Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 295 296 297 298 299 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5145   2018. 11. 18. vasárnap 17:51
X Törölt felhasználó (1574052)
Szia-szép estét..
Mint többnyire most is sok igazságot tartalmaz a véleményed, DE...
Picikét belegondolhatnátok pasik abba, hogy válaszolok-válaszolok, az értelmetlenebbnél értelmetlenebb: "Szia", "Megb**lak?", stb levelekre...(itt a de!)
Számtalan esetben fordul elő, hogy a teljesen alkalmatlan személy (nő, pasi, pár), a kedvesen megfogalmazott elutasító levélre, nem az elvárt: "Köszi, tudomául vettem." válasz érkezik, hanem az egyik véglet az ócsároló, kamusozó, anyázó üzenet. A másik véglet egy véget nem érő bizonygatása, hogy 600 évesen 1500 kilósan nem tudom mit veszítünk, mert ő a GG bikája, s tart ez mind addig ameddig tiltásra nem kerül, majd jönnek ide és a chatre panaszkodni, hogy senkit nem találni, vagy éppen nem válaszolnak a "kamu" párok. Ezzel azt szerettem volna érzékeltetni, hogy néha jobb egy betűt sem reagálni, sajnos egyre több esetben.
Különösebben ilyen magas IQ-val rendelkezőnek, mint te további magyarázat nem hiszem, hogy szükséges.
Legyen további kellemes estéd.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 18. vasárnap 16:06
Sziasztok!Megtekintettem az adatlapotokat,elolvastam és még értelmeztem is.Szerény véleményem szerint teljesen rendben van a dolog!Korrekt megfogalmazás,teljesíthető,és hát bizonyos tekintettben jogos elvárásokat olvashat az érdeklődő,kíváncsiskodó!Nem is értem,hogy miért is ér kritika titeket!!??Olvasva az itt megírt kommentjeiteket arra a következtetésre jutottam,hogy sem unintelligensek,sem pökhendiek nem vagytok!Hogyha esetleg egy olyan férfiú fogalmazna meg felétek egy érdeklődő elektromos levelet,aki egy kritériumnak nem felelne meg,de ha a bemutatkozása és "szofisztikája" miatt ösztönösen szimpátia alakulna ki bennetek iránta,akkor ha nem is kezelnétek rugalmasan az elvárásaitokat,de minimum egy kedves válaszlevéllel tisztelnétek meg.A tisztelettudás nagyon komoly pozitív érzelmi reakciót tud generálni,ami miatt volt részem "zöld utat adó" és kedvesen ugyan,de elutasító hangvételű levélben is.Két ízben érdeklődtem olyan párnál,kik harmadik félnek férfi beszállót kerestek házibarát szexhez,és mindössze egy kitétel terén nem feleltem meg.A személyes bemutatkozás után a legtiszteletteljesebb módon érdeklődtem,hogy milyen módon "kötik az ebet a karóhoz".Megköszönték az érdeklődésemet,megköszönve azt is,hogy nem egy alpári primitív létforma módjára tettem mindezt,de mégis az általuk megfogalmazott szellemiség alapján keresnek maguk számára partnert.Sokszor sokan leírták már,de ismétlés a tudás anyja,hogy legyen valaki hölgy,úr,vagy pár tagja,legyen heteroszexuális,biszexuális,homoszexuális,érdeklődő,vagy megkeresett,alapvető civilizációs minimum,hogy kölcsönösen megtiszteljük egymást az udvariassággal,az értelemmel,mivel "dekódoljuk" a társkeresős adatlapban leírtakat,és tiszteletben tartjuk egymás döntését!Ebben az országban még sokak számára szükséges a progresszió intellektuális és/vagy emocionális téren egyaránt!Meg is értem,ha a sok primitív és negatív hangvételű levélre nem is válaszoltok,mert bizonyos szinten ti is megfásultok,kiégtek!
