi bókot kap, még ha az nem is őszinte, hanem csak célirányos manipuláció, így a számára pillanatnyilag szükséges önbizalomfröccsre hamar szert lehet tenni, és odébbálni még bármi előtt egy regisztrációt követő bejelentkezés után, ha elolvasta a postaládájában landoló 72 db. levelet meg az 53 db péniszfotót végigböngészte.

Párosban.
A legtöbb párosban kereső ember itt valójában csak a férfit jelenti, aki azt hazudja, hogy a párjával együtt keres más párokat, de közben a párja valószínűleg nem tud semmit, vagy nincs is neki párja. Ezzel persze nincsen gond, én is elrecskázgatok, ha ráérek itt képekre, amelyik arra érdemes a sok béna közül, és az én párom bizony letépné az arcomat, ha megtudná, hogy akárcsak szándékot is mutatok bármilyen keresésre, csak akkor ezt így is kéne jelezni az adatlapon, nem kamuzni magának valakit, csak mert úgy jobb esélyekkel indulhat a versenyben.
Aki tényleg komolyan gondolja a párosként párkeresést, minimum fotói vannak fenn, de a 70%-uk úgy néz ki, mint egy rossz vicc. Persze aki ezt olvassa, úgy gondolja, hogy ő biztos nem, pedig jó eséllyel de.

Ennek ellenére úgy gondolom, hogy az itt szexet kereső elsősorban férfiak és párok egy kevés százalékának lehetséges partnert találni. Ehhez rengeteg kitartás kell (mint mindenhez az életben, amit művelni szeretnénk), és a kitartást igénylő levelezés és ikszmillió visszautasítás vagy reakcióhiány során megszerzett tapasztalat a sikeres, célravezető kommunikációhoz elengedhetetlen. Persze az sem árt azért, ha nem úgy néz ki az illető, mint egy őrült bányarém, és nem úgy írja le a mondatokat, mint egy 8 éves szefós kisgyerek smile
#5728   2019. 03. 27. szerda 14:34
Én nem akartam soha egyetlen férfival sem "kibaszni". A többesben való szexet nem tekinti a maga részéről félremenésnek a párod? Ha olyan férfi lenne aki ugyan házas, de engedéllyel teszi akkor más lenne a helyzet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 27. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 11:43
Van a nők között egy egyfajta evolúciós eredetű szolidaritás. Kevésbé hajlamosak kibaszni egymással, mint mi férfiak. smile
Sok-sok barátnőmtől hallottam már ebben a témában, hogy nem akarják elvenni a másiktól a már megszerzett férfit. Az én páromnak se az van a fejében, hogy akkor van baj, ha lebuktunk; hanem eleve az, hogy nem ő akar az lenni, aki miatt az adott férfi félremegy.
#5727   2019. 03. 27. szerda 12:25
X Törölt felhasználó (884558)
Simán csak szerettem volna egy idétlenül hangzó nevet smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 27. szerda 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 12:10
...az, hogy tallerossyzebulon a mailed, az poén, freudi vagy az volt az első név a regnél, ami eszedbe jutott? nyes
#5726   2019. 03. 27. szerda 12:10
...az, hogy tallerossyzebulon a mailed, az poén, freudi vagy az volt az első név a regnél, ami eszedbe jutott? nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 27. szerda 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (884558)
2019. 03. 27. szerda 11:36
Alapvető félreértések, szerintem:
Szólóként
Nyilvánvaló biológiai-evolúciós okokból minden szexpartnerkereső fórumon egy nőre 30 férfi jut. Mivel köztudott, hogy csak a fasz van ingyen, ezért egy nő, ha dugni akar, rendkívül könnyen megteheti élő ismerkedéssel is, különösebben vonzónak sem kell lennie hozzá, míg egy férfinél ez sokkal nehezebb, hiszen ahogy mindenhol, ilyen helyen is 30 másikkal kell versenyeznie egy lukért.
Egy nő a szexpartnerkeresőt sem úgy használja, mint ahogyan azt egy férfi teszi vagy elképzeli, hanem elsősorban társkeresőként kezeli, és megvannak a praktikái, hogyan válassza ki a számára megfelelő jelöltet a 30 aktuális jelentkezőből, amik hasonlóak bármilyen társkeresőn használt praktikákhoz, függetlenül attól, hogy aztán lehet, tényleg csak dugni akar. Bókokat gyűjt, versenyeztet, és akkor választ. Egy férfi a sima társkeresőt is, meg tulajdonképpen bármilyen internetes felületet, ahol nők fordulnak elő, azt szexpartnerkeresőként használja, aztán ha szerencséje van és kitartó, akkor lukra futhat, azt utána majd lesz belőle valami kapcsolat, vagy nem lesz.
A másik félreértésre okot adó tényező kulturális. Manapság egy nőt és egy férfit is sokszor annyi inger ér, mint mondjuk 30 éve. A férfi sokkal nagyobb nyíltsággal találkozhat a nők részéről, és amiatt hajlamos kangörccsel írogatni; a nő meg - pont emiatt - sokszor annyi bókot kap, még ha az nem is őszinte, hanem csak célirányos manipuláció, így a számára pillanatnyilag szükséges önbizalomfröccsre hamar szert lehet tenni, és odébbálni még bármi előtt egy regisztrációt követő bejelentkezés után, ha elolvasta a postaládájában landoló 72 db. levelet meg az 53 db péniszfotót végigböngészte.

Párosban.
A legtöbb párosban kereső ember itt valójában csak a férfit jelenti, aki azt hazudja, hogy a párjával együtt keres más párokat, de közben a párja valószínűleg nem tud semmit, vagy nincs is neki párja. Ezzel persze nincsen gond, én is elrecskázgatok, ha ráérek itt képekre, amelyik arra érdemes a sok béna közül, és az én párom bizony letépné az arcomat, ha megtudná, hogy akárcsak szándékot is mutatok bármilyen keresésre, csak akkor ezt így is kéne jelezni az adatlapon, nem kamuzni magának valakit, csak mert úgy jobb esélyekkel indulhat a versenyben.
Aki tényleg komolyan gondolja a párosként párkeresést, minimum fotói vannak fenn, de a 70%-uk úgy néz ki, mint egy rossz vicc. Persze aki ezt olvassa, úgy gondolja, hogy ő biztos nem, pedig jó eséllyel de.

Ennek ellenére úgy gondolom, hogy az itt szexet kereső elsősorban férfiak és párok egy kevés százalékának lehetséges partnert találni. Ehhez rengeteg kitartás kell (mint mindenhez az életben, amit művelni szeretnénk), és a kitartást igénylő levelezés és ikszmillió visszautasítás vagy reakcióhiány során megszerzett tapasztalat a sikeres, célravezető kommunikációhoz elengedhetetlen. Persze az sem árt azért, ha nem úgy néz ki az illető, mint egy őrült bányarém, és nem úgy írja le a mondatokat, mint egy 8 éves szefós kisgyerek smile

... 265 266 267 268 269 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11065db
Utolsó üzenet: ma 22:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!