Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 296 297 298 299 300 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4935   2018. 09. 18. kedd 13:31
X Törölt felhasználó (3715492)
Ha penz kerul szoba ott mar eleg egyertelmu mirol szol a dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 18. kedd 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2018. 09. 18. kedd 11:35
igen
adatlapomon is látható, én szolo pasi vagyok
rámírt a pár, érdeklődött a masszázs, intim masszázsom iránt, és egy-egy levélváltás után ez a levelezés folyt köztünk... HIHETETLENEK az emberek, ez szánalmas számomra nagyon
#4934   2018. 09. 18. kedd 12:32
X Törölt felhasználó (1777462)
Mi gangbanget akartunk. Hetekig szerveztük. Ki lett bérelve Hely. 4 pasival leveleztünk. Sokat. Mindent megbeszéltünk. Egyik aznap reggel mondta le. Egyik délután rájött, hogy gyereket kell lefektetnie. Harmadik szó nélkül nem jött, negyedik egy órával később írt, hogy akkor mindjárt odaér. Soha a büdös életben nem szervezünk többé semmit. Marad a klub.
#4933   2018. 09. 18. kedd 11:35
X Törölt felhasználó (1292612)
igen
adatlapomon is látható, én szolo pasi vagyok
rámírt a pár, érdeklődött a masszázs, intim masszázsom iránt, és egy-egy levélváltás után ez a levelezés folyt köztünk... HIHETETLENEK az emberek, ez szánalmas számomra nagyon
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 18. kedd 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2018. 09. 18. kedd 11:25
Melyik vagy te? A beszallo?
#4932   2018. 09. 18. kedd 11:25
X Törölt felhasználó (3715492)
Melyik vagy te? A beszallo?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 18. kedd 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2018. 09. 18. kedd 10:58
Név vélkül egy ma megtörtént levelezést megosztok okulásképp.
miért is nehéz pároknak a GG-n valós pasit találni...
és valós pasinak miért nehéz párhoz vagy Nőhöz csatlakozni...

de!
kurva vagy!
smile
vannak, akik 5-10-ért dolgoznak...

Ezt írtad:
-------------------------------------------------
20 ezer

Ezt írtad:
igen, írtam, hogy érdekel
nem okoz gondot beszállni az utazási költségbe, nem vagyok csóró...

Ezt írtad:

érdekel vagy nem ?

Ezt írtad:

én is így gondolom, ezért írtam nektek!
de írtátok, hogy anyagit kértek, ezért szerettem volna ezt tisztázni...

Ezt írtad:

NEM VAGYOK KURVA !

Ezt írtad:
nem kizáró tényező
anyaginak a nagyságától függ!
smile
ugyanis nem k...át keresek, nem mindenáron szeretnék szexelni, nem vagyok elveszett pasi, aki hónapok óta nem dugott...
vannak bevált párok, lány, akivel szoktam, de az újdonság varázsa vonzana bennetek!!!

Ezt írtad:
te tudod...
3-ba anyagi beszállót kérek !
igy is érdekel ?
#4931   2018. 09. 18. kedd 10:58
X Törölt felhasználó (1292612)
Név vélkül egy ma megtörtént levelezést megosztok okulásképp.
miért is nehéz pároknak a GG-n valós pasit találni...
és valós pasinak miért nehéz párhoz vagy Nőhöz csatlakozni...

de!
kurva vagy!
smile
vannak, akik 5-10-ért dolgoznak...

Ezt írtad:
20 ezer

Ezt írtad:
igen, írtam, hogy érdekel
nem okoz gondot beszállni az utazási költségbe, nem vagyok csóró...

Ezt írtad:

érdekel vagy nem ?

Ezt írtad:

én is így gondolom, ezért írtam nektek!
de írtátok, hogy anyagit kértek, ezért szerettem volna ezt tisztázni...

Ezt írtad:

NEM VAGYOK KURVA !

Ezt írtad:
nem kizáró tényező
anyaginak a nagyságától függ!
smile
ugyanis nem k...át keresek, nem mindenáron szeretnék szexelni, nem vagyok elveszett pasi, aki hónapok óta nem dugott...
vannak bevált párok, lány, akivel szoktam, de az újdonság varázsa vonzana bennetek!!!