#5144   2018. 11. 18. vasárnap 16:51
X Törölt felhasználó (1568852)
A legnagyobb bajnak mi is azt találjuk, amit utolsó mondatában írtál. A komoly szándékú, korrekt keresőkből is ki tudja hozni a bizalmatlan, kissé már-már a többiek iránt kevésbé toleráns viselkadést. Azok pedig akik ezért leginkább felelősek, nem olvassák ezeket a fórumokat.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 18. vasárnap 16:06
Sziasztok!Megtekintettem az adatlapotokat,elolvastam és még értelmeztem is.Szerény véleményem szerint teljesen rendben van a dolog!Korrekt megfogalmazás,teljesíthető,és hát bizonyos tekintettben jogos elvárásokat olvashat az érdeklődő,kíváncsiskodó!Nem is értem,hogy miért is ér kritika titeket!!??Olvasva az itt megírt kommentjeiteket arra a következtetésre jutottam,hogy sem unintelligensek,sem pökhendiek nem vagytok!Hogyha esetleg egy olyan férfiú fogalmazna meg felétek egy érdeklődő elektromos levelet,aki egy kritériumnak nem felelne meg,de ha a bemutatkozása és "szofisztikája" miatt ösztönösen szimpátia alakulna ki bennetek iránta,akkor ha nem is kezelnétek rugalmasan az elvárásaitokat,de minimum egy kedves válaszlevéllel tisztelnétek meg.A tisztelettudás nagyon komoly pozitív érzelmi reakciót tud generálni,ami miatt volt részem "zöld utat adó" és kedvesen ugyan,de elutasító hangvételű levélben is.Két ízben érdeklődtem olyan párnál,kik harmadik félnek férfi beszállót kerestek házibarát szexhez,és mindössze egy kitétel terén nem feleltem meg.A személyes bemutatkozás után a legtiszteletteljesebb módon érdeklődtem,hogy milyen módon "kötik az ebet a karóhoz".Megköszönték az érdeklődésemet,megköszönve azt is,hogy nem egy alpári primitív létforma módjára tettem mindezt,de mégis az általuk megfogalmazott szellemiség alapján keresnek maguk számára partnert.Sokszor sokan leírták már,de ismétlés a tudás anyja,hogy legyen valaki hölgy,úr,vagy pár tagja,legyen heteroszexuális,biszexuális,homoszexuális,érdeklődő,vagy megkeresett,alapvető civilizációs minimum,hogy kölcsönösen megtiszteljük egymást az udvariassággal,az értelemmel,mivel "dekódoljuk" a társkeresős adatlapban leírtakat,és tiszteletben tartjuk egymás döntését!Ebben az országban még sokak számára szükséges a progresszió intellektuális és/vagy emocionális téren egyaránt!Meg is értem,ha a sok primitív és negatív hangvételű levélre nem is válaszoltok,mert bizonyos szinten ti is megfásultok,kiégtek!
#5143   2018. 11. 18. vasárnap 16:06
Caracas79 Caracas79
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1777462)
2018. 11. 18. vasárnap 14:47
Meglehetõsen érdekes a dolog. Párosunk nõi tagjaként mindig figyelek arra, hogy mindenkinek válaszoljunk, igyekszem még a nemet is úgy megírni, hogy a lehetõ legkevesebb rossz érzés maradjon meg a másikban. Tekintve, hogy mindketten kezeljük az oldalt, megesik, hogy a párom elolvas valamit, amin én átsiklok, így elmarad a válasz is. Volt már ilyen. Lesz is. Emberek vagyunk. Ma kiírtunk egy hirdetést, és a kiegészítés az adatlapunkon: "ha nem válaszolunk, nem téged keresünk" pontosan ennek szól. Jól tudjuk mennyien írnak ilyenkor, egyszerǔen fizikai kèptelenség mindenkinek válaszolni. Nyilván a "Szia" és semmi egyéb típusúakat fogjuk figyelmen kívül hagyni. Nagyon sok mindent el lehet rólunk mondani, de hogy nagyképǔek ès lekezelõek lennénk, az meglehetõsen meredek állítás, pláne két mondat alapján megítélve. Az ember igyekszik ember maradni, de vannak helyzetek, amikor egyszerǔen szakad a cérna, és inkább nem is reagál az ember. Nem gondolnám, hogy gyõzködnöm kéne bárkit is arról, milyenek vagyunk, vagy magyarázkodnom kéne azért, amit írunk. Mindenkinek joga van eldönteni szimpik vagyunk-e, avagy sem. De látatlanban beleállni a másikba és osztani az észt, véleményem szerint teljesen értelmetlen és színtiszta provokáció.
