Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 292 293 294 295 296 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5205   2019. 01. 04. péntek 14:17
X Törölt felhasználó (3989732) VIP
Mi úgy tervezzük, hogy a jelöltet meghívjuk valamelyik könnyebb túrára (hacsak nem túrázós ő is, mert akkor nem annyira könnyűre is), aztán ha nem jön el, legfeljebb kirándulunk egy jót, ami amúgy is megtörténne. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 04. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3914082)
2019. 01. 04. péntek 13:48
Egy újabb gyöngyszem... szerintetek eljött??? Az aljától visszafele olvasssátok

rendben

Ezt írtad:
-------------------------------------------------
Meglatjuk wink

Ezt írtad:
nekem jó, és akkor holnap is fürdőzés vagy csak kávé? vagy esetleg utána valami?

Ezt írtad:
Ok akkor a thrmal kavezo?

Ezt írtad:
igen smile

Ezt írtad:
Jo a holnap reggel. 9 ora?

Ezt írtad:
holnap nem dolgozok, de mennem kellene haza (vidékre 80km)
mert van két házunk, szülők külföldön stb. azért van teendőm
esetleg holnap reggeli órákban?

Ezt írtad:
Akkor tegyük át holnapra. Holnap hogy dolgozol?

Ezt írtad:

1tol nekem munka van este nem lenne jó nektek?
Talizni meg elugranék még most amikorra gondoljátok

Ezt írtad:

Furdo is

Ezt írtad:

Fürdőzés is vagy csak kávé? smile

Ezt írtad:
Thermal? Ma delelott?

Ezt írtad:
Szivesen találkozhatunk ma délelőtt jó is lenne nekem smile vagy mikor gondoljátok,
Voltam egyszer egy párral így van némi tapasztalatom

Ezt írtad:
Szia,

Ok, szimpi vagy
Tali egy kv ra?
Van már tapasztalatod?

Ezt írtad:
küldtem képet smile
gondoljátok cserélhetünk telefonszámot is smile

Ezt írtad:
Lenne, küld a portfóliódat smile

Ezt írtad:
Sziasztok,
Balázs vagyok Debrecen belvárosában hellyel rendelkező sportos srác vagyok hármasban van némi tapasztalatom.
Lenne kedvetek ismerkedni?
(telefonszám, e-mailben képcsere minden megoldható
#5204   2019. 01. 04. péntek 13:48
X Törölt felhasználó (3914082)
Egy újabb gyöngyszem... szerintetek eljött??? Az aljától visszafele olvasssátok

rendben

Ezt írtad:
Meglatjuk wink

Ezt írtad:
nekem jó, és akkor holnap is fürdőzés vagy csak kávé? vagy esetleg utána valami?

Ezt írtad:
Ok akkor a thrmal kavezo?

Ezt írtad:
igen smile

Ezt írtad:
Jo a holnap reggel. 9 ora?

Ezt írtad:
holnap nem dolgozok, de mennem kellene haza (vidékre 80km)
mert van két házunk, szülők külföldön stb. azért van teendőm
esetleg holnap reggeli órákban?

Ezt írtad:
Akkor tegyük át holnapra. Holnap hogy dolgozol?

Ezt írtad:

1tol nekem munka van este nem lenne jó nektek?
Talizni meg elugranék még most amikorra gondoljátok

Ezt írtad:

Furdo is

Ezt írtad:

Fürdőzés is vagy csak kávé? smile

Ezt írtad:
Thermal? Ma delelott?

Ezt írtad:
Szivesen találkozhatunk ma délelőtt jó is lenne nekem smile vagy mikor gondoljátok,
Voltam egyszer egy párral így van némi tapasztalatom

Ezt írtad:
Szia,

Ok, szimpi vagy
Tali egy kv ra?
Van már tapasztalatod?