Ezt írtad:
te tudod...
3-ba anyagi beszállót kérek !
igy is érdekel ?
#4930   2018. 09. 17. hétfő 18:38
X Törölt felhasználó (3925742) VIP
Az emberi szexualitás a velünk született nemi ösztönök működése, amely biztosítja a faj fennmaradását. A főnévből alakított melléknév, a szexualitás jelentése a mai korban már nem a fajfenntartási ösztön manifesztálódása. Az ember szexuális viselkedése komplex jelenség, bonyolult lelki és a hormonháztartás kölcsönhatásában áll. A mai emberek szexuális viselkedése már sokkal kevésbé ösztönös, vagyis genetikailag programozott fajfenntartás céljából épül be a tudatunkba. Az elfojtott és szándékosan kiszorított szexualitás ugyanakkor sajátos szubkultúrát alkot amely az egyén lelki torzulásaihoz vezethet. Jelen esetünkbe a Goldengate társkeresőn próbálkozunk lelki és testi szabadságunkat megvalósítani, jellemzően sikertelenül. A sikertelenség egyik fő okozóját nem lehet egyszerű tőmondatokban leírni. Magyarországon és más keletebbre található országokban tapasztalható közfelfogás szerint én egy közönséges ""Kurva"" vagyok aki felgerjedt abnormális beteges ösztönökkel megáldva vadidegen férfiakkal képes egyperces találkozó után közösülni ( mint egy felgerjedt nőstény Majom. ) a"" közgondolkodók"" végítélete az én számomra a megkövezés mint a legmegfelelőbb inkvizíciós kivégzési módszer lenne a megoldás arra hogy végérvényesen kivonjanak engem az élők sorából. Ennek a topiknak a feltett kérdése arra vonatkozik ""Találtál már szexpartnert itt a Goldengate oldalon"" Én találtam és nem bántam meg. Nekem könnyen megy. Miért ?
Mert nő vagyok, megadom a telefonszámom ha ezt kérik, valós és nem régen készült fényképeim vannak , mert szeretnék néha (hangulat függő) találkozni nem csak az ""észt osztogatni"" és mert csak azért is!..Szeretném és kész. 43 éves vagyok, gyorsan öregszem, ki akarom használni az időt mielőtt már nem leszek elég vonzó és mert 25 évi boldog házasság mellet ezt a párom belegyezésével meg is tehetem. Ez felszabadítja a gátlásaim, nem járok tilosban, a tükörbe is merek nézni, nem kell magam szembe köpnöm, Szabad a lelkem és őszinte a szívem. Hogyan segíthetnék abban hogy jó tanácsokat adjak a férfi társkeresőknek? Én alapjáraton férfi párti vagyok. Megértem őket még azokat is akik nem részesültek megfelelő neveltetésben vagy azokat is akik tüskét hordanak szívükben és sok bántalmazásban volt részük. Ők az élet árnyékos oldalán jártak biztosan nem szánt szándékkal.
Csak ismételni tudom önmagam. Fiúk és férfiak! : Csak őszintén bátran valós fényképekkel (kitakart arccal) nem régen készült fényképekkel udvarias levéllel nem előre megírt sablonos szövegekkel.NEM SZÁMÍT az iskolai végzettség nem ez determinálja a személyiséged.A szeretni való férfi bátor őszinte felelősségteljes még akkor is ha csak egy egy-éjszakás kalandról van szó !
#4929   2018. 09. 17. hétfő 17:44
Caracas79 Caracas79
Valóban helyesírási hibát vétettem,ami valóban szemet szúrhat olyan ember számára,aki ragaszkodik a jó helyesíráshoz.Azonban legnagyobb mértékben a hozzászólás tartalma nyom a latba!Krisztina44 és squirtlady kommentjeik viszik a pálmát!
(Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2018. 09. 16. vasárnap 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 16. vasárnap 20:58
A félelemnek nincs foga, de fogja semmiképpen sincs.
Viszont a félelemnek lehet foglya valaki.
#4928   2018. 09. 17. hétfő 15:41
X Törölt felhasználó (869472)