#5142   2018. 11. 18. vasárnap 15:08
X Törölt felhasználó (1777462)
Dehogyis. Nem neked szólt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3927962)
2018. 11. 18. vasárnap 14:53
A"két mondat.." nálam szerepelt,így ha magadra vetted,sorry..
Senkivel nem személyeskedtem, csupán példák,amikkel találkoztam.
Veletek nem is... tehát rólatok nem tudok véleményt.
Bocs ha számodra sértő volt.
#5141   2018. 11. 18. vasárnap 14:53
X Törölt felhasználó (3927962)
A"két mondat.." nálam szerepelt,így ha magadra vetted,sorry..
Senkivel nem személyeskedtem, csupán példák,amikkel találkoztam.
Veletek nem is... tehát rólatok nem tudok véleményt.
Bocs ha számodra sértő volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 18. vasárnap 14:47
Meglehetõsen érdekes a dolog. Párosunk nõi tagjaként mindig figyelek arra, hogy mindenkinek válaszoljunk, igyekszem még a nemet is úgy megírni, hogy a lehetõ legkevesebb rossz érzés maradjon meg a másikban. Tekintve, hogy mindketten kezeljük az oldalt, megesik, hogy a párom elolvas valamit, amin én átsiklok, így elmarad a válasz is. Volt már ilyen. Lesz is. Emberek vagyunk. Ma kiírtunk egy hirdetést, és a kiegészítés az adatlapunkon: "ha nem válaszolunk, nem téged keresünk" pontosan ennek szól. Jól tudjuk mennyien írnak ilyenkor, egyszerǔen fizikai kèptelenség mindenkinek válaszolni. Nyilván a "Szia" és semmi egyéb típusúakat fogjuk figyelmen kívül hagyni. Nagyon sok mindent el lehet rólunk mondani, de hogy nagyképǔek ès lekezelõek lennénk, az meglehetõsen meredek állítás, pláne két mondat alapján megítélve. Az ember igyekszik ember maradni, de vannak helyzetek, amikor egyszerǔen szakad a cérna, és inkább nem is reagál az ember. Nem gondolnám, hogy gyõzködnöm kéne bárkit is arról, milyenek vagyunk, vagy magyarázkodnom kéne azért, amit írunk. Mindenkinek joga van eldönteni szimpik vagyunk-e, avagy sem. De látatlanban beleállni a másikba és osztani az észt, véleményem szerint teljesen értelmetlen és színtiszta provokáció.
#5140   2018. 11. 18. vasárnap 14:47
#5139   2018. 11. 18. vasárnap 14:37
Látod, te, a szuperintelligens nem tudod elengedni a dolgot smile )))
(Ez egy válasz Mickey104 üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 18. vasárnap 14:36
Mert a "meséld már el,butácska kis buksimnak",nem volt pökhendi,ugye...? nyes
#5138   2018. 11. 18. vasárnap 14:36
Mickey104 Mickey104
Mert a "meséld már el,butácska kis buksimnak",nem volt pökhendi,ugye...? nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 18. vasárnap 14:26
Ismétlem magam: "látom átjött a lényeg, ja nem". Te írtad. Erre jössz a nem oltunk le senkit még annak dacára sem című dumával. Nézz magadba először...
