De mellé mennyi ilyen van. Sőt a legtöbb oldal az ebből áll. Sőt megy a kifogás 2 kg, meg 5 centiméteren is. Az elvárások az egekig vannak feltolva. Van ahol még ennél is rosszabb. Továbbra is a tapasztalat azt mutatja hogy partnert vagy szórakozóhelyen vagy társkeresőn lehet érdemes keresni.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 03. 26. kedd 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 26. kedd 10:19

Az alap. A hangulatvilágítást is meg kell fizetni.
Amúgy ebből is látszik, hogy itthon mennyire elveszítették az emberek a realitás talaját. Minden pár tenyészcsődört keres min 190 cm magas, kisportolt alkat, millió dolláros mosoly és minimum 22-es cerka. Közben meg ránézel a fotóikra és egy viszonylag jó alakú csaj/lány/nő pózol egy sörhasú, szőrös, ápolatlan még csak nem is trimmelt intim zónájú 170 cm-es 100 kilós pasassal. Persze minden egyes oldalon az a szlogen, hogy "extra igényes, ápolt pár keres és mindkét fél '''''sportos""" alkat"

Amúgy ebből is látszik, hogy itthon mennyire elveszítették az emberek a realitás talaját. Minden pár tenyészcsődört keres min 190 cm magas, kisportolt alkat, millió dolláros mosoly és minimum 22-es cerka. Közben meg ránézel a fotóikra és egy viszonylag jó alakú csaj/lány/nő pózol egy sörhasú, szőrös, ápolatlan még csak nem is trimmelt intim zónájú 170 cm-es 100 kilós pasassal. Persze minden egyes oldalon az a szlogen, hogy "extra igényes, ápolt pár keres és mindkét fél '''''sportos""" alkat"

Sziasztok!
Újra regisztráltam az oldalra (régebben hosszú ideig tag voltam).
Változott itt valami? A múltban elég sok képkéregető, kamuprofil stb stb volt itt jelen. Ez még mindig így vagy?
Esetleg már lehet találni normális partnert is a fórumban?
Szép napot és sikeres isnerkedést mindenkinek!
Újra regisztráltam az oldalra (régebben hosszú ideig tag voltam).
Változott itt valami? A múltban elég sok képkéregető, kamuprofil stb stb volt itt jelen. Ez még mindig így vagy?
Esetleg már lehet találni normális partnert is a fórumban?
Szép napot és sikeres isnerkedést mindenkinek!

Ez is elég jellemző.
Fiút keresünk nagyon szép fiatal barátnőmnek. Írsz levelet és a válasz, hogy mennyire tudsz gavallér lenni?
Vagy "ezt a testet meg kell fizetni"
Vagy a másik mikor és van még más, mi lenne, ha a barátom is leszopna?
(és akkor fény derül rá, hogy valójában a férfi levelez) szörnyű.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 26. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 26. kedd 10:29

Törölt felhasználó (1292612)

Nekem is volt egy érdekes esetmeghívásom...
bár ők párként vannak az oldalon
néha Salgótarjánban, néha Egerben, néha Nagykanizsán laknak, adatlapon rendszeresen ez váltakozik.
Elhívtak magukhoz masszírozni
mindkettőjüket meg kellett volna masszíroznom, és ha akarok szexet, vigyek piát és egy húszast, ha csak nézni akarom, hogy ők dugnak, akkor egy ötös is elég!
NEM MENTEM...
DD
néha Salgótarjánban, néha Egerben, néha Nagykanizsán laknak, adatlapon rendszeresen ez váltakozik.
mindkettőjüket meg kellett volna masszíroznom, és ha akarok szexet, vigyek piát és egy húszast, ha csak nézni akarom, hogy ők dugnak, akkor egy ötös is elég!

NEM MENTEM...

Igen lehet találni!
...akkor biztos mi vagyunk az üdítő kivétel.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2019. 03. 26. kedd 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 26. kedd 10:19

Nekem is volt egy érdekes esetmeghívásom...
NEM MENTEM...
DD
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 23. szombat 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 23. szombat 15:15

NEM MENTEM...

Törölt felhasználó (848234)

És mé annyit, hogy a fickó 2 email címről irogatott, a munkahelyéről illetve a privátról és amikor elküldtem melegebb éghajlatra akkor még irogatott a másikról. Itt még plusszban leírta, hogy a fiatalabb csajszinak van egy lódarázs csipés méretű herpesz a száján és hogy ugye ez engem nem zavar.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 23. szombat 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 23. szombat 15:16

Meg ha már ott vagyok fizessem már ki a villanszámlát.
Meg ha már ott vagyok fizessem már ki a villanszámlát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 23. szombat 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 23. szombat 15:12
Törölt felhasználó (4003272)

Szerencse,hogy nem volt már több ideje,mert szólt volna,hogy vigyél sátrat is. A vityillót letarolta egy tornádó

És mé annyit, hogy a fickó 2 email címről irogatott, a munkahelyéről illetve a privátról és amikor elküldtem melegebb éghajlatra akkor még irogatott a másikról. Itt még plusszban leírta, hogy a fiatalabb csajszinak van egy lódarázs csipés méretű herpesz a száján és hogy ugye ez engem nem zavar.
Szerencse,hogy nem volt már több ideje,mert szólt volna,hogy vigyél sátrat is. A vityillót letarolta egy tornádó
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 23. szombat 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 23. szombat 14:59

Fergeteges éjszaka volt.

Vidám történet ez. Így én is tudok egy jó bulit neked ha érdekel....