Nagyon tetszik a gondolkodasod. Orulok hogy itt vagy es sikeres/elveztes kalandokat kivanok Neked! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 17. hétfő 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3925742) VIP
2018. 09. 17. hétfő 10:45
Azt gondolom hogy mi nők nagy többségben nem vagyunk monogám természetűek. Az ember szexuális viselkedése komplex jelenség, bonyolult lelki és a hormonháztartás kölcsönhatásában áll. Ezért nem esélytelen hogy itt a férfiak nőkre vadásznak. Mi nők akik ebben a társkeresőben részt veszünk azért vagyunk itt mert szeretnénk ha levadásznának minket a férfiak, Igényeink szerint rokonszenv alapján. Persze a hogyan mikor és a kivel az egyéni ízlés kérdése. A társkeresők több céllal jöttek létre. Alkalmi szexpartner keresése, tartós kapcsolat, vagy élettársi viszony kezdeményezése. Az alkalmi kapcsolatkeresés fő ideáit lényegében és közérthetően foglaltad össze saját példádon keresztül. A nős férfiak partnerkeresési esélyeit vakvágányra viszi az a tény hogy semmilyen formában nem képesek fényképekkel illusztrálni önmaguk bemutatását. A nők kisebbségben vannak jelen a Goldengate társkeresőben. A fényképekkel bemutatkozó nők ezerszámra kapják a leveleket. A nős és a nőtlen férfiak levelei amelyeken fényképek nem láthatók válasz nélkül maradnak. Ez a természetes szelekció amely annak a következményével jár hogy levelei válaszolatlanul a törölt levelek közé kerülnek. A nős férfiak alkalmi testi kapcsolatkeresésének esélyét hatványozottan növelné ha megfelelő technikával "takart" fényképekkel próbálnának bemutatkozni. A férfiak ördögi körbe kerülnek férfias testrészük méretével kapcsolatosan. Nem minden nőnek jelentős szempont hogy mekkora az a bizonyos testrész. Számomra egy alkalmi szexkapcsolat izgalma erotikája több dolog összetett eredőjéből származik. Ölelés csók simogatás illat erős testi vonzalom, az alkalomszerűen feltámadó ( peteéréssel összefüggő) hormonszint növekedése , hangulat és más összetevők. Jelentősen növeli a férfiak esélyeit a valós fénykép amely nem hónapokkal vagy évekkel régebben készültek. A férfiak legfőbb védekezése: ""add meg az e-mail címed és küldök fényképet magamról"" Ez nem célra vezető mert a kapcsolatfelvétel már eleve elbukik azzal hogy mi nők több-száz levelet kapunk és abban a több-száz levélben sok fényképes bemutatkozás is van.
#4927   2018. 09. 17. hétfő 10:54
X Törölt felhasználó (3802852)
Én is így vagyok!
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2018. 09. 15. szombat 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 15. szombat 18:47
Sziasztok!
Én ezt már feladtam, Rengeteg próbálkozásom volt itt,de mivel nem vagyok független ezért nem rakhatok fel képet. Ez ugye sokaknál rögtön kizáró ok. Meg hát ugye itt minden pasi alapból szélhámosnak van kezelve. Nem is engedik a hölgyek és a párok hogy bebizonyítsam az ellenkezőjét. Pedig nagyon vágynák már egy pár társaságára de ez itt szerintem sosem fog összejönni! Ez az én tapasztalatom.
#4926   2018. 09. 17. hétfő 10:45
Azt gondolom hogy mi nők nagy többségben nem vagyunk monogám természetűek. Az ember szexuális viselkedése komplex jelenség, bonyolult lelki és a hormonháztartás kölcsönhatásában áll. Ezért nem esélytelen hogy itt a férfiak nőkre vadásznak. Mi nők akik ebben a társkeresőben részt veszünk azért vagyunk itt mert szeretnénk ha levadásznának minket a férfiak, Igényeink szerint rokonszenv alapján. Persze a hogyan mikor és a kivel az egyéni ízlés kérdése. A társkeresők több céllal jöttek létre. Alkalmi szexpartner keresése, tartós kapcsolat, vagy élettársi viszony