#5137   2018. 11. 18. vasárnap 14:34
X Törölt felhasználó (3927962)
Ha nem tetszik az adatlapon feltüntetett szöveg,nem kell ráírni smile És értelmezni mielőtt...
Ha nem tetszik "a kínálat és kereslet" kár egymás táborára mutogatni,nem lesz jobb.
Persze,sok ostoba megkereséstől vagy bunkó választól,vagy némaságtól némileg fásul az ember.
Sok olyan ember siránkozik és köpköd a másikra,aki jobb lenne ha magába nézne.
Pl. Kedvességet hírből sem ismerő női tag,akiről lerí hogy felsőbbrendűnek képzeli magát pedig nincs mire.Szavaiból süt a férfi gyűlölet,és a tökéletes pasit keresi smile ) És csodálkozik hogy nem a normálisak keresik,hanem... De persze a pasik sötétek...talán nem véletlen hogy nem keresik?
Vagy arcoskodó férfitag,hozzáállása lenéző az érdeklődővel szemben,pedig megfelel a leírtaknak,és csak pár mondatot váltottak smile
És ugye a kereső,aki modortalan,nem értelmez,azonnal akar,vagy csak kamus...
Persze a jelenlévők kivételek,csupán példák voltak.
Kicsit több tisztelet a másiknak,mindkét oldalon,és hajlandóság alkalmazkodni a másikhoz, saját keretén belül.
#5136   2018. 11. 18. vasárnap 14:26
Ismétlem magam: "látom átjött a lényeg, ja nem". Te írtad. Erre jössz a nem oltunk le senkit még annak dacára sem című dumával. Nézz magadba először...
(Ez egy válasz Mickey104 üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 18. vasárnap 14:22
Szerintem engedd el ezt a dolgot.... nyes Továbbra is úgy osztasz le bárkit,Aki megkeres Titeket,és "nem a keresési kritériumaitoknak megfelelő", ahogyan jól esik...nem engem fog véleményezni miatta,hanem Titeket...mert VÉLEMÉNYE,BENYOMÁSA akkor is lesz természetesen, ha "eleve esélytelenül" próbálkozott be...én mindössze arra próbáltam terelni a diskurzust, hogy szép,felemelő emberi tulajdonság az, ha nem oltunk le valakit MÉG ANNAK DACÁRA SEM, hogy minden okunk meglenne rá... nyes További szép délutánt Nektek!
#5135   2018. 11. 18. vasárnap 14:22
Mickey104 Mickey104
Szerintem engedd el ezt a dolgot.... nyes Továbbra is úgy osztasz le bárkit,Aki megkeres Titeket,és "nem a keresési kritériumaitoknak megfelelő", ahogyan jól esik...nem engem fog véleményezni miatta,hanem Titeket...mert VÉLEMÉNYE,BENYOMÁSA akkor is lesz természetesen, ha "eleve esélytelenül" próbálkozott be...én mindössze arra próbáltam terelni a diskurzust, hogy szép,felemelő emberi tulajdonság az, ha nem oltunk le valakit MÉG ANNAK DACÁRA SEM, hogy minden okunk meglenne rá... nyes További szép délutánt Nektek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 18. vasárnap 14:09
ARCOSKODÓ adatlap? Melyik része az, fejtsd már ki, ha annyira értesz itt a dolgokhoz! 4 azaz négy darab kritériumot írtunk ki keresési feltételként. Egy felnőtt férfi nehogy már kiakadjon azon a kifejezésen, hogy ne dohányozz! És dohányozz! Élvezd! Eszem ágában nincs megtiltani neked, sőt! De akkor nem egymást keressük. Szerintem eldönthetjük, hogy ez is egy kritérium. Pökhendi bukók csak azokkal szemben vagyunk, akik azt érdemlik. Felnőtt emberek egy szavas bemutatkozásokat, nyitó leveleket írnak, és azt várod, hogy ezeknek válaszoljunk illedelmesen? Már bocvsánat, de amilyen az adjon isten.... Arcoskodó kioktató, magas lóról beszélő egyelőre te voltál, papolsz az illendőségről, meg intelligenciáról azt benyomod korábban a "látom átjött a lényeg, ja nem" mondatodat? Ennyit erről. Finom és nőies voltam, nézz először magadba, a te stílusodat tedd rendbe, aztán kezdheted az észosztást.....
