Sziasztok!
Ha találkoztok egy Csilla00 hirdetővel lapozzatok tovább.
Lopott fotó erősen megvágva a megadott paraméterek sem egyeznek.
A fotó eredetije nálam van, ugyanis én készítettem.
Jeleztem a modiknak és kíváncsian várom a folytatást.
Kösz, hogy elolvastátok!
Több sikert mindenkinek és csak óvatosan!
Ha találkoztok egy Csilla00 hirdetővel lapozzatok tovább.
Lopott fotó erősen megvágva a megadott paraméterek sem egyeznek.
A fotó eredetije nálam van, ugyanis én készítettem.
Jeleztem a modiknak és kíváncsian várom a folytatást.
Kösz, hogy elolvastátok!
Több sikert mindenkinek és csak óvatosan!
Szerintünk is leírtad a lényeget aki komolyan gondolja a keresést, azzal van kitolva így is úgy is. Hisz csalódás is éri, valamint a bizalom is csökken még felé is, hisz aki többször meg lett vezetve, az többé senkiben sem bízik! Sajnos már mi is így vagyunk ezzel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 28. szerda 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 28. szerda 10:39
Törölt felhasználó (3902222)

Sziasztok!
Igenis lehet itt találni, nekem párt és pasit is sikerült régebben.
De most azt is átéltem amit eddig még nem: a megbeszélt találkozóra egyedül nekem sikerült megjelenni. Igencsak idegesítő, hogy így lettem megsz****va, nem amúgy
Csak azt sajnálom, hogy az ilyen emberek miatt a normális keresők is veszítenek.
De most azt is átéltem amit eddig még nem: a megbeszélt találkozóra egyedül nekem sikerült megjelenni. Igencsak idegesítő, hogy így lettem megsz****va, nem amúgy

Csak azt sajnálom, hogy az ilyen emberek miatt a normális keresők is veszítenek.
Igen nemis 1 szer talaltunk párokat fiukat ! Lányt egyedül meg nem sikerült!
Szia!Írd ki ide,hogy mindenki láthassa ki volt a kamus pár!Úgyis van belőlük itt bőven!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 28. szerda 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

Hát ezt csak privátban...titkos! Nem segítek a konkurenciának
Privátban elárulom,természetsen minden "kötelezettség " nélkül..amennyiben érdekel persze
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 28. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 28. szerda 15:39

Törölt felhasználó (3958902)

A titkod...amivel hódítasz...a medveszexes képen kívül persze

A titkod...amivel hódítasz...a medveszexes képen kívül persze
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 28. szerda 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 28. szerda 15:25

Törölt felhasználó (3927962)

Milyen titkom?
Jaaa..akciósan lopom a mézet karácsonyra ! Ezt nyújtom plusz extrának
Ha erre gondoltál..

Milyen titkom?
Jaaa..akciósan lopom a mézet karácsonyra ! Ezt nyújtom plusz extrának
Ha erre gondoltál..
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 28. szerda 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 28. szerda 15:06

Most épp nem keresek,így nincs rajtam az a naaaaagy nyomás
Köszöni a popsim a bókot. Neked mackó mi a titkod?
biszexpasi42...igen,Tőled azt hiszem szék nem marad szárazon

Most épp nem keresek,így nincs rajtam az a naaaaagy nyomás
Köszöni a popsim a bókot. Neked mackó mi a titkod?

Egyetértek,lehet találni és türelem,nem rágörcsölni.
Mondjuk neked könnyebb találni,ilyen formás popsival...
(Nem irigykedem,én nem azzal akarok
, csak tetszik
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 28. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 28. szerda 14:40
Mondjuk neked könnyebb találni,ilyen formás popsival...

(Nem irigykedem,én nem azzal akarok

Fial a velociraptorja?
Ezt megkönnyeztem
Szerencsére nem mindenki ilyen. Lehet találni annak,aki keres. Türelem-türelem...

Persze, ezzel is kezdtem, hogy bőven van itt korrekt, találkozni valóban akaró partner.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 28. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 28. szerda 14:40

Fial a velociraptorja?
Ezt megkönnyeztem
Szerencsére nem mindenki ilyen. Lehet találni annak,aki keres. Türelem-türelem...

Fial a velociraptorja?
Ezt megkönnyeztem
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 28. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 28. szerda 14:05

A felesleges cipőfelvételről nem is beszélve
Az teljesen rendben lett volna, ha lemondja mert közbejött valami, pl: fial a velociraptorja vagy jöttek a rokonok a Holdról.
De mikor annyira se méltat, hogy egy üzenetet írjon akár itt...

Az teljesen rendben lett volna, ha lemondja mert közbejött valami, pl: fial a velociraptorja vagy jöttek a rokonok a Holdról.
De mikor annyira se méltat, hogy egy üzenetet írjon akár itt...
A felesleges cipőfelvételről nem is beszélve
De mikor annyira se méltat, hogy egy üzenetet írjon akár itt... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 28. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 28. szerda 13:25

De mikor annyira se méltat, hogy egy üzenetet írjon akár itt... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 28. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen,ebben igazad van. Nekem volt anno olyan,aki akkor mondta le,amikor már épp indultam a megbeszélt helyre
Bosszantó tud lenni. Annyi felesleges kapu,és garázs nyitogatás....

Igen,ebben igazad van. Nekem volt anno olyan,aki akkor mondta le,amikor már épp indultam a megbeszélt helyre
Bosszantó tud lenni. Annyi felesleges kapu,és garázs nyitogatás....

Sziasztok!

Ez a Topik tényleg örök!

Sziasztok!

....és még bíztatod is
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 27. kedd 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 27. kedd 21:16

Törölt felhasználó (3927962)

Biztos vannak,és itt,a "hogyan találj..." rovatban keresnek.Nézz be minden nap,hátha...

Biztos vannak,és itt,a "hogyan találj..." rovatban keresnek.Nézz be minden nap,hátha...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 27. kedd 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 27. kedd 16:02

Törölt felhasználó (3973412)

Hali nagy kerek popsis csaj van itt?
Hali nagy kerek popsis csaj van itt?
Na ezek a tulajdonságok itt nagyon ritkák. Főleg az igazmondás!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 11. 26. hétfő 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 26. hétfő 16:54

Humor,sárm,nagyvonalúság,tisztelet,igazmondás,némi csibészség és már nedves is a kicsi drága édes punci.

Humor,sárm,nagyvonalúság,tisztelet,igazmondás,némi csibészség és már nedves is a kicsi drága édes punci.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 25. vasárnap 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 25. vasárnap 18:36

Törölt felhasználó (869472)
VIP

Igazad van. De azt figyelembe kell venni mindenképp, hogy az esetleges közös vágyakon kívül az élő randi adta személyes benyomás legalább annyira fontos. Még a kép sem igazán garancia, mert létezik egyfajta személyes vonzerő, mely mindannyiunkat körbevesz. Ha az hat a másik emberre, akkor jöhet a szex. Eddig én nem csalódtam, mert akivel eljutottunk a szexig, ott a legtöbbször igen kellemes élménnyel távoztunk és több esetben huzamosabb ideig kalandoztunk egymással. Én szeretem a szexet és kéretni sem szoktam magam, ha valamit megérzek a másikban, ami engem érdekel.