kezdeményezése. Az alkalmi kapcsolatkeresés fő ideáit lényegében és közérthetően foglaltad össze saját példádon keresztül. A nős férfiak partnerkeresési esélyeit vakvágányra viszi az a tény hogy semmilyen formában nem képesek fényképekkel illusztrálni önmaguk bemutatását. A nők kisebbségben vannak jelen a Goldengate társkeresőben. A fényképekkel bemutatkozó nők ezerszámra kapják a leveleket. A nős és a nőtlen férfiak levelei amelyeken fényképek nem láthatók válasz nélkül maradnak. Ez a természetes szelekció amely annak a következményével jár hogy levelei válaszolatlanul a törölt levelek közé kerülnek. A nős férfiak alkalmi testi kapcsolatkeresésének esélyét hatványozottan növelné ha megfelelő technikával "takart" fényképekkel próbálnának bemutatkozni. A férfiak ördögi körbe kerülnek férfias testrészük méretével kapcsolatosan. Nem minden nőnek jelentős szempont hogy mekkora az a bizonyos testrész. Számomra egy alkalmi szexkapcsolat izgalma erotikája több dolog összetett eredőjéből származik. Ölelés csók simogatás illat erős testi vonzalom, az alkalomszerűen feltámadó ( peteéréssel összefüggő) hormonszint növekedése , hangulat és más összetevők. Jelentősen növeli a férfiak esélyeit a valós fénykép amely nem hónapokkal vagy évekkel régebben készültek. A férfiak legfőbb védekezése: ""add meg az e-mail címed és küldök fényképet magamról"" Ez nem célra vezető mert a kapcsolatfelvétel már eleve elbukik azzal hogy mi nők több-száz levelet kapunk és abban a több-száz levélben sok fényképes bemutatkozás is van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 16. vasárnap 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2018. 09. 16. vasárnap 20:15
Nem mindenben értek egyet veled. Vonzó külsejű nőnek tartom magam és a valós életben is igazolódik ez a férfiak részéről. Mégis egyszerű okból voltam jelen pár hónappal ezelőttig kitöltött, aktív adatlappal. Jó szexet kerestem és nem volt kedvem randizgatni, meg kísérletezgetni férfiakkal, akiket a normál életben ismerhettem volna épp meg. 2-3 randi míg a szexre kerül a sor, aztán kiderül, hogy kicsi odalent, hogy nem szereti ezt vagy azt, hogy megkepődve tekint a squirt-re, azt hiszi valami testi bajom van..... stb. Kinek van ehhez kedve, ha épp a testiség kellemes kalandját keresi? Itt megbeszélhetünk mindent előre. Valójában kevéssé érdekel, hogy az egyéb körülményei milyenek ( család, gyerek, fix nő stb. ). Oldja meg ő. Mondjuk a valótlan név használat nálam is kiüti a biztosítékot.
Ha látja, hogy nem vagyok egy pszichopata, akkor tiszteljen meg annyival, hogy az igazi nevét mondja meg nekem. Ez a minimum elvárás szerintem. A magánéletéből meg annyit mond el, amennyi jól esik neki.
Már nincs kitöltött adatlapom, mert jelenleg kevéssé vagyok nyitott ilyen laza kapcsolatra. De hát ez ugye már az én dolgom.
A normál társkeresők tele vannak nőkkel, csak az erotikus társkeresőkön pang a kínálat nőkből. Igazad van a szerencse döntő jelentőségű a társkeresésben is, legyen az párkapcsolati jellegű vagy csak szexuális kalandozás.
Nős férfi is tehet fel képet, csak ne arckép legyen és ne olyan kép, melyről gyorsan azonosíthatóvá válhat a normál partnere számára. De az ismerkedés során úgyis küldenie kell fényképet magáról, mert senki nem indul el randizni úgy, hogy fogalma sincs milyen külsejű férfival találkozik....
A hitegetésről meg annyit, hogy nőként nem mindig van hangulatban az ember az idegen pasis gyors szexhez. Tehát sajnos időnként várni kell a lehetőségre a férfinak, Attól még nem hitegetés van, vagy kamu ismerkedés.