#5134   2018. 11. 18. vasárnap 14:09
ARCOSKODÓ adatlap? Melyik része az, fejtsd már ki, ha annyira értesz itt a dolgokhoz! 4 azaz négy darab kritériumot írtunk ki keresési feltételként. Egy felnőtt férfi nehogy már kiakadjon azon a kifejezésen, hogy ne dohányozz! És dohányozz! Élvezd! Eszem ágában nincs megtiltani neked, sőt! De akkor nem egymást keressük. Szerintem eldönthetjük, hogy ez is egy kritérium. Pökhendi bukók csak azokkal szemben vagyunk, akik azt érdemlik. Felnőtt emberek egy szavas bemutatkozásokat, nyitó leveleket írnak, és azt várod, hogy ezeknek válaszoljunk illedelmesen? Már bocvsánat, de amilyen az adjon isten.... Arcoskodó kioktató, magas lóról beszélő egyelőre te voltál, papolsz az illendőségről, meg intelligenciáról azt benyomod korábban a "látom átjött a lényeg, ja nem" mondatodat? Ennyit erről. Finom és nőies voltam, nézz először magadba, a te stílusodat tedd rendbe, aztán kezdheted az észosztást.....
(Ez egy válasz Mickey104 üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 18. vasárnap 13:53
1: : Az előző posztjaim részint általánosságra,részint a keresési kritériumoknak megfelelt,és nem megfelelt "próbálkozók" mindkét szegmensére érvényes...nem feltétlenül kéne összemosni,ahol nem célravezető,és szétválasztani, ahol pedig pont az nem célravezető (például az ELEMI UDVARIASSÁG mindkét halmaznak jár(na) nyes 2.: Nem az igényességre törekvéssel,és a konkrét elvárásokkal van a baj...a baj a STÍLUSSAL van... ami esetenként meglehetősen csípős,pökhendi,néhol alpári magaslatokba hág... és akkor még tényleg nem is beszéltünk a talin előjövő koszról a körmök alatt( de ugye ez természetesen szintén nem specifikus,hiszen nemcsak a pasi abszolválhatja,hanem a pár bármely tagja is...) 3. : napestig lehetne ezt vesézgetni,ha akarjátok "érteni",menni fog, ha nem, akkor "csak kötözködésnek" fogjátok fel úgyis... AKI A PARAMÉTEREKBŐL KIESVE háborog...az h.lye...de aki a paramétereken belül van,és egyéb Általatok támasztott elvárásnak mégsem felel meg,az csak les, hogy hol is egy nyamvadt 2 mondatos válaszlevél,MERT ÍGY ILLIK: 4.: Nyilván nem KONKRÉTAN RÓLATOK folyik jelen diskurzus! 5. Dehamár konkrét...személyes véleményem,hátha megengeded...mivel nem az Általatok preferált keresési opcióba tartozom,eszem ágában sincs bepróbálkozni...mindazonáltal: adatlap: "ne dohányozz!" Felnőtt önálló férfiként majd' hagy tudjam már én dohányzom-e vagy sem... nyilván nem rejtem véka alá én sem ismerkedéskor,és nem is erőltetem rá a párocskát hogy gyújtson rá velem... nyes De sokkal elegánsabb,szofisztikáltabb módja a pl. "CSAK NEMDOHÁNYZÓ FÉRFIT KERESÜNK"-féle megközelítés... nyes Gyönyörű a Hölgy Nálatok!Értem én,hogy magas a léc...jogos is!!! Mégis,sokkal szimpatikusabb lenne(még a kikosarazott pasasok értelmesebbjének is!) ha egy icipicit kevésbé lenne"arcos" az adatlap/és/vagy a fórumos reflektálások egynémelye... Mert van mire,legalábbis külcsín tekintetében mindenképp...mégis,sokkal szimpatikusabb tulajdonság a szerénység...(szerintem....is...) De leírom Neked mi a lényeg, ha már megkérted: a lényeg...ne legyünk pökhendi,bunkók másokkal...még akkor sem,ha esetleg Ők azok Velünk...