Ezt írtad:
küldtem képet smile
gondoljátok cserélhetünk telefonszámot is smile

Ezt írtad:
Lenne, küld a portfóliódat smile

Ezt írtad:
Sziasztok,
Balázs vagyok Debrecen belvárosában hellyel rendelkező sportos srác vagyok hármasban van némi tapasztalatom.
Lenne kedvetek ismerkedni?
(telefonszám, e-mailben képcsere minden megoldható
#5203   2018. 12. 29. szombat 19:11
fishbed fishbed
Még nem találtam, és nem is fogok. 50 éves vagyok átlagos külsejű és méretű, 90 százalékban szóba se állnak velem.
A korombeli nőknek fiatalabb pasi kell, biztos az potensebb, a párok inkább párokat vagy nőt keresnek.
Sajnos esélytelennek érzem a dolgot, hamarabb nyerek a lottón... smile
#5202   2018. 12. 25. kedd 20:02
Caracas79 Caracas79
Mostanában "érdekes" dolgok történnek idehaza is,ami eléggé lekötötte a figyelmem.Valaki megjegyezte,hogy nyugatabbra írva nyitottabbak a hölgyek a szexualitás más dimenzióira is.Természetesen keletebre is vannak nagyon kedves hölgyek! smile Nagyon sokszor kiveséztük a dolgot,de mindig ugyanoda jutunk vissza:az EGÓHOZ.Minden negatív jelenség oka egyedül A TÚLZOTT ÖNSZERETET.Az ilyen mentális vonásokkal rendelkező személyek várnak el,de semmit sem adnak.Az ilyen jellemű emberek a megetstesült undorterápia.Az ilyen személyeket kell elkerülni,és MINDEN RENDBEN LESZ!Persze emiatt járatosnak kell lenni az emberi érzelemvilágban,hogy fel lehessen ismerni a "démonokat".Amikor viszont megtalálja az ember az ideális partner,aki lehet férfi,nő,heteroszexuális,biszexuális,kikötözős vagy éppen uszószemüveget viselő,akkor bezony fergeteges lesz a party! vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 25. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2018. 12. 25. kedd 19:47
Szia! Ritkán látlak errefelé. Sajnos.:-(
Hát én csak a saját tapasztalataimat osztom meg itt. Van akivel egyezik, amit leszűrtem és van akivel nem.
Egyik sem baj. Viszont, én már úgy állok a dolgokhoz, hogy más is hozzáférjen és letegye az ő részét a működtetéshez.
Boldog Karácsonyt Neked is!
#5201   2018. 12. 25. kedd 19:53
Caracas79 Caracas79
Szia!Szép estét és boldog karácsonyt kívánok!Szerény véleményem szerint a két véglet mentális problémát takar.A levélváltás utáni gyors találkozó(1-2 órán belül) ötlete görcsösségre vall,amikor bizonyosan nem lesz élvezetes az aktus!Sőt!Tán még merevedést sem tud produkálni az adott férfiú,ami a hölgyben vagy akár úrban frusztrációt,életkedv vesztés idéz elő.Aki meg hetekig akar levelezni,arra meg az elhivatottság hiánya vall.Egyszerűen nem elég(legalábbis szerintem,de tévedhetek) szilárd még mentálisan,hogyy teljesen felszabadult legyen,ami pozitív hatás generálna reakcióként amásik félben.Úgy vélem,hogy 3-10 nap az optimális idő az első levélváltás és az első személyes találkozás között.Ott majd kiderül,hogy meg van-e a megfelelő mértékű vonzódás a "szeánsz" létrejöttéhez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3947022)
2018. 12. 05. szerda 21:13
Az ilyesmi itt nem divat.
Bezzeg, hogy egy óra mulva találka ( úgy, hogy egy fél mondatot nem váltottink még ) ez is annyira életszerű, aha.
Végletek vannak.
Vagy most azonnal, vagy hetekig csak beszélgetne.

Ha intelligenciát is elvárunk a testiség mellé, az iszonyatosan nehéz ügy.