Remélem sikerült egy kicsit más perspektívából is felvázolnom az erotikus ismerkedést. smile )))
#4925   2018. 09. 16. vasárnap 20:58
csak együtt csak együtt
A félelemnek nincs foga, de fogja semmiképpen sincs.
Viszont a félelemnek lehet foglya valaki.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 09. 16. vasárnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 16. vasárnap 19:34
Kedves Krisztina!Nagyon pontos és részletes elemzést fogalmazott meg!Úgy vélem,hogy a hölgyek nagyobb része azért nem meri felvállalni,hogy alkalmi vagy akár tartós szexpartnert keressen úr,hölgy,párok tagjai személyében,mert még a vidéki kisvárosokban és főleg a falvakban egyfajta skizofrén mentális állapot figyelhető,tapasztalható meg,ami elítéli a szexuális partnert/szeretőt kereső nőket,de közben meg a népi folkról
része a szeretőt tartó kocsmárosné,amit megénekelnek és mulatnak rá az emberek.Sokak fejében még mindig patriarchális társadalom vagyunk,ahol a nők másod és alsóbbrendűek,és emiatt jóval kevesebb joguk van egyénileg dönteni az életükről,társadalmi elvárásoknak kell megfelelniük,és aki ettől eltér és lelepleződik,az szigorú megrovásban és perifériára szorulással fizet a "bűnéért".A nők egy része ennek a félelemnek a fogja.
#4924   2018. 09. 16. vasárnap 20:15
X Törölt felhasználó (869472)
Nem mindenben értek egyet veled. Vonzó külsejű nőnek tartom magam és a valós életben is igazolódik ez a férfiak részéről. Mégis egyszerű okból voltam jelen pár hónappal ezelőttig kitöltött, aktív adatlappal. Jó szexet kerestem és nem volt kedvem randizgatni, meg kísérletezgetni férfiakkal, akiket a normál életben ismerhettem volna épp meg. 2-3 randi míg a szexre kerül a sor, aztán kiderül, hogy kicsi odalent, hogy nem szereti ezt vagy azt, hogy megkepődve tekint a squirt-re, azt hiszi valami testi bajom van..... stb. Kinek van ehhez kedve, ha épp a testiség kellemes kalandját keresi? Itt megbeszélhetünk mindent előre. Valójában kevéssé érdekel, hogy az egyéb körülményei milyenek ( család, gyerek, fix nő stb. ). Oldja meg ő. Mondjuk a valótlan név használat nálam is kiüti a biztosítékot.
Ha látja, hogy nem vagyok egy pszichopata, akkor tiszteljen meg annyival, hogy az igazi nevét mondja meg nekem. Ez a minimum elvárás szerintem. A magánéletéből meg annyit mond el, amennyi jól esik neki.
Már nincs kitöltött adatlapom, mert jelenleg kevéssé vagyok nyitott ilyen laza kapcsolatra. De hát ez ugye már az én dolgom.
A normál társkeresők tele vannak nőkkel, csak az erotikus társkeresőkön pang a kínálat nőkből. Igazad van a szerencse döntő jelentőségű a társkeresésben is, legyen az párkapcsolati jellegű vagy csak szexuális kalandozás.
Nős férfi is tehet fel képet, csak ne arckép legyen és ne olyan kép, melyről gyorsan azonosíthatóvá válhat a normál partnere számára. De az ismerkedés során úgyis küldenie kell fényképet magáról, mert senki nem indul el randizni úgy, hogy fogalma sincs milyen külsejű férfival találkozik....
A hitegetésről meg annyit, hogy nőként nem mindig van hangulatban az ember az idegen pasis gyors szexhez. Tehát sajnos időnként várni kell a lehetőségre a férfinak, Attól még nem hitegetés van, vagy kamu ismerkedés.
Remélem sikerült egy kicsit más perspektívából is felvázolnom az erotikus ismerkedést. smile )))
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 16. vasárnap 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 16. vasárnap 16:15