#5133   2018. 11. 18. vasárnap 13:53
Mickey104 Mickey104
1: : Az előző posztjaim részint általánosságra,részint a keresési kritériumoknak megfelelt,és nem megfelelt "próbálkozók" mindkét szegmensére érvényes...nem feltétlenül kéne összemosni,ahol nem célravezető,és szétválasztani, ahol pedig pont az nem célravezető (például az ELEMI UDVARIASSÁG mindkét halmaznak jár(na) nyes 2.: Nem az igényességre törekvéssel,és a konkrét elvárásokkal van a baj...a baj a STÍLUSSAL van... ami esetenként meglehetősen csípős,pökhendi,néhol alpári magaslatokba hág... és akkor még tényleg nem is beszéltünk a talin előjövő koszról a körmök alatt( de ugye ez természetesen szintén nem specifikus,hiszen nemcsak a pasi abszolválhatja,hanem a pár bármely tagja is...) 3. : napestig lehetne ezt vesézgetni,ha akarjátok "érteni",menni fog, ha nem, akkor "csak kötözködésnek" fogjátok fel úgyis... AKI A PARAMÉTEREKBŐL KIESVE háborog...az h.lye...de aki a paramétereken belül van,és egyéb Általatok támasztott elvárásnak mégsem felel meg,az csak les, hogy hol is egy nyamvadt 2 mondatos válaszlevél,MERT ÍGY ILLIK: 4.: Nyilván nem KONKRÉTAN RÓLATOK folyik jelen diskurzus! 5. Dehamár konkrét...személyes véleményem,hátha megengeded...mivel nem az Általatok preferált keresési opcióba tartozom,eszem ágában sincs bepróbálkozni...mindazonáltal: adatlap: "ne dohányozz!" Felnőtt önálló férfiként majd' hagy tudjam már én dohányzom-e vagy sem... nyilván nem rejtem véka alá én sem ismerkedéskor,és nem is erőltetem rá a párocskát hogy gyújtson rá velem... nyes De sokkal elegánsabb,szofisztikáltabb módja a pl. "CSAK NEMDOHÁNYZÓ FÉRFIT KERESÜNK"-féle megközelítés... nyes Gyönyörű a Hölgy Nálatok!Értem én,hogy magas a léc...jogos is!!! Mégis,sokkal szimpatikusabb lenne(még a kikosarazott pasasok értelmesebbjének is!) ha egy icipicit kevésbé lenne"arcos" az adatlap/és/vagy a fórumos reflektálások egynémelye... Mert van mire,legalábbis külcsín tekintetében mindenképp...mégis,sokkal szimpatikusabb tulajdonság a szerénység...(szerintem....is...) De leírom Neked mi a lényeg, ha már megkérted: a lényeg...ne legyünk pökhendi,bunkók másokkal...még akkor sem,ha esetleg Ők azok Velünk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 18. vasárnap 13:17
Meséld már akkor el butácska kis buksimnak, hogy mi a lényeg? Ha valaki nem képes egy adatlapot értelmezni, és mégis ír, pedig EGYÉRTELMŰEN kiesik a megadott paramétereken, akkor az az ember retardált. Ugyan mit kéne válaszoljunk neki, és miért?
