Megesik néha.
Nem is értem egyébként, hogy miért pazaroljak én időt arra hogy "nem" válaszokat várjak például olyan pároktól akik esetében teljesen világos hogy nem tartozom az érdeklődési körükbe. Vagy minek bosszantsam őket azzal, hogy győzködöm őket, milyen intelligens, meg jó kinézetű vagyok. Az olyan adatlapokat amelyeknek nagyon kiosztó a stílusuk egyébként is figyelmen kívül szoktam hagyni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 25. péntek 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 25. péntek 16:45
Törölt felhasználó (3997382)

Milyen egyszerű ez, igaz?

Láttam már a hirdetéseteket máshol
Aki nem tud értelmezni, az megérdemli a helyreigazitást. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 20:36

Aki nem tud értelmezni, az megérdemli a helyreigazitást. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1777462)

Szoktunk néha egyéb oldalakon specifikusan hirdetni, mikor olyan játékhoz van kedvünk
A "40alatti, sportos vagy átlagos, nem dohányzó bp-i ffi-t keresünk" hirdetésre szemrebbenés nèlkül jelentkezik 50+os, debreceni csóka
szóval tök mindegy mit írunk. A többség nagy ívben let.jja
)))

Szoktunk néha egyéb oldalakon specifikusan hirdetni, mikor olyan játékhoz van kedvünk
A "40alatti, sportos vagy átlagos, nem dohányzó bp-i ffi-t keresünk" hirdetésre szemrebbenés nèlkül jelentkezik 50+os, debreceni csóka
szóval tök mindegy mit írunk. A többség nagy ívben let.jja
)))
(Ez egy válasz oldboy45 üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 16:10

Pedig szerintem elég egyértelmű az adatlapotok. Én azt nem szeretem, ha annyi van bent, hogy keresek, amikor meg érdeklődöm, akkor meg nem téged, pedig Én csak azoknak irok ahol egyezik az elképzelés. Bár már nálam is előfordult, hogy átsiklottam valamin, de tévedni emberi dolog.
Pedig szerintem elég egyértelmű az adatlapotok. Én azt nem szeretem, ha annyi van bent, hogy keresek, amikor meg érdeklődöm, akkor meg nem téged, pedig Én csak azoknak irok ahol egyezik az elképzelés. Bár már nálam is előfordult, hogy átsiklottam valamin, de tévedni emberi dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 14:28

Nem szokták elolvasni az adatlapunkat. Ez tisztán látszik, amikor nekem, mint szóló lánynak címezik a levelet
))) pedig basszus nekünk még a nevünk is egyértelmǔsíti a helyzetet
)) legalábbis eddig ezt hittük. De kezdek elbizonytalanodni

Nem szokták elolvasni az adatlapunkat. Ez tisztán látszik, amikor nekem, mint szóló lánynak címezik a levelet
))) pedig basszus nekünk még a nevünk is egyértelmǔsíti a helyzetet
)) legalábbis eddig ezt hittük. De kezdek elbizonytalanodni
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 14:10

Törölt felhasználó (1568852)

Mi mostanában azt csináljuk, hogy a válaszlevelünkben leírjuk ugyanazokat ami az adatlapunkon van! Mondani sem kell, alig jön viszontválasz! Ennek gondolom az az oka, hogy nem olvasnak adatlapot! Kérdem én ilyenkor nem kellene viszontválaszban legalább annyit leírni, hogy ez nekem nem lele meg? Egyébként aki tuskó módon viselkedik, többségében nem regisztrál, pláne nem olvasgatja ezeket a fórumokat! Esetleg videókra verik a farkukat, álmodoznak, trollkodnak!
Mi mostanában azt csináljuk, hogy a válaszlevelünkben leírjuk ugyanazokat ami az adatlapunkon van! Mondani sem kell, alig jön viszontválasz! Ennek gondolom az az oka, hogy nem olvasnak adatlapot! Kérdem én ilyenkor nem kellene viszontválaszban legalább annyit leírni, hogy ez nekem nem lele meg? Egyébként aki tuskó módon viselkedik, többségében nem regisztrál, pláne nem olvasgatja ezeket a fórumokat! Esetleg videókra verik a farkukat, álmodoznak, trollkodnak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 10:25

Mi pl mindketten hozzáférünk az oldalhoz. Van úgy, hogy a párom csak elolvas egy levelet, de nem válaszol rá, azt meghagyja nekem. De amikor sok levél érkezik, simán megesik, hogy átsiklunk felette. Meg lehet érte kövezni, emberek vagyunk. Nem nagyképǔségbõl vagy bunkóságból nem válaszolunk. A párom néha bolondnak tart, de én még a legtaplóbb hangvételǔ levelekre is szoktam írni. Mert ha nem, azzal magamat minõsítem. Ennyi.
Pedig biztos vannak alpári emberek. Jó lehet a béketűrésed.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 10:25

Mi pl mindketten hozzáférünk az oldalhoz. Van úgy, hogy a párom csak elolvas egy levelet, de nem válaszol rá, azt meghagyja nekem. De amikor sok levél érkezik, simán megesik, hogy átsiklunk felette. Meg lehet érte kövezni, emberek vagyunk. Nem nagyképǔségbõl vagy bunkóságból nem válaszolunk. A párom néha bolondnak tart, de én még a legtaplóbb hangvételǔ levelekre is szoktam írni. Mert ha nem, azzal magamat minõsítem. Ennyi.
Vannak így többen is)))
(Ez egy válasz oldboy45 üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 27. vasárnap 15:31