Az őszinteség sok esetben jelentősen fokozhatja az esélyeket . Azt gondolom hogy a partnerkereső férfiak nagy többsége őszinte. Azt is feltételezem hogy a női hirdetők többsége céltalan és hamis ígéretekkel tölti itt unalmas perceit. (ezért a kijelentésemért nagyon sok megrovást és intrikát fogok kapni!) Női szemmel a következő véleményem van. Egy jól öltözött csinos nő mit keresne itt ebben a társkeresőben? A hétköznapok során ""megfordulnak"" utána az utcán és férfiak serege árasztja el bókjaikkal. Léteznek magányosan élő nők főleg olyan közegben ahol a társaság és a népesség alacsony számban él. Vidéki kisváros, falusi környezet. A nők neveltetésük vagy bátorságuk hiányában még nem értek el arra a gondolati szintre hogy bátran felvállalják,hogy partnert keresnek. Kevés nő van jelen a társkeresőkben a férfiak aránytalanul többen képviselik itt magukat.A ""valódi"" nők nagy többségben párjukkal együtt keresnek huncutkodáshoz de nem elítélendő módon férfi partnert párjuk egyetértésével. A férfiaknak nagy kitartás és szerencse kell ahhoz hogy a kevés létszámban jelenlévő nők közül valóban elérkezzenek a személyes találkozás pillanatához. Érthető az hogy egy nős férfinek nem célszerű fényképes bemutatkozással vonzóvá tennie magát vagy felkelteni az érdeklődést személye iránt. Informatikai megoldások javítása zártkörűség vagy valamilyen technikai megoldás javítana a biztonság megőrzésében. Nagyobb adminisztrációs ellenőrző rendszer amely eleve ki tudná zárni a kamu hirdetőket. A személyes biztonság fokozása a weblap rendszerének korszerűsítése hozzájárulna az eredményesség fokozásában....Sajnos a szerencsének nagy jelentősége van a társkeresésben...
#4923   2018. 09. 16. vasárnap 19:43
ferfi01 ferfi01
Ez a hozzászólás nagyon igaz !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 16. vasárnap 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Az őszinteség sok esetben jelentősen fokozhatja az esélyeket . Azt gondolom hogy a partnerkereső férfiak nagy többsége őszinte. Azt is feltételezem hogy a női hirdetők többsége céltalan és hamis ígéretekkel tölti itt unalmas perceit. (ezért a kijelentésemért nagyon sok megrovást és intrikát fogok kapni!) Női szemmel a következő véleményem van. Egy jól öltözött csinos nő mit keresne itt ebben a társkeresőben? A hétköznapok során ""megfordulnak"" utána az utcán és férfiak serege árasztja el bókjaikkal. Léteznek magányosan élő nők főleg olyan közegben ahol a társaság és a népesség alacsony számban él. Vidéki kisváros, falusi környezet. A nők neveltetésük vagy bátorságuk hiányában még nem értek el arra a gondolati szintre hogy bátran felvállalják,hogy partnert keresnek. Kevés nő van jelen a társkeresőkben a férfiak aránytalanul többen képviselik itt magukat.A ""valódi"" nők nagy többségben párjukkal együtt keresnek huncutkodáshoz de nem elítélendő módon férfi partnert párjuk egyetértésével. A férfiaknak nagy kitartás és szerencse kell ahhoz hogy a kevés létszámban jelenlévő nők közül valóban elérkezzenek a személyes találkozás pillanatához. Érthető az hogy egy nős férfinek nem célszerű fényképes bemutatkozással vonzóvá tennie magát vagy felkelteni az érdeklődést személye iránt. Informatikai megoldások javítása zártkörűség vagy valamilyen technikai megoldás javítana a biztonság megőrzésében. Nagyobb adminisztrációs ellenőrző rendszer amely eleve ki tudná zárni a kamu hirdetőket. A személyes biztonság fokozása a weblap rendszerének korszerűsítése hozzájárulna az eredményesség fokozásában....Sajnos a szerencsének nagy jelentősége van a társkeresésben...
#4922   2018. 09. 16. vasárnap 19:34