#5132   2018. 11. 18. vasárnap 13:17
Meséld már akkor el butácska kis buksimnak, hogy mi a lényeg? Ha valaki nem képes egy adatlapot értelmezni, és mégis ír, pedig EGYÉRTELMŰEN kiesik a megadott paramétereken, akkor az az ember retardált. Ugyan mit kéne válaszoljunk neki, és miért?
(Ez egy válasz Mickey104 üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 18. vasárnap 12:57
Látom,átjött a lényeg.... ja:nem...
#5131   2018. 11. 18. vasárnap 12:57
Mickey104 Mickey104
Látom,átjött a lényeg.... ja:nem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 18. vasárnap 12:48
Bocsi. De ha az adatlapra kiírjuk, hogy max 40 éves, túlsúly nélküli, nem nagy méretű férfit keresünk, és ír egy 48 éves, 20 cm-es, kövér pali, neki mit kéne ugyan válaszoljunk??? És miért?
#5130   2018. 11. 18. vasárnap 12:48
Bocsi. De ha az adatlapra kiírjuk, hogy max 40 éves, túlsúly nélküli, nem nagy méretű férfit keresünk, és ír egy 48 éves, 20 cm-es, kövér pali, neki mit kéne ugyan válaszoljunk??? És miért?
(Ez egy válasz Mickey104 üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 18. vasárnap 12:35
Teljesen igazad van....! A baj az, hogy a "korrekten kereső pár" sem képes egy értelmes,intelligens megkeresésre egy másfél mondatos válasz-levelecskét sem elröptetni a postagalambbal... még akkor is "illenék" (mert ez pedig az Ő INTELLIGENCIÁJUKRÓL tesz tanúbizonyságot/állít ki szegénységi bizonyítványt?! ),ha a szóban forgó megkeresés nem "üti meg a lécet" Náluk...
#5129   2018. 11. 18. vasárnap 12:35
Mickey104 Mickey104
Teljesen igazad van....! A baj az, hogy a "korrekten kereső pár" sem képes egy értelmes,intelligens megkeresésre egy másfél mondatos válasz-levelecskét sem elröptetni a postagalambbal... még akkor is "illenék" (mert ez pedig az Ő INTELLIGENCIÁJUKRÓL tesz tanúbizonyságot/állít ki szegénységi bizonyítványt?! ),ha a szóban forgó megkeresés nem "üti meg a lécet" Náluk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2018. 11. 18. vasárnap 12:29
Ha megnézed mennyi férfi, mennyi pár van itt regisztrálva, látható a mennyiségek közötti óriási különbség. A férfiaknál sem jobb a "kamusok" aránya. Akkor egy korrekten kereső párra, mennyi "kamus" pasi jut?
#5128   2018. 11. 18. vasárnap 12:29
Ha megnézed mennyi férfi, mennyi pár van itt regisztrálva, látható a mennyiségek közötti óriási különbség. A férfiaknál sem jobb a "kamusok" aránya. Akkor egy korrekten kereső párra, mennyi "kamus" pasi jut?
(Ez egy válasz Mickey104 üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 18. vasárnap 12:22
Hát...igen...csak az arányokkal van baj....és néha már tényleg elkeserítőnek,és hiábavalónak érzem az egészet,mert nagyon le tud húzni,hogy 10 párból 8,5 kiábrándító....és most messze nem a testi adottságokra gondolok természetesen...köszönöm szépen a jókívánságotokat,további szép napot (és sikeres keresgélést)Nektek is!
#5127   2018. 11. 18. vasárnap 12:24
Teljesen igazad van! Ha találkozunk majd ilyennel, (1-2 van) akkor annak örülni fogunk! smile Az adatlappal mi úgy vagyunk, hogy az azért van, hogy leírhassuk miért vagyunk itt, valamint a lehetőségeinket. Amikor ide jöttünk jóval kevesebb dolog volt rajta, de a rengeteg levél, beszélgetés, ahol szinte mindíg ugyanazok a problémák jöttek elő, rávilágított, jobb ha ezeket leírjuk, csak azok keressenek akiknek ezek megfelelőnek. Ha nem lesz ilyen tudomásul vesszük. Így is sok megkeresés van, akiket nem érdekel mi mit szeretnénk. Szép lenne az amit leírtál, beszélgetni, ismerkedni, erre itt kicsi az esély. Nem lehetetlen, de kicsi.