Itt is bocsi, van, hogy felületesen olvas az ember, bár csak egy nem egyezett.
Itt is bocsi, van, hogy felületesen olvas az ember, bár csak egy nem egyezett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 27. vasárnap 15:20
Törölt felhasználó (3880362)

Sajnos a hozzá állásokkal is sok baj van a levelekben. Főleg ha nem tudtok olvasni!)
Egyértelműen leírod, az adatlapodon, hogy mit keresel. Azok alapján keresnek, akkor mi a gond az olvasással? Irj le részleteket, hogy kit nem, mit nem és akkor talán egyértelmű lesz azoknak is akik nehezen értelmezik a leírtakat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 27. vasárnap 15:20

Sajnos a hozzá állásokkal is sok baj van a levelekben. Főleg ha nem tudtok olvasni!)
(Ez egy válasz oldboy45 üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 27. vasárnap 15:14

Például Neked már írtam, de nem válaszoltál. Sőt képet sem kértél.
Például Neked már írtam, de nem válaszoltál. Sőt képet sem kértél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 27. vasárnap 15:11

Mi van azokkal akik épp rád írnak, ők keresnek meg. 2 levél után képet kér. Ez oké is lenne, de mivel én már több alkalommal porul jártam, kérem ő küldjön. Erre eltűnik, pedig a levelemet elolvassa. Akkor ő csak képet gyűjt??)) Sőt én írok az általa meg adott email címre, de fáradságot sem veszi vissza írjon!
szép napot nehéz de azért ösze jön de tényleg sok a kamus,
(Ez egy válasz oldboy45 üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 27. vasárnap 15:11

Én is ezt tapasztalom legtöbbször. legalább elküldene a fenébe, de még az sem.
Mi van azokkal akik épp rád írnak, ők keresnek meg. 2 levél után képet kér. Ez oké is lenne, de mivel én már több alkalommal porul jártam, kérem ő küldjön. Erre eltűnik, pedig a levelemet elolvassa. Akkor ő csak képet gyűjt??)) Sőt én írok az általa meg adott email címre, de fáradságot sem veszi vissza írjon!
Én is ezt tapasztalom legtöbbször. legalább elküldene a fenébe, de még az sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 27. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 27. vasárnap 14:55
Törölt felhasználó (3985732)

Még nem, bár kétszer lehetett volna, egyszer nekem nem jött be a partner, egyszer a távolság. Viszont érdekes hogy 20ból kb.4 válaszol átlagosan, a maradék 4ből 3 aki képet akar, amivel nincs is probléma mert szükséges a kölcsönös szimpátia, de miután küldök, el is tűnnek válasz nélkül-se igen se nem. és akkor marad egy akivel talán lehet kommunikálni. Kérdés hogy a maradék 16 minek van itt? Azt elfogadom ha nem engem keres, de válasz sem jön, pedig kultúrállt, nem két szavas leveleket írok többnyire hiba nélkül...
Még nem, bár kétszer lehetett volna, egyszer nekem nem jött be a partner, egyszer a távolság. Viszont érdekes hogy 20ból kb.4 válaszol átlagosan, a maradék 4ből 3 aki képet akar, amivel nincs is probléma mert szükséges a kölcsönös szimpátia, de miután küldök, el is tűnnek válasz nélkül-se igen se nem. és akkor marad egy akivel talán lehet kommunikálni. Kérdés hogy a maradék 16 minek van itt? Azt elfogadom ha nem engem keres, de válasz sem jön, pedig kultúrállt, nem két szavas leveleket írok többnyire hiba nélkül...
Ti legalább válaszoltok, szerintem ez lenne a minimum elvárható mindenkitől. Ráírok egy normális ismerkedésre felkérő levelet és a legtöbb esetben egyáltalán nem válaszol. Pedig egy nem, vagy ne haragudj nem téged kereslek elég lenn. Na ez bosszantó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 26. szombat 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 26. szombat 14:03

Mi a nagy számok törvénye alapján az elmúlt 3 évben nyilván többe futottuni bele
Igyekszünk mindenkinek válaszolni, talán ezért is
A legtöbb esetben ha nemet mondunk, nem írnak már rá semmit. Idõnként jön egy értem sajnálom típusú válasz. És szerencsére ez a ritkább, amikor elszabadulnak az indulatok, és vagyunk minden csak szent ember nem
Többnyire fel sem vesszük. De azért nem mindig sikerül rajta mosolyogni

Sztem nem az a baj, hogy nem ismerik magukat. Több oldalon is fent vagyunk, tudjuk hogy ez általános jelenség, attōl mégbizonyos dolgokra továbbra sincs magyarázat
Kénytelen az ember elengedni
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 26. szombat 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 26. szombat 14:59

Törölt felhasználó (3989732)
VIP

Ez egy teljesen általános dolog, nem csak itt, mindenhol. Az emberek 75% nem ismeri magát annyira, hogy képes legyen bármiféle konfliktuskezelésre.