Fergeteges éjszaka volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 23. szombat 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 23. szombat 14:54

Khm....bizony.....
....és vittél??
....és vittél??

Ja még azt kihagytam, aztán nem lovagolok ezen a sztorin, hogy az ágynemű után felsorolt kb 20e ft értékben piákat, amiket én vegyek meg és vigyek le. Kaja gondolom nem is lett volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 23. szombat 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 23. szombat 14:48

Megértem ha nevetsz, ezen csak azt lehet.
Khm....bizony.....
....és vittél??
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 23. szombat 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 23. szombat 14:48
....és vittél??

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 23. szombat 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 23. szombat 14:42
Bocs,nem a sztorin nevetek,mert az elég szomorú. Bár sajnos cseppet sem meglepő. De hogy még volt pofája az ágyneműs kéréshez is.....
Gyááá.... A "Mit NE tegyél soha de soha,ha épeszű embernek tartod magad" topicot ronggyá lehetne írni az ilyenekkel,ha volna

Bocs,nem a sztorin nevetek,mert az elég szomorú. Bár sajnos cseppet sem meglepő. De hogy még volt pofája az ágyneműs kéréshez is.....

Nekem egy 50 év körüli fickó írt innen kb január közepe felé, hogy van 2 tuti csaj ismerőse, akivel lehetne egy négyest nyomni ha benne lennék. Nem különösöbben érdekelt, mert ezekben én nem hiszek. Nem hazudok, a srác totál rám szállt, de alapvetően normális volt. Kb 3 hónapig írt szinte napi szinten, hogy légyszi jöjjek jöjjek. A program annyi lett volna csak, hogy egy adott bp.-ti lakáson jelenjek meg, és semmi mást nem kell csinálni, mint dugni. 3 hónap után beadtam a derekam: egy fene tegyünk egy próbát. Közeledett az aktuális nap, majd előtte egy nappal kapok egy levelet, hogy minden oké, csak egy picit változott a program. És innen idézek a leveléből:
" Figyu minden tuti, annyiban változott csak a helyzet, hogy a Zalában lévő vityilómba kellene lejönnöd és előtte összeszedni a csajokat. Az egyik csajszi a Ferihegyi úton lakik, a másik Ürömön. Címet majd adok. Na most ők nem tudnak egymásról, tehát jó lenne, hogy miután elmentél értük, összehozod őket egymással, tudod, hogy megjöjjön egymáshoz a kedvük és te is szórakoztasd őket végig, hogy mire leértek minden simán menjen. Ja és fontos!!!, ha lejössz hozz légyszives 4 garnitúra ágyneműt, ez tényleg fontos."
És ezért képes volt 3 hónapig napi szinten írni, hazudozni stb. Ez most csak egy kiragadott példa volt, hogy mennyire beteg emberek vannak.
" Figyu minden tuti, annyiban változott csak a helyzet, hogy a Zalában lévő vityilómba kellene lejönnöd és előtte összeszedni a csajokat. Az egyik csajszi a Ferihegyi úton lakik, a másik Ürömön. Címet majd adok. Na most ők nem tudnak egymásról, tehát jó lenne, hogy miután elmentél értük, összehozod őket egymással, tudod, hogy megjöjjön egymáshoz a kedvük és te is szórakoztasd őket végig, hogy mire leértek minden simán menjen. Ja és fontos!!!, ha lejössz hozz légyszives 4 garnitúra ágyneműt, ez tényleg fontos."
És ezért képes volt 3 hónapig napi szinten írni, hazudozni stb. Ez most csak egy kiragadott példa volt, hogy mennyire beteg emberek vannak.
Nekem egy 50 év körüli fickó írt innen kb január közepe felé, hogy van 2 tuti csaj ismerőse, akivel lehetne egy négyest nyomni ha benne lennék. Nem különösöbben érdekelt, mert ezekben én nem hiszek. Nem hazudok, a srác totál rám szállt, de alapvetően normális volt. Kb 3 hónapig írt szinte napi szinten, hogy légyszi jöjjek jöjjek. A program annyi lett volna csak, hogy egy adott bp.-ti lakáson jelenjek meg, és semmi mást nem kell csinálni, mint dugni. 3 hónap után beadtam a derekam: egy fene tegyünk egy próbát. Közeledett az aktuális nap, majd előtte egy nappal kapok egy levelet, hogy minden oké, csak egy picit változott a program. És innen idézek a leveléből:
Mi egyszer olyan levelet kaptunk, hogy xy vagyok ma d.u. 6-8-ig a Blaha ês a Jászai között találkoznék veletek. Ha érdekel, hívjatok a 0620.... teloszamon mert lefogyott a kártyám, nincs kimenőm. Nem tudtam h sírjunk vagy nevessünk
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2019. 03. 21. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 21. csütörtök 21:40

Hello ........... vagyok Sopron 43 eves.Majusban egy hetveget felegyhazan vagyok,szivesen csatlakoznek hozatok.emailben tudok kepet kuldeni.koszi Erre mit válaszolnátok?
Szia! Feltételezem millióan írnak, de azért megér egy próbát..
Hol és hogyan lehet veled megismerkedni, csevegni esetleg képet cserélni? Remélhetőleg egymást keressük.
Nekünk mint párnak

Hello ........... vagyok Sopron 43 eves.Majusban egy hetveget felegyhazan vagyok,szivesen csatlakoznek hozatok.emailben tudok kepet kuldeni.koszi Erre mit válaszolnátok?