(Ez egy válasz Mickey104 üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 18. vasárnap 10:45
Szép napot!Csak halkan jegyzem meg,visszaolvasgatva az eszmecserét,amelyben persze valahol,valamiben Mindenkinek van igaza... Sok pár elemi kitételként követeli meg a szóban forgó esetleges harmadikkal szemben az "intelligencia"-t...ami természetesen jogos elvárás... smile Mindazonáltal HONNAN győződnek meg a harmadik fél intelligenciájáról, ha telefonos, ill. BÁRMILYEN kommunikációtól elzárkózik, a megkeresések nagy százalékát pedig válaszra sem méltatja (nem sms - tök ingyé van a válaszlevél - pusztán némi empátia,és intelligencia szükségeltetik az elküldéséhez) a párok nagy százaléka....mondván, "nem kávézgatni,beszélgetni" akar... A Nők előszeretettel térnerk ki arra, hogy bár természetesen ugyanúgy érdekli Őket a szex, mint minket férfiakat....mégis...fontos a szikra...a flörtölés...a vadászat izgalma... a kommunikáció... Elvárások azok vannak dögivel.... a párok 80%-a tenyészbikát keres harmadiknak, a pasas mellett/helyette a Hölgyhöz .... sokmindenkinek nem fog ez tetszeni,de attól még ez az igazság... Létezik rengeteg férfi,Akiknek ugyanúgy "nem mindegy", ugyanúgy "kerll egy benyomás", pláne,mivel párhoz készül beszállni, esetleg kétszer olyan nehéz,mert MINDKETTŐJÜKRŐL kéne Neki benyomás... és igen,nem biztos hogy az esetenkénti 10-12 éves küldött fotóktól nem megy félre az a "benyomás".. Nyilván nem azt forszírozom, hogy hónapokig csak beszélgessenek,és konkrét találka nélkül,csak hergeljék egymás vágyait, de a szóló pasasok bizonyos hányadának sem mindegy, hogy "kivel..." Nem minden partnerkereső férfi a "kor,alkat mellékes" csapásvonal mentén keres partner(eke)t, és nem, bennünket sem vonz egy 15 cm-ről bemakrofotózott női genitália... nyes Még egy kitakart arcos,civil,ruhás kép is vonzóbb...ami,igazatok van, lehet 10 éves is sajnos ezen az oldalon... De ha rászánna sok pár ,némi időt és energiát tényleg ISMERKEDNI, az esetleges harmadikukkal,lehet egy idő után már "csak" MÁSODLAGOS szempont a fotón szereplő fizimiska,mert az embereknek van ám jellemük,stílusuk,szexepilük, a fejszerkezetükön kívül, ami (szerintem)legalább ugyanannyira fontos...
#5126   2018. 11. 18. vasárnap 12:22
Mickey104 Mickey104
Hát...igen...csak az arányokkal van baj....és néha már tényleg elkeserítőnek,és hiábavalónak érzem az egészet,mert nagyon le tud húzni,hogy 10 párból 8,5 kiábrándító....és most messze nem a testi adottságokra gondolok természetesen...köszönöm szépen a jókívánságotokat,további szép napot (és sikeres keresgélést)Nektek is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1396652)
2018. 11. 18. vasárnap 12:08
Nem vagyunk egyformák,így az igényeink,vágyaink sem azonosak és ez így is van jól!
Mi is tapasztaljuk,hogy az itt regisztráltak többsége,még hírből sem ismeri az önkritikát,de ez legyen az ő gondjuk!
További sok sikert neked!
Szia

... 295 296 297 298 299 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11065db
Utolsó üzenet: tegnap 22:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!