Caracas79 Caracas79
Kedves Krisztina!Nagyon pontos és részletes elemzést fogalmazott meg!Úgy vélem,hogy a hölgyek nagyobb része azért nem meri felvállalni,hogy alkalmi vagy akár tartós szexpartnert keressen úr,hölgy,párok tagjai személyében,mert még a vidéki kisvárosokban és főleg a falvakban egyfajta skizofrén mentális állapot figyelhető,tapasztalható meg,ami elítéli a szexuális partnert/szeretőt kereső nőket,de közben meg a népi folkról
része a szeretőt tartó kocsmárosné,amit megénekelnek és mulatnak rá az emberek.Sokak fejében még mindig patriarchális társadalom vagyunk,ahol a nők másod és alsóbbrendűek,és emiatt jóval kevesebb joguk van egyénileg dönteni az életükről,társadalmi elvárásoknak kell megfelelniük,és aki ettől eltér és lelepleződik,az szigorú megrovásban és perifériára szorulással fizet a "bűnéért".A nők egy része ennek a félelemnek a fogja.
#4921   2018. 09. 16. vasárnap 16:51
youngguy21 youngguy21
Teljesen igazad van! eljen
#4920   2018. 09. 16. vasárnap 16:15
#4919   2018. 09. 16. vasárnap 03:25
X Törölt felhasználó (848234)
Ne add fel. Igazából szerintem szerencse kell főképp. Én soha nem raktam fel arckêpet és ettől soha nem kerültem hátrányba. Meg persze ne csak itt próbálkozz.
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2018. 09. 15. szombat 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 15. szombat 18:59
Hát én nyitni szoktam mert mindig felajánlom e-e-mailben küldök képet. sőt sokszor a viber adta lehetőségeket is.
#4918   2018. 09. 15. szombat 18:59
tucsok26 tucsok26
Hát én nyitni szoktam mert mindig felajánlom e-e-mailben küldök képet. sőt sokszor a viber adta lehetőségeket is.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 09. 15. szombat 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 15. szombat 18:55
Hát igen cimbora!A nem független férfiak tán még nagyobb hátrányban vannak,mint a hozzám hasonló egyedülállók.Kép,webkamera,élő telefonbeszélgetés. szükséges,hogy egyáltalán legyen lehetőség a személyes találkozóra,ahol még mindig elbukhat az ember az utolsó centimétereknél!Valakinek bizony nyitni kell,és egyben felvállalni a kockázatot,hogy csalók rászedték,vagy "csupán" egy olyan személybe botlott,aki még nem eléggé elszánt.
#4917   2018. 09. 15. szombat 18:55
Caracas79 Caracas79
Hát igen cimbora!A nem független férfiak tán még nagyobb hátrányban vannak,mint a hozzám hasonló egyedülállók.Kép,webkamera,élő telefonbeszélgetés. szükséges,hogy egyáltalán legyen lehetőség a személyes találkozóra,ahol még mindig elbukhat az ember az utolsó centimétereknél!Valakinek bizony nyitni kell,és egyben felvállalni a kockázatot,hogy csalók rászedték,vagy "csupán" egy olyan személybe botlott,aki még nem eléggé elszánt.
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2018. 09. 15. szombat 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 15. szombat 18:47
Sziasztok!
Én ezt már feladtam, Rengeteg próbálkozásom volt itt,de mivel nem vagyok független ezért nem rakhatok fel képet. Ez ugye sokaknál rögtön kizáró ok. Meg hát ugye itt minden pasi alapból szélhámosnak van kezelve. Nem is engedik a hölgyek és a párok hogy bebizonyítsam az ellenkezőjét. Pedig nagyon vágynák már egy pár társaságára de ez itt szerintem sosem fog összejönni! Ez az én tapasztalatom.
#4916   2018. 09. 15. szombat 18:47
tucsok26 tucsok26
Sziasztok!

... 296 297 298 299 300 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10875db
Utolsó üzenet: tegnap 22:28

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!