Többnyire azt érzem, semmi értelme a társkeresési funkciót használni, mert csak kedvet szeg :(
#5200   2018. 12. 25. kedd 19:47
X Törölt felhasználó (869472)
Szia! Ritkán látlak errefelé. Sajnos.:-(
Hát én csak a saját tapasztalataimat osztom meg itt. Van akivel egyezik, amit leszűrtem és van akivel nem.
Egyik sem baj. Viszont, én már úgy állok a dolgokhoz, hogy más is hozzáférjen és letegye az ő részét a működtetéshez.
Boldog Karácsonyt Neked is!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 12. 25. kedd 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 25. kedd 19:43
Szia kedves spriccelős hölgy! smile Először is nagyon boldog karácsonyt kívánok néked és minden fórumtársunknak!Másodszor viszont meg alátámasztanám a kimondottan kardinális észrevételed,miszerint AZ EGYOLDALÚ INTEGRÁCIÓ KIEGETI LELKILEG AZ EMBERT,ÉS DEMORALIZÁLJA,errgo befuccsol a kapcsolat,mert csak a kezdeti lendület viszi,aztán megáll.Vica-versa alapon tud csak hosszútávon működni a dolog!Kölcsönös tisztelet nélkül,óriási egóval teljesen felesleges bárminek is nekiállni!
#5199   2018. 12. 25. kedd 19:43
Caracas79 Caracas79
Szia kedves spriccelős hölgy! smile Először is nagyon boldog karácsonyt kívánok néked és minden fórumtársunknak!Másodszor viszont meg alátámasztanám a kimondottan kardinális észrevételed,miszerint AZ EGYOLDALÚ INTEGRÁCIÓ KIEGETI LELKILEG AZ EMBERT,ÉS DEMORALIZÁLJA,errgo befuccsol a kapcsolat,mert csak a kezdeti lendület viszi,aztán megáll.Vica-versa alapon tud csak hosszútávon működni a dolog!Kölcsönös tisztelet nélkül,óriási egóval teljesen felesleges bárminek is nekiállni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 13:51
Ez igaz. En is lefarcoltam idovel, mert nem birtam a gyurodest. De addig azert jokat szexeltunk egymassal. Idealis allapot nem nagyon van, de ha mindketten torekszenek kozos megoldasra, akkor mukodhet. Ha csak az egyik alkalmazkodik, a masik meg csak elvar, akkor befuccsol elobb-utobb.
#5198   2018. 12. 23. vasárnap 23:46
jirzi jirzi
,,Szia Csaba vagyok magas jó pasi szívesen csatlakoznêk írj.................. vagy legyêl kapcsolat mutatok képet"
Amikor ezt írja NEKÜNK valaki ls szólsz neki hogy a helyes köszönés a sziasztok ha meg a fiúnak írt akkor félrement :(
#5197   2018. 12. 22. szombat 07:38
X Törölt felhasználó (891877)
Nem értem miétr vannak itt az emberek nagy része. Hiába írok normális hangvételű levelet. Nem igazár sikerül normális választ kapni. És furcsa mód minél nyugatabbra vannak a nők annál nyitottabbak és partnerek a levelezésben is. Nem lerázósak. A helybeli nők félnek, hogy szembe találkozunk az utcán, vagy nem tudom.
Nehéz elérni bármit is de nem lehetetlen.
#5196   2018. 12. 20. csütörtök 15:29
X Törölt felhasználó (1600432)
Én találtam már itt partnert, annak ellenére hogy pasiként nem egyszerű párt találni. Sokan vannak akik csak élvezik az itteni beszélgetést, és nem is akarnak többet, míg mások a párjukat akarják mutogatni. Én beszélgetés chat-en, már nagyon ritkán írok levelet, (ugysem válaszolnak) !
Észrevettem hogy minél nagyobb a távolság annál nehezebb összehozni egy találkát, olyankor a legkisebb bibi is megakadályozza a találkozást. Ha nem jön össze a találkozó, nem szabad kamusnak nevezni senkit! Volt egy pár 10x hiusult meg a találka, de mikor összejött.......!
#5195   2018. 12. 06. csütörtök 15:54
X Törölt felhasználó (3927962)
Hát én lusta vagyok,nem szeretek sokat küzdeni... nyes Na jó,azért kell a "hódítása élmény" az egonak,meg a hiúságnak,de ne legyen egy örökkévalóság.
#5194   2018. 12. 06. csütörtök 14:44
X Törölt felhasználó (3947022)
Ennél már csak az dühítőbb, mikor te valakire vágysz, nem kapod meg.... és aki(kre) nem vágysz, na azok ezerrel nyomulnak. Miért van ez így kitalálva? nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 13:51
Ez igaz. En is lefarcoltam idovel, mert nem birtam a gyurodest. De addig azert jokat szexeltunk egymassal. Idealis allapot nem nagyon van, de ha mindketten torekszenek kozos megoldasra, akkor mukodhet. Ha csak az egyik alkalmazkodik, a masik meg csak elvar, akkor befuccsol elobb-utobb.
#5193   2018. 12. 06. csütörtök 13:51
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 09:58
Aha, van jobb fajta _ de mindig van valami kis piszok, ami a gépezetbe bele szorul, és nem úgy alakulnak a dolgok, hogy,azok jók legyenek. Annyira bonyolult, pedig olyan egyszerű is lehetne.
#5192   2018. 12. 06. csütörtök 13:39
Hát ez hogy került ide?Másik topichoz írtam....vagy törölték inkább,amihez... smile
Sorry...megkevert egy nagyon izgalmas hölgy... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 13:36
Ilyet, milyet? smile
#5191   2018. 12. 06. csütörtök 13:36
Ilyet, milyet? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3927962)
2018. 12. 06. csütörtök 13:19
Szerintem nem ilyen szexpartnert keresnek itt... hehe
#5190   2018. 12. 06. csütörtök 13:19
Szerintem nem ilyen szexpartnert keresnek itt... hehe
#5189   2018. 12. 06. csütörtök 09:58
Aha, van jobb fajta _ de mindig van valami kis piszok, ami a gépezetbe bele szorul, és nem úgy alakulnak a dolgok, hogy,azok jók legyenek. Annyira bonyolult, pedig olyan egyszerű is lehetne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 21:29
Meg korai lenne feladnod szerintem. Neha azert sikerul jobb fajta fickora lelni itt. De sajnos ez hullamzo nagyon. Sok-sok rossz tapasztalas utan erkezik derult egbol egy -egy valodi jo minosegu szereto. Csak a koztes idot kell kibekkelni. crazya
#5188   2018. 12. 05. szerda 21:29
Meg korai lenne feladnod szerintem. Neha azert sikerul jobb fajta fickora lelni itt. De sajnos ez hullamzo nagyon. Sok-sok rossz tapasztalas utan erkezik derult egbol egy -egy valodi jo minosegu szereto. Csak a koztes idot kell kibekkelni. crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 05. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 05. szerda 21:13
Bezzeg, hogy egy óra mulva találka ( úgy, hogy egy fél mondatot nem váltottink még ) ez is annyira életszerű, aha.
Végletek vannak.

Többnyire azt érzem, semmi értelme a társkeresési funkciót használni, mert csak kedvet szeg :(
#5187   2018. 12. 05. szerda 21:13
Végletek vannak.

(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 28. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3902222)
2018. 11. 28. szerda 14:05
A felesleges cipőfelvételről nem is beszélve smile
Az teljesen rendben lett volna, ha lemondja mert közbejött valami, pl: fial a velociraptorja vagy jöttek a rokonok a Holdról.
De mikor annyira se méltat, hogy egy üzenetet írjon akár itt...
#5186   2018. 12. 04. kedd 20:51
X Törölt felhasználó (848234)
Az adatlapján lévő leírás élből egy katyvasz. Eleve úgy kezdi, hogy ötéves. Ilyeneket már ebből ki lehet szűrni. De köszi persze.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 04. kedd 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42506)
2018. 12. 04. kedd 20:39
Sziasztok!
Ha találkoztok egy Csilla00 hirdetővel lapozzatok tovább.
Lopott fotó erősen megvágva a megadott paraméterek sem egyeznek.
A fotó eredetije nálam van, ugyanis én készítettem.
Jeleztem a modiknak és kíváncsian várom a folytatást.
Kösz, hogy elolvastátok!
Több sikert mindenkinek és csak óvatosan!

... 292 293 294 295 296 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11065db
Utolsó üzenet: ma 22:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!